Егоист ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Егоист ли съм?
преди: 4 години, 11 дни, прочетена 1311 пъти
Здравейте, накратко за мен на 25 години съм имам деца и съм омъжена. (все още). Много съм нервна, незнам дали мога да се опрелича на психопад. Напоследък много си позволявам да удрям съпруга си. Той ту ми трае ту си ми бие тупаници, но посягам му, защото пример:Карахме се вчера и аз исках тогава да говорим а той ми се развика да го оставя. Оставих го днес реших съвсем нормално да започна по малко разговарям с него. Съвсем нормалните битови приказки. Той явно си въобрази че вече съм му простил и 3 пъти искаше да ме прегърне. Аз на 3 пъти му казвам, че не го искам да ме остави намира. Заспаха децата и реших да го събудя да говорим да си изясним нещата и да внимава как се държи с ме.. Допълвам че много пъти съм му казвала не ме насилвай, изчакай малко аз сама ще дойда, че и ще се гушкам и секс и всичко. Незнам на какъв език говоря, но той не разбира нищо. Казва аз исках да те гушна. Не било нарочно. Той така искал и аз му казвам. Аз го чувствам като насилване. Не искам веднага да ти скачам на врата и угажда, защото преди съм го правела, но сега не мога. Имам явно някакво напрежение у мен. Много ме е наранявал през годините. Имам чувството че съм му само за секс а когато тръгна да кажа нещо не ми харесва или искам това той не ми обръща внимание спи си, вика ми, почва с правните приказки как не сме били един за друг. Съжалявал бил. Знам, че лошите неща който вършеше от минаха, но сега пак не усещам неговата любов и грижа към юен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 дни
hash: f45f1e9f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Контролирайте се, какви са тези боеве. Като моята шефка дето не може да се контролира, такива не се траят.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: d79b2cfe6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А'бе, ти също имаш вина да ти кажа.
Човекът просто е искал да те прегърне, искал е съвсем невинна физическа близост с теб, вероятно за да те успокои. После е искал да поговорите, но си го отрязала. За капак го будиш от сън, за да "говорите", като е ясно, че този разговор ще е натоварващ и вероятно ще е скандал. Сънят му не е ли важен? Той не заслужава ли почивка?
Трябва да говорите само когато ти искаш, да се прегръщате когато искаш, всичко да е на твоята. Ами, не е честно.
Ясно, имате някакво там минало, в което нещата не са били хубави и още си го носиш като товар. Не си простила и сега си го изкарваш на него. Големи хора сте, имате деца. Искаш той да прави компромиси, но ти самата не ги правиш. Дръжте се по-зряло, имате деца, не сте малки. Опитай се да си по-търпелива и да подхождаш с повече разбиране. Не прави неща, които биха те накарали да се чувстваш зле, ако той ги правеше спрямо теб.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: d1e5353539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не виждам поводи за безспокойство,вие сте нормално типично българско семейство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: 2ea5f79b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип съм толерантен към правописните грешки но твоето просто - или си била ядосана за да сбъркаш при писането или темата е деликатна. Разбирам те напълно като цяло

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: a434341881
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ПсихопаТ скъпа, психопат се пише..
а иначе по темата, за пореден път виждаме неуравновесената ви природа и питате дали е нормално. Еми не е нроамлно да слуша мъжа ти измислените ти скандали и мрънкания. Единственото, което правите е да търсите драма и проблеми, които не съществуват.
Не усещала любов.. е ти го удряй и занимавай с глупости по цял ден пък чакай любов, а и без това е пълна илюзия.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 8259415ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
До номер 4 - Аз съм в нервен срив. не ми е до правопис!
До номер 3-не искам да имам общо с,, типичното българско семейство"
До номер 2 - Да имам вина! 1-во не мога да се контролирам вече. 2-ро не съм му простил, защото той не проявява никакво уважение към мен Сякаш съм крава за разплод, трябва да си стоя и трая. Аз съм му казвала, когато съм нервна и ядосана ела да говориш с мен и не ме докосвай. А той си решава да не говори с мен а да ме пипа, защото така искал. Когато се скара е или излиза или почва да ми казва, че не сме един за друг били сме различни. Дразня му се винаги гледа да избяга от нормален разговор и от отговорност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 дни
hash: 8259415ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката
От 4 години му повтарям да спи нормално или да спи отделно. Той не искал да спи отделно, искал да ме гушка. Даже и не иска да сме с отделни завивки а трябва да е от тези големите за спалня. С първата ми бременност полувина та ми корем с търчеше от леглото, не ми беше удобно, защото господина не му стига 180/200. Опитвах се да го събудя да ми направи място, но понеже си е тежък беше трудно. Исчаквах на сутринта да му кажа, че това на мен не ми харесва а той ми се хилеше в очите и някакви подигравки ми подхвърляше,, това не съм бил аз хахах "или ти много ми бягаш и искам да те усещам и така 4 години и три бременности. Аз не заслужавам ли почивка. Той ходи на работа е аз с децата съм вкъщи не зсужавам ли да спя. Аз съм 24/7мама а той има почивки има определено работно време. Може да си вземе болничен, отпуска а аз какво. Нямаме баби или дядовци. Сами сме . Вечер като ставам за малкия той е намества на и не остава много място за мен. Или спи с лакатя до тила ми и като се обърна познайте... Казвам имаш проблем с това да спиме на различни легла, но не иска бе. Правя много компромиси за него и да вече не искам да правя.. Защото той не вижда и не оценява а ми се качва на главата. Правят се компромиси за нормален човек а не като него. Непукист за нищо свързано със семейството.

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 7f572895dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката Аз просто го моля за малко време а той идва и си прави каквото му е кеф. Нямам каде да отида нито има как да отида с мичка си гледам децата. Какво толкова като ми даде малко време, за да се оспокоя. Много ли искам

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: 6f23222345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е нормално да удряш съпруга си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker