Какво да направя - чувствам се необичан от семейството си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво да направя - чувствам се необичан от семейството си
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1034 пъти
Мъж съм на 24 години, работя и спортувам. Не мога да кажа че имам хубав живот, чувствам се необичан от семейството. Живея при майка ми, но общо взето ме използва да и помагам за сметките. Никога не ме пита как съм, добре ли съм, когато се прибера дали съм вечерял, дали имам проблеми, никога не ми звъни по телефона. Баща ми е същия той също ми звъни само и единствено ако трябва да му услужа някой лев. Когато си пусна фб понякога гледам снимки на майка ми и сестра ми, гледам как и правят подаръци а на мен няма кой. Не завиждам няма за какво. Просто е тъпо да гледаш отстрани че те игнорират и използват а ти нямаш необходимите финанси за да се изнесеш и почнеш нов живот далеч от всички. Искам като цяло да се изнеса но нямам големи финанси това е големия ми проблем, разчитам само и единствено на себе си. Тъжно ми е защото нямам на кой да споделям. Надявам се един ден да имам семейство и да им дам това което на мен не са ми дали любов

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 049b24d350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Първо, ти сам си стигнал до решението на своя проблем - трябва да се изнесеш. Не знам за какви финанси говориш, но според мен това е оправдание. Аз самата съм се изнесла на 19 г. с 80 лв. в джоба и предпочитам 100 пъти да живея на общежитие или квартира с чужди хора, от това да живея на 24 г. с нашите.
Правилно разсъждаваш иначе. Нямаш работа там. Време е да отлетиш, да започнеш сам да поемаш отговорности и да си намериш приятели. Не знам иначе какво толкова искаш да споделяш, но един съвет ако искаш да имаш някога приятели - споделяй радостта си с тях, проблемите запази за себе си

ж35

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6fe64819c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Номер 1 е права. Аз също съм живяла на общежитие, след това в споделена квартира. При теб общежитието не е вариант понеже си вече на 24. Затова, ако имаш чак такива финансови затруднения, намери приятел с когото да се изнесеш. Има ли как да не плащаш сметките на вашите? Все пак за да се изнесеш трябва да имаш някой лев, не да си харчиш парите по тях. Иначе става затворен кръг и никога няма да имаш тази възможност. Според мен не е редно изобщо да те карат да плащаш. По проста логика, трябва да оставиш детето си да си стъпи финансово на краката, за да се изнесе, не да чакаш само да му прибираш парите и да го използваш. Така заличаваш шансовете му един ден се изнесе и да стане самостоятелно.
Още нещо - тези нежности, които ги очакваш от тях, по-скоро е редно да ги получаваш от жена си, не от майка си. Струва ми се че вашите не се интересуват много много от какво е най-добро за теб, какво мислиш и как се чувстваш и може да имаш проблеми с тях за в бъдеще. След изнасянето, не ги оставяй да те цедят за пари или да ти се месят, че ще останеш сам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b25c17656a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нали казваш, че помагаш на майка си със сметките. Е може би ако се изнесеш на квартира, твоите собствени финанси ще покриват твоите собствени нужди. На 24 години един мъж има нужда от лично пространство. Това също е част от порастването.
Ако пък ти е чак толкова болно, поговори с майка си. Аз май усещам, че те не виждатв теб порастнал човек и може за това да са по-студени.
Все пак и разговорът и изнасянето са важни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dd13760da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Наще са разведени, истината е че и баща ми ако не му звънна няма да ми се обади, не сме говорили 2 месеца, с майка ми сме само на здравей и това е от няколко години. Надявам се догодина вече да съм се изнесъл

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker