Кога е нормално една жена да иска бебе? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кога е нормално една жена да иска бебе?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 9806 пъти
Здравейте, аз съм жена на 23г. Около мен всички ми повтарят колко съм малка още, че още ми било рано за деца. Съгласна съм, че не трябва да бързам. Но само защото изглеждам на 18 всички ми повтарят това, а и сякаш не ме взимат на сериозно. След няколко месеца ще се дипломирам и мисля, че що - годе живота ми тръгва по определен път, лично сама за себе си съм определила, че 24 - 25 са идеална възраст за бебе, понеже с мъжа ми много го искаме, чувствам се готова. Имам нужда да се грижа за едно мъниче. Но както и да е...
Според вас на колко години една жена е готова за бебе, така че да не кажеш, че е стара или твърде млада за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: c5780ff2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато почувстваш, че си готова - тогава е момента. За децата няма определена възраст. Когато едно мъниче е желано и чакано, значи момента е настъпил. Няма нищо по-хубаво от това да имаш едно малко съкровище за което да се грижиш и да му дадеш безкрайно много обич и топлина. Щом ти се чувстваш готова, не слушай какво говорят хората около теб, а слушай сърцето си. Има момичета които раждат на по 18, 19 г. и са много по-добри майки от тези които раждат на 30 г. например, също така и обратното има и млади безотговорни родители, и по-възрастни които се грижат по-добре за децата си. Аз мисля, че ти се намираш в идеалната възраст, за да дадеш нов живот. Ако си открила подходящия за теб човек, а и както спомена скоро ще се дипломираш, нямаш никакви пречки да подредиш живота си точно така както желаеш. Аз ти пожелавам много успех и едно(или колкото ти желаеш) прекрасно малко съкровище, което да те радва и да му дадеш безкрайно много любов!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 46107f5e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами готова е, когато е готова :) Странен въпрос задваш. За всяка жена възрастта е различна, за теб явно е 24-25, което си е съвсем нормално. Аз съм на 31 сега, до 25-26 годишна възраст изобщо не съм мислила за деца, защото нямах сериозни връзки. На 26 срещнах човек, който много обичах и желанието за дете си дойде само, някъде към втората година от връзката ни. След като се разделихме, обаче, желанието ми за дете се изпари заедно с мъжа.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, не се оставяй на хормоните да те ръководят, ти си шефът! Аз ставам скоро на 27 и съм си поставила граница поне до 30 да не мисля за деца. О, хормонът ме тресе. Имам сериозен приятел, живеем си добре, чувствам се сигурна и обичана, но знам, че не ми е оврял още мозакът, всеки ден се променям и ми идват нови идеи за неща, които искам да направя.
Не съм спестила още и пари, живеем под наем, макар че не би имало проблем да си вземем наше жилище, просто пазарът е абсурден и ще чакаме. В това време си живеем много добре.
На моменти хормонът ни тресе и двамата, ще ни се да си имаме дете. После се опомняме, решаваме, че и така ни е добре. Наскоро дори цял ден се грижих ДОБРОВОЛНО за разни роднински деца и бебета, толкова съм зле. Но аз съм шефът, не тялото ми, което също като при теб ме кара да искам деца, да се радвам на бебета и такива работи! Така е сигурно и при взяка ромка при всяко следващо дете, макар че знае, че не може да ги храни. Сори, но имам претенцията да съм нещо повече. Размножаването е най-лесно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 51e199a30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като сте толкова сексуални... елате и ние да ви минем може да Ви хареса.... Раждайте.... че намаля насалението ни.... все пак Бг има нужда от Роби... Мизерията убива Любовта и потушава всички хормони по света.... Дали ще родиш или Не.... все тая... в крайна сметка си никой в този свят и си оставаш такъв цял живот...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b22c65a3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уффф божееее, близките ти са много прости-та има момичета(не циганки), които дункаркат бебета от 16-17 годишни, е да в резултат от спукан презерватив, но все пак са избрали да бъдат майки. Определена възраст няма, създаваш дете, когато си уверена че можеш да се справиш с тази отговорност

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много ви се пукат тези презервативи! Ползвам от 10 години всеки ден и се е пукал 2 пъти. По-скоро не се ползват презервативи, защото и родитлите са асоциални, направили белята на 18, сега си живеят в най-хубавите годинки на 30-те и децата да се оправят, изпуснати са без всякакъв контрол, без всякакъв род добър пример за живота, съвет. После младите са ни виновни, ние сме виновни, че не сме мислили !!!
Авторке, стани поне на 28-30 години и тогава прави деца. Нека озрееш малко, да си стъпиш материално на краката, тогава.
Не ставай снаха в жилището на свекър и свекътва, не тегли заеми, за да вземеш бебешка храна, памперси.
Ако приятелят ти е на 45+ и е събрал достатачно средства, има си собствено жилище, но време той няма, може да се направи компромис, но ако и двамата сте млади, и двамата сега завършвате, ИМАТЕ ВРЕМЕ. Моля ви, не раждайте още едно мизерно живеещо детенце заради хормона. Не сме цигани все пак!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 46107f5e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, номер 4, които се вие дето сте готови да минете всеки? Дай повече инфо, може да има и други желаещи. Ехх, де да беше вярна теорията ти за мизерията, любовта и хормоните- нямаше да има ни една бременна циганка в света :D

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 769247dd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Хей, защо има толкова нападки. Исках просто да чуя какво мислите. Нека се въздържаме от груби коментари. Ами... и мъжа ми има апартамент и аз имам, има образование и добра работа, надявам се скоро и аз да си стъпя на краката в работата, макар че и сега се справям в тази област. Нямаме парични затруднения. Мисля, че ще се справим с едно бебе.

А относно нашите, наистина постоянно ме подценяват. Има други момичета, на моята възраст, които родиха отдавна и не ги съди, а мен да. Но все пак ми е майка, нормално е.

30 ми се вижда късно за дете. Мисля да почакам още една година и да направя първата стъпка, защото и двамата много го желаем.
Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ea982c0c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке, избрала си да споделиш проблем или питане в нета. Нормално е да има коментари, които не ти допадат :). Ти ще извлечеш ценното за себе си.
Лично аз те поздравявам, че подхождаш към създаването на деца с такова чувство на отговорност. Не само е едно, бихте могли да се справите и с две - стига да се чувствате готови.
Напоследък сред "клиентите"ми (работата ми е свързана с доста хора) срещам доста млади двойки с от две до пет деца. Български семейства. Много им се радвам. В движение си разпределят задълженията, справят се. Всички са образовани.
Лично за мен жената е готова за бебе, когато вече е придобила представа за следващите 5-6 години от живота си, когато има до себе си мъж, чиято любов я мотивира да желае това (не е задължително, но е препоръчително), когато самата тя изпитва потребност да дава грижа и обич на малкото същество. Лично аз се почувствах готова на около 26. И тогава се случи :).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d8af9353c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, щом и двамата го искате и казваш, че си готова, какъв е проблема?

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 07fe58905a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Умно момиче :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Oк, щом си материално осигурена, имаш един проблем по-малко, но остава проблемът за зрялостта. Не пишеш, дали във „вашите“ апартаменти живеят родителите ви? Ако не е така, браво. Щастливци.
Ти се замисли и за работата. Ето, сега завършваш, искаш едва ли не веднага бебе, ОК, минава майчинството, ще сторим второ бебе, пак майчинство. После минава и второто. Кой ще те вземе на работа?
Дано вашите да са достатачно богати, да имат фирми, за да имаш работа, защото аз не бих взела жена на 30, която до сега само бебета е люляла.
Друг проблем са очакванията към децата. Едва ли не трябва да са радост, да осмислят живота ни, но не е така. Това са си едни егоистични същества. Така и трябва да е, такива сме били и ние, за да оцелеем, това е животът, но....но надеждите ни не се оправдават.
Дори най-сладкото бебе се къса по цели нощи от рев, сере най-миризливите лайна, а и забравяме, че има вероятност всяко дете да се роди болничко, с малформации. Ти готова ли си да се грижиш за дете-инвалид? Зряла ли си за това, или ще разчиташ пак на родителите си.
Преди работата ми беше свързана с работа с деца и мога да ти кажа, че по-трудно и ОТГОВОРНО нещо няма. Не се чувствам зряла за тази крачка, макар че материално нямам проблеми.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 07fe58905a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 12, чети добре преди да пишеш, момичето пише, че има собствен апартамент и че се издържа сама...
Това че ти не си готова, не означава, че другите не са. Като гледам тя си е много зряла и готова :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 769247dd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер, ти от името на каква се изразяваш? На успяла "детегледачка" ли :Д Аман от разбирачи...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Браво на авторката тогава, че на 23 години успя да порасне, да завърши, а и да си купи апартамент и да го изплати, сама да се издържа, още преди да е завършила. Бравост, аз на 23 бях на квартира.


В другите професии (да, майчинството е такава за мен, работа 24 ч. на ден) можеш да видиш резултатите от работата си, получаваш възнаграждение или биваш смъмрян, ако сбъркаш. Тук няма кой да ти каже, че си добра или не си добра. Тук няма университет, няма книга да го научиш. Най-отговорното в живота на човека е родителството.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f0611cfc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 12 и 15...
звучиш супер нелепо и заучено...
То по твоята логика майкати що те е родила... като е имало шанс да си негъгава...
я си гледай живота и не търси сметка кой какво откъде има...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Майка ми не ме е родила на 23, а е била на 28 първото, второто, тя вече е имала 5 годишен стаж, имала е брак от 4 години и не е мислила само за деца. И да, всеки родител трябва да мисли и за рисковете. Аз загубих приятелка на 26 г., сега мъжът ? гледа сам детето, за което не беше готов. Това е животът, според мен една жена, а и един мъж, над 30 са по-подготвени за всякакви ситуации.
Само на моята улица има - едно детенце с някакъв синдром на млади родители, има едно дете, което е глухо заради прекаран менингит, понеже бащата е заможен (е, не е на 20г) имаха пари да го оперират във Виена, за да може да чува посредством апаратчета, но иначе си е глухо, на горната улица - момиче, болно, защото майка му е прекарала шарка по време на бременността (млада и не е следила, дали е ваксинирана), една, която загуби детето си, защото не си е знаела кръвната група, оказала се с негативен резус фактор, едно дете с май се казва „водна глава“ знам ли - главичката му е много голяма в областта на челото.
Не, че има нещо, всички си играят навън с нормалните деца, но майките на болничките са се отдали само на отглеждането им. Никога не си подготвен за това, но на 30, според мен, можеш да реагираш по-зряло. Животът е такъв, случват се такива неща. На 20 си представяш здраво, розово човече, но ако не е така? Кой ще го гледа?
Това е мое мнение, авторката искаше мнение, аз го давам. Разбира се, всеки сам си решава. Успех и приятен ден.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fae706032c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Позволете и аз да се включа.
Добре, номер 16, хубаво твоята майка те е родила на 28, няма лошо, но защо една жена да не може да избере за себе си да роди на 24 или 25, да речем? И какво по – точно общо трябва да има случая, с починалото 26-годишно момиче, което е оставило детето на мъжа си? Нима след 28 си застрахован от смърт? Хубаво майка ти е имала 5 годишен стаж, но ти знаеш ли колко е стажа на авторката? Момичето си работи, има си самостоятелно жилище, какво повече да иска от живота? Да беше на квартира да се притеснява, но не е...

Също така казваш, че на 23 кога е имала време да порасне? Ами това си е съвсем нормална възраст, в която всяко човешко същество настига възхода си...
И айде сега понеже има толковам ного нещастни случаи на този свят да не раждаме деца ли? Съжалявам за всичко, но това не е показател... А това, че тази жена не си знаела кръвната група и не се е поинтересувала си е нейн проблем, всеки си носи отговорност, нали?
Има толкова много случаи с лоши майки след 30...

Както казва номер 1 – „Има момичета които раждат на по 18,19 г. и са много по-добри майки от тези които раждат на 30 г. например, също така и обратното има и млади безотговорни родители, и по-възрастни които се грижат по-добре за децата си..... „

Според мен, ако се чувства готова, както е написала, да почака още 1 – 2 години и да си направят едно бебенце. Няма нищо лошо, когато двама души се обичат. Те си знаят откъде са им апартаментите и доходите, важното е да ги имат, за да могат да дарят дом на някое малко детенце.

П.п. – аз като родих на 34 не си мисли, че съм искала да чакам толкова... 25 – 26 е идеална възраст за жената. Организма много по – леко износва бременноста и шанса за недъг е много по - нисък.
Ж34

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8712fda316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Всеки си преценява кога е най-добрия момент за него, но за мен раждане под 25 е доста лоша идея.... До колкото зная повечето хора предпочитат да е някъде м/у 25 и 30, но лично за мен е най-добре да е след 30. Не е лесно да си стъпиш на краката, да имаш собствено жилище и добри доходи. Някои бяха казали да разчиташ на мъжа ти. Смятам, че не е хубаво да зависиш до толкова от мъж. Освен това, мисля, че, все пак, човек трябва да си изживее младостта. Съгласна съм, че хората над 30 могат да взимат доста по-зрели решения. Може да има хора, които на 20 са по-зрели от 30-годишни, но обикновено не е така. Опитът и различната гледна точка си казват думата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19, права си си за себе си.
Аз не се чувствам като човешки инкубатор и смятам, че една жена в 21 век е повече от майка и съпруга.
За мен един човек над 30 е ментално по-готов за родител, тялото на една 30-годишна непушачка, която спортува и се храни здравословно не е по-малко годно за бременност и раждане. Физически риск има винаги, той рязко се покачва след 40, но и при младите двойки е около 7% рискът от малформации и то в развитите държави с развито здравеопазване и диагностика. Напълно съм съгласна с мнението на 20.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dfdf01eb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм готова за майка от 20-годишна. Разбира се, това не означаваше, че бях хукнала да търся осеменител, изчаках си, един-двама, трети, докато намеря човекът, от когото искам това да стане. Е, сега пак съм самотна майка, но не съжалявам нито за секунда, нито, че станах майка на 30, нито, ако това се беше случило 10 години по-рано. Всеки сам си преценява и си осъзнава приоритетите и желанията. Зяа мен това винаги е било на първо място. Щом авторката е готова за бебе, дано да стане и да отгледа и възпита един разумен, достоен и добър човек!

Птичето

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a8e831d5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не прочетох коментарите и може да се повторя с някого. Абстрахирам се от това да сме си стъпили на крката, да сме все пак майки, а не да приличаме на баби и пр. Една жена трябва да има дете /деца/, когато иска да ги има от съответния мъж. Когато срещне човека, който иска да е баща на децата й. Иначе нито за нея, нито за децата е добре. Дано само имаш късмет и прецениш добре, защото не винаги се получава.
Жена с достатъчен /горчив/ опит и две големи деца.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 91e2a97ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   22 23 - ДО 25 ТОВА Е ИДЕАЛНАТА ВЪЗРАСТ НА ЕДНА ЖЕНА ЗА РАЖДАНЕ.

ПОПИТАЙТЕ ГИНЕКОЛОЗИ.

Досега това е установено в медицината. Тялото на жената е здраво и готово за раждане на тези години. Родителите имат нужда от добро здраве за да могат да изгледат децата си. Колкото си по-стар, толкова е по-трудно да се будиш и да не можеш да се наспиш през нощта от бебешки рев, и нервната система не издържа и не ти е така интересно да си играеш с малки дечица, а трябва.

Животът не спира защото се е родило бебе. Става по-хубав.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 151a95f063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Когато човек се чувства готов-тогава.
Но все пак трябва да се спазват и граници или мерки или незнам как да се изкажа.
Но искам да кажа, че все пак ако си на 16-17 и се чувстваш готова, все пак трябва да погледнеш годините си и да видиш че все още си на 16-17 години, и като кажеш "Готова съм" не значи че и тялото ти, организмът ти е готов. Много жени според мен казват че са готови да имат бебе, защото всъщност искат да си имат бебе, но готов, означава да си с добре узрял организъм, който да се справи със плода, който ще расте в теб, и да знаеш как се отглежда бебе, да си чела книги по тая тема и да имаш началните познания а не да не знаеш дори как да го облечеш и т. н.

Но според мен-имаш си приятел, на 23 години си, дипломираш се другата година и започваш работа и ще можете да издържате бебе, да живеете заедно, вече независими от родителите си или поне до някъде независими от тях.
А и аз съм на мнението че идеалните години са 23-24-25 за бебе. Остави родителите ти и роднините ти какво казват. Имаш половинка, обичате се, започвате живота вече, нищо лошо, вече е време за сватба, ако все още не е имало такава и след сватбата-бебе. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dfdf01eb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Само да кажа, че идеалната възраст (физиологично е около 28 години - учила съм го). А не медицински, т. е. човешки е това, което казах и по-горе - когато си готова за това, срещнаала подходящият човек!
Успех!

Птичето

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 07fe58905a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 24 е права :) и аз съм го учила... на 25 е най - добрата възраст

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c0ac530e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Когато се чувства готова...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1a2e01892e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Не мислите ли, че щом около нея всички и повтарят рано е има защо. Има някъква пречка която авторката не е споделила. Като се има на предвид след 20 е напълно нормално да има бебе а тя е на 23 усигурена, то има нещо друго.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Едва ли авторката ще си признае, че е ментално незряла или, че партньорът ? е такъв, но хормоните я тресат, скоро ще надуе корема, ще му мисли после. Така става обикновено. На 30 вече разведени с 2 деца.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 250d414d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   когато се събуди маичинския ти истинкт Хектор  

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Хектор, на една жена ? се събужда майчинският инстинкт на 14, като ? дойде мензисът. Тогава ли да раждаме, да не сме някакви маймуни да живеем по инстинкти?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 250d414d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   това е полово съзряване при жената между мензиса и усещането да станеш маика разликата е голяма
Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Хектор, ти откъде знаеш? Да не си хермафродит? Мога да ти кажа, че чисто хормонално и физически жената е готова и на 14 да роди. Има момичета на 12, които са родили, но ние имаме претенциите да не сме роми.
За мен е примитиво да живееш в 21 век като инкобатор. Децата трябва да дойдат, когато човек е МЕНТАЛНО зрял. Физически дори момчетата на 14 могат да създадат дечица, може би Хектор се е възползвал от тази си възможност

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 46107f5e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Хектор е прав, какъв майчински инстинкт ви гони на 14? Моят такъв се събуди на 27-28, както съм писала по-горе.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 250d414d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Мн. си хаплива на 23 съм с наскоро болезнено преключила връзка нормален съм като всички вас и на 14 годни не се възползвах от половата си зрялост да имам дете защото с течение на годините човек ираства и идва момент когато разбираш че финансово си здраво стъпил също така е минал периода на лутане между правилно и грешно и се появява желание да създадеш семеиство и да имаш дете
Хектор

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9d52e4410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Браво, Хектор, готов си за 23-годишен татко, горкото дете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 250d414d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   не не съм готов има още мн да ме блъска живота   Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dd9a076a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Подкрепям Хектор, една жена е готова за майка, когато се събуди майчинският ? инстикт и тя осъзнае, че иска да има дете, с всичките му последствия, както радости, така и отговорности...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1a2e01892e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   37 моето дете съжаляваш ли го, мъжът ми бе на 23 когато родих и е перфектният баща. Отгледа хме 2 деца и сега на 45 си живеем втората младост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0b080dcc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Явно само Лола и номер 35 разбират какво искам да кажа  Хектор

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 98f91713fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Споделям мнението на номер 40.....с мъжа ми сме почти връстници на 36...децата са ни на 16 и 8....образовани,осигурени и т.н.....в началото естествено,че беше трудно,но сега ......животът е чудесен....така ,че мила авторке..въобще не му мисли...сега е момента....

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a401607d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Когато се чувстваш готова -срещнала си точния човек, обичате се, материално сте независими и ако имате и собствено жилище(а виждам, че тук е налице) това е момента.

Аз пожелах дете на 21 год., съпругът ми беше на 24. Ние бяхме женени от една година и желанието за дете си дойде съвсем естествено. При нас горните условия бяха налице, така, че нямаше какво да ни притеснява.

Вече имаме 23 год сме женени, децата ми са на 22-синът ми, а дъщеря ми на 12.... В брака всичко опира до доверието и любовта между хората, с тая нагласа ще преминете през всички изпитания, които живота ще ви поднася.... всичко друго се постига ако сте единни.
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker