Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нямам приятели
преди: 4 години, 19 дни, прочетена 1205 пъти
Здравейте! Аз съм млад човек със завършено висше образоване. Срамежлива съм и имам доста комплекси. Не обичам да говоря за себе си. Нямала съм приятел до сега. Срам ме е за това, защото когато с приятели говорим за техните гаджета, семейни проблеми, секс, жилища и бебета, аз съм напълно излишна и само слушам, не мога да дам съвет, нищо. Срамувам се от къщата, в която живея, няма нормална кухня, има само външна тоалетна, изостанала селска къща. Поради тази причина не каня приятели на гости, а само в апартамента, в който живея под наем. И един вид водя един по нормален стандарт за живот. Срам ме е и от родителите ми, от професията им и като цяло, което знам че не е правилно. Селски хора, нямат богата обща култура, нямаме автомобил. Би ме е било срам да ги запозная например с приятелите ми, а камо ли с бъдещ мой приятел. Което не означава, че не ги обичам и уважавам, напротив. Като цяло не се лишавам от нищо. Имам една близка приятелка, с която се чуваме всеки ден и по възможност се виждаме често. Понякога нямам нищо какво да и кажа защото водя един скучен живот и нищо не ми се случва. А това не е нормално за човек на 26 години. Освен нея имам и 2-3 приятели, но с тях не се чувам и виждам често. Като цяло винаги някой друг инициира нашето събиране или ако ми се обадят да отида с тях. Сега по време на карантината си загубих работата, стоя си вкъщи и не правя нищо. Осъзнавам как нямам приятели. Как имам само познати и започвам да се депресирам. Не съм като останалите да си пиша със сто човека, напротив не си пиша с никой. Никой не ми звъни по телефона, което е доказателство, че и колкото хубав телефон да имаш, ако няма с кой да се чуеш е безполезен. Не знам как да намеря човека за мен. И ако го намеря как да го запозная с родителите ми и всичко останало. Та тези дни ме мъчат много мисли за това, колко безмислен живот живея, за това че съм страшно нещастна и няма никаква надежда нещата да се променят към по-добро. Смятам че ако имах човек до себе си бих била много по-щастлива, дори във време на карантина, когато няма какво да правиш. Просто искам и аз да съм нормална.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 14 дни
hash: 431a4c8deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Просто искам и аз да съм нормална". От кого го искаш? От някой вълшебник? Стоиш си и чакаш чудо? Да потропа някой на вратата ти? Няма да стане без да положиш грам усилие да се промениш.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 39f0ad2e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миче, никой няма приятели. Тези, които си пишат с 100 души най-вече. Иначе без съмнение, най-хубавото нещо за всеки човек е да си намери половинка. Като цяло компексите са ти проблемът, скуката и гледането на Фейсбук. В къща си - засади нещо, засей, варосай овошките и ще ти дойде настроение.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: ba0aab607e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам колко ще те успокои това, но има много хора като теб и без да са с бедни родители от село.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 7f7cac59bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се срамувай.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: b77b6cb600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм в същото положение горе долу имах две три приятелки, но с времето се отдалечихме, не се притеснявай всичко ще се подреди.
Мен също почти никой не ме търси освен приятеля ми и майка ми.
Ако искаш аз мога да ти бъда приятелка, ако това ще те успокои поне малко, може да си говорим или да си пишем за всичко :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker