Нека бъда поредния чехльо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нека бъда поредния чехльо
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1805 пъти
Така де, ще се кръстя Чехльо. Така би ме определил почти всеки български мъж. На 31, с жена, малко дете, за които давам всичко. Или поне така си мисля аз.
Къде ми е проблема, ли? Че тотално си осрах живота. но, така както си го направиш, никой не може да ти го забърка.
Чаках я 8 години да порасне (17/13 беше малко неприемливо за мен). Е, през годините я изгубих и я срещнах отново, когато беше на 21. Не, не се влюбих отново, защото тя бе и си остана първата ми любов. Сладко, нали? Или по-скоро "голяма драма"... както често ми напомня, че драматизирам постоянно.
Накратко, това е "сладката" ни история. Мога ли да започна с мрънкането? Ако някой изобщо е останал да чете по-надолу, ще му бъда благодарен.
И тук идва Битовизма. Скуката. Ежедневието, еднообразието, което нямаш шанс да промениш. Минах през всичко, за да бъда с нея. буквално. бях приятел, станах любовник, после успях някак си да я спечеля... докато не и омръзнах. Сега единствено чувам, как не правя нищо като хората, как не мога да чистя, как не мога да готвя, как мечтите са ми скапани, как работата ми е смешна... А тя е единствения човек, който ми говори по този начин. Работя в сверата на нощния живот и срещам 172727 души на вечер. Да има по-красиви жени от нея, по-умни, но не са ми интересни. И никога не са били.
Единствено в отчаянието си съм стигал до там да се правя че си имам любовница за да ми обърне някаво внимание, но пък от там станаха още по-големи циркове.
Дори наскоро започнах да ходя на психолог. тайно, преди работа за около час. А до там стигнах след като започнаха натрапчивите мисли за самоубийство. Да, знам че повечето така търсят помощ и бла-бла, но не. Не мога да го направя, но имаше момент в който тя стоеше и крещеше пред мен какъв нещастник съм, детето беше между нас и ревеше защото се плаши, а аз отсреща путьото мрънках, да не се караме пред нея. В този момент просто погледнах към ножа който бе опрян в ръката ми и ако не бях прехапал устни за да се осъзная, сигурно щяха да ме пишат по вестниците.
Страх ме е от това, че мога да го направя в пристъп на слабост. Не, не бих посегнал на тях в никакъв случай защото ги обичам, но когато отсреща някой ти повтаря постоянно каква утрепка си, как за нищо не ставаш и общо взето му е все тая че си жив... бе минават ти такива мисли през главата дори, след първия ни такъв скандал отидох уж да пуша на терасата и погледнах надолу. Стори ми се лесно. Твърде лесно дори... За това намерих и психоложка, която малко или много ми помогна. Но, карантина. Няма как да отида.
Стоим затворени по цял ден е нас и пак отнасям всичко. А се старая да помагам, като поемам голяма част от гледането на детето и част от домакинството без да мрънкам защото все пак живеем заедно и това са мои задължения, а да си гледам детето е нещо което ме прави щастлив...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 6cea09bf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Еми братле ти си си виновен. Не може да чакаш няква лигла, първо да порасне, после си бил любовник. Що за простотия. Ти достойнство нямаш ли? Тя си прави гавра с теб, в нейните очи си нещастник точно защото си пренебрегнал себе си. Зарязваш я и си гледащ само детето. За какво седиш с нея? Страх те е да си сам ли?
Обърни малко плочата. Кажи и че повече не няма да тъепиш подобно поведение иначе я изхвърляш навънка да се оправя.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9db6a7710f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тая е за трепане като по криминалетата - с голям тъп предмет, многократно, и с особена жестокост. В затвора поне ще си човек, там убийците ги уважават.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 93542e8c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, авторе! Не казваш къде толкова ти се ходи-то и сега покрай този режим, заради коронавируса, нали виждаш какво става-който наруши карантината, го грози 5 г. затвор, защото излага на опасност и себе си и и околните! Стой си у вас, както правим всички-стой си с жената и детето, какво ти пречи? Изтърпи до 20 април и след това под3, където искаш-до магазина ли не те пуска, че се оплакваш, или тя пазарува? Обоснови се!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 32e6e1ec60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Такъв тип хора като жена ти започват да обвиняват половинката си поради неудовлетвореност от това, което са те самите, тоест не харесва живота и себе си. Ако обичаш детето си, щом свърши карантината бягай от жена ти, защото няма нищо по-травмиращо за едно дете от родители, които не могат да се понасят, крещят, карат се и то всеки ден. Децата започват да се питат "Аз ли съм виновен? " и дори да не осъзнава ситуацията сега, повярвай ми в бъдеще ще разбере и ще е по - добре така.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 109999fd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Както си започнал историята ти, защо не постъпиш типично по български- няколко шамара и я гониш. Загубил си достойнството си пред нея и никога няма да го спечелиш с лазене, разбираш ли? Гониш я да се оправя сама, ще плащаш издръжка за детето си и ще я взимаш в дните отредени от съда. Няма нищо страшно, хиляди семейства завършват по този начин, няма да си първия, нито последния. Като се самоубиеш какво следва- затвърждаваш пред всички, че си тотален нещастник, жена ти ще тръгне да си го слага със следващия, дъщеря ти ще расте с мисълта, че баща и я е изоставил по лесния начин.
Работи върху себе си, разбери, че достойнството на един човек е най-важното, пред любовта и всичко останало. Успех, приятел!
п.с. пиши как се развиват нещата, задължително.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: aa7513fa6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разделете се тя ако те обича няма да постъпва така със теб и да те обижда и унижава!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f8e96c1972
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Къде ми е проблема, ли? Че тотално си осрах живота. но, така както си го направиш, никой не може да ти го забърка." - какво си осрал, по скоро друг ти го осира.Първо си помислих, че си направил някаква издънка и затова е това отношение на жена ти, но ти правиш това което трябва, а тя щом е неблагодарна, оставяш я да си живее сама, така ще си по полезен за детето, защо трябва да ви вижда скандалите. Жена си няма да промениш, но здравето си ще разсипеш, струва ли си такава жертва?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6846663271
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хей, авторе, може ли да си такъв бе? На една темерутеста жена ли ще се оставяш? Чакал си я да порасне, намерил си я отново и си се оженил, че и дете имате! Истината е, че днес ги има много такива като твоята, дето си мислят, че са хванали Господ за шлифера. Било равноправие и на жените всичко им е било разрешено. Я, всеми и забий два юмрюка в суратя, когато пак започне да се гаври с теб и я просни като талпа на пода, да остане жива, но водоравна. Дори да и разбиеш носа няма страшно, няма да умре, но ще се замисли дали пак ще се отнася по същия начин. Ако се оплаче ще отричаш и ще кажеш че се е напила и е паднала по очи. Сега с тази карантина имаш поле за действие и за отмъщение. Има и друг вариант за лечение на такива жени, но ще ти го кажа друг път, а и с тази карантина няма да можеш да го приложиш. Малко се бият днес жените у нас и това създава доста проблеми за мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0002adb0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дръж се като мъж. Това не значи да се държиш лошо, не значи да ходиш по други жени, не значи да я лъжеш. Честно казано вече е изпята вашата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 253876769a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Авторе, просто й събери нещата в два куфара и я пращай да си ходи. От това по-хубав и лесен изход едва ли има.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f8bf2e5197
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Автор е, ЗАЩО изобщо сте заедно? И ДОКОГА смяташ, че можеш да продължиш така? ОК, ясно е, че ти си се предал и вече ти е все едно, но помисли ли за детето и как вашите циркове му се отразяват?!
По отношение на своя живот бъди какъвто искаш, чехльо, амеба и т.н., но какъв пример давате на детето? Че това са нормални взаимоотношения?!
Вземи се в ръцете и намери решение, защото си родител и малко от малко носиш отговорност за психиката на това дете. Пък после с жена ти, ако щете се бийте. Ти съзнаваш ли до къде сте стигнали щом лъжеш, че си имаш любовница, че дано на нея и трепне нещо и вземе, че се сети, че някога сте се обичали?
Това вашето не само не е връзка, Ами си е направо изтезание!
Дай ми поне една разумна причина да сте заедно. Аз поне от написаното от теб не виждам такава. Да, всяка дълга връзка си има трудни моменти, обаче това отдавна не е връзка! Знаеш ли колко бързо минават годините? И ти какво, ще ги пропилееш така? Хубаво, щом си такъв мазохист, твоя работа, но пак ти казвам, детето ви има право на нормален живот и щастливо детство.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 87ae9006ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   авторе, не само жена ти тотално е загубила уважение към теб, но и детето ти ще е така. Как си представяш, че детето след време ще си спомня баща си - стои, страхливо се свива и моли жена си, която крещи, да спре! Това мъжко поведение ли е?
Ти нямаш никакво самоуважение, така че няма как някой да те уважава. Съгласна съм с горните мнения, режи и късай отведнъж. Човек, който си го чакал с години да му дойде акълът, пък да те оцени, да те заобича и да те оцени, няма как да се плесне по челото и изведнъж да се влюби в теб. По-добре се разделете, плащай издръжка и вземай детето, за да го виждаш поне в спокойна обстановка. Не си нито първият, нито последният. Иначе със събирането на гняв и обида нищо хубаво не те чака.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: b4dd67cd51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имай надежда !!!!

Обаче ти за мъж не се държиш, много стандартно, не знам дали не е фейк тази история, но в случай че не искам да ти кажа,че тази карантина е подходящия момент да обърнеш нещата на твоя страна!

Трябва да и се опълчиш, но това започва от теб! Трябва да си дадеш равносметка ти каквъ страхотен човек си и как не заслужаваш такова отношение ! Ти знаеш ли колко малко мъже помагат на жените си за децата, ти даже пък готвиш и чистиш, нечувано и невиждано в България!! Не я оставяй да те мачка !
Започни да имитираш поведението и, тя ти се заяжда,че не миеш тигана добре, ти се заяш, че е пресолила яденето ! На пръв поглед изглежда безмислено, но всъщност е , трябва да и вземеш респекта отново, защото го е загубила към теб.
Една жена,за да се държи така с теб значи ,че може би не е била сигуна в избора си на мъж, но ти трябва да и припомниш най-добирте си качества и това,че има отвратители мъже и че можеше да е попаднала на някои от тях !!

Това със самоубийството идва от факта,че не обичаш себе си и не се приемаш и компенсираш от нейната любов и приемане, а те в моемнта не присъстват. Напави си списък с 20 неща за които заслужаваш да си уважаван и обичан !

1 Обичаш жена си - не всеки го прави
2 Грижиш се за детето ти/ малко мъже го правят
3 Опитваш се да задържиш брака си/ повечето ужким го правят,а си намират млада любовница да им духа в колата в обеднат апочивка
4 Даваш всичко за семейството си- не харчиш спечелените пари по любовница, която да водиш по почивки, докато жена ти седи сама вкъщи
5 Помагаш със домакинските задължения/ почти никой мъж не го прави
6 Търпелив си с настроенията на жена ти( не я биеш
и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c895065aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Скъпи авторе не мога да повярвам че съществуват такива мъже. Грижиш се за детето много добре това ти е задължението и да вършиш домакинска работа. Това е мъж мечта, но трябва и да се грижиш и за жена си тя също трябва да е щастлива. Знай че все пак имате голяма разлика в годините и трябва да компенсираш с това някак. По говорете попитай я какво ще я направи щастлива и какво и има в душата, че избухва така. Увери я че може да ти има доверие, за да сподели всичко каквото и тежи и че ти ще бъдеш до нея.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 86ceed8b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей авторе ,имаш шанс все пак,лошото е че ти напълно си загубил уважението на жена си и сега вече си станал за мезе.Последния ти шанс е да се да изчезнеш за две седмици и после да се върнеш като нов човек и да удариш по масата,и дръж на себе си,иначе пак потъваш.Ако не успееш ,развеждай се няма друг начин.Не забравяй че тя иска да усеща твърдостта ти ,а не да и се съгласяваш.Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker