Защо се получава така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо се получава така?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2418 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 35г, бих казал доста симпатичен, от средно голям град, имам добра работа, добър доход, собствено жилище, но как да ви кажа нямам особен успех при нежния пол. Спортувам доста често (за удоволствие), но не знам защо от доста време насам не мога да намеря жена, с която да създам семейство, а имам голямо желание за това. Не мога да бъда простак, каквито явно се харесват от повечето жени. Имам приятели, които явно унижава половинките си, зарязват ги, след което си намират нови и това нагло и арогантно поведение явно се харесва на новите им половинки. Просто нямам обяснение за всичко това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: a33f1dd6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама какво спортуваш? Ако не е фитнес, не върши работа. Нека фитнес батките, които смятат, че като спортуваш и всичко живота ти съфти и върже и жените се редят на опшаки, да коментират, че ми писна във всяка втора тема да чета "запиши се на фитнес", все едно това е някаква панацея срещу всичко несгоди в живота.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 21b8dfccea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1, ами рядко ходя на фитнес, но обичам да тичам, плувам доста често и имам спортно телосложение. Казах го защото не съм някой дебелак, иначе на фитнес не съм ходил от години. Не е това основното, просто ме изумява женската логика и не мога да я разбера. Колкото по-зле се държиш с една жена, толкова повече те обича и уважава и това са преките ми наблюдения на хората около мен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b3936f4201
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер едно като прочетох за фитнес и автоматично ти сложих една звездичка, а то се оказа, че си казал правилното нещо. Ивинявай братле, напълно си прав.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f583a2914a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти кога за последно покани някоя жена на среща? Имаш ли контакти с жени като цяло? Не че жените харесват арогантни типове. Просто те са по-отворени и ги канят по срещи и инициират връзки. Докато се усети жената, че мъжът не става, вече са във връзка. В началото такива се държат добре, после си показват истинското лице, така че не се чуди. Просто заблуждават жените. Те са нахални, но в началото това изглежда по-скоро като заинтересуваност и някои жени са поласкани от вниманието. Ти според мен нищо не правиш и за това си сам. Трябва да се научиш да флиртуваш по-добре с жените най-вероятно и да ги каниш на срещи. Да им обръщаш внимание и така нататък. Също така много помага да изглеждаш уверен и с добро самочувствие и чувство за хумор. Тези, които описа са такива, просто са също така и кофти хора, за това не стават за дългосрочна връзка, но пък жените им връзват за известно време, докато разберат какви са. Защо не обърнеш внимание какъв им е подхода в началото, когато започнат да свалят някоя? Виж какво правят и прави като тях, в последствие ще дойдат разликите между теб и тях, защото те се дънят в дългосрочната връзка, както го описа по-горе. Разликата между тях и теб, е че ти имал трудности да започнеш връзка, а те имат трудности да я задържат и да продължат да поддържат нормални взаимоотношения.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 90fbd8dc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сухар си. Няма никакво значение как изглеждаш, бе, братиньо. Няма дори значение колко пари имаш. За успех при жените се иска самочувствие и приказка. Туй то.

Ти ако не можеш да я накараш като си ляга сама да си мисли за теб... чакай да го прави като те види застанал на улицата само.


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d6411e3be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не са ти виновни жените, а комплексите, които вече те и озлобяват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 077cc56313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мдааа,пак задрънчаха дъмбели и замириса на мускус.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 60490dee66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 4 много добре го е описал/а. Аз така и не успях да "стана като тях" и нямам и желание. Намерих си жена, по стечение на обстоятелствата, въпреки това. Но идеята, която ти е дала, така е. За съжаление много се връзват на тъпанари и нахалници :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 82e1c6a4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, ще ди дам няколко примера.
Имам един колега на 50 години. Нисък, около 165см. висок. Счупен нос и леко плешив. Има ако не се лъжа има 4 деца от различни жени. Сегашната му жена е с около 15 години по-млада от него. Да кажеш, че е богат, не е.
Всички колежки се прихласват по него, голям мазник е, но много му се отваря приказката, знае кога какво да каже. Явно си има някаква харизма човека.
Познавам едни двама братя близнаци. Като ги видиш, не можеш да познаеш кой кого е.
Обаче единият е супер отворен и приказлив. През 2 месеца сменя гаджетата.
Другият макар и визуално същият като близнака си, като характер е съвсем различен. Тих, скромен, не можеш да му чуеш гласа. Не съм го виждал с много момичета, ама си има сериозна приятелка.
Последната история е за един мой роднина.
Нисък, хилав, ходи само с някви стари дънки и рокерски тениски. Леко мургав, с жълти зъби, постоянно е на кафета и цигари. Отдалеч като го видиш, ще си кажеш "бахти циганина". Ама тоя пич има два развода, постоянно сменя жените и не му пука от нищо. Има самочувствие до небесата и може да зариби всяка.
Така че авторе... Визията е важна, но не е всичко.
Аз съм 190см. висок и аз обичам да спортувам, през пубертета дори и пъпки нямах, не съм Ален Делон, но не съм и някакъв Квазимодо, но например за първи път спах с жена чак на 21 години.
Добре изглеждам, но просто съм като дърво. Не мога да заговоря жена, не ми се отваря приказката, не съм остроумен, никой не ми се смее на майтапите и нямам харизма.
Но "кот такоа". Мъчил съм се с някакви психологически трикове, подходи, как да зарибяваме, как да сваляме и тем подобни, но това нещо или го имаш, или го нямаш, и просто не се учи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7121beddde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не стоят нещата, както ги виждаш. Поговори със специалист за да ти покаже, къде грешиш. Ако си толкова свестен, колкото смяташ, реалността ще е друга.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2c1ad169cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Н. 11. Просто не мога да съм простак и да се държа нагло. Т.е. Мога, но не ми е приятно и не съм аз. Мога да се държа прекрасно с някоя жена и това ми доставя удоволствие, но явно жените предпочитат лошите момчета. Иначе нямам друго обяснение защо се захласват по мъже, които ги нагрубяват и се държат кофти с тях. Иначе за мен, аз много добре осъзнавам че не изглеждам зле, както вече споменах съм доста симпатичен, висок съм 187см, тежа 90кг, почти цял живот се занимавам с плуване, а самия този спорт развива максимално правилно и добре тялото. Последната ми връзка беше преди повече от 2 години и бяхме заедно 4, но не се получиха нещата. Както и да е за съжаление се случват такива неща. Честита баба Марта на всички. Аз отивам да направя един крос :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7fc1fb26da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хората които "имат нужда" от жени са техни роби. Нямаме нужда от жените, разберете го.
Когато разберете или ще се превърнете в задник с много почитателки или в монах.
За предпочитане е второто.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fdb08f980b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Там е проблема, че жените искат тия като автора да се променят и да се държат като мухльовците. Хора, вие наред ли сте?

Тия като автора са именно такива защото НЕ са като мухльовците. Как така, хем да се държи като мухльо, хем да не е такъв... нещо не хващам логиката

А защо жените не се научат най накрая да подбират мъжете по-добре?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a2154fbc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм в същото положение като автора, почти същото! Докторка съм на 29 г , с големи доходи и без приятел( мъж и деца) красива и секси, нямам приятел, последния ме заряза преди месец. Колега от клиниката в която работехме заедно, посягаше ми, болен от ревност, но дори ако той не ме беше зарязал пак щях да го търпя в името на това да създам семейство!

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 1595163e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Спокойно, ще си намериш половинка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker