Всекидневни скандали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Всекидневни скандали
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1991 пъти
Здравейте! Аз съм 17годишна. С мама постоянно се караме за щяло и нещяло. Споделям ѝ абсолютно всичко, но полувам само негативни коментари. Имам си приятел от почти 1 година обичам го и му имам доверие и съм напълно сигурна, че любовтна ни е взаимна. Исках да науча нещо повече за инитимността лично от нея, а тя постоянно ми казваше, че още съм много малка да водя полов живот и т. н. Уча в езикова гимназия, а събота и неделя и работя. Аз не искам от нея да ми купува всичко, което искам. Опитвам се аз да събера пари за да си купувам дрехи и т. н. Помолих татко да ми изпраща по 200лв на месец и да работя през това време и той беше съгласен. Мама не иска да ми дава пари и за най-малките неща без които не може, защото аз съм работела и татко ми е пращал пари. Приемам факта, че се ядосвам бързо, но без тя да ме критикува или да ме обиди по някакъв начин не вдигам скандали с нея. Тази вечер се скарахме пак за нещо дребно и тя ми каза:” Вече каквото искаш си яж, каквото искаш си купувай. Не ме наричай повече “мамо” “и т. н Всичко това се случи пред сестра ми( на 10г), а тя ги приема много вътрешно тези неща и започна да плаче. Понякога даже и бълнува. Моля Ви дайте ми съвети. Какво да направя? Как да спра скандалите вкъщи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 90aa7fe6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Премести се при баща си или баба някоя и е задраскай или съвсем служебни разговори, ако те пита нещо казваш само да, добре, всичко супер.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7e141344b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, не знам как майка ти си позволява да говори така пред сестра ти , разбирам я малката ти сестричка. И моята майка се държи така на моменти. Мъж на 27 години съм почти ,а сестра ми е на 16. Тя също приема навътре нещата.
Дори наскоро моята сестра избяга от къщи, но сама се прибра. Сега към теб мила авторке, прегърни сестра си, успокой я грижи се за нея. И не обръщай внимание на майка ти . Споделяй с сестра си всичко дано тя те изслуша, макар,че е още дете на 10 години сестра ти може да ти помогне в такава ситуация, не я изоставяй

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0de49010f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз като майка на две деца мисля, че майка ти я е твърде много страх, за да не те наранят. Моята майка също постъпваш така с мен, но тя ми казваше че го прави, за да е защити. Тя е нямала хубав живот и гледаше да ни предпази. Увери майка си че си здраво мислеща. Даже си имай едно на ум с мъжете. И по добре не отваря темата за сексуалния контакт пред майка си поне докато тя не се осъзнае, че трябва да те устави да избираш сама. Дори ако после си биеш главата в стената. Това е твоя живот. Твойте грешки. Сподели с леля или братовчедка, приятелка или ако нямаш доверие на никого другиго прочети нео в нета.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7e141344b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сподели всичко на сестра си, като й спестиш някои подробности. Не обръщай внимание на майка ти, тя ти съсипва живота , Сестра ти ще те изслуша и ще те подкрепи. Нищо че е на 10 години , Дано тя ти помогне по някакъв начин. Детето не трябва да се травмира , дано поне те изслуша когато споделиш какво си написала.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 111ca526a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пореден случай, когато майката е родила дете, без да е готова да бъде родител. Резултатът - две травмирани деца.
Майка ти вероятно е травмирана от това, че не живее заедно с баща ти - поне това се досещам от твоя разказ. Не знам какъв точно е случаят - дали са разведени, или той работи в чужбина и затова не е при вас, но нищо не й дава право да се държиш така.
Ти ми звучиш като едно пораснало, отговорно момиче, което иска да се справя в живота. Тя просто не иска да бъдеш самостоятелна, нито да успееш да постигнеш повече от нея или да изглеждаш по-добре от нея. Много майки го правят, просто не го осъзнават. Глупаво, примитивно... но, ако те утешава това, масово са така.
Любовта и сексът са нещо нормално, на 17 е съвсем в реда на нещата да започнеш да водиш полов живот. Ако смята, че с ограничения и цупене във вид на "щом не ме слушаш, от днес не съм ти майка" ще постигне нещо, то тя просто е един изключително незрял и безсилен човек.
Просто се махни от майка си, колкото и да те боли. Скоро ставаш на 18, така че законово ще имаш това право. Ако искаш да изчакаш да завършиш гимназия, тогава задължително замини да учиш в друг град или най-добре в чужбина, за да можеш да водиш нормален живот.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: affdb7a6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти я гони критическата и затова е в такова настроение. Не й обръщай внимание, щом имаш 200 ли сигурни и щом си работиш, трябва да можеш да се справиш финансово. Не пишеш нищо за приятелят си, той учи ли или работи, може и той да ти помага. Устискай още една година и като станеш пълнолетна се изнасяй от майка си, така и двете ще сте добре. Явно старичка ви е родила, затова жените трябва да раждат млади, така ще бъдат приятели с децата си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 16 дни
hash: f67ea6e31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз мисля, че е рано да водиш полов живот. Внимавай да не забременееш или някой да ти лепне някоя болест. Момчетата лъжат, не бъди доверчива, всеки може да те излъже. Достатъчно голяма си за да си изкарваш собствени пари, все пак и баща ти ти праща пари, прекалено е да искаш от нея пари за нещо дребно. Не можа ли да си спестиш пари. Не е хубаво да се карате пред сестра ти, стресирате я.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker