Какво толкова му е срамното мъж да се грижи или поне да помага в домакинството? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво толкова му е срамното мъж да се грижи или поне да помага в домакинството?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1919 пъти
В моето семейство е така и просто се чудя като гледам мъжете и жените какви ненормални гледни точки имат и възгледите си върху децата пренасят и то, че има много по-сбъркани държави от нашата има - ама все пак сме в модерния свят, много неща трябва да изкореним.
Мъж съм, както се казва близо 2 метра и бивш спортист, но не виждам нещо грешно да се погрижа сам за своята част от домакинството, да се разменяме с жената или просто да поема някой ден всичко. Имаме двама синове, на 10 и 14 и тях да ги учим да бъдат отговорни млади мъже, не до полите на мама. Тази жена ще откачи, ако всичко е на нейните плещи. Тя е лекар, не е глезана, нито е зависима от моята издръжка. Как ще карам жена, която се е бъхтила на кофти смени, животи са зависили от нея (специалист в реанимация само мога да кажа) да ми нареже салатка, щото аз с ампутираните ръце не мога сам? И не е нужно съпругите ви да са лекарки, а изобщо работещи самостоятелни жени, за да не ви слугуват, а да има баланс. Ето как стоят при нас нещата. Готви се веднъж на ден или през ден, като готви човекът с идеята за ястие, ако е по-бавно и сложно - аз и жената заедно си помагаме и даже е забавно, юркаме децата да помагат също. Обикновено аз съм на котлона/фурната, а тя е по приготовлението по-рано. Те ако са гладни, а още не е сготвено ги караме да си направят сами бърза закуска. Дори нещо съвсем простичко ги учи на дисциплина. Всеки сам си измива собствените чинии и прибори - в момента, в който се наяде. Чувал съм от приятели глупости, че така вода се хабила повече дори. Всякакви измислици да се отърват от дейност. Прането, който е свободен. Децата също ги учим да простират. Жена ми чисти, защото е педант и само тя го изпипва, но за сметка на това аз подреждам своите неща, а често и нейните. Тя глади, защото аз не мога това вече, аз бърша прозорци, защото за мен това дори е обезателно мъжка работа, няма да й дам на 12-ти етаж да се надвесва при положение, че тя има и фобия. И двамата шофираме, и двамата пазаруваме (поотделно, че заедно много се мотаем и никаква работа). И така мога още много да обяснявам. Не съм някакъв феминист, но зачитам равните права и задължения, тук става дума за семейството все пак. Пиша го, защото много мои приятели ме бъзикат, а за мен те са зле, лошото е, че не е само шега, а си проличава изкривената им гледна точка. И да, аз също работя, изкарваме горе-долу еднаква сума със съпругата ми. С нищо не съм принуден и не съм мъж под чехъл (то и жената не трябва да е). С желание и любов помагам и се отдавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 23acd5ea5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво! Точно така трябва да е, жена ти е щастливка че има толкова разбирали подкрепящ мъж. Пожелавам ви всичко хубаво и все така да сте единни. Много добре си учите децата и от тях ще станат истински мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: ff488f3d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер! Ако има повече мъже като теб, семейните скандали и разводите ще намалеят значително!
И моят мъж е като теб и съм много щастлива от това. А и не на последно място така домакинската работа отнема по-малко време и после имаш време за приятни неща, хобита, време за семейството и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 19 дни
hash: 616a73937c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Жена съм и ще ви кажа, че ние понякога преиграване с готвенето и другите домакински задължения. Моят съпруг също ми помага и аз съм горда с това, но същевременно ми е осигурил прекрасни удобства в кухнята. Най-вече за да ме облекчава, когато отсъства. Имам прекрасна фурна с четири котлона отгоре, хлебопекарна, срок пот/slow cooker, социална и отделно имам сушилня и пералня.
За Великден приготвихме агнешко задушено с картофи, с хляб от хлебопекарната. И за двете неща, приготвянето на продуктите ми отне точно 15 минути, като месото го бях мариновала предишната вечер. Колко време ви отнема до направите един боб - готово сварен от буркан? Една леща? Бъркане яйца?
Ами сега, аз работя нормална работа от 09.00 до 17.30ч. Съпругът ми е на ненормиран работен в ден. Понякога работи по 10-12 часа. Несериозно е, да се прибира изморен от работа, и аз да му чупя стойки, защото съм сготвила. Всичко е въпрос на ред и организация в дома. Ние имаме и две момчета на 10 и 14 г. и тях също не са им чужди домакинските задължения.
Живеем в 21 в. има всякакви техника за приготвяне на храна, от друга страна, на койтж му тежи не необходимо да готви всеки ден. Ние например в събота и ниделя нме се разбрали да не готвим, ядеме изцяло навън или порэчаме храна за в къщи
Относно чистенето - това не се прави всеки ден. Генерално се почиства обикновено един път седмично. Ние чистшл в сэбота сутринта. Това също е въпрос на организация и разпределение на задълженията, където също няма място за оплакване.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 16 дни
hash: ebc1e03479
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво!!! Дано повече мъже прочетат историята и да се замислят! Жените не са ви безплатни слугини, а партньорки!

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: b33a87df3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз обичам да готвя , мъжа ми не може и не е пробвал . Майка му не го е научила на нищо , беше избърсал шкафа , тя каза че не е избърсан хубаво и пита кой го е направил и каза , че това не било мъжка работа , имал со достатъчно мъжка работа , че да чистел вкъщи .. Каква била тази жена , дето не можела да си изчистила вкъщи .....
Дори прането на сушилника не може да просне нормално ..Жени възпитавайте си момчетата , един мъж трябва да може сам и да не чака на жена си , за да му бъде чисто и сготвено , макар че винаги може да си наемеш някой за целта , човек трябва да го може ...

 
  ...


...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 1b395f3ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   " Тя глади, защото аз не мога това" !? Та ти ако не можеш и това, какво тогава можеш? Защо е изобщо тази тема, да се хвалиш, или да оплюваш другите мъже. Открай време си има мъжка и женска работа, а това, че ти се чувстваш женчо, това си е твой проблем, но се научи и да гладиш, че жена ти и за това да не мисли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 3b28e1b617
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След призива " Майки, учете си синовете...." няма ли да има "Татковци, учете си щерките да могат да сменят смесител, да оправят бушон, да сменят гума на кола, да отпушат канал, да лепят плочки, да шпакловат, да цепят дърва за камината, и каквато още "мъжка" работа се сетите". Че да помагат на мъжа си или ако са сами да не търсят комшията.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1e80113bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   7, аз съм на мнение, че мъжете трябва да помагат на жените, но ти наистина ме накара да се замисля. Защо наистина ако жена ми не сменя гумите на колата, аз трябва да прахосмуча?

Принципно всяка женска работа може да се върши и от мъжа, къде добре, къде лошо, но обратното е почти невъзможно, поне за повечето жени.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 7abb6b2011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 8

И какво му е невъзможното, ако успееш да ме светнеш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1d11c3af20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То пък щото много сложно да смениш едни гуми 2 пъти в годината за 1 час... А "женската" работа е всеки ден по толкова, че и повече. И на всичкото отгоре и работим, и пари изкарваме. По същата логика тогава за какво ми е мъж, като всеки гумаджия може да ми смени гумите. Хайде стига с това плоско мислене... По принцип съм забелязала, че колкото по-елементарен е един човек, толкова повече внимание обръща на такива битовизми като колко било изчистено и подредено и тем подобни глупости. Чистенето си е чиста загуба на време и го правя само от необходимост. Абсурд да позволя на някой мъж да ми дудне за такива простотии на главата, все едно съм му прислужница. Ако имам желание ще сготвя, като не му харесва - той да сготви. Браво на автора, дано има повече мъже като него!

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 3b28e1b617
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   8 - Да, на повечето от жените им е невъзможно един пирон да забият, крушка или контакт да сменят (по-лесно е от гумата) , каквото още се сетиш и ако се наложи веднага ревват, че е мъжка работа. Но като е за миене на чинии, простиране и пр. се оказва, че нямало мъжка и женска работа и понеже Тя била изморена, трябва мъжът да го прави. При положение, че почти няма домакинство без пералня, прахосмукачка и др. Интересно, че когато стане дума за ходене по магазини, обикаляне с часове по молове, кафета и лафове с приятелки по половин ден, пилатеси, стречинги и др. от сорта като по чудо им минава умората и изтощението.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1e80113bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, ми като е 2 пъти в годината и се прави от гумаджия, какъв е проблемът веднъж и вие да отидете до гумаджията? Има много мъже, които чистят, готвят и прахосмучат, ама жена да отиде на гумаджия или сервиз не съм чувал (освен ако няма мъж). А да не говорим д анаправи нещо сама като забиване на гвоздей.

След малко ще питам жена си защо след като аз готвя и чистя от време на време, тя никога не е ходила на гумаджия. Никога не сме го правили на въпрос кой какво да прави, просто ми е интересно какво и е мнението.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 05d87846bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Като кажете, ама жената не можела една крушка да смени...
Първо, колко често у вас сменяте бушони, крушки, оправяте капещи чешми и т.н.? Домакинската работа е ежедневие, не ми казвайте, че у вас всеки ден ремонтирате печки, сменяте крушки, ремонтирате колата и т.н. Второ, благодаря, но аз се справям с крушки, бушони и т.н., а ако за нещо по-сложно викам майстор. Така, че не ми излизайте с тоя номер, защото всяка работеща жена може да повика майстор да и ремонтира развален електроуред, ама вие всяка седмица ли ще ходите до мама да ви пере, че така и не се научихме как се ползва пералнята, а и това е "женска" работа и вие под достойнството да в вършите.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1e80113bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пак от 12. Шеговито питах жена си защо след като аз мия чиниите и готвя, тя не ходи на гумаджия. Шеговито, защото ние никога не сме повдигали този въпрос поради това, че никой никога не се е правел на тарикат и си поддържаме дома взаимно и без другия да го подканя. Тя ми отговори в същия шеговит тон. Разговорът протече по следния начин:

- Защото нямам книжка.
- А за фугирането на банята трябва ли книжка?
- Стига си философствал.
- Значи, мъжката работа е само мъжка, а за женската няма мъжка и женска?
- Точно така е, да.

И въпросът приключи.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1e80113bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13, ми точно - щом с мъжа ти се редувате единия да готвия един ден, другия другия ден, какъв е проблема една година той да смени крушката, една година ти? Сега той да шпаклова стените, след 5 г. ти. Нали е само веднъж на 5 г., какво значение има, важен е принципа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 0f4a4bd108
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Айде стига с тия глупости.
Искам да попитам 14 като фугира банята извика ли жена си и да й каже, сега ще ти покажа как да фугираш, после аз хващам тая стена, ти оная и за нула време сме готови. Ако беше, щеше ли да ти откаже? Ами научете жените да ви помогнат, а те ще научат вас как се домакинства. Просто е. Ако го правите заедно ще е по бързо. Вече ако чисто физически неспособна е ясно че е мъжка работа, ама докато мъжа пренася нещо, жена му ще му отваря вратата.
Аз съм жена, мога и контакт да сменя и съм фугирала, ама трябва да се научиш.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1e80113bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   16,извиках я, ама каза, че това не е за нея. А и тя не ме е учила или викала да готвя. Но си готвя. Ти учила ли си мъж да мие чинии?

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4eef4ac855
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не е срамно - само селските простаци смятат, че жената е прислуга. Освен че са Бай Ганьовци с мислене от едно време, масово се размотават с дебели шкембета от висенето на дивана и изглеждат просто отвращаващо. Дъртите свекърви, които пък се месят и се опитват да налагат този модел от яд, че те са се “минали” да слугинстват, просто няма смисъл да ги коментирам.
Ние вкъщи делим всички задължения - и домакинските, и “мъжките”. Както готвим, чистим и пазаруваме заедно така и мъкнем строителни материали, фугираме, сменяме контакти и т н. “Мъжката работа” не ми тежи изобщо - в много добра физическа форма съм и така или иначе се случва рядко за разлика от “женската”. Финансите обаче също си ги поделяме - той работи и аз работя, внасяме почти наравно в семейния бюджет. Не подкрепям жени, които клатят краченце на някоя лекичка и нископлатена работа или пък изобщо не работят, а вкъщи искат всичко да се дели. Това вече не е честно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1e80113bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   В този форум всички жени сменят контакти, мъкнат строителни материали и фигурат. Брех, аз явно живея на някаква друга планета, защото до сега такава не съм видя.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4eef4ac855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   21, то на тази планета много от хората не знаят и какво е да си щастливо женен. И двете неща няма как да се случат ако си егоист и смяташ, че по рождение ти се полага да бъдеш обгрижван, ощастливяван, обезпечаван и т н. Факт е, че рядко се срещат свестни жени, но това не означава, че не съществуват. Кой каквото търси намира. Аз не мога да оставя мъжа си да се поти, а аз да лежа на дивана или да се правя на много заета с някоя манджа, която се готви сама.

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 0f4a4bd108
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   О фугирането е нищо. Плочки съм лепила, боя с пистолет за горещ въздух съм сваляла, первази съм слагала, смесители съм сменяла, циклене с виброшлайф на 15 квадрата, боядисване на стени, мебели, лакиране на под и какво ли още не. И не не съм някоя мускулеста кака, 172 см и крехките 45 кг.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4c3a58111d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Аз съм мъж и моята работа е в кухнята, готвач съм и това мога, това правя. Готвя страхотно, мия си чиниите и чистя, от друго не разбирам, ако се махне кулинарията от мен ще останат само очилата! Не мога да лепя плочки, даже да карам кола, отдаден съм на това което мога и което ме интересува! Жена ми е инженер и тя прави ремонтите в нас, тя сменя крушките, тя лепи плочките, тя е шофьора, и не виждам проблем в това, мъжка и женска работа няма, жена ми също е цепила дърва за камината, а е слаба и изглежда нежна, за нея е тренировка, сама е искала и аз уважавам желанието и, както и тя моето да екпериментирам в кулинарията. Спорът е безсмислен, хората сме различни и точно това ни прави уникални, всеки човек е ценен и всеки има различни качества, да омаловажаваш работата и таланта на другия говори за много ниско ниво на осъзнатост. Пример в една кухня-един човек отговаря за паста, друг за сос, трети за месо, за зеленчуци, четвърти мие чиниите, но никой не може без другия и хората ако не се научат да се ценят като екип нищо не се получава, така е в семейството, така е в живота, няма лесна работа или маловажна, всеки човек е нужен и всеки има свои способности, ценете себе си но и другите, защото без тях сте нищо!

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 4eef4ac855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз трябва да си призная, че когато мъкнехме плочки с мъжа ми той носеше два пъти по-тежко заради физическата ни разлика. И все пак му помогнах, колкото можах. Не е уместно да се прави сравнение между мъжка и женска работа, защото мъжката е много по-рядко, а домакинската - постоянно.
Разбирам и фрустрацията на мъжете в темата, защото съм виждала много нагли жени - женската работа е обща, мъжката си е твоя. В същото време за парите е обратно - моите пари са си мои, а твоите са общи. И върха на наглостта, за който ми е споделяла позната - иска мъжа да върши домакинската работа, защото нея я мързи (поне да беше хубава, но нея я мързи и да се поддържа като жена), в същото време си къта паричките и иска да купи нещо “свое” (нищо че са 10 години заедно), а той завалията плаща ипотека, храна, почивки и т н.
Мъже, мога да ви кажа, че само вие сте си виновни, защото прибирате такива жени и си ги търпите. Жените стигат до там до където им се позволи и никой не ви е виновен, че вашата е нагла.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 4eef4ac855
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе, ти какво ги слушаш тези селтаци? Като се замислиш българските сънародници ли са ти мярата за това кое е правилно? Само ще ти припомня няколко от представите на народа за “нормално” - 1. Ако не си дебел, си болен или беден, 2. Тренировките са за хора, които имат време, аз нямам, харесвам си се дебел, 3. Ако не пиеш алкохол, значи си болен, 4. Яж, пий и си носи новите дрехи, 5. Срамно е да се храниш здравословно, да четеш етикети и да си подбираш храната, все пак не искаш да живееш 100 години, 5. Раждай деца, за да има кой да те гледа на стари години, 6. Защо да се изнасям и да плащам наем като мога да живея при мама и тате, 7. Глупаво е да не изневеряваш, всички го правят... Има ли смисъл да продължавам?
Освен това, когато някой ти дава насоки за правилно и неправилно се огледай първо кой ти го казва и след това си помисли дали искаш да го чуеш. Кой знае какви нагли и егоистични жени си имат вкъщи, които по никакъв начин не могат да се сравнят с твоята. Колко от твоите дружки са щастливо женени? На колко жените им вадят същите пари? Колко ги чакат след работа и им викат “дай си заплата да я разпределям, че ти не можеш”? Колко от жените им си кътат собствените пари за черни дни, а иначе паритена мъжете са обши? Какво работят изобщо тези жени? Смятат ли, че мъжете им са длъжни да помагат в домакинската работа, а те във финансите и мъжката - не?
Ние си имаме едно основно правило с мъжа ми - съвети приемаме само от двойки щастливи колкото нас или повече. Всъщност ние сме си толкова добре заедно, че не споделяме на никой нищо и не ги и питаме - все пак не искам съвети от приятелка, която изневерява, от 100км си личи, че е егоистка и смята, че всички са й длъжни, лъже колко е щастлива с мъжа си, а не й се прибира да прекара 2 часа с него вечер.. Имаме приятел пък, който на под 50 е с огромно и гнусно шкембе, плешиш, от село - според него жената трябва да се прибира от работа и да готви, чисти, пере, а той като мъж - да седи на дивана. От подобни “специалисти” съвети - мерси.
Ние също правим всичко заедно и съм чувала какво ли не от завистливи “доброжелателки” - че го манипулирам, командоря, той е под чехъл и т н. То ако ставаше с манипулация и техните мъже щяха да помагат, но не става и ги е яд. Никоя не ме е питала как е решил да помогне, аз помагам ли му и т н. Не им е важно да рязберат как да стигнат същото ниво във връзката си и да бъдат щастливи, а просто да си поуспокоят завистта измисляйки си някакви глупости. И по-важно - искат да взимат, но без да дават нищо насреща. Е така мили дами не става.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: fc50294061
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Откакто видях жената на на брат ми как го манипулира ми стана ясно колко се грижите за къшата. И да, слагам повечето под общ знаменател, зашото си е точно така.
Бачка до 6 часа нон стоп, носи единствените пари, а 20 мин преди да се прибере нашата прибира боклуците и ох цял ден гледам деца и готвя, а тя цял ден е на компютъра, яде и гледа тв.
Тука па една щяла да чисти само при необходимост. Брей,много си важна ма. Значи ще ти чистя аз на тебе боклуците щото ти не можеш да си вдигнеш дебелия задник от турските сериали.
Абсолютни манипулсторки. Сготвила една манджа дето не става за ядене, измила 2 чинии и вече много се уморихме. А иначе в офиса на шефа се мазните и ако може и свирка да му напрайте ще е най-добре.
Ето и друг пример е дал някой. Жена му казва стига си философствай-демек спри да ме заминаваш с глупости не ми се слуша, а не че не може да свърши тая работа. Просто не иска мой човек, затова ще ств под чехъл щото ви е страх дс се опълчите на жените и ви е страх да не би да ви зареже. Любовта е само в главите на мъжете, жените търсят сигурност и спокойствие при най-удачния индивид, няма любов там. Провайдър търсят.

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 7abb6b2011
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 21

Но повечето знаем, какво е да си щастливи разведен! Айде еназдраве!

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: cdf4892e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Да добавя, на жените всичко им е позволено, точно толкова, колкото и на мъжете. Сами си слагаме спирачки! Ако сикаме ще раждаме, ако искаме не, ако искаме ще чистим, ако искаме ще се женим.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: 4eef4ac855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Хаха 27 - то по-добре разведен отколкото с някоя нагла манипулаторка. Жените нямаше да се държат по този начин, ако всеки им събираше багажа и ги гонеше. Те вместо това седят и търпят, имат деца, които попиват и приемат подобни отношения за нормални, намират си същото и после питат вие от коя планета сте. От 21.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 4eef4ac855
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   26, една позната чака майка й да дойде да почисти у тях 3-4 пъти годишно, мързи я да се къпе, мързи я да готви, мързи я да се поддържа. В задачата й се пита какво прави мъжът й с нея? И не си мислете, че е много добра в секса - както за всичко останало и за това я мързи. Майка й е същата. Баща й е чехльо.

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 05d87846bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   У нас няма мъжка, няма женска работа. Всичко правим заедно. Аз мия прозорци, той пуска прахосмукачка, той готви (хоби му е и готви страхотно), аз мия чиниите, на пазар ходим заедно...
А когато става дума за ремонт, пак сме заедно, помагам с каквото мога, подавам инструменти, мога да боядисвам, да донеса нещо, да свърша нещо, да, не съм специалист по колите, но гледам, помагам и се уча, защото после и аз ще я карам тази кола. Така, че човек се учи. Важното е да сме заедно и да си помагаме. Той ще ми помогне да простра чаршафите, аз пък ще му помогна да боядиса. И нещата се получават.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 дни
hash: cdf4892e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Номер 31, а ти откъде знаеш как е твоята позната в секса? Да не би да сте пробвали? Значи за свалки не я мързи.
Завиждам на всички жени с мъже, които участват в домакинството. Моят иска да живее на хотел, но не му се получава, ама хич. Превъзпитанието му ми отнема много сили, търпението ми е на изчезване.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: a6c3f7489e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   "29. Да добавя, на жените всичко им е позволено, точно толкова, колкото и на мъжете. Сами си слагаме спирачки! Ако сикаме ще раждаме, ако искаме не, ако искаме ще чистим, ако искаме ще се женим."

Така е №29! На жените всичко им е позволено, а не трябва. Жените ако искат ще раждат, ако искат ще чистят, ако искат ще се омъжват и всичко ще правят само ако искат. То, като погледне някой от страни, веднага ще забележи, че липсват коментари 17, 28, 32 и сигурно още други ще липсват, защото жените така искат и всичко им е позволено, понеже са и модераторки в сайта, че и във всички сайтове-форуми, където решават кой какво да приказва. За това пък мъжете ако искат (вече много мъже взеха да искат) ще ги бият заради извратеното женско искане, че ги и убиват, когато женската наглост прекрачи границата на търпимост. Колкото до женитбата днес над 80% от мъжете изобщо не искат да се женят, заради женските изисквания, и я карат свободно без ангажименти, като ползват платена любов и жени не им трябват за нищо. То и без друго над 80% от жените днес вече не стават за нищо и си остават само с исканията!

 
  ...
преди: 3 години, 17 дни
hash: d2f635f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Моят мъж също много ми помага в домакинството.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker