Кученцето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кученцето ми
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1434 пъти
Здравейте, пиша тук, защото просто вече не издържам. Живота ми от няколко години насам само дадолу върви. А сега и кученцето ми се разболя. Хора, толкова много я обичам, че чак сърцето ме боли като я гледам.. Даваме в момента антибиотици и ако не помогнат ще трябва да я кастрираме. Моля Ви не ми казвайте, че е трябвало да го направя отдавна, не ми е проблем това, че няма да може да има деца, дори да няма никога просто не искам да й причинявам това, никое живо същество не заслужава да му бъде отнето, даденото му от Господ. Разбира се, че ще го направя, ако се наложи, но толкова ми е мъчно, наистина предпочитам мен да ме боли, вместо нея, не мога да живея без нея. Знам, че няма как да ми помогнете тук, просто исках да споделя. В момента, пишейки отново ми се насълзяват очите, просто по цял ден плача. Тя е най-доброто кученце на света не заслужава да страда изобщо, не знам, не знам защо точно на нея се случва, толкова ми е тежко, не искам да се будя сутрин. Аз си нямам никого освен нея, дори почти нямам приятели, нямам на кого да споделя. Ужасно много я обичам. Сигурно ще си кажете, че това е просто куче, но за мен наистина е всичко. Помня как като бебе не я исках и се ядосвах как само скимтеше вече и не ме оставяше на спа и как й се карах. Не мога и не мога да си го простя. Сигурно си заслужавам всичко, което ми се случва, но защо точно по този начин, защо точно на нея, та аз бих дала всичко, за да е добре тя...
Темата е в този раздел, защото тя за мен е семейството..
Извинявам се за дългата тема, просто исках да си излея някъде всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: a83e9b33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами нека да страда по два пъти в годината като се разгони, по за около месец, тогава. Давай ѝ и хапчета против разгонване, че да ѝ докараш рак. Или пък я окучвай всяка година и ѝ отнемай децата - то не никакво страдание, в сравнение с кастрацията, която се прави под пълна упойка.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 86bd392a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   . По-добре да е кастрирано, отколкото болно и мъртво. Ако го обичаш го искаш живо, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1b8ddd5956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти малоумна ли си? А поколението на тези некастрирани животни каква съдба ги чака... направо не мога да повярвам, че има хора с такова мислене през 2020 г. Каквото и животно да си вземеш е редно да го кастрираш, за да си спестиш много болести и проблеми. На такива безотговорници като теб животни не теябва изобщо да се дават. После опивайте за бездомните животни! След като ти прочетох историята разбрах само едно - страдаш от грешният си избор, който е следствие от малоумните ти “разсъждения”. Страдаш ти, страда и животното. Кофти за животното, защото за съжаление то няма как да си каже и да направи избор какво за него е по-добро!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1b700fb6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчувствам ти. Дръж се заради нея. Антибиотиците могат и да подействат, но все пак трябва да се направи всичко, за да оздравее. Успех и да се оправя бързо кученцето!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f9398af90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Успокой се, с плач няма и помогнеш Вярвай в добрия изход. Нашето куче преди две години беше много зле, роди мъртви кученца, беше на ръба, дори ветеринарът не вярваше, че ще живее, но направи всичко за да я спаси. Денонощно стояхме до нея. Оцеля, просто породата и е много силна - шарпланинец е, наложи се да я кастрираме след това. Сега е добре. Знам какво ти е, знам и как боли, като загубиш приятел, за мен животните ни са приятели. Просто бъди силна, те чувстват нашите настроения и емоции. Гушни я от мен и успех! Пиши как е!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9c41e5165f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ехограф на матката правиха ли докторите? Имах същите проблеми, кучето ми не искаше да се храни, биха му инжекции, разни прахчета, но полза никаква, след ехографа се разбра, че матката е гноясала и се наложи спешно кастрация. За седмица кучето се оправи и дори стана по жизнено и игриво от преди да се разболее. По добре кастрирано и живо, отколкото цяло но мъртво!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 001977b057
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е то по тая логика дай и хората да не оперира е, когато се налага да им се извади орган, да ги оставим да мрат цели :-) Имаш много сбъркана представа за това какво е добре за животното, лошото е че то страда заради теб

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0278e06c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разбирам те напълно, но когато става дума за живота на животинчето, е по-добре така. Нали не искаш да умре преждевременно? Освен това кастрацията не е тежка операция и най-вероятно кученцето ти няма да има никакви проблем. Все едно е детето ти да има апандисит и ти да не искаш да се оперира, защото то си е родено с този орган. Е, ще го оставиш ли да го боли? С кученцата е същото! И моето си ми е като бебе и точно за това слушам ветеринарната. Ако каже, че трябва да я кастрирам по здравословни причини, ще го направя. По-добре така отколкото да развие рак или някоя друга ужасия. А и както ти казах, не е тежка операция и кученцето бързо се възстановява. Майка ми кастрира нейното, не по медицинска причина, а за да не се разгонва и често не виждам никаква разлика в поведението му преди и след операцията. Жизнено си е, игриво си е, нито е качило кг, нито нищо. Все едно никога не е било оперирано! Така, че спокойно! Слушай доктора и всички ще е наред! Пожелавам ти още много щастливи години с твоето бебче! И те разбирам напълно, моята в момента ми спи на възглавницата и да е сънува нещо интересно. Защото от време на време лае на сън. :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ad69b02518
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е една болест...
Аз имам съмнения, че преди няколко дена съседа ни през 3 къщи е пребил собствената си котка и я е заключил. 48 часа гладна да стои.
За тази котка се грижехме няколко къщи на улицата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a63dea0682
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво стана? Оправи ли се кученцето?

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 09a327fb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много съжалявам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker