Баща ми ме обижда и се държи с мен ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми ме обижда и се държи с мен ужасно
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1092 пъти
Здравейте, аз съм Мария на 13 след няколко месеца ставам на 14 години. Не съм от хората са добри родители, но не съм и с най-ужасните. Имам по-голям брат и той е при минавал през нещо, като това.
Вече всички празници, почивки, носят гаден спомен за мен, дори не искам да изляза от стаята си. Винаги знам, че ще се скара за нещо или в най-лошият случай ще ме удари или посегне.
Най-вече, тези моменти са при учене. Винаги се ме е наричал с много обидни думи, когато още бях може би на пет или осем, до този момент.
Последните няколко години, когато започне да ми крещи аз просто стоя на едно място, плача и не мърдам, все едно съм парализирана. Още по-лошото е че на училище, когато някой тръгне с ръка към мен аз се пазя. Днес беше поредният ден, през който бях обидена по някакъв начин заради математиката. Не мога да издържам това повече. Имам още пет години докато мога да съм свободна от него. Тези неща са още откакто съм толкова малка, посягания, удряния, обижда ния. Тези неща се отразяват на психиката ми и вече не мога повече. Моля дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3b29c05546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Поговори с училищния психолог или пък потърси има телефони, може да се обадиш анонимно и да потърсиш съвет. Има такива неправителствени организации, на които може да потърсиш телефоните в интернет и да им се обадиш. Иначе се готви да започнеш работа като станеш на 18 г и да се изнесеш. Иначе няма ли майка, баба, дядо, на които да се оплачеш и да те защитят от баща ти? Или пък да отидеш да живееш при тях?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3b29c05546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Къде е майка ти и не те ли защитава? Ако имаш баба и дядо отиди да живееш с тях или поне им разкажи, за да му направят забележка. Другото е да търсиш неправителствени организации, има телефони в интрнет, на които може да се обадиш за съветб

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8cf067c359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си сама в този момент, когато бях на твоята възраст моя баща ми е и посягал, биехме се карахме се бягах от къщи, какво ли не правех за да спра скандалите. Вече съм на 27, но изоставен от всички, заради отношения ми с баща ми ,целия клас ме изоставиха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d3171f48df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   А майка ти? Тя какво прави? Знае ли?
Може да говориш с психолог в училището или да се обърнеш към соцялните или защита напдетето. Има възможности за настаняване в приемно смейство или поне да идват на проверки, предполагам че вашите ще се постреснат и ще спрът да те тормозят като знаят, че някой може да им потърси отговорност.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d3171f48df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   https://www.iss-bg.org/pic/Domestic_violence_book.pdf

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c1ab8c65b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Майка ми знае. Като цяло баща ми прави така ѝ с нея, по-скоро я обижда. Но вчера с мама говорихме за тези работи и ѝ казах че си спомням,че когато бях малка на един мой рожден ден той ѝ посегна. Тя каза че не си спомня това. Представете си аз да помня тези неща, а тя не. Че брат ми е преминавал през същите неща, но като цяло и той ме тормози много особено миналите години. Мислила съм да се обърна към някой, но това е най-близкото, което да направя. Не знам при Вас било ли е така, но когато идваха деца вкъщи той се държеше с тях все едно са негови деца, а с мен като някой виновен че се е родил. Когато е ядосан, защото е вкъщи и с нас и някой му звънни веднага се прави на най-щастливият. Може би ще се обърна към психоложката на училище. Благодаря Ви!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker