Колко един мъж трябва да държи на съпругата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Колко един мъж трябва да държи на съпругата си?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1534 пъти
Здравейте, искам да Ви попитам когато една жена сподели на мъжа си че друг мъж се е опитал да я целуне и съпруга не реагира.. Това какво означава че не я обича нали? ! . Макар и да сме се карали и в момента да нямаме добри взаймоотношения все пак съм му жена и поне трябва да реагира някак си. Нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 328165fbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи от предисторията ви, ние как да знаем какво се е случвало между вас, че той мълчи. Със сигурност не му е било приятно и си е направил изводи за ситуацията. А ти, че си се забъркала в каша ми стана ясно. Защо мен не ме целуват ей така мъже? Защото не им давам повод.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 72320f0c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти най-добре познаваш мъжа си, но за мен това е човек, който вече не изпитва нищо към теб. Не казвам, че е нормално да полудее от ревност, да ходи да пребие човека, теб да те следи 24 часа и т.н., но изобщо да не реагира?! Това изглежда като "Отдавна не ме е грижа! Прави каквото искаш. Семейство сме само по документи." Така, че не възлагай големи надежди на този брак. Няма да изкара още дълго.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0086406087
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А ти какво очакваше? Да му се налеят очите с кръв, да грабне кухненския нож и да хукне да коли онзи, дето е ощипал жена му, ли? Не живеем в джунглата! В неговите очи проблем няма: някакъв нахалник си е пробвал късмета, съпругата му го е отблъснала и проблемът е решен. Това не значи, че не държи на нея.
Аз по принцип не занимавам мъжа ми с нечии пъползновения, но има господа, които наистина не разбират нито от намек, нито от ясен отказ. Чак след ако не успея да се справя сама с човека, който ме притеснява с непоисканото си ухажване, се обръщам към съпруга ми за помощ. Това се е случвало два или три пъти, не повече. Мъжът ми в тези случаи намира повод да се срещне с нахалника и очи в очи му казва, че нито на него, нито на мен ни е приятна тази намеса в личното ни пространство, че жена му е притеснена, приема настойчивостта му като обида, лично го е помолила да проведе тази среща и ако и след този разговор нещата не се оправят, то ние ще потърсим защита чрез ограничителна заповед. Това е. В 100% от случаите върши работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 13d2e063ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много обичате да си измисляте такива случки, когато отношенията са разклатени. В друг момент щеше да реагира, в момента не си му голяма загуба.
Ако това беше вярно и се притесняваше от евентуална реакция, нямаше да го споделиш точно, когато нямате добри отношения. Ти просто искаш да го нараниш и стреснеш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 403b50dc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А какво значи, когато един мъж се опита да ме целуна. Ти, ако беше жена, която държи на мъжа само с поглед щеше да дадеш да се разбере, че никой не може да си помисли подобно нещо. Сега ще изневериш едва ли не и ще го обвиниш него, като типична жена, че не те обича и не се грижи за детето.
Кво ще стане ако мъжа ти дойде и ти каже днеска се целувах с 2 жени, ама иначе съм добре .. деня беше нормален.
Не си особено интелигентна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 04e70f95bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И защо подобно нещо трябва да се сподели в момента на скарването? Много зависи кога казваш нещо на човек- по един начин реагира като е спокоен, по друг, когато е ядосан.
Интересно и как се е стигнало до опита за целувка? Жената дали е давала "аванси" на другия и е допуснала той да наруши дистанцията между тях, флиртувала е, държала се е предизвикателно и е създала впечатлението, че е лесна? Едва ли някой от улицата би се втурнал да я целува докато я види. Може би тя трябва да преосмисли първо собственото си поведение?
Въобще от много малко информация и то поднесена само от единия партньор не може да направи някакъв точен и обективен извод.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f506f13570
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ето точно какво се случи. След поредния ни скандал излязох бясна и реших да ида до комшийката, която е към 50-те и има двама сина единия женен, за да и пойска цигара уж да се успокоя от нея. Званя на вратата им беше към 18:00 часа, но ми отвори съна и (женени) видимо пиян. Пита ме защо съм там аз му казах за цигара да искам от майка ти. Той ми даде от неговите и ми подаде ръка за здрависване ама аз тапачката и аз му подадох ръка и той ме прегърна и се опита да ме целуне. Да аз съм си виновна :(

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 297e2a236c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Другият мъж без повод няма да тръгне да те целува, явно си му дала знак, а после се правиш на целомъдрена!? Какво искаш, мъжът ти да го пребие ли, тогава ли ще стане значим? Щом се държиш предизвикателно в обществото, спасявай се сама, защо намесваш мъжа си, искаш да го тестваш колко е търпелив ли? Ако съм на мястото му, ще разбера причината за желанието на другият мъж, и ако ти си в играта, ще ти бия шута!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker