Казва ми, че ме обича но постоянно се караме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Казва ми, че ме обича но постоянно се караме
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 12892 пъти
Здравейте и от мен.
Няма да пиша много просто ще кажа, че с партньора ми постоянно се караме за щяло и нещяло. Знам, че ме обича и се опитва да ми угоди, оценявам това, но нещата не се получават! Сърди се за дреболии, а пропуска по-важни неща в отношенията ни. Когато споделям нещо, което ме прави нещастна, винаги стигаме до ужасен скандал с обиди и дори физически конфликти от двете страни, но никога не се е стигало да бой.

Въпреки стремежа и обещанията и на двама ни да не се повтаря, и да говорим, вместо да се караме, винаги стигаме до едно и също. И двамата сме доста нервни, и на всеки няколко дни се случва това, което просто ме кара да си мисля, че ще ни бъде много трудно да се разберем, колкото и да го искаме, и винаги ще стоим на едно място, вместо да се радваме на живота.

Знам, че въпросът ми е на пръв поглед лесен, но кога човек трябва да си каже, че трябва да цени това, което има, и да търси вината в себе си, и кога просто да се откаже и да приеме, че е направил грешка отново. Къде е границата?
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 08f4da6a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всички граници във всичко си ги поставя всеки сам за себе си мила. Както не можем да ти поставим граница кога и колко да се ядосваш така не можем да ти поставим граница кога и колко да търпиш. Не даваш пример скандалите за какво са няма и как да ти кажем права ли си или не си.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6245203282
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че човек сам си ги преценя тези неща, и трябва да е уверен в себе си и да не си задава такива въпроси - но по една или друга причина (може би прекалено много грешни избори в миналото) тази увереност липсва и не мога сама да преценя дали проблема е в мен. Дали винаги аз си намирам причини, да не съм щастлива. Или пък винаги правя избора прекалено бързо, и после съжалявам... Има ли въобще най-правилен избор? Не знам как човек се справя с недостатъците на партньора, като уж иска да бъде щастлив и да си живее живота, защото е прекалено кратък.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2f037b0b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   за мен връзката ви се е изчерпала, несмасяема е и двамата са нещастни. Време е да кажеш край и да продължиш напред без него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 493e5cad9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен трябва да се разделите за малко,да осъзнаете колко си липсвате и колко се обичате :)) Успех!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a5c6b1e249
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ами уж това правим всяка седмица :) Веднага осъзнаваме, че си липсваме много и после се повтаря същото. Трябва малко повече воля разбира се, защото така не може да се продлжава. Той изглежда по-лесно го приема, и ми казва да се приемем такива, каквито сме, с което съм съгласа. Но как да стане... моят мироглед е съвсем различен. Аз съм дейна, оправна, винаги мисля за нещо и се опитвам да го следвам, а той е напълно обратното-пасивен и безперспективен. Искам да мъ помогна, но не се получава, а и не знам дали има смисъл. От там идват и проблемите ни.
Благодаря ви за отговорите!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d03934c42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Щом всяка седмица се карате, какъв съвместен живот, каква любов? ! Явно не се разбирате с този човек, щом отсега е така, как очакваш да се оправи? !
Като не става, не става. Довиждане и всеки по пътя си. Мисли навреме, ако имаш дете ще е доста по-трудно за всички.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e6227f3ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Уж понякога характерите се нагаждат, като има желание. За детето си права, сигурна съм, че после ще е много по-трудно и се притеснявам и за това. На всичкото отгоре най-лошото е, когато виждаш човека да прави всичко заради теб, а не защото му идва отвътре и си е такъв, което значи че рано или късно ще му писне... Но как да не го оцениш и да обърнеш гръб като има желание да прави всичко, но просто не му се удава? Аз започвам да си мисля, че не съм за връзка. Не искам да съм сама, но не се получава.
Благодаря отново!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d03934c42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ти ще си решиш и прецениш, но щом се сърди и вдига скандали за няма нищо, това е лош признак, имай си не 1, а повече наум за такъв /от опит/. Не прави компромиси със себе си за да не си сама. По-добре сама отколкото с такъв... а и докато си губиш времето, здравето и нервите с него, кой знае, може би изпускаш свестния добър човек за теб? Защото какво, "много те обичам, но се карам с тебе и те обиждам? !??? " Абсурд. Дай си сметка, щом сега, докато не сте "вързани" и знае, че може във всеки един момент да го зарежеш, се държи така, какво ще е ако сте вързани с общо жилище и собственост, семейство и дете? ! Ще се чудиш къде и как да спасяваш себе си и детето си? ! Моля те, тука няма прав и крив, по-зле може да става, по-добре НЕ.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e6227f3ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Благодаря на всички!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3c854b1282
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, знам че темата е много стара, но написах в gogle много се караме и попаднах на твоята.Имам същия проблем и не знам какво да правя и как да постъпя (ние се караме всеки ден и то за глупости за най-дребните неща). Ще се радвам да чуя как си постъпила....:)

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7f91502a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравейте и от мен и аз имам същия проблем, карамесе за глупости в момента е в командировка и вчера се скарахме защото му звъннах да го чуя. Ако аз не звъня той неме търси а твърди яе много ме обича...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f1b7812bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте... и аз съм тук заради темата.
Имам подобен случай. Той е пасивен, не знае как да обича. Аз активна и припряна може би.
Но като пасивен изобщо не си поплюва какво да каже и как да се заяде. Влага повече енергия за лошите думи и обвинения, отколкото за добрите.
Разделихме се за 3 месеца, а после сякаш бяхме осъзнали, че искаме да сме заедно отново. Точно 2 седмици след като се събрахме и пак се почнаха скандалите. Реално аз ги предизвиквам, защото казвам как се чувствам. А той смята, че всичко прави за мен. И така до никъде.
Има любов между нас.
Може би имам урок с него и трябва да приема различната му любов. Може би аз съм в грешка, че искам някой да прави повечко жестове към мен и да ми се казва, че ме обича.
Имам чувството, че когато се опитам да кажа как се чувствам и започва зверски скандал.
Мисля, че днес ще се разделим окончателно след поредния скандал. Може би нямаме бъдеще и това са ясни знаци.
Есмералда

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2cd4029e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   И ние с мъжа ми се караме, но любовта ни помирява и събира пак - не сме се разделяли, а имаме 2 деца( второто е бебе). Мисля си, че жената дава атмосферата в дома. Трябва да разберете едно момичета - мъжете/момчетата няма да ви разбират за всичко - те са устроени по-различни. И в една връзка не е важно какво ти дават, а какво ти даваш! по време на караница се казват и истини, но те трябва да се обсъдят на спокойствие - без викове и упреци. Ако дълго не можете да излезете от този омагьосан кръг - дайте си почивка. във връзката е важно общуването и споделянето. Разберете какво разбира партньора ви от ващите думи и говорете открито, ясно и точно - може да имате проблеми в общуването. Може единия да е егоист и да не се променя бързо или да си остане такъв. Намерете същността на проблема. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker