За домашното насилие и кога е насилие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

За домашното насилие и кога е насилие?
преди: 4 години, 14 дни, прочетена 4234 пъти
Здравейте на всички, реших да сложа темата в "семейство"- не съм омъжена, но живея с приятеля си. Заедно сме от 5 години. Аз съм на 24.
В последната година се караме по-често. Обикновено дори за неща които не биха били сериозен проблем за повечето хора. Буквално глупости. Последния път беше преди 2 дни, защото се беше скарал със семейството си и аз просто реших да игнорирам ситуацията. Държах се все едно нищо не е станало, защото не исках да прехвърли това, че е ядосан върху мен. Но въпреки това после ми се развика, че "трябвало да го подкрепям и как така не му давам внимание, когато най-много имал нужда". В същата вечер хвърли домашния ми любимец- който той ми подари по доста гаден начин, защото на него съм била обръщала внимание. (на животинчето му няма нищо в момента, но доста се беше изплашило). Беше 1 през ноща, излезнах от вкъщи да се разходя без да се обяснявам, само да се успокоя и после стоях на пейка до блока. Дойде и ми се извини.

Но има нещо което ме притеснява и то е, че често се караме. Поне веднъж месечно. Когато се е ядосвал досега бие с юмруци по стените, хвърля предмети, заплашва ме. Случвало се е защото е ядосан да ме буди през ноща с крясъци, защото така е решил.
Не ме е удрял, нямам синини. Твърди, че ме обича. След всяка такава ситуация има поне 2-3 седмици през които се държи мило. Но е нещо, което се повтаря.
В началото на връзката ни изобщо беше перфектен по начина по който се държи. Не съм сигурна дали го обичам вече, привързана съм към него, но има моменти в които ми е трудно психически.

Моля ако има хора които са в подобни ситуации да ми разкажат техния опит. Страх ме е, че ако се оженим или имаме деца тогава ще мисли, че има повече контрол над мен и може би нещата ще преминат към по-зле.
В момента сме още студенти. Той твърди, че като се оженим и работим и сме финансово независими всичко щяло да бъде по-добре. И че сме щели да имаме по-малко проблеми. И бихме били по-щастливи и т.н. ... Искам да му вярвам, но от друга страна тази избухливост ме плаши. Той не знае за мислите ми, не съм разговаряла за това. Чудя се дали периодично да премествам от нещата си при приятели, за да може ако се скараме пак просто да приключа всичко и да си тръгна без да имам важни неща в апартамента му. Или поне ако има някакви останали да не са ми важни. Обмислям толкова много неща и съм объркана.

Знам, че всичко написано не дава обща идея за всичко. Няма как да обясня всяка една караница без текста да стане безкраен за четене. Знам, че всяко семейство има понякога проблеми и се кара. Но това става на затворени врати и често се пази в семейството. Не съм сигурна, че знам кое е допустимо и нормално и кое не. Моля за мнения всякакви.
Ако живеете с половинката си - моля напишете колко често се карате. Случват ли ви се подобни ситуации?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 4 години, 14 дни
hash: 31ffc682ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Приятелят ти е зле прикрит агресор.В момента в който се ожените ще започне да те пребива от бой.Зарязвай го докато не е станало късно.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4b7756f37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, бягай докато е време! С такъв нервак и неуравновесен чжвек не се живее! Как търпите такива изблици не знам, родители нямате ли? ! Това, че сте на 24 не значи, че не можете да поискате помощ от тях и да споделите, никога няма да ви изоставят. Поредната жена, страдаща от Стокхолмски синдром.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 6c0652a04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Брака и децата ги изключете като опция докато не си оправите отношенията. Те със сигурност няма да подобрят положението, в което сте, а напротив - ще покажат още по-ясно къде са ви пропуските в отношенията или иначе казано, ще стане по-зле. Друг е въпросът, че и двете са си вид дългосрочно обвързване, а с детето пък е обвързване за цял живот.

Категоричен съвет освен горния не бих могъл да ти дам предвид споделеното, но самият факт, че пускаш историята си тук е индикативен, че не си сигурна във връзката, не си и щастлива вече, не се и чувстваш в безопасност. Направи както сърцето ти подсказва и така както мислиш, че ще се чувстваш най-добре и щастлива след избора си в бъдеще.
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 14a3e1d033
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Закона за домашното насилие е приложим само, ако сте мъж и жена със законов брак или сте бивши съпруг или съпруга, във вашия случай се прилага съвсем друг закон, но той е не по-малко ефективен

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 33362862ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Както описваш развитието през последните месеци, нещата е доста възможно да ескалират. Наистина има избухливи хора и е важно да се уточни къде е границата, която не трябва да се прекрачва. Границата, след която избухливостта се превръща в насилие, е дали има агресия (вербална или физическа), насочена към теб. Например ситуацията с агресията към животинчето дава много лоши сигнали, че човекът е в състояние да прекрачи границата и да мине към физическо насилие.
Не пишеш през какви интервали се случва това, но като цяло не изглежда добре. Такъв човек е в състояние да се провокира от дребни поводи, дори и от нищото, зашото това е начинът да се утвърди като личност чрез надмощие над другия.
Аз бих те посъветвала да поговориш с него, че това те притеснява и обижда, че отношението му се е променило. Ако няма промяна, не съм голям оптимист за връзката ви. Тези приказки, че по-нататък няма да има проблеми и ще е по-добре, ги остави. Във всеки период от живота има проблеми и ако си изкарва яда на другите, това ще рефлектира много лошо.

 
  ...


...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 88417a0a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не мисля, че ако продължите връзката си нещата ще се подобрят. Да вярно, че той не ти посяга засега. Сега просто се изнервя и замахва към стената, но колко му е другия път просто да замахне към теб? Няма жертва на домашно насилие, която да бъде бита още от първия ден. Винаги се започва така. Първо крясъци, после удари по стената и накрая удар по теб.

Съмнява ме, че положението ще се подобри, ако се ожените и имате деца. Децата и семейството искат повече отговорност и внимание все пак. Живота става малко по-труден. Приятеля ти може съвсем да си изтърве нервите. Не ми се струва много стабилен твоя. Един мъж трябва да може да контролира гнева и нервите си, а не като му е криво да си изкарва гнева на хората които го обичат и да мята юмруци в различни посоки.

В крайна сметка ти решаваш, дали ще продължите заедно, или не.

М

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 71ba842c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да поговориш с него за това, което мислиш и чувстваш. Да го попиташ има ли някаква причина да се държи така и да се опитате да изгладите нещата. Ако не стане може би трябва да си дадете малко почивка. Както са казали хората, времето лекува. И ако това продължи без никаква промяна и ти продължаваш да се чувстваш подтисната, може да помислиш за варианта да се разделите, защото няма смисъл да сте заедно без да се разбирате.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: b68fc9b8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Леле момиче, бягай докато е време, днес животинчето ти хвърля, че му обръщаш внимание, а утре като имаш дете, на кого мислиш, че ще посегне.
От сърце те моля, бягай!!!

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 8259457b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз не бих живяла, камо ли да се женя с такъв урод, който посяга на невинно животинче заради това, че ти му обръщаш внимание. А и той те тормози психически.. Нима ще е способен да се промени едва след като се ожените и сте финансово независими? Аз не мисля така. Нервака си остава нервак. Сама казваш, че вече не си сигурна дали го обичаш и че те е страх, че когато се ожените той ще си мисли, че има контрол над теб. Тогава? Има ли смисъл въобще да си тровиш живота?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 687df54a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Потърси в Гугъл какво е антисоциално личностово разстройство възможно по скоро. Цикълът е бомбандиране с любов-обезценяване-криза. Манипулациите им "Ту съм жертва, ту съм Бог", а ти, ту си най, ту си нищо, вменяване на вина, обявяване на чувствата ти за невалидни, в стил "ти си луда, или аз какво съм виновен за това", поведение тип "амнезия". А при бомбандирането с любов си служат с лъскателства, буквално чуваш, каквото искаш. Тъкмо се почувстваш обичана и започва обезценяването, обиди, критика, внушаване, че чаша вода не наливаш като хората, едва ли не. Няма емпатия, преценка за риск, не се разбират с родителите, често имат някаква зависимост. Ако ти е познато, осведоми се с какво си имаш работа.

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: b0201964bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Бягай преди да е станало късно. И не си и помисляй да имаш дете от надилник.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: b9e7603015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не мисля, че е домашно насилие, защото ти доброволно си седиш и се карате взаимно. Но да знаеш, няма са се промени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: fdc17a5548
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ако съм била на твое място, щях да се изпаря още на втората му изцепка. Такива не се променят, с времето стават още по-зле. Израснала съм с баща чудовище, не ти го казвам просто така.

А ти не четеш ли новини? Миналата или по-миналата година много жени в България бяха убити именно от мъжете си. Бягай докато не е станало късно.

Ж,22

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: a01922d7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Вероятно баба си е мислила същото. Дядо ми е провалил живота й и продължава да й го проваля. Вече са пенсионери, а той продължава да я заплашва и да й посяга!!!!!
Тези хора НЕ се променят! Не е последният мъж на земята, разкарай го веднага!

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1ae588c08a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Скъпа аз съм жена и ти го казвам така-гледам животинка и ако някой ми цъфне да й посегне ще го размажа и това е меко казано.Комплексари,които си избиват нервите,където не им е мястото хич не търпя.Преди време един се опита да ми се закачи.На третата ни среща сам предложи да вземе пържени картофки и да ги хапнем вкъщи.Е да,ама във вкъщи без никаква причина ми замахва с вилицата и ми декларира "Аз ще ти избода очите".Моя отговор беше "Давай и после ще разбереш точно какво ще стане".С това разкарах комплексара,решил,че заради свойте проблеми трябва да страда целия свят.Ти какво чакаш?!?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4c511956fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Аз няма да ти отговоря като останалите коментатори които приемат историята ти за чиста монета и те предупреждават да го оставиш защото в бъдеще щяло да става по-лошо. Ти самата казваш че се карате доста често но не казваш дали ти не го предизвикваш. Защо не потърсиш вина и в себе си.Ти си на 24 г. а защо не казваш той на колко години е. Казваш че сте заедно от 5 години и още сте студенти и живеете в апартамента му. Негов личен апартамент ли има защото от историята ти не личи неговите родители да живеят в същия апартамент, а щом не живеят в същия апартамент той няма причина да е толкова ядосан колкото ти го описваш. Струва ми се че ти просто измисляш причини за да го обвиняваш за вашите караници. Будел те през ноща и започва да ти се кара. Хвърлил домашния ти любимец навън и ти в 1 часа след полунощ си излезнала да си го прибереш и си стояла на пейка пред блока. Всичко това звучи толкова невероятно, че няма как да ти повярвам. Защо си измисляш такива истории само и само да има за какво да обвиниш приятеля си. Ти не обичаш да ти показват твоите грешки в отношенията ти с твоите мъже и винаги обвиняваш тях. Прави ми впечатление, че коментарите 5 и 12 на са публикувани. Сигурно са били критични към тебе и затова ти не си ги публикувала. Ако не публикуваш и този мой коментар, който трябва да бъде номер 18 значи ти си тази която не понася критика. Ще следя дали коментара ми ще бъде публикуван.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 62fd0d923f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Няма да плюя приятеля ти, нито теб, защото за възрастта ми вие сте деца, само мисля да ти пиша отговор на въпроса, какво е насилие.
Насилие е всичко с което нараняваш физически или емоционално човека!
От физически удар, крщене, до обиждане и квалифициране с обидни наречия всичко е насилие. Но и неглижиране и игнор също е насилие, да знаеш че любимия има проблем и да не посегнеш поне да го прегърнеш и изслушаш или да помълчите гушнати, след като не можеш да му помогнеш, а да се надупиш да спиш или да играеш с домашния ви любимец, докато на него му се къса сърчицето си е насилие. Да се съриш и да искаш да ти лазят по колене за да ти минела сръднята също е насилие.
Жена съм и ще ти кажа моя опит, как са нещата в моя живот.
Омъжих се на 22г, за 21г млад мъж, който имаше подобни на твоето момче изблици. Така беше научен да живее при майка си, скарат се, тя крещи той чупи нейните вази, чинии по една по една в пода крещейки и той, но не можейки да я надвика /една жена винаги има какво повече да каже, дори и то да не е свързано с темата на караницата/. Баща му се намесва да я защитава, от страх после тя да не вика на него, моя веднъж посегнал и му счупил зъб. У тях всички врати имаха огромни белези от на моя мъж ритници, тоест хлътнал фазер в кръгла форма, удрял е стените с юмруци до толкова, че да си счупи кост в китката. От началото и с мен се опита да живее така, няколко пъти заплаши че щял да чупи новия ни ТВ, веднъж трясна вратата на терасата и счупи стъклото, но с любов нещата се оправиха, той се научи за около година и вече 24г сме заедно, аз не крещя, като майка му и той не чупи и не крещи, като в майка си. Имаме две деца тийнежъри и в къщи всички се прегръщаме, не си крещим. Разбира се че всеки от нас понякога прави грешки, разбира се че понякога има за какво да се ядосаме един на друг, но съм намерила "нашия начин" да оправяме нещата. Качам "провинилия се" в колата, двамата сами, водя го на романтична гледка, на самотно място, на различни места може на 5км или на 100км от къщи и говорим нормално като човеци, е ли правилно да постъпва така и замисля ли се че наранява, понякога разговора продължава 2-3 часа, но пък винаги се връщаме с усмивка и си купуваме нещо вкусно да се почерпим. Когато аз нараня някого правя същото, отиваме някъде и му обяснявам, че съм осъзнала грешката си и че съжалявам, че го обичам и нещото което съм направила или казала е било несъзнателно и така. Тези наши или по скоро мои, спец пътувания се случват 2-3 пъти годишно и то с различни членове на семейството. Забравих да допълня най важното по пътя на отиване към романтичната гледка мълчим в колата, така всеки може да обмисли поведението си, преди да му "мърморят" или той да "мърмори".

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 7415e8d987
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Ако искаш да бъдеш с човек, чиято жена на мрънка за всичко, не обижда приятели и роднини, не манипулира, просто бъди такава жена и човекът ще ти се отблагодари с цялата си любов. Толкова е лесно, но доста от жените не го разбират.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 62fd0d923f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Аз 19 сложих 1 звезда на 18, защото вярвам, че разказа на авторката е искрен. Вярвам че е възможно да се случи всичко описано и вярвам че тя не осъзнава, че както той проявява насилие върху нейните емоции така и тя, но всеки от тях не осъзнава, действа първосигнално, каквото му доиде на ум, дори да тръшне кучето, от завист че то е получило прегръдката полагаща се нему, когато той е имал крещяща нужда.

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 0773030acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Двойките се карат и понякога го правят често, но в твоята ситуация се излиза от границите на нормалното. Оказва се, че независимо какво правиш и как реагираш, краят винаги е един и същ. Роднините му го ядосват и няма никакво значение дали ще поговориш с него, или ще си замълчиш, защото накрая ще изкара яда си на теб. Удря стени, чупи предмети, хвърля животно... аз не бих се чувствала в безопасност и спокойна с такъв мъж. Ти си подложена на силен и периодичен стрес. Домът е мястото, на което трябва да се чувстваш най-добре. Редно е всеки човек да се прибира и да му е леко на душата, вместо тепърва да се изнервя и да влиза в спорове.
Аз живях с един човек две години. Имаше период, в който се карахме много често. Той никога не се е държал като твоя приятел и аз никога не съм имала мислите, които ти имаш. Самият факт, че си задаваш тези въпроси е достатъчно притеснителен и трябва сериозно да се замислиш, дали искаш да прекараш живота си по този начин.

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: fbf6e404f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Бягай, докато е време. Ще си провалиш живота, ако продължаваш да си с него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 13 дни
hash: 5033ec8ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

24.   Авторке, освен злобните женски коментари към мъжа с когото съжителстваш, има и няколко смислени коментара, от които може да си вземеш поука. Някой тук споменава, че имало убийства на жени от избухливи мъже като в твоя случай, но никой не си задсава въпроса защо мъжете убиват жени? Да, мъжете по някога убиват жените и ще продължават да го правят, докато жените не разберат, че мъжът е този, който определя правилата у дома, а жената стои по-долу от него. За да реагира твоят човек по този начин търси вината у себе си. Женската вироглавост днес се дължи на репресивните заскони срещу мъжете, където в съда мъжът винаги е губещ. Когато на жената не и изнасят някои положения в семейството (ако има такова) веднага обвинява мъжа в домашно насилие. Е, кажи ми сега как да отвърне на това женско безобразие мъжът, и да потърси сметка от жената заради такава мерзост. Ти можеш да си "обереш крушите" и да оставиш мъжа, защото нямате брак, но това също е подлост и измама, защото веднъж си му обещала семейство, и той е инвестирал в теб. Днес жените живеят с мисълта за безнаказаност и демонстрират женски произвол, мислейки си, че въртят мъжете на пръста си, забравяйки къде им е мястото. Тук е разковничето на семейните проблеми, а законите в ущърб на мъжете са предпоставка за мъжко правосъдие срещу женската наглост и арогантност!

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 4b7756f37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   24, каква женска наглост? ! Не сме в Средновековието, че да търпи жената всичко на днешно време заради господаря си, мъжът. Глупаво е да се смята, че мъжът може да е господар и трябва да му се кланяме и да търпим обиди и гневни изблици. Всеки е човек и има равни права с другия. Как така неговите ще са повече от моите? По кой закон? !
На всеки живота му е мил и няма смисъл от мъчения заради архаични вярвания. Понякога раздялата е съвсем правилното решение. Като е толкова страхотен мъж, да му се радва друга.
Моля коментарът ми да се одобри.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: d4b2ce1923
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Номер 24, 80% от жените в затворите са там, защото им е писнало от такива като теб - съвесем обикновенни, нищо не постигнали мъжленца, но с мания за величие и убеденост, че са незаменими. Така че недей бъди толкова смел, да не ти се падне някоя такава, която пък може да смята, че жените са по-долу от мъжете примерно, не предизвикай съдбата. Има доста по-свестни мъже, та такива като тебе никоя няма да търпи. Комплексите, че някоя жена е по-можеща от теб, не са основание за подобно самозабравяне. Като си въобразяваш, че жените са по-нисши и като го разправяш, няма да станеш нито по-умен, нито по-успял, само по-смешен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: 311221ec33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Който и каквото да ти каже слушай себе си. Своята кожа е най-близо. Всеки гледа своя комфорт, добруване и щастие. Не виждам причина да търпиш нервни изблици на неуравновесен тип, защото бил мъж и така се успокоявал. Дали имаш вина? Може би, но ако можехте да говорите и обсъждате проблеми и събития, намаше да и.а скандали. Изнеси си ценните вещи от дома му и не се обръщай назад. Измисли нещо, например разчистване и подновяване за да можеш да изнесеш обемистите неща. После ако решиш разговаряй, но няма да се промени, казвам го от позицията на първи балкон. Моят племенник беше л'бящ, внимателен, избухлив, скандалджия и като гаджета само крещеше. Сега след 20 години и две деца скандалите са ежедневие, тормозът над жена му гнусен и бие. Той не ѝ даде да работи по специалността, заплатата ѝ е малка и е финансово зависима. Напусни го докато не е късно. Мъже има всякакви. Избирай този, чиито недостатъци можеш да търпиш. Моят мъж е работохолик и работи по 12 часа, добре, в редките почивни дни гледа телевизия и яде и се тъпче. Добре, готвя вкусно и много, не ми пречи, децата отгледах сама, но никога не съм имала липса на пари.

 
  ...

...
преди: 4 години, 12 дни
hash: d9c61d4c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   "Да, мъжете по някога убиват жените и ще продължават да го правят,"

Колко убили мъже познваш, които са убивали жени и продължават да го правят?

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: d486cab5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Щом още отначалото е такъв, след детето ще стане още по гаден! За мазохистите насилието е щастие, попитай себе си каква си. Само това е достатъчно, за да го разкараш от живота си -"Случвало се е защото е ядосан да ме буди през ноща с крясъци, защото така е решил." Утре може да реши да те събуди и да те спука от бой. Нали мачовци търсите, ето такива са алфа-мъжкарите, които витаят в наивните ви глави, отначало ги виждате като принцове, после се превръщат в жаби!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: 0ef5b6fd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   25, женска наглост е, жената да командва мъжа, чрез измислени феминистки закони, противоречащи на природните и да си мисли, че това ще и се размине безнаказано! Не е нормално мъжът да търпи женска гавра без значение дали сме в средновековието, в първобитно общинния строй, в 21 или в 31 век. Жената трябва да склони глава (да търпи ако искаш го наречи) пред мъжката сила и величие, за да няма неприятни последствия за нея. Равните права никога няма да бъдат равни, защото мъжкият пол превъзхожда всячески женския и никога няма да се подчини на женските мераци за власт над мъжете.

" Всеки е човек и има равни права с другия. Как така неговите ще са повече от моите? По кой закон? ! "

По природния, а не по феминистичния. По природния закон жената няма право да има право да властва над мъжа. Във всички религии по света е дебело подчертано!!! Днешната женска извратения с жени министри, министър председатели, кметове, съдии и с жени на всички властови позиции е противопоказна и гибелна за човечеството. Доказателство е загиването на Хр. свят бавно, заедно с прословутата "цивилизованост и "демокрация" за сметка на растящия прогресивно човешки фактор в останалата 3/4 част от света, където мъжете не еманципират жените си и ги поставят там, където им е мястото. Наложена е от НСР на кукловодите-милиардери, с безумната мания да управляват света, като обезкървят всички общества, лишавайки ги от мъжката сила и влияние, гарантираща защита на населението. Права си, и то много, че на всеки животът му е мил и за това трябват правила и закони за да бъде гарантиран. Само че, изглежда заразата с феминизъм зомбира голяма част от жените с чувство за безнаказаност и животът им хич не е мил, щом се опълчват на мъжете предизвиквайки конфликтни ситуации, с претенции за власт, след които на мъжете търпението им се изчерпва и пращат жените в отвъдното, раздавайки мъжко правосъдие. Ако жените знаеха, че никой няма да ги защити, а законът ще ги накаже за женската мерзост и нагло отношение спрямо мъжете, нямаше да се гаврят с мъжкия авторитет, тогава мъжете нямаше да ги убиват най-безцеремонно, защото нямаше да бъдат предизвикани. Само че побеснелите-лумпенизирани феминистки не спират. Измислиха си и истанбулска конвенция с още по репресивни закони срещу мъжете.
Отново "удариха на камък". Мъжете с още по голяма ярост и жестокост продължават да наказват женската гавра и безумие, с по-равните женски права. В нито една страна приела и ратифицирала ИК насилието над жените не е намаляло, а напротив. Увеличило се е и то значително.
№25, знам че не ти се иска това, което съм написал да е вярно, но като си заровиш главата в пясъка, не значи че нещо ще се промени. Просто трябва да се нормализират отново нещата, както преди. Мъжете да си бъдат мъже, да създават условия за живот, а жените да си останат жени, да раждат и отглеждат децата на мъжете, като ги възпитават в човешки добродетели, а не да си мерят с мъжете неща, които в същност нямат и да се слагат по можене наравно с мъжете, за да получава и те пари колкото мъжете. Кастрираният мъж е равностоен на жена, само дето не може да забременее от друг мъж, докато на жената да и присадят полови органи от маймуна или слон мъж никога няма да стане! Тя за това е жена, и винаги ще стои по-долу от мъжа в природната йерархия!

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 0ef5b6fd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   № 26, ами че ти правилно си го написала!

" Така че недей бъди толкова смел, да не ти се падне някоя такава, която пък може да смята, че жените са по-долу от мъжете примерно, не предизвикай съдбата. "

Нали и аз това казвам, че жените са по-долу от мъжете. Няма защо да предизвиквам съдбата, а и се радвам, че точно такава ми се е паднала, и вече повече от 28 години си живеем щастливо, като вече имаме две пълнолетни деца. Интересно е как така жена ми ме е изтърпяла до сега и продължава да ме търпи? Не знам за теб кои мъже са свестни? Може би тези дето са чехльовци, завряни зетьове, женчовци дето не могат една консерва да си отворят, или мъже-мазохисти, желаещи женска доминация и женско психическо насилие над мъжката половина, защитавайки извратенията на женския пол! Аз мразя феминизма и жените феминистки, но много повече мразя мъжете, които ги защитават. Точно заради такива мъже днес жените си вирнаха носовете и си помислиха, че са хванали Господ за шлифера. Колко аз съм умен и дали не съм умен, за теб едва ли има някакво значение. А, колко съм успял няма смисъл да казвам, след като тук не мога да го докажа. Не се оплаквам от живота и това което имам ми е пре-достатъчно, защото ми стига за още два живота, а ти си мисли каквото искаш. Фактът, че мъжът е много по-силен и по-умен от жената (доказано е в исторически план) не може да бъде пренебрегнат, за да се налага насилствено равенство между половете. Това няма как да продължи безкрайно и все някога нещата ще се обърнат, но тогава жените ще платят висока цена заради феминизма. Дано схванеш, какво искам да кажа!

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 4b7756f37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   30, фактът, че си семеен ме изумява. Явно има доста жени с ниски критерии, или вкъщи мъжът не се изявява , а само пише фермани онлайн. Някои от идеите са меко казано налудничави. Дано нямате дъщери, които учите по този начин, защото не са завиждане. Дали ако става въпрос за собственото ти дете, ще ти е все тая , ако някой я обижда, бие? Или това е ролята и като по-низша и да си търпи?
Моля коментарът ми да се одобри.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 9556142564
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   "Интересно е,как жена ми ме е изтърпяла досега и продължава да ме търпи?"

Интересно е,за каква жена говориш изобщо? Дясна ръка,намазана с маргарин,вече за жена ли се брои!?

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 4b7756f37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   30, ами ако става въпрос за собствената ти дъщеря, пак ли така ще мислиш?

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 595466f1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   №28, за убитите жени от мъже, поради женска наглост сочи статистиката ето тук!
https://www.mediapool.bg/drastichen-rast-na-ubiystvata-na-zheni-pri-domashno-nasilie-news289376.html
Аз лично познавам жена убита от мъж, заради простотията да излъже в съда за изнасилване и мъж лежа в затвора заради това. Мъжът бил толкова пиян, че нищо не помнел, дори и жената не познавал, това казал в съда. След време жената сама се хвалела, че вкарала мъжа в затвора защото не бил искал да я изчаластри, и можела да вкара който мъж си поиска, ако не и се угажда на прищявките. След това жената изчезна и я намериха полу-разложена в гората заклана. Разсечена и разчленена с брадва. Предполагаше се, че приятел на пострадалия мъж е заклал жената, но няма ка да се докаже, а пострадалият от жената мъж е бил в чужбина по това време. Така че, аз лично знам за убита от мъж жена, заради женска наглост и произвол. За това съм на мнение, че жените сами си заслужават мъжкото насилие над тях, и дори смятам, че им е малко, защото много мъже прощават женските безобразия!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: d7340ed516
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Ей, гений като са толкова умни мъжете, защо има квоти в университета за мъже и жени и защо аз с бал 23 от 24 не влязох на първо класиране, а момчетата с 22 влязоха?
Защо не разберете, че интелигентността не е до пол, а до човек.
Изключително безмислени твърдения кой пол е по-умен и т.н. Има глупави мъже, има и глупави жени. Очевидно ти от кои си. А относно темата, авторке и ти не си от умните.
Кажи ми една смислена причина да търпиш това? И не казвай обичам го, защото как обичаш някого, ако не обичаш себе си? А ти определено не се обичаш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: d9c61d4c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   " Дано схванеш, какво искам да кажа! "

Схванах. Ти си психопат :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 4c511956fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Злите сили които правят всичко възможно да установят Новия Светове Ред (поробването на човечеството) създадоха феминизма защото дадеш ли власт на жена тя се самозабравя и няма рационално мислене. Дай й голяма заплата и тя ще изпълнява всичките ти желания. Ако пък и повишиш още повече заплатата и и кажеш да убие цялата си фамилия заедно си децата тя и това ще направи. Жената можеш да я командориш само с пари, за пари тя ще направи абсолютно всичко, колкото и аморално да е. Затова мрачните сили ги слагат на големи политически постове и тези мизерни жени си мислят, че това се дължи на техните интелектуални качества. Те просто за пари продават съвестта си, ако въобще имат такава. Вижте ги в порно сайтовете, за дребни пари правят секс пред целия свят, а говорят за морал и интелигентност. Само този факт показва колко им е акъла. Такива са и в политиката.
Модератори очаквам да публикувате коментара ми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: c1f78a94e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   До номер 38

Като прочетох мнението ти, изтръпнах от ужас за този случай. Не мисля, че убийството на жени като тази убита жена би било решение в борбата против феминизма. Тази жена е проявила лекомислие и глупост да съди невинен мъж, който според думите ти, даже не я изнасилил, но въпреки това тази жена не е като онези изчадия, феминистките, някои, които заемат и позиции в ЕС, НАТО, ООН и ЕК. А такива изчадия феминистки са за съд ( и не само) , защото тези феминистки искат да се приеме за нормално всичко извратено.

Тези феминистки , които са на върхушката , както и техните подражателки и фенки, които са в обществото, но заемат маловажни позиции, подкрепят абортите ( убийство на неродени, НО живи в майчината утроба деца! Абортът е човекоубийство!!!!) и искат тяхното прилагане в законите , те подкрепят хомосексуализма, омразата към мъжете и какви ли не гадости!

До колкото до жената, наклеветила мъжа в съда, тя е постъпила неразумно, но тя не биваше да бъде убита. Убийството й не би било решение. И още нещо, не забравяй, че тази убита жена не е феминистка. Има голяма разлика между жена и феминистка; феминистката се е отрекла от човешката и женската същност и води война против тях, феминистката води война както и против човешкия живот ( като иска закон, разрешаващ и одобряващ абортите (човекоубийството в майчината утроба!)), така и против мъжете и нормалните жени.

И още нещо, номер 36, коментара ти 31 има и както правилни разсъждения против тези изчадия , феминистките и против непристойното поведение на жените. Но в коментар номер 31 има псувни и кощунство , неща, с които не мога да се съглася.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 2ab0cd755f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   42, къде видя в комантар 31 псувни и кощунство? Феминистки хванали Господ за шлифера не може да е псувня, а ирония за женска надменност и гордост. Колкото до случая със закланата в гората жена, това е пак заради женска наглост. Подиграла си се с пиян мъж, излъгала си в съда и си го осъдила за престъпление, което не е извършил, добре, ама да почнеш да се хвалиш, че си го направила за удоволствие, да се смяташ за недосегаема, и да казваш, че може да се гавриш с всеки мъж, когато си пожелаеш, това вече е престъпление, което трябва да се наказва жестоко. Знам, че убийството и не е решение, но е за назидание на други жени като нея, които се мислят за безсмъртни. А, за да се стига до такива ситуации виновен е феминизмът, който обещава на жените безнаказаност при гавра с мъжкия облик.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: c1f78a94e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   До Номер 44 от 42

Пак ще повторя, явно не си ме разбрал. Имаш правилна критика против феминистките, но смятам, че е кощунствено и недостойно за един мъж или една жена към своята ирония, псувня или нещо друго да прибавя или изписва Името на Бога. Бог поруган НЕ бива. И още нещо, и пак ще повторя, има огромна разлика между жени и феминистки, ясно описах в предния си коментар това. Има и други по- разумни начини за справяне с наглостта на жените ( тук ясно подчертавам само ЖЕНИ, а НЕ феминистки!) и това определено НЕ е ( и не трябва да е) убийство. След един шамар ( например) жената ще разбере, че е сгрешила спрямо мъжа си, децата си и семейството си , ще се стресне и ще гледа да не прави това, с което наранява близките си . Докато при феминистките трябва нещо по- друго и то определено няма да е нещо хубаво за тях. Подходът към феминистките, които са на върхушката , е съвсем друг и там трябва силни, безмилостни мерки, ако се и налага да бъдат свалени по всякакъв начин от тяхното положение, защото пак повтарям, феминистките от горните кръгове подкрепят античовешки закони ( аборти, хомосексуализъм, наредби против правата на мъжете и др.)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: c1f78a94e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Авторката се оплаква от приятеля си, повечето от младите жени от форума й припяват, те не й дават полезен съвет как тя да се сдобри с приятеля си, пишат и по някоя глупост и обида към нейния приятел- ей така, за да се покажат на много специални.

Авторката да се замисли, кога е казвала поне добра дума на този, когото обича ( ако тя го обичаше, едва ли щеше да се оплаква от него в този форум)? Кога го е изненадвала с нещо , което той харесва - ястие/ ядене, което той харесва?

Авторката да помисли , че все пак и тя има вина за нейният проблем и като обижда и злепоставя приятеля си анонимно, по никакъв начин няма си оправи положението. А доколкото до животинчето, всички се разчувстват и се възмущават , но не се възмущават, че авторката е докарала приятеля си до това положение, че той да направи това нещо. Не се и възмущават от самите себе си, че обиждат все пак човек. Явно не зачитат и човешкия живот, но за животните такива лицемерки проявяват прекалена състрадателност. И недейте изопачавайте думите ми, не подкрепям насилието над животни, но не подкрепям омразата на жените спрямо мъжете.

Защото такива като авторката и нейните в този форум не само презират мъжете, но и ненавиждат нормални, спокойни жени, които не се славят с буен нрав и които нямат проблеми с мъжете си.

Анонимните съфорумки обиждат приятеля й, авторката е доволна, че получава анонимна женска солидарна " подкрепа", съчетана с ненавист към този, когото тя " обича".

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 4b7756f37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   46, а защо все жената да е виновна за поведението и да го е предизвикала? Просто някои мъже са психопати. Като не им стига куража да се изправят срещу мъж, дават срещу жена с пълна сила. Ако става въпрос за вашата дъщеря, сестра, племенница, внучка дали пак така мъжът ще е невинната жертва?

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 7dee941e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Остави го!Постоянно ще живееш във страх и в чудене кога ще е следващата караница и негова избухливост ли?Бягай докато е време защото ако имате деца и тях ще тормози и теб ще те малтретирва пред тях!И децата ще пишат във този сайт родителите ми се карат,баща ми тормози майка ми,баща ми ни бие!Бягай!А защо си носиш вещите при приятели?Ти дом и семейство нямаш ли си?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: 7dee941e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   До номер 18-Тук коментарите не ги одобрява тя а сайта!

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 311221ec33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Аз съм #27. Какво стана миличка? Тука един чехльо се изживява като мачо, не го слушай, извън форума сигурно яде бой от майка си и мрази всички жени.
Мъжете са в изключително изобилие, повечето стават и не са мизерници. Намери си добър човек и като поживееш с него и пак е добър мисли за семейство и деца.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 4c511956fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Тази история е измислица. Целта на авторката е да намери причина да обвинява мъжете. Тя само сменя вариациите.Вие драги коментатори не разбрахте ли, че едни и същи обвинения към мъжете се повтарят, само дето се променя обстановката. Намерете историята: "Бях ли сексуално насилена?" в "Секс и интимност" от миналата година и ще видите същата авторка какви истории съчинява. Прочетете историята и обърнете внимание на коментар номер 63 как автора на този коментар я хваща в лъжите й. Същата авторка от началото на миналата година до сега сама е публикувала над 200 измислени истории. И разбира се този сайт й е дал това абсолютно право защото тя не е платена и работи от дома си като фрийлансър. Освен това е 64 годишна пенсионерка, живее сама, никой мъж не й обръща внимание и тя затова е озлобена към мъжете като се прави все на младо момиче и в много случаи казва, че е девствена. Тя има две женени дъщери и внучки. Тя е много доволна от тази си позиция и разбира се сайта също. Тя сама публикува всичко каквото й измисли главата и изтрива всеки коментар който тя не харесва. Сайта й е дал абсолютно право да публикува всичко, дори и най-глупавите, а наши истории и коментари я се публикуват, я не. Ето с какъв сайт си имаме работа.
Драги редакторе или най-отговорния модератор ако не ми публикувате този коментар значи съм прав в това което казвам.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 дни
hash: d9c61d4c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   "След един шамар ( например) жената ще разбере, че е сгрешила спрямо мъжа си, децата си и семейството си "

Особено ако шамара е наказание, задето си е позволила, да го събуди в 7:30 сутрнта, че да закарадецата на училище, защото вън им буря, а коалта се кара само от него. Тогава жената разбира, че е сгрешила спрямо децата си, себе си и смейеството си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 4c511956fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   До номер 49. Казваш, че тук коментарите не ги одобрява тя, а сайта. Как, сайта автоматично ли ги одобрява без човешка намеса. Нали тя рабори при вас, като модератор и сте и дали такова право да одобрява или не. Хайде без оправдания. Тези които работят с вас само кафета ли пиете. И сега ще кажа още един път, че коментар 49 е твой Авторке, не можеш да се скриеш от мен, толкова неща във всичко написано от теб те издават. Познавам те повече отколкото ти си мислиш. Отговори ми на това обвинение.
В моя коментар н.51 те обвинявам в още грехове, хайде опровергай ме, но едва ли ще го направиш. Аз напоследък изпратих няколко истории, но нито една не беше публикувана, защото ти не ги публикуваш. Такава ти беше мечтата да работиш в анонимен сайт защото много те остройва и си мислиш, че няма да бъдеш разпозната от мен. Начина ти на писане, стила ти, начина ти на изразяване, речника ти и най-вече омразата ти към мъжете са нещо като твоето ДНК и един път човек опознае ли те, като мен, никак не е трудно да разбере кои са твоите истории. Доста хора те критикуват и това на теб не ти харесва, но докато пишеш истории с оплюване на мъжете и омраза дори към собствените ти "родители", като темата "Майка ми живее като прасе" в "Семейство" как искаш да се отнасяме към теб. Ти мразиш всички и тази омраза е в кръвта ти. Винаги се представяш за младо момиче и често че си студентка и най-вече много пъти се представяш за девствена. Спри с тези измислици. Редактора или отговорен модератор моля публикувайте коментара ми.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: a74aedfe30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   45, разбирам те напълно! Споменаването на Бог е метафорично, за да се подчертае женската наглост и чувство за безнаказаност. Това в преносен смисъл означава, че жените (според феминистките) са над Бог! Те отдавна отричат религията, където Бог е отъждествен с мъж. Дори пренаписаха библията, където обясняват, че Бог бил жена. Така че не аз, а феминистките поругават Бог и искат да се забрани Хр. религия, като се сложат жените на пиедестал, а мъжете да им бъдат подчинени, според религията на феминистките. Права си, че има огромна разлика между феминистките и нормалните жени, но жените като цяло се възползват от извратенията на феминистичните закони и злоупотребяват с мъжкото търпение, разчитайки на безнаказаност, обещана им от законите. Това е и причината за увеличаващото се насилие над жените и зверските убийства, които ги сполетяват. През патриархално време мъжете защитаваха жените от насилие благодарение на домашно възпитание и морал, а днес законът ги защитавал, при наличие на женски произвол и гавра с мъжкия авторитет. Грешиш, като смяташ, че след един шамар жената ще разбере, че е сгрешила спрямо мъжа, децата и семейството си и ще се стресне. Заразените с феминизъм жени нарочно грешат (предизвикват мъжете) и когато нервите на мъжа не издържат, изходът за жената е летален.

"Подходът към феминистките, които са на върхушката , е съвсем друг и там трябва силни, безмилостни мерки, ако се и налага да бъдат свалени по всякакъв начин от тяхното положение, защото пак повтарям, феминистките от горните кръгове подкрепят античовешки закони ( аборти, хомосексуализъм, наредби против правата на мъжете и др."
------------------------------------------------
Съгласен съм с теб, не само античовешки, но и антимъжки закони налагат феминистките. Истанбулската конвенция е върхът на женската наглост и безобразие, където всеки мъж е виновен, щом жената реши че е, и GREVIO (женското гестапо) го осъжда веднага, без право на мъжа да доказва своята невинност. Няма друг подход за сега към женската извратения, освен този, който мъжете прилагат, като крайна мярка и отмъщение, заради поругаването на мъжкия облик. Предполагам знаеш какво е фемицид? В много страни по света го прилагат още преди бебето да се роди, а в САЩ най-много, защото там феминизмът беснее и озаптяването му е до някъде по този начин. Феминистките са за абортите (убийствата на неродените деца) и доста мъже се възползват от това, като не искат женски бебета. Веднъж овластени жените започват да се самоназначават, като овластяват и останалите жени, за сметка на мъжете. Простотиите и дезинформацията в нета, че жените били по-добри лидери от мъжете и светът вървял към женско управление не са случайни. Основна цел на феминизма е гиноцентризъм-женска власт над мъжете. Заради този стремеж мизогинията (омразата към жените) расте непрекъснато и над 75% от мъжете в "демократичните общества"вече са мизогинисти. Знам, че е трудно за разбиране, но благодарение на феминизма Хр. свят загива, а там, където мъжете не еманципират жените и не им дават права човешкият фактор расте. Бавно и плавно заселва териториите, които Хр. свят освобождава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: 4c511956fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Авторке защо мълчиш? Отговори на обвиненията ми към теб в моя ком. 51. Не смееш нали, защото знаеш много добре, че ти казвам истината. Не ми отговаряш на обвиненията, но продължаваш да публикуваш нови истории като: "Проклятие ли е да си жена" в "Други". Иди в психиатрията да те лекуват и от там не излизай.
Моля Редактора или съвестен модератор да публикува този мой коментар. И една молба, отнемете правото на тази злобна стара баба сама да си публикува глупавите истории и коментари.

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: c1f78a94e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   До номер 54

Човече, исках да кажа, че изричането на псувни, клетви или обиди към Бога, споменаването на Името на Бога в псувня или клетва, богохулството , както и псуването на майка или на баща е НЕДОСТОЙНО, НЕчовешко и Грешно , независимо от това кой изрича тези псувни и обиди, било то мъж, жена или малко дете - било то момче или момиче. По обиди към Бога ти всъщност не се различаваш от феминистките.

А за абортите не мога да се съглася - няма значение дали убитото дете е момченце или момиченце, абортът е престъпление и грях. За съжаление има и мъже, също като феминистките подкрепят абортите.

А България не е като Западна Европа , България е консервативна страна, така че тук не се възприемат феминистични глупости. И все пак ще ти кажа едно, убийството на жени НЕ е решение на проблема. А да с епосяг ан амъжа е престъпление и би било да има наказания. Да се посяга и убива българска жена - смятам, че това е престъпление, престъпление и към българския народ и етнос, тъй като българката е тази, която зачева от българина и му ражда българчета. Да се посяга на българина - мъж е престъпление, защото без него няма да има българчета. Като цяло не подкрепям убийството на когото и да е било то мъж или жена , българин , българка или хора от различен произход.

Искам да те попитам, имаш ли поне някакво уважение към обикновените българки? Към твоята родна майка? Или понеже те са жени, трябва да бъдат убивани и насилвани, щото в главата ти има мисли за фемицид, Grevio други боклучийски феминистически гадости, които така или иначе ги няма в България?

И разбери това, че жените НЕ са животни, нито подчовеци, а нормални човешки същества, жените са слабия пол, а мъжете са силния и разликите между слабия женски пол и силния мъжки пол няма да отпаднат.

Познавам и немалко българи, които уважават българките, имам немалко познати и приятели мъже, българи, щастливи до своите си жени, българки. И обратното, жените им също споделят с тях щастие, радост и трудности. С други думи, има разлика между мъже и мъже, както и между жени и жени.

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker