Психически тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Психически тормоз
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2012 пъти
Здравейте, имам нужда от помощ и не знам към кого да се обърна. На 26 години съм и живея с родителите си. Майка ми цял живот упражнява психически тормоз върху мен. Никога не ме е подкрепяла, когато имам проблем или просто нужда от съвет тя ме напада и обвинява. Непрекъснато спори с мен, каквото и да кажа или направя е грешно. Казва, че съм луда и трябва да ходя на психиатър. Заключва ме за да не мога да изляза от вкъщи. Тормози ме постоянно. Баща ми и приятелят ми не ми вярват. Не знам към кого да се обърна за помощ, никой не ми вярва. Тя ме изкарва, че съм луда и си внушавам. Имам нужда от помощ, моля ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 64b4848bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей :)
Според мен щом си над 18 може да се изнесеш и да заживееш самостоятелно. Ако нямаш възможност в момента, заработи си пари, а до тогава се опитай да се разбереш с нея. Говорете, кажи и че ти идва в повече. Ако не стане, обърни се към психолог. Психолозите не са само за луди хора, но и за такива които имат нужда от съвети и подкрепа. При възможност отидете заедно.
Опитай да кажеш на приятелите си, а може и да опиташ да запишеш с телефона си един момент, в който се държи гадно и да го покажеш на някого. Със сигурност ще ти повярват.
Изчерпаха ми се съветите, но все пак пробвай нещо. Не се притеснявай, винаги има лоши времена, но идват и добри!
Късмет :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6ecd7fbe4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нужда да обясняваш на никого нищо. На26 г си, веднага се изнеси от къщи и забрави, че тя съществува. Ако нямаш работа си намери. Голяма жена си вече.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2f3c9cc2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Снимай с телефона си, когато те тормози , ще имаш доказателство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 24a750c064
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За пореден път се убеждавам, че бедността и мизерията са докарали българският народ до лудост.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1d35109f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4 е прав.
Ако имаше някакви финансови възможност може би/щеше да имаш шанс да се разкараш оттам и да заживееш самостоятелно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c941737c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветите, които ти дават да снимаш с телефона си тормоза на майка ти са правилни. След това ги изпрати на телефоните на баща ти и на приятеля ти. Приятелят ти сигурно ще те приюти, ако има тази възможност, а баща ти ако е истински мъж ще пребие от бой майка ти и ще продължава да я бие за всяко нейно макар и малко следващо провинение. Ти само не трябва да я защитаваш, когато баща ти я бие, а ако тя подаде оплакване, ще трябва да си на страната на баща си. за да има справедливост и проклетата ти майка да бъде наказана жестоко заради престъпления срещу собственото си дете!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03beff9e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Вие нормални ли сте?? Какъв бой, какви възможности??? Българския народ е тотално изпростял!!!! Всичко коментари са под всякаква критика, личи си, че са писани от ограничено племе!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03beff9e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, имаш сериозна нужда от психиатър!!! Никой мъж не трябва да удря жена!!! Нито един коментар не е написан от човек със здрав разум!!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a3d4a41c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 10, какво според теб е здрав разум? Жената да тормози всички у дома, знаейки, че законът е на нейна страна ли? Ако не бяха простотиите на либералите с женското юридическо равенство по-голямо от това на мъжете нямаше да има тема като тази. Жената не е равна на мъжа и трябва да си знае мястото, като не си отваря устата, където и когато не трябва. И да! Права си, че днешните мъже имат нужда от психиатър, защото търпят женска наглост и гавра с мъжкия облик от лудите феминистки. Всеки свестен мъж трябва да пребие от бой наглата жена, за да знае тя, че жена на мъж не посяга и не му възразява. Ако има спор, трябва да е ясно, че мъжът винаги е прав. Няма такова нещо и не трябва да има, жена да командва мъж, а жена невинна няма! За това, повече мъже трябва да защитават мъжкия си авторитет и да не допускат женска гавра с него. А, когато думите не помагат има изпитано средство още от древността за проклетите жени. Така че, не ми излизай с номера "Никой мъж не трябва да удря жена!!!" Напротив. Всеки истински мъж трябва да сложи жената на място, като използва природната му даденост, физическата си сила! Той за това е мъж!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7d56fcb82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Айдеее, модераторите пак почнаха да пускат мнения, които прозовават към побой и насилие. Или някой от тях лично си ги пише, за да си излее някъде злобата, че никоя не го ще. Аз поне друго обяснение не намирам толкова време да продължават да се публикуват тези коментари.

Към авторката, изнеси се. Друг изход няма, начин все ще намериш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03beff9e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не разбирам защо всички сте се събрали да давате акъл, какъвто очевадно нямате!! И защо се бъркате в чужди работи? Собствен живот нямате ли?? Явно да, толкова сте жалки в живота, че смятате, че като давате акъл на хора в нета изглеждате много компетенти. Пълни жалкари!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ee77514477
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12, ти защо искаш само женски мнения да се публикуват. Как ти се струва насилието на жената у дома над дъщерята на мъжа? И, мислиш ли, че само с благи приказки жената ще се откаже от това насилствено поведение? Психическият тормоз според теб не е ли насилие? Или казваш, не трябва да се публикуват мнения, които намират правилно решение на проблема. Медиите крещят постоянно за побой и насилие над жените, но продължават да насърчават като теб, извратеното женско поведение спрямо мъжа с чувство за недосегаемост и специална защита от закона. Защо не протестираш и за техните публикации дето имало побой и насилие, че и убийства на жени по около 30 за година? Аз също питам??? До кога ще се публикуват женски призиви за остракиране на истината, представяйки само едната страна в спора, като по този начин разпалват омраза, злоупотребявайки с предтекст "език на омразата"?
Авторке, не е права №12! Не ти, а майка ти трябва да се изнесе от дома ви. Разкажи и документирай тормоза на майка ти, като го покажеш на баща си! Тогаз да видим как ще се развият нещата и дали няма да я пребие! Аз никога не бих простил такова издевателство над детето ми и насилничката ще си получи заслуженото!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03beff9e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не съм казала да се публикуват само женския мнения, но насилието не е начинът. Ти имаш сериозна нужда от психиатър! Ти твоята майка, жена или дъщеря били пребил??! На такива като теб мястото им е в затвора! Всеки проблем може да бъде решен по мирен начин, с говорене. Заради мислене като твоето, всеки ден биват убивани хора. Не те ли е срам?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0e49673c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Точно това искаш №15, като омаловажаваш женското вербално насилие над мъжкия пол! Не аз, болните от феминизъм жени имат нужда от психиатър, който да ги вразуми да не вършат глупости и да се съобразяват и уважават мъжката воля и физическа сила! Мъж-глава на семейство не пребива майка, жена или дъщеря без причина. Тази "майка" в темата, дето тормози така дъщеря си не само ще пребия (ако ми е съпруга), ами ще я изгоня завинаги от дома си! На такива, като мен мястото им е при създаването на закони, и в затвора да влизат всички жени, тровещи обществото ни с феминизъм. Всеки проблем може да бъде решен по мирен начин между мъжете, но не и в спор с жена. По нашия край си имаме поговорка: - "На руска кола вратата и на жена устата само с удар се затварят"! Не заради такива с мислене като мен мъжете трепят жените като мухи. Задай си въпроса!!! Дали през патриархално време мъжете са избивали толкова много жени по този начин.....и то показно!? Няма защо да ме е срам, защото не съм казал нищо невярно. Дори искам насилието над жените днес в 21 век не да нараства прогресивно, а да намалее до минимум. Само че, с приказки като твоите, (мъжете като мен в затвора) това никога няма да стане а, напротив, ще е обратното и статистиката го доказва. Знам, че грешката на мъжете с женската еманципация трудно може да бъде поправена и няма как да бъдат лишени жените отново от правото на глас (което е най-добрият вариант), но поне може да да се ограничи вредното влияние на феминистките, както това стана в Русия, която декриминализира домашното насилие като зловреден закон насочен срещу семейството! Така там насилието над жените намаля значително, защото премахнаха закон с който жените нагло издевателстваха над мъжете, чувствайки се недосегаеми!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03beff9e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти определено не си нормален!!!! Един куп глупости изписа, нищо от това няма смисъл! Излишно е да си губя времето в спорове с психично болен, който излива злоба и комплекси в интернет!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d67a503a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   " Всеки проблем може да бъде решен по мирен начин, с говорене. Заради мислене като твоето, всеки ден биват убивани хора."

Е, нали само с говорене по мирен начин казваш, че всеки проблем може да бъде решен? Защо тогава всеки ден биват убивани хора? И, какво значение има моето мислене за убийствата на жени, което си е само мое мислене? Аз представям теоретично, как да намалеят тези убийства, а ти ме изкарваш психично болен и искаш да ме пращаш в затвора?!? Мислиш ли, че с репресивни закони срещу мъжете, тези убийства ще намалеят? Виж статистиката за пребити и убити жени в страните ратифицирали истанблулската конвенция! Особено във Франция и в Турция (където е подписана) са се увеличили много. В Норвегия, която е крайно феминистка държава с население по-малко от нашето, мъжете убиват жени над три пъти повече на година от колкото при нас, и то при крайно репресивни закони срещу тях и изцяло женско управление на страната. Докато жените в Хр. свят не разберат, че не са равни с мъжете и никога няма да бъдат (конституцията е повлияна при написването от феминистките), мъжете ще раздават мъжкото си правосъдие! Обърни внимание на поведението на майката на авторката. С какво право се отнася по този начин. Тя да не е мъж и глава на семейството, че да си позволява да тормози когото и да е? Как по мирен начин само с говорене авторката ще реши проблема? И, защо тя трябва да се изнася, от къщата, това ли е най-доброто решение, вместо мъжът-бащата да узнае истината и да потроши от бой злата и нагла жена, като след това я изрита от дома си?? №15,17, изобщо не си права, защото си жена и защитаваш женската кауза-равенство .......юридически жените много по-равни от мъжете! Е, на практика няма да стане никога, защото спора го решава винаги физическата сила, а по мирният начин само с говорене не се получава, пък и всяка жена може да надвика който и да е мъж, докато на мъжа му призлее и с мощен удар и затвори устата! И на мен това не ми допада, но реалността е такава, а и е единствения начин за решаване на проблема!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker