Помощ! Помогнете ми! Имам чувството, че съм в омагьосан кръг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Помощ! Помогнете ми! Имам чувството, че съм в омагьосан кръг
преди: 4 години, 23 дни, прочетена 1552 пъти
Как да процедирам? Какво да правя? Вече 28 години ме тероризира. Говоря за майка си, която според мен единственото, което иска е да ме използва. Ще обясня защо. От както се помня вината е искала да ме контролира. Едва ли не да я питам дали и до тоалетна мога да отида. Историята е голямата и няма да мога да ви я разкажа цялата, но ще започна с най скорошните изцепки. Имам дъщеря на 11 години. И син на 7 месеца. Дъщеря ми е от първия ми мъж, който ме биеше до припадък и се разделих с него докато бях бременна в петия месец. Избягах в чужбина и сега живея там. След 5 години самота си намерих подходящ човек и е прекрасен. Отнася се с уважение и към мен и към нея. Но когато решихме да узаконим връзката си майка ми е наговорила такива неща на дъщеря ми от сорта: той не ти е баща и не трябва да го слушаш. Майка ти не знае какво да прави. Прави грешка... Той я иска само, за да я използва и т. н. и т. н.
След време е решила да ме очерни и е казала на дъщеря, че съм имала много партньори в живота си и тя не знаела бройката и не била имала дори тя толкова партньори. До тук всичко е лъжа. Имала съм партньори, но не и толкова колкото е описала хубавата ми майка. И защо вместо да се радва за нас е решила да ни раздели. И до ден днешен се опитва да го прави. Е това не го очаквах. Точно от майка си! Някои друг да беше нямаше да ме заболи толкова. Мисля си че ми трябва психолог, за да се справя. Отразява се на децата ми и на мъжа ми. Отразява се на целия ми живот. Всеки един път, когато ме нарани или обиди се чувствам като парцал. Чувствам се самотна. Изоставена на произвола. Благодаря, че прочетохте историята ми. Тя е една малка част от живота ми. Благодаря ви!

P. S. Моля не ме критикувайте! Имам нужда от подкрепа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 20 дни
hash: bb48f22282
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте! От всичко прочетено до тук, разбирам колко изстрадала жена сте и през какви неща сте минали. А това е само част от живота Ви. Преживяли сте едно от най-тежките неща, които могат да се случат на една жена. Но животът Ви се е усмихнал и е решил да Ви срещне с мъж, различен от първия, който самата Вие казвате. че е прекрасен. Единственото, което може да направите в такава ситуация, ако сте напълно сигурна относно обичта на този мъж, а аз съм почти убедена, че сте сигурна, то тогава поговорете с майка си, обяснете и, че в моемнта единственият и приоритет трябва да е щастието на цялото Ви семейство, включително и децата. Разбирам колко е гадно да чуете по директен или косвен начин от майка си, такива думи, но бъдете убедена, че много хора както в България, така и по света, имат родители, които не ги разбират, карат се с тях, а понякога се стига и до по-лоши ситуации, Казвам, го, защото съм дете на консервативни родители и съм минала през много и ще мина, докато не стъпя на краката си и не си изкарам сама парите за прехраната. Ако разговорът с майка Ви не подейства, то тогава обяснете на дъщеря Ви, че нищо от това не е вярно или се опитайте по друг начин да докажете реалната си същност. Разбира се, може да отидете и при психолог, който обстойно ще разгледа проблема Ви и корените, от които произтича, а и всеки на определен етап от живота си има нужда да поговори с психолог. Успех и щастие пожелавам на Вас и цялото семейство и дано всичките Ви проблеми се оправят!

Н. Р-19Г.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: 6bd86663dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към N 1
Здравей мило момиче! Мисля, че съвета ти за психолог е логичен. И аз това си мислех, понеже вече не се търпи. Относно майка ми как да кажа...тя не чува и не вижда какво е сторила до сега. Вярва, че всичко, което прави е правилно и тя е права. Няма разбирателство с нея. Единият вариант е изобщо да не говоря с нея, защото иначе ще ми трябва не психолог а психиатър. Прекалено много неща чух от нейна страна. Прекалено много ми причини за всичките тези години. Вече нямам сили с постоянните пререкания с нея. Благодаря ти за съвета! Ще потърся психолог, ама малко трудно с паричките и с този коронавирус. Лека вечер ти желая.

 
  ...
преди: 4 години, 20 дни
hash: cf0ae90a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майка ти е един кърлеж, който само ти смуче кръвта и ще продължи да го прави, докато ти и позволяваш. Прекъсни всякакъв контакт с нея, защото като нищо може да полудееш покрай нейните простотии.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: 2056901b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, авторке. Моята майка е същата. Не знам, защо го прави, но винаги се опитва целенасочено да ме злепостави и унижи, когато види че някой държи на мен и цени мнението ми и общуването с мен. Отказала съм се да търся причините зад поведението и. Както при теб - знам, че мога да разчитам на човека до себе си, че той ме обича и разбира и не поддава на интригите и. От майка ми през годините съм видяла само удари под кръста, натякване и едва ли не злорадстване, когато изпадна в трудна ситуация. Е, оправила съм се и без нея и нямам към нея никакви очаквания. Претръпнах отдавна. Изходът е само един: ограничаваш максимално контакта с майка си, не я държиш в течение на случващото се в живота ви, не се допитваш до нея при вземането на решения, не оставяш детето си само с нея, не и даваш възможност да влияе на отношенията с половинката ти.Колкото по-далеч сте от нея - по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: d7d57840c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Майка ти е лош човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker