Да се отделя ли от нашите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да се отделя ли от нашите?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1435 пъти
Здравейте на 26 почти 27 съм и напоследък особено откакто сме в извънредно положение нашите адски ме изнервят. Особено баща ми, за да му е по - евтин абонаментът си намали броят на каналите и сега идва на моя телевизор да си гледа телевизия. Когато види, че недоволствам се започва натякването, че апартаментът е негов. Също така преди ме дразнеше като ме караше да му обезкостявам пилешкото, рибата, даже на една Нова година, на която приятелят ми беше на гости пред него ме караше да му режа пържолата. Почти не седнах цялата вечер търчах от хола до кухнята да прислугвам. Майка ми пък си живее в свой измислен свят не работи от поне 20 г., и почти нищо не похваща цялата домакинска работа пада върху мен пране, готвене, чистене. Цялото това положение вече много ми тежи - съжителството с тях, натякванията като се издъня и заради това, че все не намирам работа по специалността. В момента ще започвам нова работа тъй като на старата, на която изкарах година и половина вече не издържах - 15ч. смени, мърляв колега, чиято кочина всеки път оправях и луда шефка, която ни навикваше за най - малкото и на всичкото отгоре го защитаваше. И да бях размислила и останала при това положение щях да стоя поне 2 месеца без заплата. Онзи ден започнах да оглеждам квартири и намерих добри оферти. Приятелят ми ми казва да потърпя още малко и да мислим за отделяне като мине кризата с корона вируса. Какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 2a152bbc07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От личен опит ще те посъветвам да се отделиш и най-вече да си напълно независима това с натякването ще става все по-зле с времето.Успех!!!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 34df9d1070
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изнеси се на квартира заедно с приятеля си - това е съвсем нормална стъпка предвид, че си почти на 27. Не знам дали правят огледи в момента. Ако правят, не пречи и сега да обикаляте. Дори и да нямаше приятел, след като навършиш 18 е вече време да се изнасяш. Сега са те превърнали в слугиня, като заработиш и парите ще ти взимат и така никога няма да събереш достатъчно за изнасяне. Тегли им една и им кажи да се оправят сами като възрастни хора. Те са ти родители, не ти на тях.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af75407871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Преди няколко дни ми прекипя събрах си каквото можах и се изнесох при приятеля ми и мой годеник. Цялата разправия, че съм пуснала няколко капки вода по пода без да искам. Побеснях и заявих на баща ми, че повече не желая да му слугувам и да му готвя. 5 дена при него се чувствам много по добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af75407871
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаше и други неща, които ме изнервяха на всяка почивка започна да иска той и майка ми да се мъкнат с нас. Даже на една на, която тя не искаше да дойде предложи варианта да отидем тримата и за по - евтино и да сме в една стая с него на мен ми стана неприятно и смених дестинацията с друга. Той отказа да дойде с нас цупеше се, че не сме го искали даже на колегите и познатите си се беше оплаквал.Е не прекалява ли кажете?

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 59ded8958e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отдели се. Каква наглост: за да му е по-евтин абонамента гледа на твоя телевизор. И аз не мога да си нарежа пържолата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker