Семейството или приятелят ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството или приятелят ми?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1167 пъти
Здравейте на всички! Аз съм младо момиче, 19 годишна и съм студентка. За някой от вас тази тема е глупава, за други интересна, но за мен е трудна.

Таа, започвам от началото. Преди 3 години срещнах сегашния ми приятел, който е с 10 години по-голям от мен. Разбира се, че моето семейство не го харесва, понеже е доста доминираща личност, винаги иска да е на неговото и вече в последно време започна да се държи отблъскващо, обижда и ме командва. Но в началото не беше такъв, просто пълна противоположност - мил, галантен, грижовен.... Нашата връзка е дистанционна, но пак се виждаме доста често.

Но вече 2 години, почти 3 не е същият човек в момента. С неговото заядливо поведение не знам какво да правя... Имам чуството, че не ме обича истински. Сякаш е с мен, заради други неща в живота /материалната страна на нещата/, а не заради самата мен.

Моля, дайте ми съвет как да постъпя и какво да правя. Чуствам се супер объркана и не знам към кой път да поема!

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: c98d8d2fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Зарежи го този и избери семейството. Дори да не трябваше да избираш, пак се махай от такъв тип нарцистични комплексари.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6efa896ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Е кое не ти е ясно. Доминиращ, командващ, 10 г. по-възрастен, отблъскване, с теб е заради парите, вашите не го харесват......ти си го написала това. Ясно е, какво трябва да направиш. Утре ще пишеш колко си нещастна с дете на ръце и те пребива. Проблемът си ти, че не можеш да махнеш този човек и си мислиш, че това е любов.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 074ed555e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма какво да се чудиш дали те обича, не те. Мъж, който обича не обижда и не се заяжда с любимата си. Много си млада, зарежи този сопол и си гледай живота! Такива като него не заслужават жена да ги погледне, как не го е срам!

Ж. 25г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7c4ba75526
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Всички казват “ми избери мъжът, те родителите ти няма да са вечно живи” ма Що трябва да избирам бе мама му стара. Наще не харесваха бившия ми ама и господ направи така, че се разделихме, просто някак си естествено станаха нещата. После си хванах друго момче, от 4г сме заедно от 1 месец сме сгодени и всичко си е супер, не избирам между нищо. През 2-3 дни се виждаме за вечеря с моите или с неговите родители, за събота или неделя си ходим при баба и дядо, то всъщност всички живеем в един квартал :Д свекъра е през 2-3 къщи наше също, баба ми също и всичко повече от суоер. Пък и щом чувстваш че не те обича истински бягай от него, аз щях да съм избягала много отдавна защото мразя да ме командват не съм малко дете. Сега и моя ми е казвал ама не от рода на “няма да ходиш там”; “не с тоя/тая”; не ми е приятно еди какво си наранява ме, общо взето общуваме, говорим си, така и се опознаваме. Ама да ме заключи в нас няма как да стане, аз не му заповядвам и той на мен.
По добре инвестирай в друга връзка..
ж 22

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d6e358734a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   тоя е психопат, такива са много харизматични но като се изнервят или не става на тяхната откачат, обиждат а после се извиняват и се калнът в любов, психично увредени до смъртта си изроди... няма оправия с тях, често са насилници, престъпници и убийци

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9d48531ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом се държи грубо с теб и не те уважава бягай по бързо от него и то с 200. Пише ти мъж на 40 който се развежда заради постоянни обиди и отблъскващо поведение на вече бившата си съпруга. Същата искаше да ме изолира от всичко живо включително родители, брат, роднини, приятели. Имаме и дете и сега най много ме боли за него, но го правя и заради него. т.е развеждам се, за да не слуша постоянните кавги. И мен ме съветваха да я оставя моята жена на времето и не послушах никого и себе си дори и сега патя.
Помисли ако ти е леко на душата с него остани с него, ако изпитваш постоянна тежест когато си с него остави го веднага. Сега ще боли много по малко повярвай ми.
Дано съм ти помогнал с нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker