Изкажете мнението си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изкажете мнението си!
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2556 пъти
Здравейте, ще бъда малксимално кратка, за да може максимален брой читатели да прочетат и коментират историята ми. На 29г съм, по професия съм доктор. Красива, интелигентна, забавна, с приятелки, обичам да излизам по заведенията! Преди месец приключих последната си връзка в живота( 5 та под ред). Проблема ми е следния: имала съм 5 връзки в живота си, най-кратката 1 г, най-дългата 5 г. Това са и всичките ми сексуални партньори ( общо 5) До този момент аз единствено съм изоставяна от половинката си, винги след това страданието ми е било с години. Максимално всеотдайна съм, давала съм най-доброто от себе си и всичко на което съм способна за връзките си и накрая винаги изоставена! Повече от всичко искам да създам семейство и да имам деца, НО НЕ ЖЕЛАЯ ДА УВЕЛИЧАВАМ БРОЙКАТА НА МЪЖЕТЕ СИ В ЖИВОТА С ПОВЕЧЕ ОТ 1, дори и тези които имам вече са предостатъчно! Всеки мъж в живота ми за мен е бил последния! Чакала съм месеци до 1 г. преди да се отдам сексуално на някой от бившите си! За 99% от мъжете може да няма значение дали съм била с 5 ма или 6-ма или 10 но за мен ИМА, те са били в моето легло, разполагали са с моето тяло... искам следващия да бъде последен... не знам. Повече от всичко искам да срещна мъж за когото да се грижа и обичам и да не бъда изоствена. Какво мислите? Как да срещна мъжА? Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: af31ed7236
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо и 5-те пъти са те изоставяли?
Много е важно да разбереш. Да погледнеш себе си отстрани.
Предполагам хората с които си била те харесват, но не искат да създават семейство с теб.
Дай-малко повече инфо, зад а знаем как да ти помогнем.
Не са ти малко мъжете. Не са и много.
Важното е как те излезеш от тази серия.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4266b943a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Даваш определения за себе си, но не казваш какви са качествата които те правят такава.
От друга страна, имай предвид че голяма част от хората започват да те приемат за даденост, когато даваш всичко от себе си. За нещастие фактите са такива. А от тези които биха оценили всеотдайността ти, нито един няма да откриеш в заведения, барове и дискотеки.
Така че като за начало промени средата в която срещаш мъже, към такава в която е по-вероятно да срещнеш сериозни хора. Но дори това не е гаранция, за каквото и да било.
Бих се радвал да срещна всеотдайна и лоялна жена като теб. Но пък от друга страна не намирам излизането по заведения за интересно занимание.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 31566169ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тц тц като започнете така. Аз съм красива, интелигентна, забавна.. Абе скъпа, явно не си чак толко. Слезте малко на земята. Всеки те зарязва, значи не си толко перфектна, колкото си мислиш.
Една година била чакала. Е извиняеай 1 година ако съм с тебе ще си говориме сладки приказки и ще гледаме романтични филми, ама иначе няма да се пипаме. Що за простотия? Ако си мислиш, че това е нормално, еми не, не е. 1 година кой ще те чака за секс. Та ти през тпва време винаги можеш да срвщнеш някой друг. Не си много в час явно. Това като мнение от мъж на твоите години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 485428d9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо те изоставят? Не са ли ти давали конкретна причина? Разбери, за да го промениш. От написаното мога само да предполагам евентуална причина - имаш приятелки, излизаш по заведения. Споделяш ли им всичко? Те месят ли се в отношенията ви? Обвързани ли са? Несериозни ли са? Колко често излизаш с тях вместо с мъжа си?
Относно бройката - евала, явно подбираш, продължавай в същия дух - но не се ограничавай до още един. Ако се окаже боклук, който те мачка, ще останеш ли с него само и само, за да си била с 6?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e5f2db9ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Търси не толкова наперен мъж, такива не много отворени. Пожелавам ти успех.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ed3f7e6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Така е мадам, аз съм на 25години, живея в чужбина не познавам никой, и от тази пуста работа не мога да си намеря сериозна приятелка българка. Чужденка не искам, Пиша пиша, ппвечето не отговарят, или несериозни. Кофти работа

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 649c90c7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако те познавах, вероятно щях да мога да ти отговоря на въпроса, но така само описание и твоя преценка, ще е налучкване.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5b8f95b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Или правиш лош избор на мъже и не можеш да ги преценяваш, което е много вероятно или има някакъв проблем в теб. Иди на психолог и разбери, кое от двете е. По даденото описание няма как да предположим.

Но ще ти кажа една обществена тайна - повечето съвременни мъже са тъпкани с естроген джендъри. Не искам никой да обиждам, има и свестни, но са малко. Последния ми ме събуди веднъж посред нощ, че някой бил разбивал входната вратата на блока, според него. Вместо да надникне и да викне полиция примерно, той ме остави полубудна и на широко отворена врата на първия етаж. Попитах го защо, а той каза, че ако някой го нападнел, трябвало да съм му помогнала. Аз - 50 килограма жена, полубудна и все още незнаеща къде се намира, защото току що съм се е събидила и той - 120 килограмов уж мъж, който не беше лягал да спи още и разбираше какво прави. Ами ето това са съвременните мъже - страхливци, които не само че не могат да опазят собстевените си жени и деца, но и без угризения биха ги изложили на опасност. Преди години имах един друг приятел, бяхме заедно от месец, но когато видя вратата на апартамента отворена, когато се прибирахме, той ме избута и влезе пръв да провери дали има някой. От тогава не съм срещала никой като него. Това е съвсем елементарно нещо, но очаквай повечето съвременни джендъри да не го правят. Виж колко мъже си убиват жените например. То не е безопасно вече да си с мъж, пълно е с психопати. Съдебната система не ни защитава. Така че вместо да мрънкаш, стягай се, защото жените сме сами вече или в най-лошия случай-много зле придружени. Внимавай в изборите си и знай, че има жени, които са по-зле от теб, в ситуации, в които не могат да се измъкнат от така нарачените съвременни "мъже". Мисли и успех.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6f801586cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Завържи приятелства сред колегите си и виж с кого ще си допаднете по характер, теми за разговор, с някой все ще се почувствате по-близки и остави приятелството да се развива. Така никой няма да те ръчка за секс изначално и имаш повече шанс да попаднеш на читав човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: a375bcee96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Обикновено съм забелязал, че се получава на хората, които имат високи стандарти. Съответно намират евентуално човек, отговарящ на критеррите им, но същият е висока топка. Тях знаеш ли колко ги искат?

20 процента от мъжете спят с 80 процента от жените.
Ти ако си хубава, забавна, интелигентна, но човекът до теб е не по-малко? Рядко, някой, които явно може да е с хубава, интелигентна и забавна жена ще иска да стои цял живот и да бъде обичан и обгрижван от нея. Случва се, но не често.


Друго... ти може да имаш 18 хубави качества и 2 отвратителни, които с времето да тровят хората. Много е лесно да си казваме позитивите, които винаги са на преден план в началото. Но няма човек, който да няма бъговете си.


А понякога е просто въпрос на късмет, тайминг и всичко производно.




Братан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2b9232d670
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   "Максимално всеотдайна" е проблемът. Сигурна съм, че когато си във връзка включваш механизма "Ще бъда/стана, такава каквато да бъда обичана и приемана" и изключваш "Аз съм себе си и това е достатъчно за да бъда обичана и приемана."
Има една притча на Букай. Разказва се за влюбени мъж и жена, които съдбата е разделила с ограда. Вървели влюбените по оградата с болката, че не могат да се съберат и търсели края й, но един ден мъжът не издържал и казал "Мисля, че ако отрежа ръката си ще успея да се доближа до теб. " Отрязал я, но не успял да мине през оградата и продължили пътя си. Скоро мъжът пак не издържал и казал " Ако си отрежа и единия крак със сигурност ще премина." Така и станало, мъжът успял да премине през ограда и се строполил на земята, допълзял като змия в краката на жената, а тя го погледнала с отвращение и казала "Но ти вече не си този, в когото се влюбих, ти не си цял." И продължила пътя си сама.
Често и с нас се случва така. Толкова много искаме да сме обичани, че оставяме приятели, хобита, лични потребности- за да станем идеални за обичане. Когато, обаче това напасване, компромиси, или както и да го наречем премине границата и се превърне в доброволно жертване и ограбване на себе си в името на това да сме по-лесни за обичане, ние просто се превръщаме в змията. Когато оставим всичко, което ни е правило щастливи и самодостатъчни и го разменим за възможността да дадем всичкото щастие на друг, неминуемо, АМА най-големите алтруисти да сме, започваме да очакваме това и от партньора. Той да се грижи за нашето щастие, от което ние доброволно се отказахме без дори да споменем това. Нека да сме честни, опитваме се да направим длъжник някой, а той не е бил наясно със сделката. Изведнъж той носи отговорността за настроението и щастието ни, а ние до момента сме показвали само, колко можем да се грижим за другите и как нямаме нужда от грижа за себе си.
Щастието на друг човек е толкова голяма отговорност, че всеки, който я усети би избягал.
Какво би се случило с жената и мъжа, ако тя не бе продължила пътя си, а бе останала? Щеше да е длъжна да се грижи за човек, когото дори не харесва, от чувство за дълг, че той сам, доброволно и непоискано е пожертвал цялостта на личността си.
Аз самата имах жертвена природа- да се раздавам, да се грижа, да нямам много, много претенции, да се държа "над нещата", даже имам връзка приключила с думите "ти си жената мечта, но аз просто не искам да те наранявам повече", смятай. Не знам дали това ти импонира, или просто се видях в теб и говоря за себе си, но при мен това поведение е в резултат на отношението на родител, и колкото и да променях поведението си, докато не отработих детската травма, продължавах да се жертвам и да правя непоискано добро и да се чувствам сякаш правя всичко за всички и никой не ми отвръща със същото.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 36a08afd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора на темата :изоставяли с ме заради друга жена, паралелна връзка, заради връзка с моя приятелка( с която ми изневеряваше), бившия доти като ме заряза ми каза( ти си докторка, изкарваш много, караш хубава кола, а аз пътувам с маршрутка, чувствам се зле! Общо взето заради други, а последния Не в много ясно кой, кого заряза, бяха тежки взаимоотношения, но въпреки това го бях приела такъв какъвто е(токсичен) само и единствено в името да създм семейство! Излизам навън с приятелки най-много 3, 4 пъти месечно(когато съм във връзка, като излизанията не включват дискотеки, а ресторантчета, кино, мол.... и т. н. т) на дискотека ходя от1-3 пъти годишно най-много!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 61984bc07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   До номер 13

Я по- полека, момиченце, с обидите към мъжете. Това, че се таковаш и тряскаш с 120 килограмови " уж" мъже, не означава ,че всички мъже , независимо от своите килограми, познания, работата и тн. са боклуци и не стават. Като обиждаш мъжете ,по този начин обиждаш и свястните мъже, които не са малко, а също така обиждаш и баща си, който е мъж и глава на семейството ти ( колкото и да не си съгласна с това!)

" То не е безопасно вече да си с мъж, пълно е с психопати "

Не всички мъже са такива. Дори и да има такива, ти струваш ли нещо, ти по- добра ли си от тях? А в психическо отношение как си?

" Виж колко мъже си убиват жените например. "

Малък е процентът сред мъжете, които извършват такова нещо към жените си. А за да стигнат тези мъже да посягат и даже и да убиват жените си, значи има сериозна причина. Не оправдавам насилие и убийство към жени, но и самите жени не са съвсем невинни жертви, те също са допринесли до това жалко положение и имат също вина.

Ами ония случай с убийството в столичния софийски квартал - как един охранител е убил приятелката си и тяхното общо дете. Обществото и семейството на убитата не одобряват това убийство, но не могат и не искат и да погледнат, че принос за тази трагедия има и самата убита млада жена, която преди да бъде убита, Е заплашвала приятеля си с това, че той НЯМА(повече) да вижда детето си!

Много са случаите , в които такива жени нарушават родителските права на своите мъже/ приятели.

Защо няма убити жени, които не се славят с буен и бурен нрав и непокорство и дръзко поведение?

Не всички жени биват бити, насилвани и убивани, следователно има и разлика между жени и жени.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c87c550213
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това което ти разбираш като грижи, на мен ми звучи като обсебване. Бъди умерена, остави мъжете да се грижат за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5b8f95b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От номер 19,до номер 13.

Никъде не съм написала, че всички мъже са такива, но незнайно защо ти се обиждаш и припознаваш, което е подозрително. Факта, че смяташ, че жените допринасят за това, те и децата им да бъдат убити от бащата, говори че си психопат. Няма такова нещо жената била заплашвала мъжа, че няма да си види детето. Точно обратното е,но както виждаш, жените не са тръгнали да убиват мъжете си, така че логиката ти куца. Никоя жена с поне две мозъчни клетки не би заплашвала откачалка. Така, че ти това си го измисли току що. Роднините на убиецът са същите изроди като него и се чудят каква глупост и лъжа да измислят, за да оправдаят действията му. И това продължава обаче да не оправдава убийството на дете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 12177d5e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мисля че трябва да си търсиш мъж колега. Със смените и работата в болница, трудно ще се получи ако си с човек, който ходи на 9-17 работа и свободен уикенд.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6085cc18ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До авторката номер 18.
По всичко си личи, че историята ти е фейк. Като чета коментара ти се чудя това ли е докторското ти образование. Ти пишеш като някоя неграмотна селянка с толкова много грешки. Какво означават твойте драсканици, >изоставяли С МЕ заради<,>бившия ДОТИ като ме заряза<, а последния не В много ясно<, > в името да СЪЗДМ семейство<. Личи си колко си грамотна и на всичкото отгоре доктор. Като добавим и красива, забавна и най-вече интелигентна ами ти нямаш никакви грешки. Никой от нас не те е виждал за да кажем дали си красива и забавна, но при всички случаи не си интелигентна. Ако всички качества с които се описваш ги имаш никой мъж няма да те изостави. Дори може да имаш много крив и зъл характер и от такава жена всеки мъж ще избяга. Нито караш хубава кола, нито изкарваш много пари, всичките ти самохвалби са твои измислици.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a530430d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И аз се съмнявам историята да е истинска. Най-вероятно е написана или от скука, или е тип проучване за лични цели. Съдейки по писането, вероятно е някоя тийнейджърка, тепърва опознаваща междуполовите отношения, очевидно полуграмотна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 61984bc07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   До 21

" Факта, че смяташ, че жените допринасят за това, те и децата им да бъдат убити от бащата, говори че си психопат."

Не , не съм психопат, но явно ти си откачалка и психопатка и имаш нестабилна психика, щом подкрепяш жени да тероризират психически мъжете си.

И стига си плюла мъжете, виждам,че си много проста, злобна, побъркана. Целият ти коментар е една отвратителна помия. С това доказваш що за жена си. И недей да пишеш нещо в защита на починалото детето, защото ти не си искрена и действително не ти пука, а просто си правиш ПР от тази тяхна трагедия, то е ясно,че не ти пука както за убитата жена, за убитото дете, така и за мъжа и бащата и родителите му.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 84680c5271
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Към 25 - върви се лекувай, съвсем сериозно, нуждаеш се от психотерапевт (какъвто съм аз), за съжаление няма как да обменим контакти тук.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 61984bc07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До 26 от 25

Не, не желая. Не съм болен и нямам нужда от такава " помощ".

Гледай по -скоро Психотерапевти" като теб да получат адекватна помощ и лечение, защото искрено се съмнявам, че си психически здрав. А като си психически неспособен и не си здрав, то не можеш да помогнеш на който и да е обикновен човек. С други думи, хората нямат нужда от такива психично болни самозванци и измамници " лекари" и "психотерапевти".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 61984bc07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 26

Като гледам , колко си войнствено настроен / настроена против моето мнение ( вече не знам от какъв пол си " психотерапете/ ка") , долавям, че си чехльо , плюещ против мъжете и против нормалните жени. По твоя коментар против мъжете не се различаваш, мекотело, от някои мъжемразки в този форум.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 854c99c0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей, просто бъди себе си. И не бързай да се събираш с даден човек, опознай го добре и чак тогава. Целувкии <3

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7f13984fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Може би се раздаваш прекалено в една връзка и затова мъжете те изоставят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker