Не знам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1427 пъти
Здравейте, за първи път пиша в форум и се извинявам за всякакви граматически и правописни грешки!
Та няма значение дали съм момче/момиче или годините ми!
Всичко от съвсем нормален даже повече от перфектен живот(излизане с приятели, излизане със семейството, почивки)просто мечтан живот от всички, поне аз така мисля.
Но ето, че не всичко си остава перфектно..
Като гръм от ясно небе всичко се обърна.
Започнаха се скандали в семейството все по-често в продължение на месеци и стигаме до истината която с майка ми сестра/брат искахме да знаем... защо той се държеше дръпнато с нас и не както преди та той изневери няколко кратно!
Да някой от вас ще кажат да случва се някой за жалост са го преживели, да и аз мисля така, че се случват такива работи, но работата е там че просто всичко това е толкова гадно, напрягащо и поради други причини ужасяващо и това както и да го крия от всички мой приятели това нещо си седи в мен и колкото и да казвам че съм добре, може би не съм!
Майка ми иска баща ми обратно, знаейки как ще продължат нещата не към добро, но я разбирам всеки да е бил женен 30 години ще е така!
Обаче аз не искам да се връща защото знам какво е направил и за мен не е нормално!
С това не искам да пробуждам съвест или нещо подобно, просто исках да разкажа на някого макар и анонимно.
Просто ако някой го преживява моля за съвет и не от сорта говори с тях защото не става, и ако някой преживява същото е важно да знае, че не е сам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: dc221b2d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баща ти е изневерил така ли? Трудно се разбира написаното. Не се меси в техните отношения. На колко си? Това са отношения между двама, а вие децата да съдите. Оставете да си решат проблемите по между си. Явно вече и ние сте големи, утре не знаеш какво ги ще направиш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fb6f91c521
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако бях на мястото на майка ти, никога нямаше да намесвам децата си в подобен род интимни проблеми, които те не могат да осмислят и преживеят. Разбирам егото на всяка жена, и аз съм жена, не е приятно нещо изневярата. Но така индиректно да се настройват децата, при 30 години заедно, и да, някои мъже изневеряват, не го одобрявам това. Остави вашите да се справят сами с проблеми, в които ти не е хубаво да се намесваш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b5fe3f3127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами така е хората искат странични забежки, ако се правят дискретно не е проблем. Трябва само човек да знае кой му е човекът в живота, да държи на него, но тогава може би изневери няма да има.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 51b3da5748
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не може да бъде! "Не" е написано ОТДЕЛНО от "знам"!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 20ab06e2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как да го разбираме това? Че понеже ти е първото писане във форум, ти е простено да си неграмотен, или как?

Ограмотяването, приятел, се случва в училище и с четене на книги. Наблягай повечко, че положението е плачевно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a711b7d8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ВЪВ форум; някоИ са го преживяли и т.н.т.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c6d56422da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Криеш се, но е ясно че си момче, затова трудно преживяваш изневери на бащата. В природата на мъжа е, да разсява колкото може повече сперма, затова по лесно залитат по много жени. Ако е бил получавал всичко в къщи, вероятно не би му трябвала друга жена. Често съпругите се държат като светици в къщи, правят се на свенливи и големи моралистки, а това лишава мъжа от наслади, затова той компенсира извън дома си. Жената(съпругата) трябва в къщи да се държи като курва, а извън дома като светица, само тогава няма да има изневери. Не се вдетинявай, кажи на майка си да му пуска по често, и той ще си стои в къщи!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6e85ab6337
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Как няма да искаш баща си,та ако не мъжа в едно семейство кой друг би бил негов глава?Нали не мислиш,че майка ти ще остане вечна вдовица,защото ако е така-си страшно заблуден/а.Не,че те упреквам,но смятам че грешката за тези изневери трябва да потърсиш в женската част от семейството-майка/сестра ти.Защото никой мъж,ама наистина никой не излиза на улицата с целта да си намери любовница до края на деня.Това е един процес,следствие от (предполагаемите) стресови ситуации провокирани от работа,начин на живот,и най-важното СЪПРУГАТА.Ако тя не си знае мястото,то всичко губи смисъл и по-добре да го няма.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c70f1ed3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че родителите ти не трябва да те занимават с техния интимен живот. Кой с кого е правил секс не е твоя работа, но за съжаление родителите ти са те въвлякли и сега се тормозиш. Кажи им, че не е редно ти да страдаш заради техните грешки и няма значение кой на кого е изневерил, те и двамата са отговорни за твоето спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9e61b5a800
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Естествено, жената трябва да е к*рва в леглото и светица в обществото, понеже мъжа щял да ѝ изневери, но пък той може да си позволи да е дърво, понеже го мързи. В такъв случай и жените ще изневеряват. А как не се сетихте, че тя може да прави всичко в леглото и той пак да изневерява? Или той да не може да каже какво иска? Повечето български мъже са толкова ограничени...

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5a795aeefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нещата не са толкова прости, колкото ти изглеждат сега.
Ще ти дам пример с моето семейство. Баща ми изнерверяваше на майка ми и в моите очи той беше злодеят. След това пораснах и започнах да виждам и недостатъците на майка ми. Не че го оправдавам, но с нея не се живее лесно - има си своето догматично мислене, не желае да учи нищо ново или да се променя, дори никога не се е поддържала особено като външен вид. Много строго ни възпитаваше и строго съдеше всички, имаше си някакво праволинейно нейно си мислене. Гледайки я днес, доста години след като съм напуснала родния си дом, виждам, че с такъв човек не бих могла да живея. Всичко беше непрестанна драма и ние, децата, бяхме нейната публика. А реално положението беше, че тя цял живот не е работила, винаги се е оплаквала от домакинската работа и всичко правеше с нежелание. Аз също съм жена, също имам дом, който поддържам, едновременно с това ходя и на работа, и никога не съм въздишала колко е тежко, просто защото всъщност не е. Не си представяйте, че майка ми е била свръх домакиня - един път прахосмукачка на няколко дни, да измие, изпере, сготви - нещо, което не отнема повече от 2 часа на ден пряко сили. Другото време - кафенца, клюкарстване с приятелки... Ами, не мисля, че е било кой знае какво, но тя все твърдеше, че е нещастна и изтормозена. Мисля си, че, ако баща ми си беше намерил някоя по-амбициозна жена, животът му щеше да е съвсем друг. Пак казвам, не го оправдавам за изневерите - по-добре да се бяха развели, вместо да им слушам скандалите. От друга страна и баща ми е много кофти тип, агресивен, склонен към много бруталности, изключителен егоист - не е човек, който става за семейство.
С времето се научих на едно - че не трябва да им се бъркам в отношенията. Всеки си е прав за себе си, но децата нямат място в отношенията между родителите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker