Майка ми е тъща като от вицовете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е тъща като от вицовете
преди: 4 години, 1 час, прочетена 1884 пъти
Хора, абе, я и вас да ви попитам, какво може да й има на тази жена? Значи, преди седмица сключихме брак със съпруга ми, иначе живеем заедно от шест години. Хора на възраст сме - той на 40, аз като дама няма да си кажа годините. Досега всичко беше мирно и тихо. Но решихме да се установим в къщата, която ми е дарение от родителите, баща ми почина преди 15 години, нямам братя и сестри, имотът е на мое име. Отдавна сме ремонтирали къщата и сме я пригодили за целогодишно обитаване. И настана ад поднебесен! Майка ми, която иначе не мърдаше от София, довтаса още на другия ден след сватбата и каза: тука всичко е мое. Крещя, врещя, рева, ви, сякаш у нас има покойник, а не младоженци, барикадира се в една стая, взе да мести мебели... Аз даже не зная как жена 55 кг успя да премести един гардероб от една стая в друга. А през това време ние имаме гости - девер ми и жена му. Кротко си правехме барбекю на двора, смеехме се, всичко нормално. Вътре - хаос. Хвърлят се предмети, тряскат се шкафове, влачат се някакви кревати. Този екшън продължи до 5 сутринта. Абе питам я: за какво е целият този цирк? Отговор: ти тука една керемида не си сложила. А аз преди три години смених целия покрив.... Но жената е в истерия. На мъжа ми накрая му писна и си легна, аз си сложих един пакет замразен грах на главата, но някъде към 6 сутринта го последвах. Честита първа брачна нощ! Днес седнахме да правим разбор на събитията. Неговото предположение е, че тя ме ревнува. Моето предположение е, че възрастните хора панически се вкопчват в предметите, защото ги е страх от смъртта. Някакви други идеи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: c2a654118d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И двете предположения са верни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: beb79da557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Може да я е страх да не я пратите в старчески дом.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c2c215590f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз бих се изнесла на секундата. Не е нормално това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8713fed1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако нотариалния акт е на твое име, тя изобщо няма никакво право там, пък дори да ти е майка. Кой знае какво ѝ е щукнало или пък си е правела планове от да ви сътвори тоя цирк и да ѝ оставите ремонтираната къща за нея. Решението е полиция и да я отпратят откъдето е дошла, ако пък настоява може и в пандиза да поседи ден-два да охлади страстите.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f8d86df2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Номер 5, абе защо да се изнасяме? Имам чудна градина, която в продължение на 10 години правих коренче по коренче, птички пеят, тревата зеленее, защо да се изнасям? Да се забодем пак в града ли? И то на квартира? От какъв зор при къща на 10 минути път от София.
Номер 4, маман си има тристаен апартамент в София, тя тук досега не стъпваше. Затова недоумявам какъв й е проблемът?
Историята има продължение. Снощи цъфна в десет вечерта и взе да брои одеалата. Каза, че някой й е откраднал едно одеало. А то тук, освен кумовете ни, друг не е стъпвал, нали имаше кризисно положение и не сме канили гости. Значи кумовете са откраднали одеалото! А те, хората, имат проспериращ бизнес от години, в момента си строят и те вила и само им е до нашите парцали... Но това няма как да се внедри в съзнанието на изкукалата баба. Чудя се какво да правя! То не може да се живее така. Мъжът ми е широко скроен човек, но, честно, не зная как издържа на този тормоз. Миналото лято маман пак цъфна изневиделица и нахълта в спалнята ни, свари ни в деликатно положение и вдигна скандал защо правим секс в "нейната къща", мръсници сме били. Е, сега се оженихме най-официално и кумовете ни са й били откраднали одеалото. Което одеало аз намерих тази сутрин в една ракла.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6e6816b1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Нуждае се от психиатър и лечение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 08bc2a3db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке,имала съм подобни ситуации в живота си.Не знам на колко години е майка ти,но след 70 старците почват да изкукват.Баща ми все търсеше нещо из къщи-аз съм го откраднала,заложила/то "нещото" не струва и 5 лв.../,приятелите ми са ме обрали и какво ли още не..
С втория ми мъж се събрахме преди 15 тина год.без брак.Та тогава свекърва ми и тя...влиза,излиза когато си ще,търси едни пердета,оглежда рови насам-натам,ужас..Веднъж ни спипа след секс обаче...била съм мръсница.Сега обаче мина 90-те и я удари любовна вълна.Занеса и хляб,видя я какво прави,тя вземе да ме прегръща и целува,нежни думи миличка,маме..Веднъж щеше да запали къщата,забравила пекарника включен..В последните месеци я дебнем да не върши бели,инак е станала най-милата майка и свекърва.Вече не и се сърдя...над 90 е ,каквото било,било..Обожава внучката си,единствената ни дъщеря..
Авторке,запасете се с храна,сменете ключалките на къщата и се барикадирайте вътре за 1 седмица.Майка ти да си вика отвън,само сеир ще прави на комшиите.В краен случай полиция.Вземете мерки,и то крути.Аз що ядове съм брала с баща ми...ще ти се изправят косите. Та те така...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 85181d348e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Смени ключовете и я изгони със скандал. Спомени полицията.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f372605e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Предполагам, че е ревност това. Явно не е смятала, че ще тръгнете и да се жените, затова е понасяла криво-ляво връзката ви. Моята /сега/ свекърва, след 9 години гаджосване, като и съобщихме, че синът и ми е предложил, последователно каза, че сватба няма да има, лев няма да де, сега няма да се женим, мъжът и е с инсулт и трябва да оздравее, не щя да види пръстен, да честити. Сърди се, плака, подскача, крещя, наду се, фръцна се и си тръгна разревана и бясна. И това в една вечер. На следващата сутрин ходихме да видим дали се е успокоила и приела, тя си прокле сина да остане без работа, кола, пари, на улицата, да види дали нямало да я уважава тогава. И това жена главен-счетоводител и уж вписана в обществото. След 9 години връзка. И двамата бяхме на по 30. Оженихме се, но не спря с простотиите. След раждането на детето преди 5 години, аз я поставих на място, наложи се да е неколкократно, и това съсипа отношенията ми с мъжа ми. От 2 години отказах да ходя да я/ги виждам, освен по Нова Година, когато пак намира начин да ме обиди. Скарваме се, разплаква се, вдига кръвно и захар, кани се да припада, и така до следващия път след 6-7 месеца. Дано майка ти е по-нормална.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bc188ccd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Аз съм номер 5. В такъв случай те съветвам да седнеш и да поговориш с нея. Опитай се да разбереш защо прави тези мизерии, но бъди твърда, че няма да ги толерираш занапред. За да наложиш сериозни граници, трябва да има последствия от нарушаването им. Предупреди я, че това е твоята къща и следващия път, когато дойде неканена, вратата ще бъде заключена и ще извикаш полиция, за да я изгони и го направи. Увери се обаче, че не е болна нещо жената, че не ми изглежда с всичкия си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 756520c0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абе да не е отключила някое психическо заболяване? Това не е нормално поведение. Много ти съчувствам, в най-лошите случай сменете бравите, като поседи навън, ще си хване автобуса за София. После може и да ти е бясна, но поне няма да ви тормози.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 657f32a73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А кой ще ходи на работа, бре, номер 9? Авторката съм. Ние сме работещи хора. Мъжът ми се спасява в мига, в който седне в колата си и отпраши към София. Ама на мен работата ми е такава, че я върша у нас. Т.е. аз трябва да пиша, докато наоколо хвърчат кревати, а имам срокове, проекти, хора ми звънят, обсъждаме някакви идеи, редактирам текстове, превеждам, дисертация пиша... Работя в хола. Ниската маса и дивана не са удобни за човек, който пише по 10 часа всеки ден. Тази къща има 9 стаи. Реших едната да си я отделя за кабинет и да си направя работното място по-комфортно, а друга една да я обзаведем като спалня, защото има тераса към нея и лятото е приятно да си отвориш вратата да влиза въздух. Поръчахме пълно спално обзавеждане, както и един офис стол за моя кабинет. Пак довтаса 77-годишната ми майка (понеже някой питаше на колко години е). Като видя реорганизациите, отново започна да мъкне кревати. Казвам й: "Абе, майко, никой не те гони! Само си избери стая и ще ти я направя по твой вкус. Ако искаш - в розово, ако искаш - в синьо, както кажеш, седни си с едно романче, пусни си някой филм...". Не! Тука всичко е мое и никой нищо да не пипа. Само че, хора, на 21 май ми пристига новото обзавеждане и мъжът ми вече е спазарил хамали да изхвърлят наличните боклуци. Накрая до това решение стигнахме. Дипломацията свърши. Аз - единствената й дъщеря - започнах да имам проблеми с гръбначните прешлени от работа и сън в неудобна поза, мъжът ми всяка вечер ми прави масаж и ми разтрива врата с едно лекарство. Това не може да продължи така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 27fe83e022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Карай я в София, сменяй ключалките и чакай да се вразуми. Може и да не дочакаш, но поне няма да се нервиш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 27fe83e022
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз мисля, че е за невролог или психиатър, прилича ми на дементно заболяване, консултирайте се и евентуално я настанете в прилично заведение, където професионално да се грижат за нея и си я навещавайте. Това, за съжаление не може да се спре, но може да се забави с медикаменти. Обаче няма начин да се грижите вие за нея, иска си обучен персонал. Ако трябва ще продадете тристайния и с парите ще финансирате съответните грижи. Кураж и на трима ви.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6b3a1e6e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ти го разказваш комедийно, не спирам да се смея докато чета. Иначе историята си е трагикомична, представям си какво ти е. Щом Щом е на твое има къщата можеш да смениш ключалки те, но първо се опитай да по говориш с нея. Питай я директно и по говорете след това. Така разказано ми се струва, че не се ядосва много, а по скоро се чудиш на нейния акъл. Стара е жената, тъгува за миналите години, когато е градила къщата, ако можеш да не се ядосва ще е идеално. Разкажи още някоя случка да се посмеем. с

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2475b2984c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Смени ключалките за да няма свободен достъп, а само когато ти решиш. Ако продължава извикай полиция да се стресне.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7c93c4b6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Сестро, номер 17, те не са една и две. И изобщо не ми е до смях! Значи, нейните малоумия край нямат! Преди две години ходи на екскурзия до Ерусалим и се върна хаджийка. Оттогава се чална по религията. Сега постоянно маже главите на хората с някакво миро! Как пък не свърши това миро за три години, не знам, подозирам, че го разрежда с олио. Няма лошо, но покрай божествените работи ни обяви мен и мъжа ми за грешници, които ще горят в ада, защото правят секс. Абе, майко - питам - ти как си ме родила? Не е ли имало някакво съдействие от страна на баща ми? Не - казва. Е как не? Ей така! Един път пак цъфнала, но тогава не си бяхме у дома. Изровила от кофата за боклук един употрепен презерватив и го тропосала на кухненската маса за назидание. Прибирам се аз и гледам презерватив в панера за хляб! И бележка: "Ти мене в гроба ще ме вкараш, ама аз и от оня свят ще те прокълна! " Това е ревност и нищо друго! Никой никакво зло не й прави. Подаръци постоянно, екскурзии й купуваме да се забавлява, посрещаме, изпращаме, искаш ли един какво си, заповядай и така нататък. Тя и не кусва нищо от това, което съм сготвила, носи си сандвич. И после казва: "Мъжът ти една солетка не ми е предложил да си взема". Онзи ден припадна два пъти демонстративно на верандата. Оскуба ми новозасадените ехинацеи от градината, били плевели, а аз от Полша ги поръчах и струват майка си и баща си. Колко цветя ми е оскубала не е истина просто. Пръска ми растенията с кисело мляко и вар, то добре, че розите са държеливи, иначе всичко останало се гътна. Ето, за градината най ме е яд, защото 10 години се гъзурча из нея, а тя идва и скубе. Заради нейното спокойствие подписахме предбрачен договор, понеже, когато решихме да се женим, бабата писна: "Тоя негодник ще те отрови, за да ти вземе къщата, ти жива от този брак няма да излезеш". Хайде при нотариуса, договор и ето, майко, виж, всичко черно на бяло е написано, никой няма да ми вземе къщата. Цирк отвсякъде!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 08bc2a3db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Добре, авторке, споделила си ситуацията, ние сме я прочели, търси се вариант и изход от нея. Предложен е такъв-да смениш ключалките и маман да не влиза. Какво още очакваш да ти се каже? !
Нещо трябва да се направи. Инак ще ти замине бракът на кино. И го казвам като човек, при който се е случвало нещо подобно. С мъжа ми даже бяхме разделени за кратко, заради глупостите на баща ми и свекърва ми.
Старците се вкопчват във вещите на тия години. Както вече писах, свекърва ми си търсеше пък нейните пердета. А сложих други, зяе, рови и обръща шкафовете да ги търси. Нейни били... Едни обувки търсеше, взели сме ги.. Побърка ни навремето... сега е сладка като мед.
Или търпиш маман да прави дивотии в твоя дом и да ви трови дните, или действаш, дори грубо. Сменяте ключа, не я пускате, викате полиция дори. Толкоз.
От номер 9.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7c93c4b6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   А! Номер 17, ето ти още една случка да се похилиш. Два месеца чакам аз да ми дойдат едни луковици на лалета от Холандия. Скъпи, близо сто лева преведох за тях!!! Идват те и съм ги приготвила да ги садя. Само влязох вътре да си облека някакви къси гащи, излизам и заварвам маман до дворната чешма. Луковиците обелени и нарязани в една паница и ми я подава: "Ето, рожбе, обелих ти лука да си сготвиш! " А един друг път мъжът ми тръгва сутринта на работа, обувките му ги няма! А той закъснява. Звъня на бабата, защото заподозрях, че това е нейна работа, и тя казва: "Ами аз ги вързах на крушата в двора да се проветряват". Кой нормален човек може да предположи, че обущата му са на крушата? Ей така живеем!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 08bc2a3db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Още не ми е излязъл коментара/от н. 9/.
И аз ще почна да се смея. Какво очакваш с живописния си стил на писане? !
Нещо друго ще почна да мисля за теб.
Има проблем-дава ти се решение.
Излагаш ситуациите, но сама НЕ предлагаш лично мнение и в каква посока мислиш ЛИЧНО ти да действаш. Чакаш нас.
ТИ трябва да действаш, ти и мъжът ти. Не аз или баба ми.
Ключ, отпуска, барикада, полиция. Те ти.
Това е решение и действие. А ти в момента си чешеш.. пръстите.
Навремето аз взех решение. Добро, лошо... Баща ми тровеше всичко наоколо. За 1 седмица си събрах багажа и децата и се ометох.
Бяхме разделени с мъжа ми-поех инициативата да се съберем пак. Всеки да си постави родителя там къде му е мястото. Майка, баща. Това е действие.
В твоя частен случай гониш майка ти, сменяш ключове и тн. Точка. Тежко е, да. Но инак твоя живот го пиши никакъв.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6b3a1e6e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От номер 17:
Наистина забавни истории имаш. Точно така приемай нещата с чувство за хумор, че ако тръгнеш да се ядосваш...
Със стари хора е така, те си правят всичко, както е било едно време и не искат да се интегрират. Ами живейте си живота с мъжа ти, бъдете търпеливи с нея, но и дръжте на важните за вас неща. Не се сърди много на бабата, тя няма да се промени. Каквото си наумила го правиш, примерно искаш ново обзавеждане, поръчваш си без да се съобразяваш, пък бабата нека си фучи. Но имаш и един плюс, когато се събирате в компания винаги ще имаш забавни случки. Хайде лек ден, наистина свежа тема с тия истории.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fd76f4f9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Първо, тя изобщо не е стара. 55 не нито 65, нио пък 75. Дето се вика, има още хляб в нея. Не знам защо обаче ни разказваш всички тези истории. Хората ти дадоха съвет, ако ситуацията е нетърпима /а вече си мисля,че не е чак толкова!). Не може хем вълка сит, хем агнето цяло. Няма мек начин да я разкараш, това с две думи.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 68cd38e972
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Отвратително писание! Да наричаш майка си, маман, пък Е върха на пр.....ята! И знаеш ли значението на думата тъща!? Какво е направила майка ти на мъжа ти??

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 37d279eb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторке, не знам какво още се обясняваш, нито на нас, нито на майка си. Решение ли търсиш, или публика? Майка ти има тежки психични проблеми и няма място в дома ти. Фактът, че продължаваш да ни занимаваш с лудостта й, че и дори обмисляш да й предоставиш стая в дома си, не говори добре и за твоя разум.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a8cd4edca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Да ви държа в течение на актуалните събития. Маман миряса! Днес вече е във възторг от реорганизациите, избра си стая за когато идва, измислила е как да си я нареди, вълнува се, че си правим нова спалня, всичко е прилично и не се крещи. Но! Сега имаме ново 20. Излязла последния път по тъмно на двора (от какъв зор - не казва) и "видяла" как от нашата къща излиза млада жена с дълга до кръста черна коса, бяла блуза, червена пола и чанта през рамо. Значи мъжът ми си има любовница! Е как, бре, майко, нали спим с него в едно легло, каква любовница? А и какво да търси тази любовница у нас посред нощ? Те тези работи се правят по хотели". Ами той - вика - сигурно я крие някъде из къщата и ти като заспиш, става и мърсуват двамата, а после тя се измъква по тъмно още". Луда работа! Започвам да си мисля, че психиатърът е наложителен, но няма земна сила, която да я склони да отиде. Няма как чисто физически да я замъкна, а и да успея, тя после няма да си пие лекарствата. Не е извършила все още някакво чак такова безобразие, като например да се подпали, че да мога да искам запрещение и да я озаптя по линия, че е опасна за себе си. Тя, всъщност, не вреди на себе си. Вреди на нас.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2bcd6bc3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Моля ви, не се смейте на гърба на болната жена. Погрижете се за нея, да я види лекар. Всички искаме да живеем дълго, но не си даваме сметка, че старостта върви най-често с болести.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 90141936ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Описаното е класически симптом на деменция. Само ще прогресира. С говорене / обяснения нищо няма да стане. Евентуално да я освидетелстваш, но е ходене по мъките и без нейно съгласие може накрая да не стане.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 9aca0b8e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Много сте жестоки. Не е решение да я изгони а да я заведе на лекар. Жената може да има психически проблеми. Жестоко е да изгониш болен човек без да се погрижиш за здравето му.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: eb8ca0830f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Номер, 34, темата е отпреди 3 години.
Ксквото е трябвало да се случи, се е случило.
Злобните жени, които рушат чуждото щастие и брака на децата си, си заслужават съдбата на отритнати
Никой не е длъжен да рискува собственото си щастие, за да бъде удивлетворена тяхната злоба.
Макар и да живеехме отделно, а свекървището на издръжка от сина си, то постоянно ни тормозеше и крещеше всеки ден по телефона на мъжа ми да се разведе с мен, а след раждането на детето - всеки ден.
Как изтърпях не знам, но мъжът ми не можа да я изтърпи и прекрати всякакви отношения с нея. Само и преввждаше издръжката по банков път. Накрая умря сама като куче.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: c27b9ec31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Съгласна съм номер 35 но когато става дума за здрав човек.
Но в случая най-вероятно става дума за психично болен човек, бабка, която има психическо заболяване деменция.
Трябва да й се помогне а не просто да й се затръшне вратата.

Защото сега ви е О. К млади сте но когато станете възрастни не се знае вие какви ще ги вършите.
Дали няма да правите глупости от ревност или психическо заболяване. Тоест деменция.
Може би тогава вашите деца ще ви датръшнат вратата защото това са видели от вас. Вие сте се отнесли по този начин с възрастните си родители. Изгонили сте ги. Защото ви нарушават комфорта.


Освен това човек, който не ме подкрепя в грижата за мой родител примерно Няма място в моя. Аз безсъвестно няма да постъпя. Независимо, че комфорта ми се нарушава. Не мога да си гледам кефа докато мой роднина страда.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker