Най- гнусното нещо в живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Най- гнусното нещо в живота ми
преди: 4 години, 13 дни, прочетена 2492 пъти
Момиче съм
Имам нужда от съвет.. Съвет, който поне малко да ми помогне, преди да говоря с родителите си.
Идея си нямам дали съм единствената с такава история, но ако евентуално е имало някой в такава ситуация - МОЛЯ, помогни ми..
Родителите ми са разведени и с майка ми и сестра ми живеем при втория и съпруг, който има двама сина.
Когато заживяхме заедно, нямам представа как със сина на съпруга на майка ми имахме връзка, малоумна детска история беше. Родителите ни знаеха за това, нямам представа как нашата връзка е съществувала. На 14г бях тогава. Беше отдавна и аз наистина нямам спомени от нашата връзка. Изтрила съм го от съзнанието си, за да функционираме като семейтво. Всички го направихме, то какво друго да направиш със спомена за нещо толкова нелепо..
С брат ми, то буквално той си ми е брат забога аз така го приемам вече, в момента водим нормални разговори, въпреки че нямаме нищо общо. Този човек се пропи, стана наркоман и едвам се разбира с родителите ни.
Този човек ми праща някакви съобщения със сексуален характер, а ние още живеем заедно с родителите ни. И не разбирам защо го прави, наистина.. Къде му е акъла не знам, отвратително гнусно е поведението му. Как си представя да правим секс не знам.. Минаха години от както това се случи, то даже като се разделихме тоталто беше ясно, че цялото нещо е било грешка. Аз изобщо не го възприемам като сексуален обект, а като доведен брат. Какви са тези съобщения от негова страта... Какво очаква даже не желая да знам. НЕ ГО РАЗБИРАМ..
Няма да задълбавам повече в това, ясно е къде е проблема. И понеже тези съобщения продължават вече година и всеки път, понеже ми пише късно вечер малоумника, ЗАБОГА ТОЙ Е В СЪСЕДНАТА СТАЯ... И аз трия съобщенията, поне в лицето нищо не ми казва, ама всеки път като останем двамата вкъщи си ми ги пише и си продълхжава.. И аз пак трия съобщението.. И не желая да казвам на нашите, защото ще предизвикам караници и напрежение у дома, но на мен ми е супер трудно да спя спокойно вече при наличието на сексуални намеци от доведения ми брат.
Май е по-добре нищо да не казвам.. И да се изнеса. Но това ще се случи минимум след няколко месеца, тъй като уча редовно и нямам работа.
Според вас как да постъпя - да кажа ли на родителите ни или да си се изнеса тихичко, без да споделям причината?
А й забравих да кажа- опитвала съм многократно да разговарям с него по тази тема- никакъв резултат. Продължава да си се държи неадекватно и за него няма никакъв проблем да сме правили секс.. Гнусна, малоумна история..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: ff52071d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Първо, той не ти е истински кръвен брат. Това, че ти не го приемаш както той теб е друг въпрос. Кажи му, че те притеснява и ако не спре ще се оплачеш.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 2c62cbac3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Ако беше супер готин и ходеше на фитнес щеше да питаш-грешка ли е ако спя с него?
Айде, знаеме ви стандартите на жените. Обожавате вниманието. Брат и бил..
Знаеш и ти, че не ти е никъв само е така си пишеш.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 0061036622
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи му, че си влюбена в брат му

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 5e131398f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не обръщай внимание на предните коментари. Дори да не ти беше брат, проблема тук е че те тормози сексуално когато ти нямаш никакъв интерес към него. Нещо което си му дала да разбере вече. Ако искаш опитай да му обясниш че той просто не те привлича.
Но ако не се откаже и продължи да ти досажда - сподели с вашите. Недей да триеш съобщенията, а събери достатъчно за да стане ясно че нещата се повтарят от дълго време. Колкото повече си мълчиш, толкова повече го окуражаваш, защото когато няма последствия за него смята че може да прави каквото си иска. Не е ясно дали след време просто няма да опита да ти налети вместо да ти пише. Изнасянето от вкъщи няма да ти реши проблема също. А в крайна сметка нищо че ти е роднина, за такъв тормоз може да подадеш оплакване в полицията. Дори да не направят нищо, при последващо оплакване от друго момиче, ще го вземат по-насериозно.
Каквото и да решиш - спри да мълчиш. Мълчанието дава сила на сексуалните хищници да продължават с тормоза.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 1b2f493b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Казваш, че сте имали връзка. Явно тогава не е било най-гнусното нещо за теб. Ти може и да си забравила случая, но той не е. Просто го игнорирай и все някога ще се откаже. Все пак не сте роднини и няма какво толкова да се скандализираш от намеците му. Поредният пикльо, който се мисли за голям играч. Пълен игнор и това е, не занимавай родителите ви с вашите тийн глупости.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 02a1bae767
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Той не ти е кръвен брат,има статута на всеки един друг.Пък и да ти беше роден брат какво толкова,сега инцеста е на мода,можеше да се отдадеш на безумната тръпка с роднина.А сега този може да си го въртиш в леглото като мопс ангорска котка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 02a1bae767
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той не ти е кръвен брат,има статута на всеки един друг.Пък и да ти беше роден брат какво толкова,сега инцеста е на мода,можеше да се отдадеш на безумната тръпка с роднина.А сега този може да си го въртиш в леглото като мопс ангорска котка.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 3affc277b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами като на майката й е бил важен новия мъж, отколкото вие децата й, така ще е и по-лоши ще става. Ако си имаше само връзка, без да стбира зорлем чужди деца...

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 9f43fa463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той ако е някакъв наркоман мухъл няма как да си хване нормална жена, все ще му избие либидото към най-лесния и близък обект - в случая ти, понеже знае, че не си му истинска кръвна сестра. Решението е да се разкараш от тази среда, но не знам на колко си, какво работиш, дали учиш и тн., за да ти дам съвет. Просто помисли как да заживееш отделно в някакъв момент.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 4b4845978e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Реално погледнато той не ти е истински брат, вие нямате кръвна връзка. Той не те приема като негова сестра и има мераци, това е всичко и не е чак толкова ненормално. Явно сте на една възраст, преди време сте имали нещо помежду си и родителите ви не са го приемали за проблем, та... на практика той търси секс от бивша. Вместо да обсъждате въпроса по хиляда пъти, кажи му веднъж, но директно, че го приемаш за брат и нямаш никакво желание да спиш с него, та да спре да ти пише глупости. Иначе можеш да се изнесеш по всяко едно време, стига просто да поискаш. Дори да споделиш на някого от семейството, не вярвам, че те ще могат да реагират някак. Най-много да говорят с него, ама на него вероятно въобще няма да му пука.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: bdf6206621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към авторката: вчера даваха "Съдби на кръстопът"-случая е точно същия! Само че там дъщерята не се дърпа! Майката се събира с нов мъж, той има син, майката има дъщеря и доведения й брат спи с нея и тя забременява! Накрая тя ражда и родителите се решават да гледат бебето, защото родителите му са непълнолетни, още учат, имат 2 години докато завършат средното си образование! В интернет можеш да гледаш епизода и ще разбереш цялата история! Накратко това е!

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: deb2238235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не разбрах кое е гнусното? Вие нямате една кръв може да имате и деца ако искате. Я помисли преди като сте били заедно обичала ли си го и защо сте се разделили? И правили ли сте секс или сте били малки за това? На мен да съм с някой, който ми е "доведен брат" не би ми пречило. Тази дума даже ми е смешна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: 5449383632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз имам приятел който е във връзка с дъщерята на приятелката на баща си. И са си перфе. Вярно.. не живеят заедно, но все пак...

Демек в цялото това няма нищо гнусно, просто ти така го приемаш, а той не. Говори с него в прав текст... в лицето му. НЕ ИСКАМ. И готово.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 9fe558c16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз не виждам гнусно във това... Никакъв брат не ти е това че вашете родители заедно не означава, че сте брат и сестра... То голям проблем, че ти е писал разни съобщения блокирай го и толкова чак пък тука си оплакваш, че все едно кой знае какво е станало...

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: b7ac565ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Е тогава не е било проблем. Не разбирам защо сега се правиш на ощипана мома.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker