Трудна житейска ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Трудна житейска ситуация
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1422 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 39г и от известно време чета изповедите в този сайт и реших и аз да драсна няколко реда за моята житейска ситуация. Имам момиче на 6г, а от 3 години съм разведен с бившата ми жена по нейна инициатива, но това не е най-важното. Бившата ми жена от около 2 години има връзка с друг мъж, който също е разведен с дете, а аз от около 1 година живея с жена с момче на 5г., която също е разведена. (сложно е нали? ) Въпреки развода ми аз винаги съм полагал грижи за детето си и винаги съм подпомагал майката, но тя почти всеки път, когато стане въпрос нещо за детето отказва дори да чуе мнението ми, започва да ми крещи и да ме обижда и постоянно ме нарича "донор" и "само биологичен баща" и това адски много ме изнервя. Така, след като се събрах с жената с която сега живея, забелязах, че когато тя говори по телефона с бившия си го нарича със същите думи "донор" и "биологичен баща". Веднъж се опитах да поговоря с нея и да я попитам защо го нарича така, защото знам аз как се чувствам когато мен ме наричат по този начин, а тя ми отговори, че не било важно кой е създал детето, а кой го отглеждал и възпитава. Ами хубаво и какво излиза по тази странна женска логика, че по стечение на обстоятелствата мъжа, който живее с детето ми и го отглежда и възпитава е баща на моето дете (бившата му не знам дали живее с някого), аз съм баща на детето на жената с която живея, а бившия и мъж е баща на друго дете с другата му жена. И какво излиза, че никой от мъжете в нашия случай не е баща на собственото си дете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 21cd16d1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Затова сме на последно място по всичко. Нарича се феминизъм.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5ad12c986b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Бащата е баща и трябва да е в живота на детето си . Децата са в тежка ситуация с вас .

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 13827e782f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Хаха, споко бе пич, от егоизъм и омраза жените могат да си дрънкат каквото си поискат
Реално детето ти, ако е при теб, то и тя ще се води само една родилка и това е
А щом сегашната ти говори така за бившия и, то се замисли що за човек е и бягай навреме от такива, защото един ден да не станеш "двоен донор":)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a59ef5f26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Жените са курви, бе брат. Често са и тъпи курви... какво се опитваш да си обясниш постъпки и поведения на подобни?


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 729252fb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Какво!? Това е отвратително и го казвам в качеството си на жена. Никога не бих нарекла бащата на детето ми донор. Това дете не съм го направила сама, не само аз съм мислила за неговото здраве, не само аз съм будувала. Децата се правят от двама, отговорността е обща за цял живот. Ако аз съм в лоши отношения с мъжа ми, със свекърва ми или направо цялата рода, това си е лично мой проблем, но детето ми продължава да носи тяхната кръв и то продължава да има правото да ги вижда, обича и уважава. Не можеш да наречеш един мъж "донор", само защото съдът е решил, че детето ще живее при теб. Този баща нали плаща издръжка, нали си вижда детето, нали го храни и го извежда... този баща нали иска да е част от живота му и се старае?! Той не е донор, той е родител. Авторе, бившата ти жена е забравила, че с нея може и да не се обичате вече, но ти обичаш детето си, както и то обича теб. Грешката е нейна, вината не е във феминизма, а в липсата на здрав разум и емоционален самоконтрол.

С бившата си няма да се разбереш, но настоящата не е много по-различна, така че, мисли му. Отвори си очите и ушите широко, наблюдавай действията на приятелката си и ако прецениш, че тя не постъпва правилно спрямо бившия си, имай предвид, че ти може да си следващия с тази съдба. Жени с подобно мислене са на мнението, че нараняват бившите си, но истината е, че така нараняват и децата си... ако една жена не мисли за доброто на детето си, ако не е склонна да преглътне егото си заради него, тя няма да го стори за никого.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b7bcf888ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Братане, айде пак жените ти виновни и пак всичките ги сложихме по титлата "курви"... еййй.. много злоба на тоя свят.. ей.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 71ca60a271
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   И как може да искате да живеете с такава жена, а и първата е същата. Умът ми не го побира какви са тези жени, пълно падение!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 13827e782f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако жена ,а още повече да ми е приятелка се изкаже по този начин ,че бащата на детето и е донор бегам с 300 бате,това са озлобени бивши ,които гледат да се залепят за някой ,който да гледа хем тях ,хем детето им,тази до теб я оставяй ,определено е като бившата ти в омекотен вариант за да не избягаш от нея

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a59ef5f26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Седмичке, не може да има злоба там - където има осъзнаване.

Това са думи на Наполеонката, не са мои. Просто човекът е разбирач.

Да не говорим, че изключнията никога не са част от правилото!



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d67eecd271
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Няма значение какво мисли бившата ти, а какво мисли детето. И моите родители са разведени и майка ми много мрази татко ми, защото я е оставил, заради друга, когато съм била на 1, но с мен татко ми си се държи добре, винаги си е плащал издръжката и ми дава пари. Сега съм на 21 и още ми дава пари, виждаме се и си говорим всякакви неща често. Майка ми говорише за него всякакви неща. Голям идиот, тъпанар, донор смотан и всякакви други. А вие защо изобщо си говорите. Плащай и издръжката и си виждай детето. Хубавото е, че поне ти го дава. Мен понякога и не ме пускаше толкова, колкото е казал съдът, а по-малко от него. Аз от майка ми и от други жени като нея се чудя защо хората казват, че мъжете са гадни родители и гадни с жените. Като има и по-гадни жени от тях. Затова ще кажа и на жените и на мъжете да Мислят много с кой човек да създадът семейство. И да ползват презерватив, когато още не са готови за семейство и им се "Живее животът".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker