Проблемите ми с баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблемите ми с баща ми
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 865 пъти
Здравейте, аз съм едно 16 годишно момче, което иска да сподели проблема си с вас..
Не мога да повярвам, че пиша пост за проблемите ми пред непознати хора, но щом няма на кой да споделя, няма кой да ме разбере и изслуша, така ще е..
Живея с баща ми в София и всеки уикенд ходя при майка ми. От понеделник до петък, когато отивам при майка ми.. стават едни уникални скандали.. Постоянни разправии за всяко едно нещо.. , за кучето, за съдовете, за прахосмукачката, за парцала, за това, онова, трето, пето и десето.. Докато живях при майка ми и го виждах него само през уикендите, той се държеше супер, много ми липсваше, когато трябваше да ме връща и т. н. т., изкарвахме си едни уникални и страхотни уикенди. След като дойдох да живея при него, видях коренна промяна в държанието му, изключително груб на моменти, постоянни опити за да ми нарани самочувствието и др..
Като се връщам от майка ми и вече съм се качил горе във вкъщи.. Почти винаги съдовете не са измити, прахосмукачка не е пускана, с парцал не се е минавал по плочките, разхвърлил си е дрехите навсякъде.. Разбира се, случва се понякога да ги няма тези неща, но само понякога!
Когато не съм пуснал прахосмукачка, получавам следния отговор: Нищо няма да стане от теб! ; По цял ден седиш на компютъра! ; За нищо не мога да разчитам на теб! Това е и при съдовете и всичките други изброени неща от мен. Когато обаче съм изчистил АБСОЛЮТНО всяко едно нещо, получавам едно тихо и почти пренебрежително - Браво. Постоянно иска аз да чистя всичко, което съм казал, абсолютно всяко едно нещо и когато не стане на неговото и му кажа - Изчисти го ти, направи го ти.. Защо само аз да го правя? И стават едни зверски скандали.. и вечното оправдание е - Аз ходя на работа.. , ок, уважавам го това, радвам се, че ходи на работа, но това не е причина да не прави нищо! Eдинственото, което върши и което и него използва за оправдание е готвенето, просто защото аз не мога да готвя, все пак съм на 16.. Непрестанни думи от рода на - Смешник, тъпанар, Лапе, Келеш, Пикльо, Кретен и идиот.. След като ги чуя тези думи аз побеснявам и става зверски скандал.. Не мога просто да обясня какъв гняв усещам отвътре.. ПОСТОЯННОТО И ЕЖЕДНЕВНО ОБВИНЯВАНЕ ЗА ВСЯКО ЕДНО НЕЩО... И всеки път аз отивам да се извинявам, просто защото не мога да търпя да седим и да си мълчим и той така ми говори, че аз просто се чувствам виновен за всичко.. След всеки спор ме имитира как говоря, като ми казва - Не идвай да ми се извиняваш отново! ; Обещанията ти не струват и 5 стотинки! ; Не спира да използва - Отивай си при майка ти (Не се засяга, че отивам при нея, просто го използва, защото друго не може да измисли! )
Моля, Кажете ми какво да направя, да продължа ли да си мълча докато го видя какво ще направи? Разберете ме, че ми писна, бесен, тези 2 години тотално ми побъркват психиката! Няколко пъти съм се опитвал да му го кажа, но той просто ме игнорира или отново ме атакува като пак аз излизам виновен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7d70635ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението е лесно, пичага! Намираш си работа и се изнасяш.
P. S. Аз започнах да отменям майка ми в готвенето когато бях на 14. На 16 вече готвех изцяло минимум три пъти седмично.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 631fa8db0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми отиди си при майка ти. Защо си при баща ти? Или и с майка ти си скаран?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ce5a4be61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не може ли да се върнеш при майка ти? Преди баща ти се е държал добре,защото те е виждал рядко. Сега си в къщата му всеки ден и явно той се дразни. Опитай да се върнеш рри майка си докато не станеш пълнолетен. После си живей сам. Поговори с майка си за това,или ако трябва с адвокат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f05f98a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 16 си и имаш право сам да избереш при кой родител искаш да живееш. Ако при майка ти си по-добре, остани при нея. Майка ти е едва ли ще откаже. Няма лошо да помагаш в чистенето и прането, но не това е начинът. Двамата живеете заедно, редно е двамата да поддържате дома си, а и съм сигурна, че скандалите не са само за не измития под или чинии, а и за куп други неща, така че вместо взаимно да си късате нервите, се изнеси при майка си. Първо тя едва ли ще е против и второ като станеш на 18, а това са само 2 години, ще можеш да се изнесеш някъде сам.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 76029ffeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Върви при майка ти!Защо го търпиш нещата няма да станат по-добри!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker