Моята история(накратко). Трябва да споделя не издържам повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моята история(накратко). Трябва да споделя не издържам повече
преди: 4 години, 27 дни, прочетена 2024 пъти
Здравейте. Жена на 22 години съм, живея с брат ми и майка ми. Имам и по голям брат, който живее в чужбина и е семеен. Работя от вкъщи и изкарвам малко повече от средното за страната. Заради извънредното положение брат ми бе освободен от неговата работа (той е с 11 месеца по малък от мен), той работи само по няколко месеца, защото учи. Майка ми ми помага в моята работа и с други думи - безработна е.
Сега за мен - почти напълно асоциален човек, благодарение на депресия, тревожност, паническо разстройство и куп фобии, които започнах малко по малко да развивам от 12 клас насам. Имам доста нестабилно психическо здраве. Имам и няколко здравословни проблема, надявам се не толкова сериозни. Имам проблеми с храненето, със съня и още куп неща. Брат ми от доста години има проблеми с агресията, ако го ядосаш може да те убие и дори няма да му мигне окото. Не върши нищо вкъщи, аз го издържам, постоянно му купувам каквото и да е, но той ме пребива от бой. Удря ме с цялата сила каквато може да има мъж на неговите години. Ако кажа нещо и не му хареса - удар, а недай си Боже да му отвърна с удар също, започва да рита по главата по корема да извива ръце, да блъска. Ако майка ми не ставаше свидетел всеки път, досега щях да съм мъртва. Чупил е телефони, прозорци, телевизори. Истината е, че като малки ни възпитаваха с бой и аз все си мисля, че неговата агресия идва от това, а моето ниско самочувствие и депресия също. От малка съм унижавана с бой или обиди не само вкъщи, но и в училище и където и да е. Казвала съм, че е период и ще мине, но вече все повече се убеждавам, че явно съм нищожество и си го заслужавам. Нямала съм връзка с момчета, защото винаги се забърквам в токсични отношения с токсични хора, които приключват с разбито сърце за мен. Имам доста обожатели и живота ми изглежда страхотен пред хората, но истината е че аз плача всеки ден и нямам смелост за нищо. Не мога да се изнеса от вкъщи, живея в един от големите градове, но като си направих сметки, няма да мога да се справя да плащам наем. Както казах имам здравословни проблеми, които изсикват доста пари, а ако изляза на квартира няма да се справя. Освен това няма да има кой да помага вкъщи. Изплашена съм, защото живота ми върви само към дъното и не знам дали някога ще живея нормално, с любящ съпруг и деца, спокойствие, без страхове, панически кризи, без насилие, независимо психическо или физическо.. Някакви съвети имате ли, търпя това с години, чувствам се безпомощна вече..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 26 дни
hash: 389ad644fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси някоя организация помагаща на жертвите на домашно насилие. Когато кажем "домашно насилие" си представяме мъж биещ жена си и евентуално децата си, но не винаги е точно така. И ти си жертва и имаш нужда и право на защита и помощ! Тези хора знаят как да ти съдействат, ако трябва да ти намерят подслон, работа и т.н. за да станеш независима и да можеш да се махнеш от това семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 6a47cd39e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоите психически проблеми със сигурност са на почва насилието, на което си подложена вкъщи. Единствено мога да те посъветвам да избягаш. Потърси си работа, иди някъде на квартира. Ще видиш, че щом напуснеш тозо токсичен свят, в който живееш сега, здравето ти ще се подобри.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: cb84f56611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отделяй по малко пари, за да можеш един ден да се изнесеш. Сметни около три наема и малко отгоре, мисля че ще се справиш щом работиш. Ти не си длъжна да гледаш брат си, докато събереш парите той може и да е почнал работа. Прави малки крачки. Като за начало говори с майка си, извести я за намеренията ти, дори може да я вземеш с теб, за да си помагате. Така брат ти със сигурност ще си намери работа, като няма кой да го гледа. Пожелавам ти успех във всичко и скоро може да срещнеш някое момче, не се знае, като се изнесеш ще се озовеш в нова среда и може да извадиш късмет.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: e5a661a392
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не можеш ли да отидеш при големия си брат? Психическите ти разстройства са резултат от агресията на брат ти, когато се махнеш от тази среда, ще се оправят. Спорт и магнезий също помагат. Вземи си магнезиев цитрат.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: c24fc36b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом човек със средна за страната заплата предпочита да го бъхтят, но не и да се ограничи малко, за да живее отделно... думи нямам. Все пак да опитам да резюмирам - заслужаваш си го, а ако се събереш с някого и той ще те маризи и тормози и пак ще има да пишеш по сподели.

 
  ...


...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 72dd05f74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Трябва да избягаш от там! Пробвай да търсиш нещо евтино под наем, може и стая. Оплачи се в полицията, ако имате в града "Център за обществена подкрепа" отиди там с молба за съдействие, разкажи на съседите ви наоколо, недей да мълчиш и да се примиряваш!БЯГАЙ!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: 337090d7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Или се махни или съобщи във Полицията,че брат ти те тормози няма цял живот да търпиш това!

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 4f52a79d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   " Някакви съвети имате ли, " - пак социологическо проучване, личи си, че темата е измислена с цел провокация, проучване на мнения!

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 3852986b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, значи имаш 2 варианта, да отидеш при брат си в чужбина, да си вземеш евтина квартира дори и малка, но в никакъв случай да не търпиш това отношение на брат ти. А и най-вероятно от това са ти се отключили тези проблеми с паническото разстройство. <3

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: d95d54061f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как може да търпиш да те удря. И аз имам паническо разстройство. Моля те, не мисли за себе си, че си нищожество. Всичко, ще се оправи, ще видиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker