Не разбирам мъжа ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не разбирам мъжа ми?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1733 пъти
10 години заедно, дете на 4 години. Отношенията са ни супер без това, че постоянно мрънка или се опитва да ме кара да се чувствам виновна за нещо, което съм направила или не съм направила. Хора не можете да си представите в какви тъпотии открива проблеми, от това какви чорапи съм обула на детето до работните ми парки, които дойдоха заради короната вкъщи и заяви, че трябвало да изчезнат. Аз игнорирам доста добре, но когато се натрупат няколко седмици със забележки ми омлъзва и му се развиква, когато това се случи мълчи и няколко дни живеем нормално и без проблемно и после пак се почва. Въпроса ми е трябва ли аз да го тормозя психически, за да не тормози той мен? И изобщо има ли как да му се обясни, че всичко това е излишно?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 367ab19a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да го тормозиш, за да спре той теб.Може и да се разделиш с него.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 29b16d7702
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че има начин.
Правиш две кафета, сядате във всекидневната на спокойствие и му казваш с най-нормален тон, чисто по човешки, че последно време мрънка много и се изнервяш. Обясняваш му, че не искаш да крещиш из вас като истеричка и предпочиташ да поговориш с него, за да намерите нормално решение.
Аз имам и друга стратегия. Като получа хаплив коментар, примерно за чорапите на детето. Питам какви чорапи е трябвало да сложа, защо тези не стават. Може ли моя мъж да отиде да смени чорапите на детето, щом тези са толкова проблемни. Всичко това нормално и спокойно, без да се заяждам. Чорапите толкова ли са важни? Тези неща от работа къде да ги сложиш? Изобщо- какво можеш да направиш ти и защо тези неща така му нарушават вътрешния мир, че не може да пропусне хапливите коментари?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3354e6837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма как да му го обясниш! Някои хора просто са такива. Моят мъж хем казва "на мен съвсем малко ми трябва, за да съм доволен", хем Има толкова нереалистични очаквания от мен, че чак е смешно. Онзи ден изтърси, че в една къща прахосмукачка трябва да се пуска всеки ден. А те са 9 стаи. Отвърнах: "Съгласна съм. Приготви 600 лв месечно и наемам домашна помощничка на пълен работен ден, защото аз ходя на работа". Също така очаква всеки ден различно ястие. "Добре, мъжо", значи всеки ден ще ходим на ресторант и ти ще плащаш сметката". Ако ми направи забележка за облеклото (никога не я е правил в интерес на истината), вероятно ще отговоря: "Чудесно, любими, хайде сега скачаме в колата и отиваме в мола и аз вече ще нося само това, което ти ми избереш и купи. Друга оправия няма! Просто му прехвърляш топката и той мирясва. С убеждения, молби и скандали - не става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 056163577c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, много съжалявам за това което преживяваш истината е че жена ми е същия дразнител, мрънкач и борсук. Старая се да и помагам в всичко домакинство, пазаруване, деца но все прави едни забележки който колкото и да игнорирам ме дразнят. Говорил съм с нея и уж се кротва за седмица за после пак. Започнах друга тактика с нейните камъни, по нейната глава, и явно не и харесва. Ще видим какво ще стане, но няма повече да я трая.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6ea1bdbc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Карате се за глупости. КАК да разкараш папките, ако не работиш той ли ще те храни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker