Станах пълнолетна,но за какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Станах пълнолетна,но за какво?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1527 пъти
Здравейте. Момиче на 18 години съм, от сравнително малък град. Скоро навърших пълнолетие, но проблемите с майка ми не спират. Тя никога не ми е позволявала да излизам, до по късно от 19 часа, когато ме извикат за навън дори за 30 мин да е, тя отново не ми дава. Имам по малка сестра, майка ми винаги иска да я гледам, и да стоя до нея. Не съм ходила по дискотеки никога, а и не искам, но искам нормален живот, поне да излизам. Винаги е била против мен. Винаги ме е обиждала, казвала е че съм боклук, че за нищо не ставам, а аз винаги след всеки скандал и се извинявам, защото ми е майка и я уважавам. Но така не може повече. Имам мечта да уча медицина след като завърша, но тя изрично ми забранява да се отделя от нея и да отида. Имам добри оценки, никога не съм я обиждала. Думите които чувам от нея постоянно са:пачавра, боклук, за нищо не ставаш, кой ще те вземе такава, тия 18 ги имаш на хартия, но не и в главата, тъпа си, нямаш права.. аз започнах да се подценявам.. замислям се дали думите и не са истина. Единственото нещо което искам от нея са елементарно излизане, и да си сбъдна мечтата. Не мога да гледам сестра ми по нощите, и винаги да съм до нея, да си играя с нея за да ме пуснат да изляза и то за 1 час. Моля ви дайте ми някои съвет, не знам какво да правя. Ако продължава така, ще направя нещо за което едва ли тя ще съжалява...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: d906310285
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя ти казва нещата, които ТЯ е. Гледай си сестричката ако е още много малка и учи, ако не поне се подготвяй. После си хващаш пътя и това е. Иска да си постоянно с нея, защото си е "жертвала най-хубавите години" за да ви гледа и сега сте ѝ длъжни.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 633301c002
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Изнеси се в друг град и една или две години работи, за да имаш да се издържаш. Не знам откъде си, но в областните градове (с изключение на най-големите) работа има, а наемите не са толкова високи.
Майка ти е енергиен вампир, няма да е справедливо да я оставиш да те победи. Тя не заслужава уважение, нищо, че ти е майка. Такива хора не разбират от добро отношение.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5b8bee43ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Майка ти не е права да те обижда така, сестричката ти какво казва по въпроса . Разбирам че ти се иска да я наглежда . Тя на каква възраст е . Знам че искаш да излизаш с приятели . На 18 си. Просто не й се връзвай на майка ти тя се обижда себе си а не теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9cc830bb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато завършиш, отиди в друг град да учиш медицина. Ако нямаш пари и родителите ти не искат да те подкрепят финансово, ти препоръчвам да поработиш една година... отново В ДРУГ ГРАД и след това да запишеш да следваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker