Какъв тип баща е мъжът, според възрастта си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какъв тип баща е мъжът, според възрастта си?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1308 пъти
Въпросът ми е към двата пола: смятате ли че възрастта на мъжа в която става баща е от значение или зависи повече от човека. Чувала съм неведнъж че по възрастните бащи не им се занимава физически с деца, при по младите пък го има психическата основа и това че невинаги се чувстват готови за това. Вие какво мислите, какви са ви наблюденията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: b0ce9fe45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Според мен си зависи много от човека, но има изследвания, че децата на възрастните мъже имат после по-голям шанс за успех в живота, но може би е просто, защото са имали повече време за децата си и не са поставяли работата и кариерата, приятели на първо място.
Съпругът ми е на 50 . Имаме две малки деца под 3 г. възраст. Това за него е втори брак и мога да кажа, че е много добър баща...когато е при семейството си. За съжаление прави същите грешки като при първото си семейство според мен и поставя на първо място работата, властта, кариерата и парите. Иначе синът ни го боготвори и честно казано не мога да му намеря косур като баща, макар че никога не е помагал с неща като памперси, млека и такива неща, но има ясни принципи във възпитанието, строг е и любвеобилен в същото време, добър пример като поведение - учтив, не лъже никога, може да контактува с различни хора и се отнася добре и към последната чистачка. Аз обаче не съм го избрала заради възрастта му, а въпреки възрастта му, от любов. За мен това трява да е основата на едно семейство, а другото са подробности
Виждам иначе много добри бащи на моята възраст, тъй наречените Милениъли. Грижат се за децата си, отменят жените в много неща и са много ангажирани във всичко, свързано с децата, дори прекалено....

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 264c7fc026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не е до възрастта, а до приоритетите, начина на мислене и сърцето (ако има такова).

Моят баща е бил на 37, когато съм се родила. Единствено дете съм.
Истинско чудовище, което не заслужава да бъде наричано "татко". Истински боклук в пълния смисъл на думата.

Сега някои ще ми скочат, че "родителите са наша кръв и каквото и да са направили, трябва да им прощаваме" , но очевидно тези хора са имали късмета да се родят у свестни родители. Други не сме го имали и собствените ни майки и бащи ни опропастиха бъдещето за ЦЯЛ ЖИВОТ.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 70da56a8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Родил съм се когато баща ми е бил на 40 години.
С нищо не му се занимаваше. Никога не ме е водил на риболов, кино, игра на топка, някаква занимавка, майсторене на нещо, каране на кола в някоя стара нива и подобните им неща, които правят баща и син.
Спомням си един път с 300 зора го накарах да ме научи да играя на шах. Тогава май бях на 16-17 и ме беше срам пред приятелите, че не владея тази игра, а те я знаеха от бащите си.
Сега съм към 30 годишен и до ден днешен усещам как в някои типично мъжки майсторлъшки работи не ме бива, просто защото в ранна детска възраст не са ми били показвани.
Сякаш по-младите родители са по-активни, но монетата има две страни. Всичко е до човека.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ba998359c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На повечето мъже не им се занимава , за тях жената е длъжна да си гледа децата , те малко могат да си поиграят или да ги приспят .

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b2dcbd9bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2 това е самата истина за съжаление .. има хора от които просто не става да са родители

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 13972adf10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има различни типове хора и това не зависи от възрастта. Някои още на 20 години са отговорни и са готови да бъдат родители, а други и на 45 не са се наживели. Има и енергични, и мързеливи. Да, в 20-те години вероятно по-лесно се издържа на недоспиването, но и на 40 човек може, стига да го иска. Неоспоримо е, че мъж на 35-40 години може много повече да допринася за семейството финансово, но това се отнася и за жената. В общи линии, човек трябва да си подбира партньор, с който си подхождат, но и се допълват. Масово в България мъжете считат, че "помагат" на жените, а всъщност детето е общо и се изисква участие 50/50 или според възможностите. Дори мъжът да носи по-голямата част от приходите (което, по мое наблюдение, отдааавна не е така), това не му дава право да оставя всичко на жената и тя да не може да си почине, защото, видиш ли, не ходела на работа.
И, макар темата да не е за това, съветвам всички жени да си подбират партньорите, за да не се чудят дали точно във възрастта им е проблемът, ако не стават за бащи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker