Непукизъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Непукизъм
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1735 пъти
Здравейте, накратко за мен. Простих на мъжа ми че ми каза да си ходя а децата ще ги гледала сестра му, защото му казах че искам малко личен живот и да ми помага. С неговите сестри не се разбирам. Днес отиде с големия ни син (на 3 год. ) у сестра му да вземе нещо, аз си помислих че ще го вземе и ще дойдат веднага, но той решил малко да си приказват. На мен това не ми хареса и се скарахме. Той никога не ме е защитил пред родата му. Те си ме правят каквото искат. Говорят ми както им харесва, а моят мъж си трайка. Веднъж се скарахме с мъжа ми и аз за първи път потърсих сестра му за помощ. Да гледа децата а ние да говорим и да викаме някаде надалеч. Да беше 22, . :0 часа децата спяха, но много исках да си изкарам яда и да се разберем. Мъжа й дойде с нас аз му казах недей да се правиш на семеен консултант отиди горе у нас после ще дойдем. Той почна а за какво ни извикахте да се карате ли. После му казах е добре тогава си вървете. Качих е се у нас и той на вратата ми крещи и аз не му останах длъжна ама моя мъж си трайкаше пак аз ако ме бях затворил вратата те нямаше да престанат да викат и щяха да събудят децата. Казвам му на моето мъжленце, че това е негова задача да им каже да се съобразяват с мен, че съм му жена, но той казва че не знае защо не го казва и просто си е непокист. Чувствам се ужасно това не е за първи път да ме унижава. Имам малко деца и съм бременна. Обмислям развод

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 25 дни
hash: 26b671ddf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен проблема е в теб. Прочетох те с искренно желание да ти помогна, обаче след прочетеното си помислих, ако имам брат и той има такава жена, която първо искренно ме мрази, после забранява на брат ми да си говори с мен и накрая в 22ч вика мен и мъжа ми за да ни покрещи и да ни изгони от дома на брат ми, незнам но мисля че имаш лабилна психика, която има нужда от лечение.
Повярвай психиатър ще помогне с лечение, да си подредиш мислите и приоритетите в живота. Не обещавам че лечението е бързо, но е добре да оставиш децата при мъжа си и сестрите му за да се излекуваш.
Няма нищо лошо да искаш личен живот и помощ в домакинството от мъжа си, обаче мила трябва първо да обмислиш как да го постигнеш според характера на мъжа ти. И повярвай никой човек, независимо от пола му, не може със скандал и крясъци да го накараш да направи каквото искаш и то да го прави редовно и с удоволствие.
Знай това че те съветвам да ползваш специалист е защото си стигнала до там че да имаш нужда. В никакъв случай не те мисля за луда, смятам че от постоянно ядосване и от хормоните на бременността си, си разклатила психиката и си загубила реална представа за живота.
Знам доста често е неприятно да имаш свекърва в близост, още по зле е да имаш зълви които искат да подреждат живота ти по начина по който те го разбират, обаче тази "война" за надмощие не се води с крясъци и скандали, още по лошо с партньора ти с бащата на децата ти. В такава война се побеждава с любов и малко женска хитрост за подправка.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 2f737da08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си доста неприятна личност, невъзпитана и нетактична жена. И за неприятностите ти с роднините му може би вината не е само в тях, съдейки от случката, която описваш. Не ми се вижда много нормално да викаш хората през нощта да стоят при децата ти, за да правиш скандали и да се накрещиш някъде на воля. Мъжът ти не може да накара никого да те приеме и да се съобразява с теб, ако ти не заслужаваш уважение и добро отношение. А то не се постига с караници и викове.
Като не ти е добре в семейството ти и искаш, разведи се. С три деца, едното тригодишно, другото бебе, не знам какво добро бъдеще те чака. Жалко за децата.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 6e2c53d797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката-да! Много съм нервна и разстроена от 4, 5 годишния ми съвместен живот със съпруга ми. 1-во да уточня. Уж имахме добри взаймоотношения със сестра му и за това я помолих за помощ веднъж в живота а тя и мъжа и почнаха да ви викат и да ме съдят. Направих го да не плаша децата с караниците ни. После мъжа ми ми на говори глупостите, че тя щяла да ги гледа. След това се случи и това че заведе детето ми там. Е извинете ама аз не съм сурогатна майка да им раждам деца а той да си живее с калинка и маминка. Да му родят те деца и да си ги гледат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 64de66898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не ти е лесно разбирам. КОЯ СИ ТИ ,че да му казваш да не говори със сестра си. Вие не сте добре с мъжът ти. ПО-добре се разделете. Прекалено много се карате за глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: aceb3d1596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти нормална ли си? според мен не си. Имаш лабилна психика и си за лечение драга, и аз нямаше да те търпя такава. Айде у лево!

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: fe0484e712
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как си три години по-късно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker