Имам отвратителна дъщеря. Какво да направя за да не я изгубя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (100943)
 Любов и изневяра (23930)
 Секс и интимност (11785)
 Тинейджърски (20541)
 Семейство (5100)
 Здраве (8099)
 Спорт и красота (4230)
 На работното място (2317)
 Образование (6222)
 В чужбина (1344)
 Наркотици и алкохол (963)
 Измислени истории (743)
 Проза, литература (1531)
 Други (13991)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Имам отвратителна дъщеря. Какво да направя за да не я изгубя?
преди: 8 месеца, 19 дни, прочетена 1692 пъти
Щеше да ми е все тая ако имах и още едно дете, но тя е единствена.От малка съм си представяла животът си в бъдеще. Съпруг и дъщеря която прилича на мен. Това и се случи, обаче без бащата да е в картинката. Като му казах че очакваме дете той каза че не иска деца и дори да запазя детето, той няма да ми помага. През цялата бременност работих. Ходих на 2 работи на които едва ме наеха.4 години след като се роди си намерих и трета работа. От тогава до сега спя по 4 часа на ден. Трудно ми е да прекарам време с нея. След работа съм страшно изтощена, но пак се опитвам да прекарам време с нея.
Тя е почти на 18. Понеже ми беше съмнителна последните няколко години реших да вляза в лаптопа и. Грешно е знам, но до някъде имам право да го правя все пак цяла година събирах пари за този лаптоп. Влязох във фейсбука и и видях неюа които наистина ме шокираха. Тя е лезбийка. Тя има бивши гаджета от нейния пол. Идеше ми да я изгоня от къщата. Толкова много изгубих заради нея. Почти нямам време за себе си заради нея, а тя тука ще ми излиза с момичета. Срам ме е от нея, но ми е единствено дете. Не искам да я загубя. Въпреки това я обичам. Обаче искам да я отърва от този гнусен навик. Не искам дъщеря ми да е лесбийка. Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 18 дни
hash: f7e14750bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

2.   Нямаш друг избор освен да я приемеш такава каквато е.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 56e2da9e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

3.   Струва ми се като една не много добре скалъпена измислица
.
Първо-заглавието дори не отговаря на това, което си написала.
Не споменаваш никъде за отношенията ти с нея, но пък иначе то гласи, , отвратителна дъщеря''. След като си написала, че е отвратителна, ни питаш как да не я изгубиш..

Цялата статия очевидно търси само провокация и излишни конфронтации.
Не знам кой родител би написал в някакъв анономен сайт, цитирам:, , Толкова много изгубих заради нея, а тя тука ще ми излиза с момичета" Може би авторът е пропуснал това, че родителите обичат децата си.
Отделно става ясно, че въпросната майка ходи на 3 работи, спи по 4 часа, трудно й е да прекарва време с дъщеря си, но все пак успява да намери време да й влезне в лаптопа, вместо да поговори с нея, както би направил всеки един нормален родител, който посещава 3 работи и през повечето време е уморен.
Единствено мога да дам съвет на автора, за вбъдеще да се опита сам да се постави в живота на измислените персонажи, с които си запълва времето, за да може поне да звучи реално.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 8d146eff07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

4.   Остави я да си живее живота, както тя сметне за добре. Това си е нейният живот. Единственото добро, което можеш да направиш е да я обичаш и приемаш каквато е, в противен случай ще я загубиш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 3d65ff7c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

5.   Жал ми е за дъщеря ти. За лечение си. Ако не си доволна от нея, виновната си ти, че не си ѝ помогнала да се изгради като здрава личност, но как би могла да го направиш, като ти самата не си здрава личност.

Жалко, че много ”родители” са като теб и много деца са принудени, поне до 18 годишна възраст, да растат в нездравословна среда, сред психично и емоционално лабилни ”родители и роднини”.

Какво очаквате от тези наранени личности. Някои се справят, други не, трети стават престъпници, насилници като родителите си и т.н.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 095e02c17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

6.   Не мисля, че това е проблем. Не е нещо ненормално, гнусно или престъпно, че харесва жени. Забрави какво си видяла в лаптопа или поне не се издавай, че си гледала. Щом си ѝ го подарила е неин, а не за да я контролираш. Животът ѝ също е неин, въпреки, че ти си ѝ го дала. Представи си какво би било твоите родители да се отнасят по същия начин с теб заради изборите, които си правила или правиш. И ако живееш така, че да отговаряш на очакванията им. Трябва да се успокоиш и да приемеш нещата. Вероятно има много други неща, заради които да я обичаш. Това е просто нейната сексуална ориентация. Поздрави и успех!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 20d22d0e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

7.   Здравейте, госпожо! Ще започна с това, че не е редно да и ровите в чужодото пространство, но вече е свършило така или иначе. Няма нищо нередно с това, че дъщеря ви харесва момичета, в другите държави това вече се приема като нещо нормално и нито е сгрешила, нито нищо. Това са си съвсем нормални чувства. Много е тежко за човек от ЛГБТ общността да не бъде разбран и затова всички се крият и не споредлят с родителите си. Моля ви, ако я обичате и ако искате нейното щастие, подкрепетя я, независимо, че е трудно. Няма как да я промените, нито как "да я отърва от навика", това нито се избира, нито се подтиква. То се случва от само себе си и не може дс контролира кой пол харесва. Може и дс е бисексуална(да харесва и двата пола), може и просто да експериментира, оставете я сама да се оправи, но я разберете.
Иначе се опасявам, че и вие както много родители ще изгубите връзката с детето си.
Успех ви пожелавам:)
Момиче, 16 бисексуална

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: f1d1c86279
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

8.   Нищо не можеш да направиш, тя сама се усеща и решава каква да бъде. Три може да отидеш на психолог и да се замислиш че да работиш на трима места не е гордост а унижение и да намериш къде грешиш че от едно максимум две неща не правиш толкова пари че да ви стигат нормално.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 85917ac7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

9.   Ами ти си я загубила докато си работила толкова много... Освен това около нея не е имало баща или друг, който да я научи да общува с мъже
А мъжът е бил лошият, който не е пращал пари... Приеми я такава, каквато е и я обичай. И когато стане на 18 я прати да работи на 4 часа, а ти си почини.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: d8c362ba3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

11.   Виж. Първо-това, че си събирала цяла година пари за този лаптоп не ти дава право да се ровиш в личните коресподенции на дъщеря си. И разбирам, че за една майка е тежко да разбере, че дъщеря й харесва хора от същия пол, но това не е повод да я наричаш "отвратителна", защото не е. Не е виновна, че просто това й харесва. Това не е нещо, което тя е избрала и не можеш да я отучиш от това, защото то не е навик. Просто си е такава и в това няма нещо лошо. Имаш два избора - или да я подкрепиш, или да я зачеркнеш от живота си. Но тя няма да се промени. Това, което е важно е тя да е добър човек. Да успява в живота. А това, че харесва момичета не я прави лош човек. Всеки има минуси. Така както ти имаш лоши черти, но те са ти в характера и не можеш да ги промениш, така и тя не може изведнъж да стане друга. Дано да намери човек с когото да изживее истинската любов. Не е важно от какъв пол е, щом е любов. Помисли над това.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 6223ea893c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

12.   Добре, аз съм хетеросексуална жена и няма сила на света, която да ме накара да гледам на жените като сексуални обекти. Такава съм и няма как да се променя. Не е навик, просто така съм устроена.
При хомосексуалните е абсолютно същото. Просто са такива. Не е въпрос на избор.
Помисли над това авторке, детето ти си е такова. Твоето дете, за което си се грижила и обичала цял живот.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 75d0dd69c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

13.   Това са глупости, помислих, че е наркоманка. Остави я да е щастлива, сексуалната ориентация не е въпрос на избор. Аз знам, защото ако беше и аз щях да избера да съм лезбийка, писнало ми е от джендъри мъже, поне да знам, че ще съм наистина с жена. Но не съм, не става по тоя начин. Има изследвания, според които опредлени структури в мозъка са с променена големина. Т. е. с говорене, няма да я промениш. И да има "лечение", то не е познато на човечеството официално още. Абе остави я, нищо лошо не прави момичето, а и не можеш да я промениш, както ти казах човек, не го избира сам това нещо. Пък и не е гаранция, че няма да има деца, повечето такива имат.

Ако е вярно, че работиш на 3 места, спри веднага, ама на момента. Кифлата ще си купува лаптопи сама вече, на 18 е. Имаш нужда от сън, ще се разболееш, трябва да спиш 8 часа минимум. Нищо чудно от тая липса на сън да не мислиш вече трезво. Знаеш ли колко по-лоши неща има. Можеше да излиза със сводник, който да иска да я продаде в чужбина, да е наркоманка на хероин, да излиза с наркоман, който я пребива и да е бременна от него, да е болна от рак или нещо друго тежко. Пък тя - лезбийка. Айде успокой се малко, шок-шок, ама чак пък да я губиш заради това, тъпо е. Не е нещо, което можеш да промениш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: d2bc31c0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

14.   Да харесваш жени не е навик? :D Не е голяма работа, започвай да свикваш. На 18 години вече малко или много знае какво иска, а щом е с такава ориентация сега, вероятно с такава ще си остане. Не можеш да я накараш да харесва мъже, все едно теб да те карат да харесваш жени-няма как да стане. Пък и може да е би, знаеш ли? Говори с нея, но без да я нападаш. В случая ти си тази, която трябва да я слуша внимателно.
До преди години и аз си мислих, че харесвам жени и мъже, била съм и с двата пола, но жената не е за мен. Минах през пубертета и разбрах, че всъщност не съм би, но съм сигурна, че на тези години бях напълно осъзната какво се случва и как се случва, имам предвид-беше ми ясно, че не бих искала да съм с жена. Та, така, трябва да я приемеш. Или това, или тя ще се отдалечи и има шанс да не те търси въобще, а знаеш, че това няма да ти хареса.

Ж24

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 75b075c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

15.   Ако погледнеш нещата от друга гледна точка, за разлика от теб, дъщеря ти няма да има деца и да и се налага да ходи на 3 работи и да спи по 4 часа, а ще си излиза с момичета и ще си гледа кефа. А тва че си "изгубила много заради нея" никой не те е карал и тя не ти е длъжна. Сексуалността не е навик който да се спре като цигарите. Или подкрепяш дъщеря си и я приемаш каквато е или я губиш. Замисляла ли си се някога, че може би гледайки какъв живот си имала и колко трудности си преживяла заради мъж и раждане, тя е решила че не иска да се занимава с това?

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: dc8510aef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

16.   Оставете я да си живее живота , не можем да накараме някой да е такъв какъвто искаме . Не е убила никой .

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 94cf4c829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

17.   По-добре лесбийка отколкото да ходи да абортира бебета, или да прави бебета на мъже които не ги искат, и после да се прави тя на жертвата... Аз съм на принципа - всеки да прави каквото иска, стига поведението му да не засяга негативно някой друг... Виж, познавам и такива, които са се омъжили родили са дете, и след това са си зарязали семейството да ходят по лесбийство, педерастия. Това вече е проблем...

А какво ти си била "дала", за това което си получила - никой не те е карал. Сама си си развивала детски фантазии, и си се ударила в реалният живот. В крайна сметка не си дала на това дете баща, та какво очакваш (да, това е твоя вина, не негова, че не е искал изобщо някога да бъде, а ти не си питала).

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 5a409d2c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

18.   Нямаше ли отдел за измислени истории?

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: d9d779c57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

19.   Надявам се това да фейк, защото отвратително е това което пишеш. Дъщеря ти си е наред,но ти явно не.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: b227079b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

20.   Приеми я такава, каквато е. Стига с тези стереотипи и закостенели разбирания. Харесва жени. Не се дрогира, не краде. Иначе рискуваш изобщо да не те погледне.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 9f2698859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

26.   До 19. Не се надявай тази история да е фейк, историята е абсолютен фейк на една луда жена. Но както винаги тя се прави на много морална, трудолюбива, спи само по 4 часа, но намира време да проверява на дъщеря си лаптапа. Тя ако спи само по 4 часа ще е толкова много грохнала от умора и недоспиване, че въобще няма да й дойде наум да проверява на дъщеря си лаптапа. Наистина авторката има нужда не от психолог, а от психиатър, даже от мозъчен хирург. Тя е зле, не дъщеря й.

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: 7273826eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

39.   Ти си я изгубила още преди да я заченеш. Дори не си обсъждала с мъжа дали иска или не иска дете, а бременееш и раждаш. За мен остава загадка защо си я родила. Не можеш да имаш обичано дете и да го наричаш "отвратително". На теб не ти пука за нея, а само и единствено за себе си. "Щеше да ми е все тая, ако...". Значи не ти е за нея, а за теб. Не обичаш детето си, не си го искала и сега ти идва дюшеш да намериш външна причина да се отстраниш от него. Никога не си и помисляй лоши неща за него. Никога не говори и не обсъждай с познати нейните проблеми. Уважавай я като човек. Тя не те е молила да я раждаш. Ти си поела тази отговорност и е в реда на нещата да си скъсаш гъза за детето си. Това му се полага, не е някаква екстра. Екстра е Дисниленд. Храна, образование, покрив, отдих, възпитание, емоционална подкрепа са негово право и твое задължение. Така че не се бий в гърдите с трите си работи ЗАРАДИ НЕЯ. Ти сама си избрала да я има. Сама си нарушила правата ѝ, като не си искала издръжка от бащата. Това са нейни пари, от които си я лишила ти. Можела си и за осиновяване да я дадеш. ТВОИ решения са били, детето ти какво общо има. Разбирам, че си разчитала на внуци. Това не е изключено. Познавам и двойка мъже, имат близнаци с генетичния материал на единия. Банки за сперма да искаш. Опитай се най-сетне да приемеш детето си, да му се порадваш като го гледаш. Припомни си успехите му. Радвай се, че е здраво. С кого спи е нейна работа. Не твоя. Ако те тресе страх, че няма да има внуци, роди си още едно. Или почакай още малко. Може да е бисексуална. На 18 години още не е време за деца и семейство.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: 3d75bf1424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

40.   Защо ако имаше още едно дете щеше да ти е все тая за нея?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 08a39f64ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

41.   39, страхотен коментар и много точно казано! Поздравления, дано има повече хора като Вас в България!!

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 5e97e5d1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

43.   Не е нужно да я "обичаш въпреки това ". Трябва да я приемеш такава каквато е! Това е твоята рожба... Част от теб! Не е тя виновна че е щастлива със същият пол! Нито пък ти няма как да контролираш това, че харесваш мъже! Представи си свят в който е нормално да си със същият пол! Ще спиш ли с момиче? Мммм не нали? Защото това СИ ТИ! Не можеш да го контролираш! Моят съвет е :
Поговори с нея и ѝ кажи че знаеш. Кажи ѝ да сподели с теб Какво чувства и че я подкрепяш такава каквато е! Така тя вече ще ти се доверява и ще станете по близки ( не ѝ казвай че си родила в компютъра ѝ, а че си влязла да по чистиш стаята ѝ и си видяла фейса и включен) Надявам се да помогна! Късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker