Баща ми.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми..
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1952 пъти
Здравейте, чудя се как да започна моята история.. Баща ми е на 50 години и пие много. Когато се напиваше биеше баща си, майка си и моята майка. С майка ми се разделиха. Започна да бие дядо ми.. Не след дълго време на дядо му откриха мозъчен тумор и почина, а той грам не се засрами и каза, че дядо не заслужава дори да го облече преди погребението. Баба и дядо цял живот са го гледали и не е работил. Дори и да е работил е било за малко. Дядо ни защитаваше, когато тръгнеше към нас и залагаше своя гръб. След като дядо почина той започна всеки ден да тормози и бие баба за пари. След като дядо го нямаше да я защити.. тя търсеше мен да и помогна. И до днес така, заплашва я, че ще я убие.. А аз не искам да загубя и нея. И да викна полиция нищо няма да се промени. Ще го предупредят и ще си тръгнат и след това пак ще я прибие от бой.. Тя ми казва "Направи нещо", "Измисли нещо", "Помогни ми", а аз не знам как да и помогна.. Където и да го вкарам, ще ми го върнат рано или късно.. Наистина не знам какво да правя.. Помогнете ми! ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: f9712e506b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един от начините е опитай да го запишеш на видео или как я заплашва. Пусни ги тези неща в полицията или баба ти да подаде жалба. Но при това действие е опасно за баба ти, защото той ще се ядоса и може да превърти с една дума при, което може да има лоши последствия. Ако решиш да го направиш намери начин да скриеш себе си, ако някога ти е посягал и баба ти място на, което няма да ви открие, но дори и да не ти е посягал се скрий защото може да те заплаши да кажеш къде е тя. Пожелавам ти от все сърце късмет мила и се дръж!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c7f9cc7f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 ти трябва да си много наивен и много невеж/а за да мислиш, че този история е истинска. Как може да вярваш на такава глупава история.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 918c4cf959
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам дали тази история е истинска или не, но същото се е случвало в семейството на приятеля ми. Разказвал ми е как баща му е развил зависимост към алкохола. Приятелят ми и майка му са претърпели катастрофа преди време, лежали са в болница с месеци, хората са събирали пари, за да им помогнат, а баща му е взимал от тези пари и ги е харчил за лакохол. За помощ в тази ситуация от негова страна мисля, че няма и смисъл да говоря дали е имало или не, дори е имало унижения и тормоз. Та майката на приятеля ми се е развела с баща му, както е и в твоята история. Бащата е заживял със своите родители, като съответно е тормозил и биел тях. Та неговият баща също е починал след няколко години мъки. Последното, което знам е че живееше с майка си и тормоза продължаваше върху нея. Приятелят ми не е потърсен от баща си, както и обратното, особено след смъртта на дядо му, защото той е бил единствения свестен в това семейство. Мисля, че съвета на номер 1 е добър, мисля че в такива ситуации трябва да се действа много внимателно и обмислено, но и навременно. Историята не е невъзможна, това че хората не вярват че по света има не само цветя и пеперуди, не означава че всичко е фалшиво. Хората страдат, боледуват, мъчат се, тормозят ги. Светът е страшен и не трябва да пренебрегваме нищо и никой, защото някой там има една такава страшна и невероятна история, но ако всеки си казва че е фалшива, ще продължават да се случват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: 918c4cf959
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам дали тази история е истинска или не, но същото се е случвало в семейството на приятеля ми. Разказвал ми е как баща му е развил зависимост към алкохола. Приятелят ми и майка му са претърпели катастрофа преди време, лежали са в болница с месеци, хората са събирали пари, за да им помогнат, а баща му е взимал от тези пари и ги е харчил за лакохол. За помощ в тази ситуация от негова страна мисля, че няма и смисъл да говоря дали е имало или не, дори е имало унижения и тормоз. Та майката на приятеля ми се е развела с баща му, както е и в твоята история. Бащата е заживял със своите родители, като съответно е тормозил и биел тях. Та неговият баща също е починал след няколко години мъки. Последното, което знам е че живееше с майка си и тормоза продължаваше върху нея. Приятелят ми не е потърсен от баща си, както и обратното, особено след смъртта на дядо му, защото той е бил единствения свестен в това семейство. Мисля, че съвета на номер 1 е добър, мисля че в такива ситуации трябва да се действа много внимателно и обмислено, но и навременно. Историята не е невъзможна, това че хората не вярват че по света има не само цветя и пеперуди, не означава че всичко е фалшиво. Хората страдат, боледуват, мъчат се, тормозят ги. Светът е страшен и не трябва да пренебрегваме нищо и никой, защото някой там има една такава страшна и невероятна история, но ако всеки си казва че е фалшива, ще продължават да се случват.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 070c7d7987
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре защо смятате,че историята е измислена?Не ви се вярва,че има такива семейства ли?Има и още как даже и по-зли!А не можете ли ти,баба ти и майката ти да живеете някъде трите?

 
  ...


...
преди: 3 години, 23 дни
hash: b5d67ddfd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съжалявам за това, което изживяваш. Баща ти е ужасен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker