Имам отвратителна дъщеря. Какво да направя за да не я изгубя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам отвратителна дъщеря. Какво да направя за да не я изгубя?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2914 пъти
Щеше да ми е все тая ако имах и още едно дете, но тя е единствена.



От малка съм си представяла животът си в бъдеще. Съпруг и дъщеря която прилича на мен. Това и се случи, обаче без бащата да е в картинката. Като му казах че очакваме дете той каза че не иска деца и дори да запазя детето, той няма да ми помага. През цялата бременност работих. Ходих на 2 работи на които едва ме наеха.



4 години след като се роди си намерих и трета работа. От тогава до сега спя по 4 часа на ден. Трудно ми е да прекарам време с нея. След работа съм страшно изтощена, но пак се опитвам да прекарам време с нея.




Тя е почти на 18. Понеже ми беше съмнителна последните няколко години реших да вляза в лаптопа и. Грешно е знам, но до някъде имам право да го правя все пак цяла година събирах пари за този лаптоп. Влязох във фейсбука и и видях неюа които наистина ме шокираха. Тя е лезбийка. Тя има бивши гаджета от нейния пол. Идеше ми да я изгоня от къщата. Толкова много изгубих заради нея. Почти нямам време за себе си заради нея, а тя тука ще ми излиза с момичета. Срам ме е от нея, но ми е единствено дете. Не искам да я загубя. Въпреки това я обичам. Обаче искам да я отърва от този гнусен навик. Не искам дъщеря ми да е лесбийка. Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: f7e14750bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Нямаш друг избор освен да я приемеш такава каквато е.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 56e2da9e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Струва ми се като една не много добре скалъпена измислица
.
Първо-заглавието дори не отговаря на това, което си написала.
Не споменаваш никъде за отношенията ти с нея, но пък иначе то гласи, , отвратителна дъщеря''. След като си написала, че е отвратителна, ни питаш как да не я изгубиш..

Цялата статия очевидно търси само провокация и излишни конфронтации.
Не знам кой родител би написал в някакъв анономен сайт, цитирам:, , Толкова много изгубих заради нея, а тя тука ще ми излиза с момичета" Може би авторът е пропуснал това, че родителите обичат децата си.
Отделно става ясно, че въпросната майка ходи на 3 работи, спи по 4 часа, трудно й е да прекарва време с дъщеря си, но все пак успява да намери време да й влезне в лаптопа, вместо да поговори с нея, както би направил всеки един нормален родител, който посещава 3 работи и през повечето време е уморен.
Единствено мога да дам съвет на автора, за вбъдеще да се опита сам да се постави в живота на измислените персонажи, с които си запълва времето, за да може поне да звучи реално.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8d146eff07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Остави я да си живее живота, както тя сметне за добре. Това си е нейният живот. Единственото добро, което можеш да направиш е да я обичаш и приемаш каквато е, в противен случай ще я загубиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3d65ff7c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Жал ми е за дъщеря ти. За лечение си. Ако не си доволна от нея, виновната си ти, че не си ѝ помогнала да се изгради като здрава личност, но как би могла да го направиш, като ти самата не си здрава личност.

Жалко, че много ”родители” са като теб и много деца са принудени, поне до 18 годишна възраст, да растат в нездравословна среда, сред психично и емоционално лабилни ”родители и роднини”.

Какво очаквате от тези наранени личности. Някои се справят, други не, трети стават престъпници, насилници като родителите си и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 095e02c17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не мисля, че това е проблем. Не е нещо ненормално, гнусно или престъпно, че харесва жени. Забрави какво си видяла в лаптопа или поне не се издавай, че си гледала. Щом си ѝ го подарила е неин, а не за да я контролираш. Животът ѝ също е неин, въпреки, че ти си ѝ го дала. Представи си какво би било твоите родители да се отнасят по същия начин с теб заради изборите, които си правила или правиш. И ако живееш така, че да отговаряш на очакванията им. Трябва да се успокоиш и да приемеш нещата. Вероятно има много други неща, заради които да я обичаш. Това е просто нейната сексуална ориентация. Поздрави и успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 20d22d0e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, госпожо! Ще започна с това, че не е редно да и ровите в чужодото пространство, но вече е свършило така или иначе. Няма нищо нередно с това, че дъщеря ви харесва момичета, в другите държави това вече се приема като нещо нормално и нито е сгрешила, нито нищо. Това са си съвсем нормални чувства. Много е тежко за човек от ЛГБТ общността да не бъде разбран и затова всички се крият и не споредлят с родителите си. Моля ви, ако я обичате и ако искате нейното щастие, подкрепетя я, независимо, че е трудно. Няма как да я промените, нито как "да я отърва от навика", това нито се избира, нито се подтиква. То се случва от само себе си и не може дс контролира кой пол харесва. Може и дс е бисексуална(да харесва и двата пола), може и просто да експериментира, оставете я сама да се оправи, но я разберете.
Иначе се опасявам, че и вие както много родители ще изгубите връзката с детето си.
Успех ви пожелавам:)
Момиче, 16 бисексуална

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f1d1c86279
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нищо не можеш да направиш, тя сама се усеща и решава каква да бъде. Три може да отидеш на психолог и да се замислиш че да работиш на трима места не е гордост а унижение и да намериш къде грешиш че от едно максимум две неща не правиш толкова пари че да ви стигат нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 85917ac7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами ти си я загубила докато си работила толкова много... Освен това около нея не е имало баща или друг, който да я научи да общува с мъже
А мъжът е бил лошият, който не е пращал пари... Приеми я такава, каквато е и я обичай. И когато стане на 18 я прати да работи на 4 часа, а ти си почини.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d8c362ba3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Виж. Първо-това, че си събирала цяла година пари за този лаптоп не ти дава право да се ровиш в личните коресподенции на дъщеря си. И разбирам, че за една майка е тежко да разбере, че дъщеря й харесва хора от същия пол, но това не е повод да я наричаш "отвратителна", защото не е. Не е виновна, че просто това й харесва. Това не е нещо, което тя е избрала и не можеш да я отучиш от това, защото то не е навик. Просто си е такава и в това няма нещо лошо. Имаш два избора - или да я подкрепиш, или да я зачеркнеш от живота си. Но тя няма да се промени. Това, което е важно е тя да е добър човек. Да успява в живота. А това, че харесва момичета не я прави лош човек. Всеки има минуси. Така както ти имаш лоши черти, но те са ти в характера и не можеш да ги промениш, така и тя не може изведнъж да стане друга. Дано да намери човек с когото да изживее истинската любов. Не е важно от какъв пол е, щом е любов. Помисли над това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6223ea893c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Добре, аз съм хетеросексуална жена и няма сила на света, която да ме накара да гледам на жените като сексуални обекти. Такава съм и няма как да се променя. Не е навик, просто така съм устроена.
При хомосексуалните е абсолютно същото. Просто са такива. Не е въпрос на избор.
Помисли над това авторке, детето ти си е такова. Твоето дете, за което си се грижила и обичала цял живот.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 75d0dd69c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Това са глупости, помислих, че е наркоманка. Остави я да е щастлива, сексуалната ориентация не е въпрос на избор. Аз знам, защото ако беше и аз щях да избера да съм лезбийка, писнало ми е от джендъри мъже, поне да знам, че ще съм наистина с жена. Но не съм, не става по тоя начин. Има изследвания, според които опредлени структури в мозъка са с променена големина. Т. е. с говорене, няма да я промениш. И да има "лечение", то не е познато на човечеството официално още. Абе остави я, нищо лошо не прави момичето, а и не можеш да я промениш, както ти казах човек, не го избира сам това нещо. Пък и не е гаранция, че няма да има деца, повечето такива имат.

Ако е вярно, че работиш на 3 места, спри веднага, ама на момента. Кифлата ще си купува лаптопи сама вече, на 18 е. Имаш нужда от сън, ще се разболееш, трябва да спиш 8 часа минимум. Нищо чудно от тая липса на сън да не мислиш вече трезво. Знаеш ли колко по-лоши неща има. Можеше да излиза със сводник, който да иска да я продаде в чужбина, да е наркоманка на хероин, да излиза с наркоман, който я пребива и да е бременна от него, да е болна от рак или нещо друго тежко. Пък тя - лезбийка. Айде успокой се малко, шок-шок, ама чак пък да я губиш заради това, тъпо е. Не е нещо, което можеш да промениш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d2bc31c0d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да харесваш жени не е навик? :D Не е голяма работа, започвай да свикваш. На 18 години вече малко или много знае какво иска, а щом е с такава ориентация сега, вероятно с такава ще си остане. Не можеш да я накараш да харесва мъже, все едно теб да те карат да харесваш жени-няма как да стане. Пък и може да е би, знаеш ли? Говори с нея, но без да я нападаш. В случая ти си тази, която трябва да я слуша внимателно.
До преди години и аз си мислих, че харесвам жени и мъже, била съм и с двата пола, но жената не е за мен. Минах през пубертета и разбрах, че всъщност не съм би, но съм сигурна, че на тези години бях напълно осъзната какво се случва и как се случва, имам предвид-беше ми ясно, че не бих искала да съм с жена. Та, така, трябва да я приемеш. Или това, или тя ще се отдалечи и има шанс да не те търси въобще, а знаеш, че това няма да ти хареса.

Ж24

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 75b075c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ако погледнеш нещата от друга гледна точка, за разлика от теб, дъщеря ти няма да има деца и да и се налага да ходи на 3 работи и да спи по 4 часа, а ще си излиза с момичета и ще си гледа кефа. А тва че си "изгубила много заради нея" никой не те е карал и тя не ти е длъжна. Сексуалността не е навик който да се спре като цигарите. Или подкрепяш дъщеря си и я приемаш каквато е или я губиш. Замисляла ли си се някога, че може би гледайки какъв живот си имала и колко трудности си преживяла заради мъж и раждане, тя е решила че не иска да се занимава с това?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dc8510aef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Оставете я да си живее живота , не можем да накараме някой да е такъв какъвто искаме . Не е убила никой .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 94cf4c829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   По-добре лесбийка отколкото да ходи да абортира бебета, или да прави бебета на мъже които не ги искат, и после да се прави тя на жертвата... Аз съм на принципа - всеки да прави каквото иска, стига поведението му да не засяга негативно някой друг... Виж, познавам и такива, които са се омъжили родили са дете, и след това са си зарязали семейството да ходят по лесбийство, педерастия. Това вече е проблем...

А какво ти си била "дала", за това което си получила - никой не те е карал. Сама си си развивала детски фантазии, и си се ударила в реалният живот. В крайна сметка не си дала на това дете баща, та какво очакваш (да, това е твоя вина, не негова, че не е искал изобщо някога да бъде, а ти не си питала).

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5a409d2c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Нямаше ли отдел за измислени истории?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d9d779c57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Надявам се това да фейк, защото отвратително е това което пишеш. Дъщеря ти си е наред,но ти явно не.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b227079b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Приеми я такава, каквато е. Стига с тези стереотипи и закостенели разбирания. Харесва жени. Не се дрогира, не краде. Иначе рискуваш изобщо да не те погледне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9f2698859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 19. Не се надявай тази история да е фейк, историята е абсолютен фейк на една луда жена. Но както винаги тя се прави на много морална, трудолюбива, спи само по 4 часа, но намира време да проверява на дъщеря си лаптапа. Тя ако спи само по 4 часа ще е толкова много грохнала от умора и недоспиване, че въобще няма да й дойде наум да проверява на дъщеря си лаптапа. Наистина авторката има нужда не от психолог, а от психиатър, даже от мозъчен хирург. Тя е зле, не дъщеря й.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7273826eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Ти си я изгубила още преди да я заченеш. Дори не си обсъждала с мъжа дали иска или не иска дете, а бременееш и раждаш. За мен остава загадка защо си я родила. Не можеш да имаш обичано дете и да го наричаш "отвратително". На теб не ти пука за нея, а само и единствено за себе си. "Щеше да ми е все тая, ако...". Значи не ти е за нея, а за теб. Не обичаш детето си, не си го искала и сега ти идва дюшеш да намериш външна причина да се отстраниш от него. Никога не си и помисляй лоши неща за него. Никога не говори и не обсъждай с познати нейните проблеми. Уважавай я като човек. Тя не те е молила да я раждаш. Ти си поела тази отговорност и е в реда на нещата да си скъсаш гъза за детето си. Това му се полага, не е някаква екстра. Екстра е Дисниленд. Храна, образование, покрив, отдих, възпитание, емоционална подкрепа са негово право и твое задължение. Така че не се бий в гърдите с трите си работи ЗАРАДИ НЕЯ. Ти сама си избрала да я има. Сама си нарушила правата ѝ, като не си искала издръжка от бащата. Това са нейни пари, от които си я лишила ти. Можела си и за осиновяване да я дадеш. ТВОИ решения са били, детето ти какво общо има. Разбирам, че си разчитала на внуци. Това не е изключено. Познавам и двойка мъже, имат близнаци с генетичния материал на единия. Банки за сперма да искаш. Опитай се най-сетне да приемеш детето си, да му се порадваш като го гледаш. Припомни си успехите му. Радвай се, че е здраво. С кого спи е нейна работа. Не твоя. Ако те тресе страх, че няма да има внуци, роди си още едно. Или почакай още малко. Може да е бисексуална. На 18 години още не е време за деца и семейство.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3d75bf1424
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Защо ако имаше още едно дете щеше да ти е все тая за нея?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 08a39f64ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   39, страхотен коментар и много точно казано! Поздравления, дано има повече хора като Вас в България!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5e97e5d1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Не е нужно да я "обичаш въпреки това ". Трябва да я приемеш такава каквато е! Това е твоята рожба... Част от теб! Не е тя виновна че е щастлива със същият пол! Нито пък ти няма как да контролираш това, че харесваш мъже! Представи си свят в който е нормално да си със същият пол! Ще спиш ли с момиче? Мммм не нали? Защото това СИ ТИ! Не можеш да го контролираш! Моят съвет е :
Поговори с нея и ѝ кажи че знаеш. Кажи ѝ да сподели с теб Какво чувства и че я подкрепяш такава каквато е! Така тя вече ще ти се доверява и ще станете по близки ( не ѝ казвай че си родила в компютъра ѝ, а че си влязла да по чистиш стаята ѝ и си видяла фейса и включен) Надявам се да помогна! Късмет

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 13cdbeab18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Отвратителен е начина по който пишете за собствената си дъщеря.
Та това е вашата дъщеря тя е част от ваш. Как може.
Каквато и да е тя.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: c159c4520f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   47, да си обратен е болест. Това е установено научно преди повече от век.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 661402e53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Незнам болест ли е не ли но това момиче си остава нейна дъщеря и запомнете АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ТОВА.

Но аз няма как да имам добро мнение за тази жена. Щом за собствената си дъщеря пише по този начин какво остава за някой друг.
А и ако собствената майка на момичето я нарича така как да се отнасят другите хора с нея. Как да я наричат.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 6637f5026b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   48, да си обратен не е болест и това са го установили преди години.

Душата, щерка ти вече не комуникира с теб - това е ясно. Посети психолог или най - добре - психиатър.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: b9e7693d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Само като претох

Почти нямам време за себе си заради нея, а тя тука ще ми излиза с момичета. Срам ме е от нея, но ми е единствено дете. Не искам да я загубя. Въпреки това я обичам. Обаче искам да я отърва...

Само, прочети първото изречение. Типичен токсичен родител. Тя не ти е виновна, че си я създала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker