Защо някои жени, постоянно репликират и се заяждат с мъжа за всичко, което прави и казва? Какво удоволствие им доставя това, да дразнят непрекъснато един мъж. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо някои жени, постоянно репликират и се заяждат с мъжа за всичко, което прави и казва? Какво удоволствие им доставя това, да дразнят непрекъснато един мъж.
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 4237 пъти
Мъж на 26 съм. Историята е за моите родители, а не за мен, въпреки че имам същите наблюдения и в моя живот, както и в отношенията на много познати и близки около мен.
Става въпрос за едно нещо, което макар и да знам отчасти отговора, все още се опитвам да разбера напълно.
Защо жените непрекъснато правят забележки за всичко на мъжете си, репликират, заяждат и изобщо на всяка дума се прави коментар или се поправя мъжът, правят се физиономии и т.н.
Какво удоволствие изпитват такива жени, сякаш си нямат друга работа? Имам чувството, че става чисто инстинктивно. Дори не се замислят какво е казал мъжът и директно се изпраща ответната вербална атака срещу него.
Хора, пиша тази история, защото баща ми е буквално съсипван от майка ми. Наблюдавам отстрани и не мога да разбера що за отношение е това. На всяка дума, на всяко нещо, което направи или каже тя го засича, прави забележки, прави физономии..
А като останат сами го съсипва психически с постоянните си обиди и приказки от типа на по-добре се изнасяй и т.н. Никога обаче скандалите не са пред хора или пред нас, най-тежките вербални атаки винаги са на саме, когато е сам. С мен не мога да ви кажа майка ми как се държи. Тотален хамелеон. Като най-добрата, най-милата жена на света, а при най- малкия опит за подобен тип коментар или изказване моментално я срязвам или вдигам скандал, защото не търпя подобно нещо. Ако усети, че съм прав и започвам да задавам неудобни въпроси или да говоря истини и тя затавря телефона с перфектното извинение.
Този човек (баща ми) така и не успя да и се противопостави, каквото и да му казвам, той не ме послуша. Че си е под чехъл и със слаб характер ми е ясно, но наистина не мога да разбера как един мъж е способен да търпи подобно нещо.
Да стигнеш дотам, че да звъннеш на сина си (тоест на мен) и да ревеш по телефона, защото психически вече не си издържал от постоянните обиди и тормоз. Жал ми е за него. Години наред, заради отношението на майка ми си мислех, че баща ми винаги е лошия. Толкова добре ни беше моделирала в мисленето си, че винаги вината падаше върху него. Но очите ми се отвориха.
Започнах да виждам острани всъщност истинското отношение на майка ми към него и не само към него. Помагала ми е и ми помага много и е част от моето семейство, но имам чувството, че цял живот съм живял в лъжа. Малко, че съм се родил на сила, да скрепя уж бракът им или по скоро тя е решила да го върже с още едно дете. Не мога да знам преди 26 години какво си е мислела.
Дайте мнение по въпроса,а и съвети. Виждам, че това не е само при майка ми и баща ми, а при много двойки. И мъжете се страхуват бе. Страхуват се да отговорят на жените си. Защо се търпи всичкото това нещо. Кой нормален човек би изтърпял подобен тормоз 20 години, та дори и 1 година да е. Най-интересното е, че всички жени около мен в един момент са се опитвали да се държат така и когато виждат, че не става си тръгват, което на мен не ми е изобщо никакъв проблем.
По-добре да съм сам, но да си спестя този уникален тормоз с години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: ef4862bce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото много хора, като са безсилни и смотани, щом се видят в позиция, да направят нещо, за да доминират на някого, се възползват. Отнася се и за мъжете и за жените. Ако някой се държи така с тбе, то знай, че не е достоен за твоето внимание.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e05efbe2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо само жените , моя мъж мрънка тва не му харесва , другото разхвърляно .
Семейния живот е труден .

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 813a9dc085
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами баща ти си е виновен,може би дори му харесва,колкото и странно да звучи.Слабите мъже се чувстват защитени от властна жена.Аз досега да съм я натирил в миша дупка,но явно баща ти го е страх.Пък и нали в крайна сметка той си я е избрал-нека си сърба попарата сега.Ти се изнасяй своевременно и ги остави да си ядат кашите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1185314be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина малко се говори за тормоза на жените над юъжете в семействота в България. И в моя малък град го виждам доста често. Явно истината е че жените искат да имат власт на мъцете си и единственият начин е да ги съсипват психически.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f19f9a1c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   човек се държи така, както му се позволи. Баща ти е направил избора си да търпи майка ти и това е неговото решение. И аз недоумявам що за човек би го допуснал, но явно има хора, които се оставят да ги доминират. Не знам мазохисти ли са или други, но не биха напуснали насилника си и не биха му се противопоставили за нищо на света

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 52e0c10375
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   да жените често се съюзяват в семейството против мъжете и често настройват и децата срещу съпрузите си за да доминират във връзката когато не успяват сами да го контролират, това което описваш е често срещано.Мен жени също са ме тормозили , единствено решение е физическата саморазправа тъй като не са рационални и никога не водят разумен диалог който да удовлетворява и двете страни.Тяхната логика е "аз винаги съм права" , а мъжете са ни длъжни.
Моя съвет е да кажеш на баща си същото

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1f27700cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих казал окуражи го да си тръгне. Поне временно, за малко... уж. Съмнявам се обаче, че от това го е страх най-много и затова е допуснал да се стигне до тук. Ти как мислиш - той би ли могъл да оправя сам в живота?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 507b39bac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това се наблюдава, както при жените, така и при мъжете.
Ако човек иска да съблазни някоя никога не би си позволил да прави постоянно забележки. Също и ако една жена иска да съблазни един мъж и тя не би си позволила.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6bad3eb3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   При всички случаи мога да кажа и от наблюдения, и от личен опит, че подобно отношение се появява, когато и уважението, и любовта (доколкото може да се говори за любов в нашия битово-материален свят) са си отишли безвъзвратно, което при много двойки се случва след като се опознаят достатъчно добре. Човешката природа е сложна и строго индивидуална и е въпрос на голям късмет да срещнеш човек, с когото да се напаснете като характери и виждания за живота поне на 80%. Но хората привикват един с друг под влиянието на битовизмите, които постепенно започват да ги свързват, и най-вече под натиска на едно нещо, което владее всички хора в по-малка или в по-голяма степен - това е страхът от самотата. Човекът е колкото индивидуалист и егоист в същността си, толкова и социално същество по природа. За да се чувстваме пълноценни, имаме необходимостта да споделяме живота си с някого дори и да не е най-подходящият човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 675851b6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това не е женска черта, просто майка ти е нарцис. Има и такива мъже, аз в живота си съм видяла главно такива мъже, които по същия начин тормозят жените си, но познавам и една жена. Патология на характера, има зрялост на 5 годишно дете най-общо казано, иска да става на нейното, ако откажат - другия е изцяло лош, а тя е изцяло добра. Баща ти сам си е виновен, че се поставя в емоционална зависимост от нея, подкрепи го да не търпи, но и майка си недей да съдиш прекалено строго. Тя е такава просто, това нещо не се лекува и не се променя. Аз имам такъв роднима, бях много подразнена в началото. После приех, че той е правил най-доброто, което е могъл, просто толкова си може. Такива хора не разбират защо имат проблеми, мислят си че другите са виновни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1bfc8210a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автор:
Доста неграмотно съм го написал, но наистина беше от телефона, за което се извинявам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d6c37a2f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   смотльовците се женат за терминатори които им увикват до живот. Всъщност от теб си зависи всичко.. аз още от гаджета съм научил половинката ми да ме слуша, аз вземам паричните решения в къщи - кога и кьде ще ходим на ваканция, каква кола да се закупи и т. н. Ама и аз съм този който изкарва парите в къщи, жена ми се занимава с домакинска работа (готвене, пералня) и децата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4e28395ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Уважавам това, че на твоите 26 години си толкова грамотен и трезвомислещ. Аз бях донякъде в положението на баща ти. Донякъде, защото обидите не са стигали чак толкова далеч. Ти подозираш много правилно, защо майка ти се държи по този начин. Тя има друг мъж, с който иска да живее и прави всичко това, за да може баща ти да не издържи и чашата му да прелее. Избухвайки като бомба, в яда си ще направи това което майка ти очаква с нетърпение. Перфектният повод да напусне, , чудовището'' с което живее. А защо да няма претенции да го изгони от жилището, ако има право на него разбира се. Това ще е идеалното оправдание пред теб и всички останали. Повярвай ми, на баща ти това унижение в никакъв случай не му харесва, а много му тежи. Просто търпи, защото не иска да загуби всичко, за което се е борил в живота си. Всичко ще свърши или с това, че другият мъж разкара майка ти, или ако баща ти избухне. Много се радвам, че си проумял всичко и не си на страната на майка си. Няма да казвам лоши думи за нея, защото въпреки всичко, тя ще продължава да е твоя майка. Но сам виждаш, че това което прави е повече от отвратително, мачкайки постоянно баща ти. А ето и моят съвет. Разговаряй с майка си спокойно, но много сериозно и твърдо! Кажи й, че предполагаш, че иска да живее с друг мъж, но ако направи това, ти ще застанеш твърдо зад баща си. Да, това е грозно изнудване, но тази жена не може да бъде спряна по друг начин. Ти си мъж и не искаш някоя пачавра да се отнася така с теб нали? Но ти си свободен и спокойно я разкарваш, докато баща ти има семейство. Рано, или късно, ще стане напълно ясно защо майка ти се държи така. Поне баща ти ще знае със сигурност. Той дори в момента знае, или подозира поне. Дай на майка си ясно да разбере, че зарязвайки баща ти, животът й няма да е само цветя и рози с принца на бял кон. Всяко действие на този свят има своите последици и ще трябва сама да сърба горчивата попара която си е надробила. Радвам се, че има млади и умни мъже като теб!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a41d4cefab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Стокхолмски синдром.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cd090acd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мъжът ми е еквивалент на майка ти. Живеем така повече от 20 г. Винаги нещо не му е наред. Семейството е сложно нещо, компромисите са в основата му. Трябва напасване на характерите. Това става с времето, но има и много положителни страни в семейния живот. Аз не бих развалила семейството си за нищо на света. Хората се обичат и живеят заедно по различен начин. Не бъди толкова критичен към родната си майка. Без нея, повярвай ми животът ти ще е по-труден. Обичай я!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ffe6032a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

16.   Не бе ще ти се кланят и ще ти лазят в краката, комплексарче смешно. Вие не разбрахте ли, че цирка ви приключи отдавна. Никоя жена вече няма да стои като подлога само, за да не си пререже вените някой нищожен комплексар от яд. От векове сте привилегировани отвсякъде само и единствено заради слабостта на жените към любимия им човек. Няма друга причина поради, която ви бе позволено да се вживявате, че сте велики. И сега когато ви бихме шута и видяхте реалността на всяка крачка квичене колко били дискриминирани точно пък те, жалките мъжлета. Милиони жени избити и всекидневно навсякъде мачкани от малоумната им привързаност и от безкрайните комплекси на поредния неможко, и сега комплексарчетата дори за най-малкото отстояване на жената пищят "дискриминация, насилници, ами колко мъже са тормозени". Ясно е че не можете с пилешките комплексирани мозъчета да вденете колко жалки, отчаяни и глуповати изглеждате ама при толкова наглост все би трябвало малко от малко да се усетите на какви нагли посмешища приличате. Плюйте и квичете каквото и колкото щете, няма вече кукувици, които от привързаност към вас да не градят кариера и то по-добра от вашата, да изкарват повече пари, да ви стоят подчинени слугини и всички останали абсурди, за да се чувства жалкия неможко господ. Марш!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9056d0e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   "Защо някои жени постоянно репликират и се заяждат с мъжа за всичко" ( в случая с баща ти, а и с всеки слабохарактерен мъж).
Защото баща ти е със слаб характер. С мен една жена не може така да се държи. Преди да е заживяла с мен ще й обясня много неща ясно и логично и ще я попитам разбрала ли е същността на нашия разговор. Ако отговора й е да, добре, но ако се прави, че е забравила ще й напомня още два пъти и ако се опита да прави това, което майка ти прави на баща ти, изгонвам я без да му мисля повече. Пак ще кажа, с мен такива женски театри не вървят.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9056d0e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 2
Твоят мъж мрънкал какво не му харесва и че в жилището ви било разхвърлено. Когато мъжа ти има по-голямо усещане за подреден дом, а ти тази разхвърленост не я виждаш, проблема е в теб. Как ти би реагирала ако ти обичаш подреден дом, а мъжа ти разхвърля всичко без да му мисли? Ти няма ли да му правиш забележка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 57c5e7c77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Най-важното е въпросът с финансите. Ако майка ти осигурява парите, а баща ти е полу-безработен, тогава няма шанс трябва да търпи. Или ако апартаментът е наследствен на майка ти и той няма друг вариант. В останалите случаи е въпрос на някой шамар или просто да й се озъбва при всяка крива дума, която каже. Но като е свикнал така едва ли ще има смелост да смени положението.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 43ad9ce5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   ...и така 20 години...
...а после плачат като ги изхвърлиш през терасата или ги застреляш...

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8c8d8ee1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Първо защото тези жени са невъзпитани и не уважават мъжа си и второ защото мъжа явно го позволява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a9d97d57f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   Феминисткият комплекс.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1dc3dda5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Има огромна разлика от това, да се заяжда и мрънка основателно, и да не е основателно. Така и не се научихте ,че понякога хората мрънкат и се заяждат с основание.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 567eab7706
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   До 16.
Уважаема госпожице/ госпожо,
Няколко въпроса от чисто любопитство, които биха обяснили вашия гняв:
1. Била ли сте наранявана и използвана от мъж?
2. В момента обвързанали сте с мъж (брак или съжителство)? Ако - да, как се разбирате?
3. Смятате ли да имате деца? Ако са момчета, как бихте ги възпитали?
4. Майка ви била ли е малтретирана от баща ви?
5. Как една жена успява да изгради успешна кариера сред толкова мъжка конкуренция?
Благодаря ви

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ef62931e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Авторе, далеч не всички жени са като майка ти и не всички жени си "кълват" мъжете. Това, за което говориш много по-често се случва в обратния вариант - мъжът да тормози жената. Примери колкото щеш.

Без значение от пола, винаги този, който тормози другите е или жестоко комплексиран, или жестоко тормозен в детството си, а най-често е комбинация между двете. Човек се държи така на каквото е научен от родителите/средата си. Ключът за поведението на всеки човек на тази планета е в детството, защото именно тогава се оформя характерът, разбиранията, светогледа. Децата попиват абсолютно всичко, запомни това.

Аз, например, също бях много тормозена като дете. И не просто тормозена, а брутално смазана от баща си. Прилагаше ми физически, психически и сексуален тормоз в продължение на 17 години... Дори и наполовина не мога да ти опиша колко много мъка съм преживяла... Психиката ми е разбита, не съм добре и никога няма да се оправя... Дори с времето ставам по-зле, вместо да забравям. Тежи ми миналото, тежи ми и това, че не мога да споделя толкова срамни тайни. Всъщност дори и да имаше, никога не бих могла да събера кураж да говоря... За всички около мен съм една тъпа откачалка, но никой не се замисли какво ме е довело до това състояние. И, да, психично-болна съм. Няма лек.

От една страна съм ужасно озлобена към мъжете и ги ненавиждам от друга искам да обичам, да ме обичат и да покажа най-доброто от себе си, но няма на кого. До момента всички момчета съм се срещала, се оказаха боклуци и това допълнително ме озлоби и отврати.

Та, не оправдавам майка ти, такова поведение е недопустимо, но я разбирам.

Преди време четох някакво интервю с психолог на тема "насилие" и ме впечатлиха следните думи : Насилваният невинаги става насилник, но насилникът винаги е бил насилван. Има какво да се осмисли по този въпрос. Даже си поплаках като ги прочетох за пръв път.

Дано поне при твоето семейство нещата се развият положително. Успех!

ж/22

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 099dc4450e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Жените не понасят без характерни мъже и обикновено по един или друг начин ги правят на нищо. Не че това оправдава такова поведение, но определено един мъж на място не би търпял това отношение, а една жена не би си го позволила с такъв.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7b6e82c2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Номер 16, по-спокойно, пийни си хапчето и успокой топката. Както си се разпенила, направо ми оля клавиатурата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 97f7222f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   №16, ти жена ли си, или ...? От къде толкова злъч, то бива, но ти направо си позеленяла. Да не си преживяла нощ с някой отбор по ръгби, че така си намразила мъжете? По споко бе, от пенявене ще се задавиш. Едва ли имаш мъж до себе си(при такова зло кой ли ще стои), и затова се кефиш когато чуеш за хорски несгоди

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9056d0e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   16, всички мъже ли които познаваш са комплексарчета нагли и с пилешки мозъци, включително и твоя баща. Много силно изказване и много смела се правиш във виртуалното пространство. Съжалявам, че не те познавам лично, но ако те познавах и слушам същите твои приказки на публични места щеше да разбереш кой е нагъл и кой има пилешки мозъци. За една седмица ти ще бъдеш тотално променена. Дори сама ще поискаш да ми станеш слугиня без да ти заплащам даже и един лев. Винаги ще настоявам да лъскаш обувките ми пред очите ми и да питаш: "Ваше превъзходство, добре ли ги лъснах". Няма жена, която може да се сравнява с мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 51cae06e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторе, ако същото, което прави майки ти с баща ти, го правеше той с нея, щеше ли да пускаш тема или ще го приемаш за нормално? Питам , защото има семейства, където мъжете третират жена си като добитък.
Всеки живее с този, когото си е избрал сам. Освен това е можел да се разведе, щом не може да я понася, той предпочел да реве и мрънка, да се оплаква, вместо да устоява себе си. Може да е добър, но слаб и безличен, че той себе си не уважава, как да има уважение от някоя жена? Не се меси в техните отношения, няма да се променят, късно е, но си прави изводи за себе си. Битовизмът, рутината, сивотата на ежедневието убиват любовта, при вашите сигурно толкова я е имало...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a89c0b3aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Защото нямат никаква смелост да се разделят, да са свободни, което означава да се справят с живота сами. Защото са лепки, приложения и тюфлеци.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 25c905393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Жена съм, но никога не ми е правило кеф да дразня някого, било то мъж или жена. Не познавам и такива жени.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 25c905393c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Защото им е писнало да са доминирани. Такива жени рядко има, макар, че това трябва да се промени и да поставят мъжлетата на място.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6088181257
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Номер 29, ти и мъжете като теб сте причината да съществуват жени като номер 16.
Ходи се лекувай!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b7c9b262c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Липса на любов.
Трябвало е просто всеки да поеме своя път и да търси любовта, а не да ставаш свидетел на подобни скандали.

Имам приятелка, която се държи така с мъжа си. Намеквала съм й, че ако аз се държа така унизително с моя мъж, той не би го търпял. Тя ми отвърна, че те така са си свикнали. Мъжът й мълчеше. Броеше му хапките (бил дебел), броеше му глътките.
Да унижаваш човек е жестоко и всеки ще си плати някога за постъпките си. Моята приятелка не е щастлива, но мисля, че вината е и в нея, макар тя да не си признава и да обвинява за всичко мъжа си.
Понякога разводът е крачката към щастието.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 04f9f04fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Виж сега, щом баща ти не я е напуснал толкова много години, явно си има причина. А и нещата не са само черни и само бели. Те си знаят какво са преживели и точно защо е станало така. Да не говорим, че има и обратния вариант. Жени не само вербално, но и физически тормозени от мъжете си. Така, че не можем да съдим. Това си е тяхната връзка и дори ти едва ли знаеш всичко! Един пример, баба и дядо живяха заедно над 50 години, обичаха се и се грижиха един за друг, но баба винаги му отстъпваше и си мълчеше дори когато дядо не беше прав. Чак след тяхната смърт научиш защо. На младини баба му била изневерила с някакъв друг мъж и дядо буквално я смачкал след това, май дори я бил. И от тогава 50 години баба ми не смееше и дума да каже на висок тон. Иначе дядо много се грижеше за нея. Та дали и баща ти не се държи така защото изкупува вината си за нещо? Не знаеш.
Така, че остави ги да си живеят и гледай своя си живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4680774b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   33. да поставят мъжлетата на място.

==========================

И как точно ги "поставяте на мястото" мъжлетата? Правите се на много велики и на много силни , а когато нещата ескалират до един определен момент тичате зад друг мъж да ви осигури физическа закрила. Знаеш ли кое обаче е най-лошото. Жени като теб и номер 16 отвращавате мъжете (да жените не са единствените , които могат да се отвратят). Най-лошото е когато мъжете решат , че нямат нужда от вас , че няма какво да им дадете. Най-лошото е , когато мъжете решат , че могат да живеят сами , когато решат , че нямат нужда от деца и нямат нужда от това нещо наречено "любов". Тогава ти и номер 16 ще изреват "къде са истинските мъже". Тогава ще почнете да се жалвате , че никой мъж не желае да ви направи бебе (а повярвай ми познавам добре женската психика и след определена възраст жените това започва да ви изяжда ).

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9056d0e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Номер 34 ти също си номер 16 (злобарката), и номер 25. Аз нямам нужда от лекуване, а ти имаш нужда от много сериозно лечение, но едва ли ще се намери лекарство за тебе. Такова още не е открито.
Виж как реагирът номера 24, 27, 28, към твоя коментар номер 16. Виж какво си написала в коментар номер 25 третия абзац: "Психиката ти е разбита, не си добре и никога няма да се оправиш. Дори с времето ставаш по-зле. За всички около теб си една тъпа откачалка. И да психично болна си. Няма лек за теб".
В първия ред на четвъртия абзац казваш: "че от една страна си ужасно озлобена към мъжете и ги ненавиждаш". Това, че си озлобена и ненавиждаш мъжете отдавна го знаем от твоето редовно участие в този сайт. Номер 16 и номер 25 не можеш да ни заблудиш, една и съща жена си, номерата ти не минават.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9056d0e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Номер 34 ти също си номер 16 (злобарката), и номер 25. Аз нямам нужда от лекуване, а ти имаш нужда от много сериозно лечение, но едва ли ще се намери лекарство за тебе. Такова още не е открито.
Виж как реагирът номера 24, 27, 28, към твоя коментар номер 16. Виж какво си написала в коментар номер 25 третия абзац: "Психиката ти е разбита, не си добре и никога няма да се оправиш. Дори с времето ставаш по-зле. За всички около теб си една тъпа откачалка. И да психично болна си. Няма лек за теб".
В първия ред на четвъртия абзац казваш: "че от една страна си ужасно озлобена към мъжете и ги ненавиждаш". Това, че си озлобена и ненавиждаш мъжете отдавна го знаем от твоето редовно участие в този сайт. Номер 16 и номер 25 не можеш да ни заблудиш, една и съща жена си, номерата ти не минават.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9056d0e61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Номер 34 ти също си номер 16 (злобарката), и номер 25. Аз нямам нужда от лекуване, а ти имаш нужда от много сериозно лечение, но едва ли ще се намери лекарство за тебе. Такова още не е открито.
Виж как реагирът номера 24, 27, 28, към твоя коментар номер 16. Виж какво си написала в коментар номер 25 третия абзац: "Психиката ти е разбита, не си добре и никога няма да се оправиш. Дори с времето ставаш по-зле. За всички около теб си една тъпа откачалка. И да психично болна си. Няма лек за теб".
В първия ред на четвъртия абзац казваш: "че от една страна си ужасно озлобена към мъжете и ги ненавиждаш". Това, че си озлобена и ненавиждаш мъжете отдавна го знаем от твоето редовно участие в този сайт. Номер 16 и номер 25 не можеш да ни заблудиш, една и съща жена си, номерата ти не минават.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3127d17fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Той стои и търпи, защото го е страх от самотата.
Тя го мачка и тормози, защото още не може да си прости, че му е родила деца и е свързала живота си с него. И двамата са страдалци, и двамата са жертви. Обичай ги такива, каквито са.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 85fd4c0406
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   В една друга тема, модераторите писаха, че не са публикували коментар, защото обидите не се толерират. Е, явно в тази тема се толерират не само обидите, но и заплахите за насилие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d62e737ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Авторе, ако се замислиш и си обясниш защо липсват коментарите между №44 и 47 лесно ще си отговориш на въпроса. По същата причина жените врещят на мъжете, чувствайки се безнаказани и защитени от феминистични закони, чрез които да тормозят мъжкия пол. Радостното е, че доста от тях не доживяват, заради проявената прекалена женска наглост и все пак получават от мъжете мъжко правосъдие. Жалко за баща ти, за дето търпи чудовище у дома си, вместо да... хайде да не казвам, че пак някоя.... ще пищи че нещо се толерирало или нетолерирало. Много още ще страдат Хр. общества, заразени с отровата на феминизма, ако всички мъже заедно не вземат мерки срещу заразата!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e57b204973
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Защото са дребнави и комплексирани, загубили своята женственост, правещи се на мъже. Днешните жени са заразени от феминизма. Впрочем, на Запад положението е още по-страшно. Тук все още има нормални женствени жени. На Запад, точно феминизма и женската агресия превърна мъжете в абсолютни мекотели. Спомнете си какво се случи преди няколко години на една нова година в Германия, където млади германки бяха сексуално агресирани от разюздани арабски имигранти нашественици и нямаше кой да ги защити освен един балканец хърватин, който беше пребил няколко изрода. Западните мъже растат в токсична феминистична среда, в която ги скопяват емоционално още в детството. В БГ се наблюдават същите тенденции. В последните години се увеличиха значително мъжките курви и хомосексуалистите и причината за това е, че още в детството на момченцата не им се позволява да растат като мъже. След още 10-20 години нещата ще станат още по-зле и всичко това, защото жените бяха измамени с приказки за равноправие и подтисничество.

Феминизмът е социален и културен марксизъм, подобно на всички други идеологии, които настойчиво се натрапват в последните десетилетия от световния либерален елит. При комунизма се водеше класова борба, която завърши с милиони човешки трупове, реки от кръв и съсипани човешки животи. Класовият враг беше заклеймен и физически и всячески унищожаван. При нацизма се водеше расова борба, в която се искаше господстващо положение на арийците. Това също завърши с катастрофа за човечеството. Либерализма поде борба към унищожението на нормалността и представянето на малцинствени групи като жертви, които имат правото и задължението да вземат своя реванш. Хората днес се клеймят като хомофоби, ксенофоби, расисти, само защото не приемат привилигированото положение на малцинствени групи и тяхното девиантно поведение. Ако си против квотните принципи в Америка например, веднага влизаш в графата расист. Ако за тебе хомосексуалните връзки са греховни перверзии, ти си считан за мракобесен религиозен фанатик, хомофоб и долна категория човек изобщо. Така е и с феминистката идеология, в която по традиция дебне брадата на Маркс. Феминистките са убедени, че трябва да водят борба срещу мъжете, които са виновни, че имат тестиси и ебат жени. В този смисъл мъжете се явяват класови врагове. Мисля, че част от жените с феминистични наклонности биха подели война срещу мъжете, ако можеха да се възпроизвеждат сами. Ако победят в тази война, както се изрази един уважаван психиатър, феминистките най-напред биха кастрирали всички мъже. Проблемът на феминистките е, че е почти невъзможно жените да бъдат обявени за подтиснато малцинство, защото са повече от мъжете и живеят по-дълго от тях, а освен това дори да получават по статистика по-малко доходи, неясно как, притежават значително по-голям процент от собствеността и парите в развитите държави, където се предполага феминизма да възтържествува.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 525e59f473
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   51, абсолютно логично разсъждаваш, но не съм съгласен, че жените биха посмели да поведат открита война срещу мъжете, защото никога няма да я спечелят. Всеки средно статистически мъж, физически е много по-силен от над 98% от жените, и винаги би пребил от бой или убил жената, като тази която е упомената в темата. Факт е, че мъжете все повече бият и убиват жени, и ще продължават да го правят защото са предизвикани и могат да го правят, като насилието над жените вместо да намалява постоянно се увеличава .....феноменът на 21 век! Феминизмът вирее там, където мъжете го допускат, защото не искат вече да поемат отговорност към семейството. Равните права изобщо не са равни и няма как да бъдат, защото мъжете имат много голям принос за развитието на хомосапиенс, докато единственият принос на жените е, раждането на мъже, за да има благоденствие за всички. Работата е там, че женският електорат, събран с хомосексуалисти и всякаква друга сволоч е много по-голям от мъжкия и при гласуването на феми-закони жените винаги печелят. Женското право на глас е фаталната грешка, допусната от мъжете. Освен това Сорос, Ротшилд, Рокфелер и сие наливат огромно количество пари, за всякакви феминистични НПО-та по света, които паразитират и смучат средства от обществото за зловредна дейност. Феминизмът сам по себе си е доктрина за репресии към мъжете, като се създават закони за всякакъв тормоз на мъжкия пол. По този начин обществото се лишава от защита и е лесно манипулируемо от вън. За кастрацията на мъжете отдавна има феминистко желание, като наказание за мъжкото неподчинение на женската воля. Истанбулската конвенция е доказателство за феминистичната мръсотия, която прозира във всичките точки. Мъжът винаги трябва да е виновен и осъден от беснеещо женско гестапо-GREVIO, при всякакво макар и лъжливо обвинение от жена, като няма да може да доказва своята невинност. Природата се е погрижила относно женската извратения, като е предоставила самовъзпроизводство само на пола притежаващ Y-хромозомата. Жените няма как да се самовъзпроизвеждат за разлика от мъжете. Жалко за Хр. свят, който загива заради феминизма , но жените никога няма да властват над мъжете, винаги ще е обратното, защото в останалия свят са имунизирани срещу феминизъм и количеството на жени е без значение. Този друг свят завзема все повече територии по един или друг начин, и налага правила, при които жената не струва почти нищо. При война жените отново остават по долу от мъжете и винаги са уязвими и потърпевши в екстремни ситуации. За това №51, жените никога няма да са над мъжете, без значение с каква собственост и пари разполагат. Феминизмът е кауза пердута в едно необозримо бъдеще, защото е без значение дали е 21 или 31 век. Тази женска извратения ще съществува докато мъжете в "демократичните общества" я разрешават, а ако не вземат мерки, то други мъже от другия свят ще го направят!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 96dbbb7dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Не знам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker