Има ли надежда за мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли надежда за мен?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2565 пъти
Здравейте, ще се опитам да съкратя фермана максимално. Млад мъж на 22 години от София съм, работя, имам жилище (да, на майка ми е, но е и мое), имам си кола, и то не на газ, ами дизелова... През целия си живот съм водил много битки, дори и в момента водя... Винаги съм мечтал да имам жена и дете някой ден, но май няма да ми се получи..

Завършил съм средно специално образование с бал 5,97, не следвам, понеже майка ми не е добре със здравето и й помагам, а татко почина преди няколко години. Не съм милионер, но и не ровя по кофите, нямам 1 стотинка задължения към никого, справям се някак си. Обаче всички жени сякаш търсят хора с финансовите възможности на Черепа. Шампион на тая умряла държава съм, прославял съм я не един и два пъти, но щом не съм богаташ, явно интелектът и добрината ми не вАжат. Пиша поезия, готвя, пазарувам, чистя, шофирам, абе мога да правя какво ли не, обаче съм непривлекателен за жените.

Вече ми писна и да ходя при проститутки, не виждам особен смисъл от това съществуване. Има ли някаква надежда или направо да ида с колата на Витиня и да се приключва тая мъка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: ca1378988e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Сега гледай как ще те нападнат жените, че си ебахти отрепката, понеже ходиш на платено и не чакаш цял живот единствената и че заради това си заслужаваш съдбата, нищо че през това време те въртят десетки бройки с оправданието, че то се пада "само" по 1 на всеки 3 месеца.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 98ef7e789e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има надежда. За всеки има място под слънцето, ти също ще си намериш жена. Аз съм на 21, на мен ми е рано за семейство, въпреки че и аз се замислям понякога. Млад си, няма смисъл да се тормозиш, радвай се все пак на живота.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f0536d9b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Пренавит си, предполагам това е проблемът...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6f38d589e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво ще ти кажа за това което си постигнал и надежда винаги има важно е да знаеш пътя по който искаш да вървиш и до къде искаш ти да стигнеш като личност. Един мъж колкото и добре да живее рано или късно се жен. Много ти е рано за семейство. Мисли за КАРИЕРА примерно в полицията или медецината или пожарната, парите ще дойдат след време или мисли какъв бизнес искаш и как и кой може да ти помогне да го имаш. Не всичко е пари. Казвам ти го като човек който е имал семейство доста пари, сега имам огромни задължения и продължавам борбата да оправя нещата. Божков по пътя да направи тези пари също е правил добро на някой, така че винаги прави добро.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5466fc9344
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Не сё обиждай, но ако наистина си непривлекателен, постарай се да коригираш това. За жените външният вид на мъжа има изключително голямо значение. Не се води по акъла на разни банални, кухи женомразци, че жените търсят мъже с пари, коли, имоти и т.н... Далеч не е така при нормалните жени.

Спомена, че си спортист. Хубаво, но да ти кажа честно, ако си супер напомпан, с визия като на културист или подобна, нямаш шанс. Която и жена да питаш, ще ти каже същото. Многото мускули са също толкова отвращаващи колкото и многото мазнини.
Митът, че жените харесват "нацепени батки" , си е само мит, измислен отново от разни комплексари. Също така обърни внимание на лицето си. Именно то е най-важното в цялата ти визия.

Сподели също, че си ходил по проститутки... С това доказа колко струваш и трябваше да започнеш с него. Доповръща ми се като прочетох и със сигурност не само на мен. Омърсен си за цял живот. Не бих искала да имам общо с момче като теб. Останалото ще ти го спестя, за да не се обидиш.

Ж,22

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0fcfcfccd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Във всяка подобна тема се чудя как успявате да попаднете все на меркантилни жени? Не споря, че ги има и не са малко, това ясно, ама къде са?! За 28 години живот съм виждала 2 такива - една приятелка, която беше дете на мутри и майката на моя приятел, която на 50 бленува някой с милиарди да дойде и да я спаси. Не знам дали съм права, но или се целите към разни супер мазни кифли, или общувате само с хора, изповядващи подобни ценности. Около мен има все нормални хора - IT, филолози, фотографи и прочее. Никой не ламти за пари, не му е фикс идея да се вози в лъскава кола, жените си работят и се оправят сами без да разчитат на половинките си. Има 2-3, които даже издържат мъжете си, ама това е друга тема... Това е единият вариант. Другият е, както са споменали по-горе, просто да не изглеждаш добре. Аз също смятам, че за адекватните момичета, външният вид ти е едни 45% от цялостното привличане, както и интелект, чувство за хумор, общи интереси и т.н. Помисли над това, говори с някого, на когото имаш доверие и би бил честен с теб. На много мъже им се струва глупаво, ама външният вид отваря врати не само при нежния пол. Чуден пример е "най-красивият престъпник", Джеръми Мийкс, който беше обвинен в притежание на оръжие, влизане с взлом или нещо подобно, но под снимката му женорята направо полудяваха. То не бяха призиви да ги изнасили, да ги заплашва, да ги тормози и всякакви щуротии. Сега е модел. Ако беше плешив шкембелия обаче, каква ли щеше да е ситуацията?

Иначе не знам защо трябва да бъде нападан за това, че ходи по проститутки?! Някои жени много започнаха да се филмират. Ако никоя не иска да е с него, какво да прави? На злобарки да стои цял живот или? Дайте предложение! После ще ревете, че мъжът ви нямал опит в секса, не ви задоволява, бързо свършвал и какво ли не. Свободен е, не е лъгал никого. Ако си имаше някоя и ѝ изневеряваше с платени жени, щяха да са съвсем адекватни критиките. Сега е просто нелепо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: db7b308996
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти е проблемът в парите. Гарантирам. Потърси другаде и бъди готов да работиш по себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b81816ed88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Смени си гардероба, прическата, стила. Запиши се да учиш задочно, първо за да се развиваш, второ да имаш среда. Направи нещо да промениш ситуацията. Познавам жена, като теб. Ходи сега поне на спорт и танци дано си намери някой.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d92b862b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахахахха номер 5 взриви екрана с Тъпота. Другото което е ако той е омърсен за цял живот значи 90 % от мъжете са омърсени също, ама кое по- точно им е омърсено не зная хаха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e354409aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Докато имаш такова мение за жените, никоя няма да ти върже, сам си го правиш. Постави се на мястото на жената. Ти би ли излязъл с някоя, която си мисли за теб, че търсиш само парите й, колкото и малко да са и си използвач? Подобно мислене отвращава. Поправи го и ще ти се случат нещата,недей мисли за мостове и глупости. Търси си обикновенна жена, не някоя миска с претенции. Обикновенните жени търсят някой да работи наравно с тях, а не да ги издържа. Възможно е да си в грешното обкръжение, разшири си контактите и търси някоя на твоето, не търси мис свят,правиш грешка и тук струва ми се.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 547ad7e2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Проститутки, живееш с майки си. Нищо лично, ама ако не промениш това...нямаш шанс.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bb35143ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Според мен не си активен в търсенето на мацки. Бъди по - напорист. Регистрирай се в някой сайт за запознанства или ползвай някое от приложенията за телефон. Със сигурност ще си чукнеш 3-4 срещи и ще се поотпуснеш. Едва ли ще намериш любовта на живота ти, но ще придобиеш опит с жените, което е много по - ценно.
Момичето преди мен е право и относно външния вид. Това е водещо. Пусни си брада, каквато е модерна сега, но повечето жени им харесва, но най - важното - прави им комплименти, дори и да не са истина. Гледай да не говориш много и просто ги изслушвай. Това върши работа като за начало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ca1378988e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   5, да не ходел на проститутки.. А ти какво предлагаш, при положение че ще му трябват години да разбере къде му е проблема и евентуално да го оправи, ако въобще някога го осъзнае. Да стои девствен до 40, че сакън някоя да не го помисли за "омърсен"?

Всеки от нас си има някакъв такъв проблем, който му пречи и за който с години не можем да разберем от къде идва и как да го оправим. Само не ми казвай, че ти нямаш абсолютно никакъв проблем и всичко си разбрала и си го оправила в живота си на 20 и кусур. Ако е така, браво - значи си изключение.

Прекалено много започнахте да се филмирате с тия проститутки. ОК, и аз не одобрявам, ама все пак има ситуации, в които това е най-малкото зло. Не може като чуем "проститутка" и веднага първосигнално да скачаме, без да помислим за момент и без да знаем цялата информация.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 27fee5cc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   О, 15, те на по 38 живеят с майките си и мислят, че това е нормално. Ще променят всеки друг аспект в живота, но не и да се изнесат. А там е корена на проблема. Мъж след 22 няма място в къщата на майка си, трябва да е самостоятелен. И да, наистина е много странно, откъде все намирате жени, които твърдите, че гледат парите. Аз наблюдавам обратното. Даже мисля, че българката много евтино се дава, особено младите момичета. Нямаме самоуважение като едни рускини например, на тях колкото им да им дават, все им е малко. А за нас и кафе и сок са много (според българина).

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b56e6cef17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Когато не харесваш живота си, как някой да поиска да влезе в него? Огледай се, колко двойки виждаш, всички мъже в тях ли са с възможностите на Черепа? Може би ,не е там проблемът. Ти си решил, че си недостатъчен без още да има конкретни изисквания към теб. Коя е тази жена, която разочароваш - някакъв измислен образ на самокритиката ти? Много удобно- да си измислиш недостижим критерии и да кажеш "ето, няма смисъл дори да опитвам". Как не съм се сетил да се скрия така от живота? Можеше да кажа "еми то, само връзкарите успяват" - много хора щяха да го подкрепят, (като сега за меркантилността) и изобщо можеше да не уча и да не работя. Можеше да не мръдна от дивана.
Оправдаваш се, че нямаш висше, явно те човърка. Очаквал си повече от себе си или друг е очаквал, разочаровал си се, опитваш се да приемеш положението и да го оправдаеш. Щом го чувстваш като дефицит, запиши, особено ако ти си очаквал това от себе си. Вече приемат с диплома, задочното образование е 2 седмици на семестър. Не те натискам- това са личните ти изисквания към себе си, иначе не би го споменал. А да си доволен от себе си е изключително важно, когато искаш някой да пожелае да ти бъде близък.
Увереността, за която толкова говорят жените, не е мачовщина и пари. А излъчването, че просто се чувстваш добре, че се харесваш. Трябва ли да си Черепа за да се харесваш? Надявам се, че не. Но какъв трябва да си? Помисли си.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e2129de1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   "На 22 съм и животът ми свърши" Абе ей, само това ще ти кажа: ако толкова мрънкаш сега, не искам и да си помисля какъв ще си на 30...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3bf4ce861b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Първо трябва да се научиш да обичаш себе си и собствената си компания, да ти е комфортно с теб самия, и чак тогава да очакваш другите хора да те харесват и обичат. И това няма нищо общо с парите.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 319c1615c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   От автора.

Абе аз все съм знаел, че сме неадекватно племе от всяка възможна гледна точка, ама това чупи тъпомера. Не ми е дефицит това, че нямам висше образование. Когато отидох в „Стани Богат“ и взех 10 бона от предаването, сложих в малкия си джоб всякакви професори, лекари, учени, гурута, „випове“ и прочие.

Мога и да не живея при майка ми, но това ще я съсипе душевно и подозирам, че ще ѝ съкрати дните многократно. Жената е напълно сляпа, дори не ме е виждала как изглеждам, оправя се сама, но ако утре някой реши да си спре тротинетката на тротоара женицата може и да се спъне и да се утрепе в буквалния смисъл на думата. Айде да ви видя големите експерти как бихте зарязали родната си майка на лотарията на съдбата дали утре лицето ХИКС ще сложи нещо на улицата и дали сляпата жена няма да се спъне в него и да се пребие! Айде, да ви видя всичките шибани висшисти, теоретици, експерти и прочие.

И не, не съм си изградил недостижим образ за мечтаната жена, единствено искам да не е алкохолик (не, не се пише „алкохоличка“, научете го тоя език), да не играе хазарт и да не взима наркотици и да прави читав секс. Не искам нито Анджелина Джоли, нито Ирина Шейк, нито нещо подобно. На всички срещи са ме разпитвали като гестаповци за родословие, за имоти, за доходи, за коли, за връзки и т.н. Бил съм в почти всеки един сайт за запознанства, положението там е плачевно.

А и с очите си съм виждал колко жестоки могат да бъдат жените. Когато работих като санитар в една известна голяма столична болница, видях как жена на около 50 години доведе собствената си майка, в последен стадий на рак, с непоносими болки и метастази в цялото тяло, само и само за да „умре в болница, а не вкъщи“.

Номер 5, само една институция може да ме съди за делата ми, и тя не е на този тленен свят.

Номера 1, 2, и 4 - РЕСПЕКТ!

Номер 9 - вярвай ми, целта ми не е да попадам на такива жени, изобщо не ми е приятно да си губя времето и да страдам.

Номер 11 - защо да уча, като образованието ни е сведено до продажба на дипломи? И без това съм по-умен от половината население на Територията. Знаеш ли, че вече има и некомпетентни лекари? Повтарям - лекари! Лично на мен доцент ми постави невярна диагноза, притискайки ме да ме оперира, за да ми вземе 4 хиляди лева. Само дето идиотът не знаеше, че разбирам що-годе от биология и медицина, та му хванах лъжите още в момента на изговарянето. И добре че не се оперирах, сега можеше и да съм сакат. Викат му „Коляното“ на тоя пич, ама е толкова алчен, че оперира и болни, и здрави, за да изцоца кинти. Недостоен за медицинската професия, сочен за „светило“. Ебахти светилото, щом дори не знае как да излъже човек, който си има понятие от устройството на колянната става, от кръстни връзки, от менисци, от синовиална капсула и синовиална течност, от фемур, тибия, патела и т.н. Но някой плашлив би повярвал и би се оперирал, само щото едно „светило“ му е казало, че без операция ще остане инвалид, щото имал скъсана ПКВ, а то видиш ли, ПКВ не била скъсана, ами само силно разтегната, та с течение на времето се оправи. Щото ако е скъсана на 2 части, сама не се оправя! Знаеш ли, че Асен Балтов си е взел професурата с оценка 3,80? До 5,80 има цели 2 единици... Ако имах достатъчно пари, че да не работя докато следвам, може би бих се замислил. Ама да уча и да работя и да се скапвам като китаец на оризово поле - айде няма нужда, мерси.

Номер 16 - изобщо не съм срамежлив, нито пък неуверен. Просто познавам доста добре етикета и се стремя да не го нарушавам или поне не грубо. Как предлагаш да се запозная с някоя красива жена на улицата? Да вървя 4 километра пеша след нея и да я заговоря пред входа ѝ ли? Или да ѝ досаждам нагло, пресрещайки я от всички страни? Хората са станали толкова мнителни, че не искат да те упътят за нещо елементарно, та камо ли да се запознаят с теб! Само да кажеш 1-2 изречения на някоя жена и почва да те гледа учудено и да търси най-близкия изход от ситуацията.

Номер 18, само се виж какво си написала: „българката много евтино се дава“. Значи ти самата се определяш като стока с цена? После плюете проститутките, ама повечето сте неосъзнати такива май май. „Давате се“ на най-перспективния кандидат, демек на тоя, който ще пръсне най-много кинти по вас в бъдещите години и който може би ще ви осигури някакво положение. Вие подсъзнателно се продавате бе, милички, как не го осъзнавате? Повечето жени мислят като теб, затова сме на такова дередже. Ама тя историята си знае работата, до един век малоумното ни племе ще е малцинство около критичния минимум за запазването на един народ. Май май си го заслужаваме. Няма случайности в природата.

Номер 19, повечето двойки, които наблюдавам, са следните: мъжът вади кинти от всеки възможен джоб, плаща ресторанти, молове, почивки, ипотеки, лизинги, какви ли не глезотийки, бижута, спа, салони за красота... А дамите просто стоят и си клатят краката, някои не бачкат, други бачкат колкото да не ги сочат с пръст. Е познавам една например, дето само цигарите и тока й са колкото заплатата, която взима.

Номер 20, животът ми ще свърши когато и както аз реша. Ако реша, че няма смисъл, първо ще намина да поздравя ония 240 безродници, пък тогава ще си отида спокоен, че съм свършил нещо полезно. Вярвай ми, реша ли да правя поразии, доста хора ще си изпатят, преди да бъда обезвреден... Ама не искам да се стига дотам, това ми е план „зет“, ако съвсем нищо друго не потръгне.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d9b1630871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ясно. Проблема не е в теб. Какво да направя за да си намериш приятелка?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a7cf40d149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Откажи се от жените приятел, вижда се от километри че не са за теб, остави ги на мен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3998b5fe8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Живееш с майка си. Така както описваш нещата - болна била, баща ти починал, нямаш образование - май нито имаш желание, нито скоро ще имаш възможносг да се изнесеш. Прочети малко из форума как свекървите тровят снахите си и ще разбереш защо никоя не иска да живее с теб т е с майка ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 27fee5cc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторе, 18 съм, не се обиждай толкова. Никой от коментиралите няма как да е знаел за болната ти майка и респект, че сподели. В такъв случай ще погледна от друга гледна точка - просто намери жена, добра, която един ден ще е съгласна да живеете тримата. Разбирам те отвсякъде и моята майка е болна. Сигурна съм, че е намериш такава жена. Не е хубаво да слагаш толкова млад всички жени под общ знаменател - всяка жена обича да я глезят и това ни най-малко не я прави проститутка. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3bf4ce861b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Хей, виж какво, аз съм малко по-малка от теб, онзи ден навърших 21. Много съжалявам за майка ти и безкрайно уважение за теб, че се грижиш за нея! Знам колко трудно и стресиращо е и знам колко силен трябва да си ти самият, че да се запазиш цял.

Според мен грешиш с това, че търсиш запознанства с момичета в сайтове за запознанства. Как да ти обясня, че.. аз лично, както и която и да е моя приятелка, не бихме се регистрирали на такова място. Хората там - не всички, но повечето - са повърхностни, не са постигнали нищо в живота си и всичко, което искат е или еднократен секс, или някаква изгода, чрез която да си подредят живота или най-малкото да го направят по-лесен, а именно чрез пари.
Нощните клубове също не са добра идея, особено ако се пушат наргилета, дишат балони и свири чалга или рап.
Просто такива места са сбирщина на леки момичета, златотърсачки, кифли и пр. и пр.

Твоето момиче може да е в кварталния магазин, в библиотеката, в ресторанта, в който обядваш, може дори да е момичето, което не може да паркира пред блока.

А може би сега не ти е времето за връзки. Само на 22 си, живота е пред теб, хората понякога намират любовта много по-късно. Недей да се влияеш по стереотипите, че до 30г. трябва да имаш две деца и къща, това са пълни глупости. Недей да бързаш и да насилваш нещата. Обикновено любовта се появява точно когато си си казал, че не ти трябва и когато не я търсиш. Аз например с моят приятел се запознах първата година в университета. Беше ми идеално да съм си сама, не исках връзка, не ми беше до това. Но то не пита, влюбихме се и ето, че сега 2 години по-късно сме си още заедно, и не - няма пари, делим си всичко. С бившия ми пък се запознахме в един ски курорт, той беше барман в базата, в която бяхме отседнали. През деня карахме ски, а вечер оставахме до много по-късно от всички останали, за да си говорим. Беше спонтанно. Най-добрата ми приятелка пък намери любовта буквално на улицата. Спукала гума, той спрял да й помогне и да й я смени, харесали се, разменили контакти и вече са заедно от мисля, че 4 години.

Когато трябва да се случи, ще се случи.

И един съвет - недей да подхождаш с "аз съм по-можещ и знаещ от всички", отблъскващо е. Бъди позитивен и отзивчив, бъди усмихнат, бъде добър човек. Това струва много повече от всички пари на света.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5466fc9344
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторе, да се хвалиш с мними постижения в анонимен сайт си е "върхът". Освен това не носиш на критика, което няма да ти донесе хубаво. Никой не те е съдил - искаш мнения и ги получи. Да не би да си очаквал похвали за това, че си ходил по проститутки? Даже ти омръзнало... представям си колко отдавна си им клиент... Това достатъчно красноречиво показва и твоята "стойност".

Казваш, че си търсиш мома според секса, добре, ама да ти задам един въпрос : Ако срещнеш момиче като в мечтите си и се влюбиш, но се окаже, че примерно е била изнасилена, ще я зарежеш ли? Нима такова момиче не заслужава любов? Нима ти е по-важна примитивното от душевното? Вагина има всяка, но не всяка е свястна, честна, отговорна и добра.
А как тълкуваш понятието "читав секс"? Като от порното ли - грозен, гнусен, мръсен и отвращаващ? Като с парцалите, с които си бил? Със свястна жена такава пародия на секс, няма да видиш, защото тези жени уважават себе си, телата си, нямат чувство за разврат/курвалък и имат ДОСТОЙНСТВО. Освен това не биха били с индивид на нивото на проститутките.

И не ти го казвам, за да те обидя, не ме разбирай погрешно. Просто ти споделям как изглеждат нещата през очите на свестните жени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ab6822c010
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Много те моля, иди им е*би майката на тези 240, много хора ще са ти истински благодарни. А относно темата, няма какво да кажа, живота безспорно може да бъде изключително тежък, според мен единственото най-ефективно решение е да променим начина по който гледаме на нещата, с цел самосъхранение, за да можем да имаме някакъв шанс поне да се борим. Пък и в крайна сметка има добри и лоши времена, явно в момента ти си във вторите, но ако издържиш на тях мъжки, един ден ще влезеш с вдигната глава в първите! Лек/а ден/вечер от мен!

М. 20

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3db5f0e92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Авторе, пораждаш в мен спевица от противоречиви чувства. Твърде краен и самонадея. Уважаваща и осъзната жена не би те търпяла, празноглавка със сигурност. Търси си жена под нивото ти, както натъртваш във всеки пост, а не равна ти.
Според мен си незрял, жените около теб също.
Браво на постигнатото (твърдяно от теб), пожелавам ти да го запазиш и удвоиш. Мога само да споделя, като жена на 30г., че никога не съм била меркантилна. Израстнала съм в патриархат, в който баща ми изкарваше повече и се грижеше нищо да не ни липсва.
Препоръчвам ти книгата на Мат Ридли - Червената царица. Противно на цялата пропаганда за еманципация, за мен жената е майка, а мъжът глава на семейството. Преди жената, както животните е търсила най-силния и добър ловец за да даде на потомството си издръжливи гени, а сега оцеляването е в пари и материалното. Обикновенни жени съществуват, но на 20 или 25 готови за брак. Не, не и пак не.
Поколението е объркано, морално и емоционално осакатено.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c1d2c1cc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Отначало ми хареса, даже те защитих в коментарите, обаче като прочетох коментара ти, малко в повече ми дойде самонадеяността, негативизма и тона ти. Много се натоварих, само като ти прочетох коментара и ако бях жена също нямаше да искам да съм с теб. Не си представям да бъда с човек, който нон стоп ме натоварва с негативизъм и самонадеяност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c1d2c1cc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Отначало ми хареса, даже те защитих в коментарите, обаче като прочетох коментара ти, малко в повече ми дойде самонадеяността, негативизма и тона ти. Много се натоварих, само като ти прочетох коментара и ако бях жена също нямаше да искам да съм с теб. Не си представям да бъда с човек, който нон стоп ме натоварва с негативизъм и самонадеяност.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fcb0313b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Ж 68
Чeта и се чудя откъде натрупа толкова много чувство за превъзходство и същевременно омраза към хората. Образованието винаги ти дава толкова, колкото вземеш от него. Завърших право преди 45 години с отличен успех семестриално и от Държавния изпит. Бях преводач на специализирани преводи, знам 12 езика. Имах състуденти тройкаджии, един от тях беше Конституционен съдия. Имаш памет и късмет, стигнал си до ниво 10000 лв в Стани богат, е и? Това направи ли те юрист, IT, математик, инженер или фогограф? Не, остана си със средно образование. Ходиш на платен секс, проститутките явно не са меркантилни, работят за едната слава. Но те е скръндза да почерпиш кафе и кола момиче. Искаш веднага секс според твоите представи, ние жените също имаме свои представи, значи трябва да се намери общата представа. НО! Ако "хубавия секс" е изискване за започване на връзка, а не последващо действие след олпознаване, ще намериш само проститутки и курволяк.
Първото нещо, което се изисква за хубава работа е степен на образование, поне два чужди езика със сертификат, знания и умения.
Всичко може да се постигне, ако ти е цел. Упоритостта, хъсът трябва да са насочени към целта.
Живееш с майка си, която е сляпа, тежък жребий ти се е паднал. Трудно ще намериш самоотвержена млада жена да те обича толкова, че да раздели тежката съдба с тебе. Няма да я намериш по заведенията, добрите, състрадателни момичета са скромни и не са там. В църкви, благотворителни организации, деца на други слепи. Но имам сляп син на моя позната, той е автономен, живее при родителите, но сам се оправя, ходи по улиците, вози се с градски транспорт сам, работи от къщи като преводач, знае 6 езика перфектно. Наскоро се видяхме на книжна премиера в клуб Перото, беше сам.
Ще со позволя съвет. Необходимо ти е да си определиш приоритетна цел, да съставиш списък на стъпките към нея, да избистриш какво е необходимо да направиш за да се осъществят. Бъди честен към себе си, не се самоизтъквай пре себе си, безсмислено е. Стъпка по стъпка се осъществяват големите цели. Повярвай ми по пътя ще срещнеш хора с твоите цели, идеали и ще нанериш приятели и приятелка.
Всеки човек има своя представа за стойностни хора, като всички типажи имат свои места, на които да ги срещнеш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 60bae89da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Момче, просто си много преуморен от всичко, което ти се случва в живота. Носиш голям товар. Намери някой роднина да гледа майка ти за известно време и иди на почивка ама истински релакс според твоите разбирания. Дали ще е на планина, хижа, на море, малка екскурзия в чужбина, просто намери начин да релаксираш, защото ще изпушиш. Или пък си намери хоби, занимание, което всяка седмица да посещаваш, за да изпускаш парата. Може да е силов спорт, изкуство, рисуване, танци, каквото щеш. На 22 е прекалено рано да приключва живота. Най-хубавото предстои.
Ж46

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 81ec4758d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   След коментара ти, е сигурно, че парите са ти най-малкият проблем. Типичен псевдо интелектуалец. Абсолютно неосъзнат дървен философ. Не ти било дефицит висшето, но е първото, което казваш, че нямаш и дори се обясняваш защо го нямаш. Осмиваш завършилите, знаеш им академичните титли, че и успеха, но иначе изобщо не ти пука за образованието. Май само за твоето не ти е пукало достатъчно. Май, е можело да бъдеш гениален лекар, ама... Цък и сега злобееш. Не си завършил медицина, ама знаеш повече от доцент, не си завършил филология, обаче отричаш съществуването да дума, присъстваща, дори в първото печатно издание на правописния речник. Подканваш хората да научат български, обаче пунктуацията ти е на ниво 2 клас, дори бъркаш пълен и кратък член. Твърди за себе си, каквото си искаш, но не, и че си високо грамотен. Като те слушам сигурно си вярваш, и че разбираш от право повече от юрист и от имоти - повече и от брокер. Изобщо голям гений, ама пуст живот- не дава да развиеш потенциала си. Дрън-дрън

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: be15362d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Номер 38, ти си живото доказателство за тезата на професор Иво Христов. Я ми посочи къде съм сгрешил членуване? Думите от типа на "алкохоличка ", "докторка ", "лекарка", "шофьорка", "пилотка", "юристка ", "брокерка " и т.н. са неправилни за употреба, ама ги използват доста хора.

И да, от менте доценти знам повече. Май ви е яд, че висшето нещо не ви осигурява безсмъртие, а? И не си мисли, че бъркам учтивата форма, просто се обръщам към всички с подобно на твоето мислене.

Аз моята кошничка съм си я изплел отдавна, не ми пречи да си остарея и отида самичък, просто не го искам. Но никога не ще бъда слуга на неграмотници като тебе.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2c36cabf66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Ако вярваш и ти се занимава, прочети за закона за привличането (law of attraction, LOA) и изгледай няколко клипа на Eric Ho/ Master Sri Akarshana в YouTube. Той обяснява как действа законът и има видео за медитиране (love affirmations), в което да привлечеш половинката за теб. По принцип трябва да се медитира на него минимум 21 дни, но аз слушах 5- 6 и мисля, че успя да ми помогне, понеже месец и нещо по- късно се запознахме с приятелят ми, а нещата при мен също бяха зле. Пробвай, ако не помогне, то поне няма да ти навреди.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bb7f7a4974
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Ето, посочвам ти: "Е познавам една например, дето само цигарите и тока й са колкото заплатата, която взима." "Тока" е подлог в изречението. След "Е" има запетая. Правилните за употреба думи са тези в правописния речник. Това е функцията му, в него не се съдържат неправилни думи. Много неща ми е дало образованието, включително безсмъртие в лицето на научните трудове и качествените изменения, които влагам в сферата си на развитие, но ценното не е това, а средата. В по- различна среда, имаше реална опасност да попадна в същия капан "аз вече мога и зная всичко" и да спра развитие в зародиш, защото също имам силно Его. Академичната среда ти напомня, педантична в постоянството си, че развитието е безкраен процес. Така Егото, отхвърля идеята да бъде "най", виждайки, че такова не съществува- винаги има още. Най-голямото ми постижение, следствие от образованието, е че работата е личната ми кауза и се управлява от личните ми търсения, така е много, много трудно да си недоволен.
Ако още не разбираш къде е проблемът, ти предлагам да прочетеш тази статия, откъс от "Отсъстващи бащи, изгубени синове"
http://webstage.bg/filosofiya-i-psihologiya/6321-depresiyata-prodalzhava-dokato-egoto-se-e-hvanalo-zdravo-za-pretentsiite-si-za-absolyuten-kontrol-gi-korno.html

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9c46919d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Така е 18, а най-бруталното е, че ИМА ДОРИ И СЕМЕЙНИ С ДЕЦА, които живеят при родителите на единия от двамата, което е просто потресаващо!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9c46919d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   19, според мен дори и Черепа не са харесва. Забележи по интервюта как едва-едва си отваря устата като говори, защото зъбите му са някакви мега ужасни и явно му е сериозен комплекс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 313f9422bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   До 41. Прав си за цитираното от теб изречение, действително съм пропуснал една запетая и един пълен член. Но всеки греши. Виж си твоето изречение: "Така Егото, отхвърля идеята да бъде...", в което си сложил излишна запетая след подлога. Сега трябва ли да ти се смея и да те соча с пръст?

Не твърдя, че знам и че мога всичко, такъв човек не съществува и не може да съществува. И за твое огромно съжаление, академичните трудове не носят безсмъртие. Безсмъртие носят делата на хора от типа на Васил Кунчев, Христо Ботев, Евлоги и Христо Георгиеви и т.н. Авторите на учебници, научни трудове и тем подобни в едни времена са актуални, после биват омърсени политически и ги изкарват "обременени" с неправилни виждания и така до безкрай... А относно речниците - видни професори и лектори се хващат за гушите, спорейки дали нещо е правилно, или не.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fcb0313b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   43, остави Божков настрана. Той е завършил математика в СУ, хитър е колкото цяло кашонче с шоколадчета Кума Лиса, магураджия и бандит. Дали се харесва? Какво значение има това за мене, тебе и нормалните хора?
Можеш ли да станеш милиардер с висше образование? Да, Илън Мъск, Уорън Бъфет, Нелсън Рокфелер и много други. Необходимо ли е? Не, дипломата не е необходима, задължително е да имаш знанията, които ти трябват, спокойно и благоразумно поведение. Дали, независимо от вдичко ще станеш милиардер? Най-вероятно не! Иска се идея и търговски нюх. Но достатъчно богат е възможно да станеш за да живееш добре.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9f59691825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Абе 39, след като си толкова компетентен, би ли ми отговорил, как трябва да се напише ''Харесвам учителката си''(тема от сайта), може би ''Харесвам учителя си, който е жена''? Или песента на Росица Кирилова ''Учителко, целувам ти ръка''. Аман от разбирачи!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 91dec3064b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   От 39. до 46. Книжовно вярното е "Харесвам учителя си", колкото и нелепо да изглежда. Аналогично можеш да видиш примерите "Уважаема госпожо Министър,...", "Уважаема госпожо Директор,...".

За да изглежда по-малко нелепо, може да кажеш следното: "Харесвам учителя си, госпожа Стоянова.", чат ли си?

А песните и стихотворенията могат да нарушават почти всички норми и правила, това е ясно разписано.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 295c6e2caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   До 40, това преди или след фитнес трябва да се прави?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9f59691825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   47, а би ли ми превел изречението ''Една ученичка харесва учителката си.''

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 81ec4758d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   https://www.bnr.bg/sofia/post/100810132/polat-v-ezika
Тук можете за 4мин. да чуете от Проф. Миглена Николчина, защо е правилна употребата на женски род в професиите и защо, въпреки това бавно отпада от речта ни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker