Подло поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Подло поведение
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1879 пъти
Здравейте. Искам да споделя с вас само малък епизод от цялата гама от тормоз, която ми прилага съпругът ми, който е с истинско нарцистичното личностно разстройство. Когато излизаме заедно той непрекъснато флиртува пред очите ми с други, прави го не вербално, а с езика на тялото най вече с поглед. Това го прави редовно, когато сме на кафе, когато сме просто на разходка, прави го така, че да видя и да се почувствам пренебрегната, да се почувствам по надолу от другите жени, да се усещам по малко жена, да се усещам неважна, подценена, унизена, нехаресвана, винаги се чувствам несигурна с него, все трябва да се чувствам застрашена от други жени, нарочно го прави. Не е красавец, леко симпатичен обиковен мъж леко плешив дори. Аз съм поддържана жена с хубава физика и се обличам добре, полагам много грижи за външния си вид защото в началото му се хващах на глупостите и много ревнувах, така комплексите бутат към прогрес, сега до него съм кукла. Не спира да ме тормози по тоя гаден начин. Отдавна да съм разведена, имаме син на 16, жал ми е за детето. И когато му кажа:, , Срамота е да не ме уважаваш, виж какъв голям син имаме вече, колко е глупаво и подло поведението ти. " той започва да се оправдава, че си измислям. Питам го:, , Ти враг ли си или любим? ", казва:, , Враг и след пет минути казва: не, разбира се, че любим". И продължава с подлите номера пред очите ми. От това, което чета за нарцисистите знам, че точно така правят с жертвите - умствено ги объркват и жената не знае кое какво е. И при мен е така незнам тоя какъв ми е, иначе купува ми подаръци понякога, плаща сметките, но ми върти подли номера редовно с объркващи фрази и поведение като ме кара да се чувствам гадно, унизена и несигурно когато сме заедно. Моля за съвет и мнение от опитни, компетентни и добронамерени хора. Как да се спася от този психически тормоз, на който съм подложена редовно? Не става да не излизаме заедно, влача се с него вече 17 години и сме свикнали един с друг за жалост, но с подлия начин по който редовно ме унижава не мога да свикна, много се радва когато ме унижава и разстройва пред други дами.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf10ab4d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той е комплексар. Никога не бих стояла с човек който ме унижава. Но пък ти си свикнала с него. Вече 17 г. Няма за какво да се оплакваш. Пропуснах, с поведението си показва, че не те уважава изобщо, но какво от това ?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7643296464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бий го в неговата игра. Започни да му се подиграваш. Когато погледне някоя, започни да се кикотиш и го се пошегувай с него. Направи се, че му бършеш лигата и му кажи ако не беше смешен, щеше да е тъжно. Някоя вързва ли му? Едва ли. Само ти му чешеш егото като му се дразниш. Отсега демонстрирай безразличие и се надсмивай на това поведение. Те се хранят от властта над емоциите ти. Спри му дозата. Ако демонстираш щастие независимо от неговите действия ще го побъркаш. Но, може да стане ужасен, да те накаже с любовница. С тези хора няма хубав сценарий. Детето ви е голямо, ти си хубава жена, заслужаваш повече.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 52434843d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На теб кое ти пречи също да флиртуваш пред очите му?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 19342b186c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   " Как да се спася от този психически тормоз, " - посети психатър, проблема е в главата ти, а не в съпругът ти. Човек сам оценява себе си, ти сама се подценяваш, комплексирана си, вероятно от наближаващата критическа.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 062bb08ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N 6 Мъжът трябва да уважава съпргата си , а не нарочно да я кара да го ревнува. Той ако е възпитан мъж няма да проявява неуважение към мен , ние имаме голям син. На 39 години съм , не е ли рано за критическа или наближава вече, аз изглеждам на 33 някъде много поддържана жена съм. Ще посетя психолог имам нужда прав сте.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 062bb08ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   N 3 Абсолютно сте прав с такива като него оправия няма и на семеен терапевт сме били много пъти, нарочно демонстрира гадно поведение да ме тормози и ядосва. Много сте прав, че заслжавам нещо по добро, добър човек съм не заслжавам такава подлост, нарочно ме нижава защото съм качествен човек, иска да е победител и да смачка самочвствието ми и за жалост е успял, твърде добродушна и наивна съм за този подъл човек и игрите му.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a608fbff0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прави го защото все още му връзват на номерата. Така се чувства значим... Честно казано според мен ако спрете да му обръщате внимание ще спре. Ама уви по горе хора са писали, че проблема е и във вас... Явно сте болезнено ревнива, а и принц да е не си заслужава. Всеки човек трябва да има достойнство.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 062bb08ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   N 9 Благодаря за коментара. Години наред не му обръщах внимание никакво, бях с него единствено защото малкия търсеше тати и питаше за него. Когато напълно се правех, че не ревнувам започна да изневерява, стигна до крайни подлости като например да се прибира с червило по него и ухаещ ужасно на чужд парфюм, така години наред бяхме съквартиранти, които гледахме заедно детето и си помагахме понякога. Живеехме без да ни пука един за друг само заради детето да е ис двамата у дома. И аз имах приятели и той неговиси там любовници, аз знаех за неговите, той за мойте не, играех жертвата за да не ме тормози. Не намерих подходящ иначе щях да го оставя и да се разведа. Така вече на 39 нещо ми прекипя, започнах да искам обич, разбиране, топлина, уважение, преди не ми е пукало как той пък точно се държи с мен. Явно от годините вече имам нужда от други неща. Той спря да изневерява, извини се за изневерите си каза, че иска да сме си верни. Но непрекъснато ме дразни като ме кара да го ревнувам, той не е красавец леко плешив симпатичен да кажем с не хубаво лице, за мен казват, че съм хубава жена и го крася, много съм ревнива не се давам и се поддържам страшно. Имам нужда от психолог то е ясно, майка ми винаги ми е внушавала от дете, че мъжете са велики и превъзхождат жените и сама жената била уязвима и слаба и непременно и трябва мъж. Та така трябва да се науча на самоуважение и любовника ме разиграваше и натъжаваше, ясно не мога да пазя емоционалния си свят. Благодаря още веднъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker