Всекидневен тормоз от съседи! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Всекидневен тормоз от съседи!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2221 пъти
Здравейте... вече не издържам, нервите ми са опънати до краен предел... така живея във Пловдив, малка улица но тук живеят хора със психически отклонения.. имам съсед който има страхотни тикове със колата, отваря и 4 врати на колата и ги удря със все сила... представете си какъв шум се чува, това го прави без да спира до 1 часа през ноща, казва че бил нервен ако не се получил навикът му... имам други комшии които имат уредба на терасата и пускат музиката до дупка, без значение ден или нощ! Другите пък излизат по терасите, крещят, че дори и по терасите спят... не се издържа това положение, нито мога да ходя на работа, нито да уча! Ако си мислите, че говоря за някой цигански квартал, не е така... квартала е близо до центъра, във хубава сграда съм, нов апартамент! Лошото е че апартамента е наш, не сме под наем! Тук живеят араби, турци и по малко българи... представете си само! Просто не се издържа, искам да ви попитам при вас имало ли е такива ситуации със ненормални съседи? Имам си приятел, и мисля да ходя във София при него... искам да си почина малко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: c553c41539
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз си купих апартамент в центъра на Велико Търново и съжалявам от дъното на душата си . Хората в централните части на градовете, свикват с постоятен и денонощен шум, най-вече от гонки с коли. Съседите отгоре бичат музика поне до 12 часа, интересен факт е че ходят на работа от рано сутринта, не са млади хора, но явно не им пречи този купонджииски начин на живот. Отделно блокът е строен скапано, и като се пусне пералня и получавам мигрена от шума, а парапета в общия коридор вибрира. Голям ужас . Изнесох се при приятелят ми, който е в къща. Сега ми се налага да пътувам повече, но имам здрав сън и съм щастлива.
В София по - голямата част от жилищата старо строителство са строени с мисъл и хитро. Всекидневните стай са към шумните улици, а за спалните има вътрешен двор, или ако блока е по продължението на голям булевард са посадени много дървета, които да убиват шума от трафика. Колкото и пъти да отида в София, нямам проблеми със съня, а съм нощувала на много местта.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 78b3469227
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Навсякъде в БГ е така. Не е до националност. Сегашното Правителство научи шофьорите да вдигат шум с клаксони и гонки, по площадите гърми музика и чалга групичките за "народни танци" огласяват цели квартали.

В блоковете, българите десетилетия не изключват абразиви и бормашини, бият с чук по 24 часа.
Под прозорците отново Правителството неумолимо реже и последните тревички с косачки......... (ДА ТОЧНО ТО! Проверете кои фирми седят зад тези дейности и какви ПАРИ присвояват!).

Тук не е място за живот! Номади, диваци и луди владеят Територията!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 016d59b132
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   До 1

Ако знаеш къде правят редовно гонки и има някой ... по-така завой ... излей една бутилка масло и айдеее ... нема проблеми ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4af70c92d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звъниш в полицията, подаваш жалби и така...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 850e87a39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От автора: Днеска ненормалният ми комшия излезе на терасата и се изкрещя: Ей изрод, комшия намали музиката ве! Еййй дейба твоята майка дейба намали музиката бе! Изрод мръсен, намали музиката вееее еееей, от вас не мога да живея като хората... давай абе намали музиката кат ти казвам бе и веднага се спря музиката и комшията излезе и другия вика ей комшии чувате ли ме изобщо като викам майка ви дейба? Ще сляза, само ще сляза и ще ви попилея абсолютно всичкииии! Тук хората са със психични заболявания, веднъж посмях да извикам полиция, а полицая най любезно ми каза, не можем нищо да направим, това е като едно голямо село, всичко се чувало.. тези хора имат проблеми със психиката, опасни са за себе си и околните.. какво село, какви пет лева... чувствам се като пребито куче, постоянно крещят, главата ми пуши, така ме боли... Всеки ден комшията шуми със вратите на колата, това ми се наби във главата вече!

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c553c41539
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм номер 1: вчера започнах разглеждането на слушалки антифони. Неприятно е да стоиш в собствения си дом със слушалки, но обмислям да ги слагам, когато съсесите се развихрят, гонките са в разгара си или електроуредите от горния етаж трещят. Поне, за да спра главоболието. Но не знам какви антифони да избера. Има ловджииски, които намаляват силата на звука от коршум, но усилват "околните природни звуци ", което май не е вариант за мен. Има и такива за майстори в постоянна шумна среда, но те смъквали с малко дицибелите, за да може майстора да продължи да си чува машините и това предтвратява инциденти.
До номер 3: може да пострада някой невинен, заради едни келеши и неграмотници, които често завършват в някой стълб, канафка, довар...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4779d8ed7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не искам да те отчайвам, но и в другите държави е така, например в Англия. Това, което можеш да направиш е да си сложиш звукоизолираща догряма и допълнително звукоизолиране. Също да си купиш запушалки за уши и да спиш с тях. Във Великобритания запушалките вършат добра работа. И накрая - да се преместиш да живееш в къща, ако е възможно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ff2105d709
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Човек напълно те разбирам и ти съчувствам от все сърце, защото съм подложен на 10 пъти по-голям шум от съседи и всичките идиоти, които го вдигат са от селата и малките градове. Накратко в София е страшно. Много страшно, защото всичките луди от цялата страна са тук.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 10a60df01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ние сме под наем и целият вход имахме проблеми с една съседка, която имаше навика да звъни на всеки по 5 пъти на ден за най-различни глупости.
Да поиска цигари, пари назаем, да донесе парче сладкиш, да мърмори за глупости, абе... Досада.
Жената има психични отклонения и живее съвсем сама. Не е лоша, но понякога е досадна и в някои случаи става агресивна.
Какво да се прави, досадни те съседи са си бреме.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e70eae7db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами прати ги на психиатър, то се вижда че и полиция няма да се справи с тях

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4ede722324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Така като чета май и ти не си много наред с нервите? Иди да ти предпишат нещо успокоително, че може да почнеш да крещиш и ти по терасите. Така става като всички се тъпчете в едни кутии г-з до г-з, ама да сте в центъра! В моя град най-богатите живеят на края на града, на крачка от борова гора, голяма къща с още по-голям двор. Защо ли?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a8083d9c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1/6 вика "неграмотници" - смях!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9c3efef539
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нищо ново. Аз живея в Англия в едностаен апартамент. Цялата сграда е на 3 етажа по апартамент на етаж. Аз съм посредата. Под мен има индийци които се карат постоянно, а над мен има някаква шушумига шотландец който през деня спи, а през ноща свири на инструменти и играе игри. Говорих с хазяина, понеже той държи цялата сграда, каза, че ще говори с тях и дотам. Говорих с полицията, а те ми казаха, че няма какво да направят и не могат да забранят на хората да се карат или да забранят на човека да свири на инструменти, и че сградите така са направени. Отделно като има по-силен вятър, така се чува в спалнята където спя, че все едно съм пуснал прахосмукачка, а ставам в 4 сутринта. Не съм спал от месеци от тези "невероятни сгради".

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fe31f3ebb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съвет не мога да ти дам, мога да се оплача, да видиш, че и други са така. Навсякъде има минимум по един много изкукал. Живяла съм в града, живяла съм на село... Предпоследното ни жилище имаше един, от голямото добрутро, с имоти, с образования, с незнам си какво, докато един слънчев ден не превъртя, отключи някаква шизофрения, която е имала проявления от по- рано... Но като й дойде апогея се видяхме в чудо, беше агресивен, заплашваше, че ще взриви блока. Имахме възможност, купихме друго жилище. И, о, сюрприз! Новата ни съседка се оказа 10 пъти по-откачена. Дори ми е гадно да описвам репертоара й. На едно от поредните ми посещения в полицията, кварталния каза- аз затова си ходя на село, в града всички изкукаха, ако може бягайте. Аз хубаво да бягам, но с две малки деца няма как да стане. Ще търпим, докато един ден не изтрещим и ние.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e05421a02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз пък живея на края на селото и се събуждам от чуруликането на ранобудните птички. А често и преди тях, защото съм се наспал. Лягам си в 9. Между другото имам съседи цигани. Общо взето не мога да се оплача от тях. Е, къщата ми е с добра изолация и дограма. За всеки случай имам и външни ролетни щори.
Естествено има "но"... Пътувам всеки ден по един час до работа и толкова обратно. Освен времето, ми струва и някакви пари, но за мен си заслужава.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 27ad5a137a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Преместете се другаде.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 6c3daf26c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Към номер 7. Живота в къща няма да спаси положението. Напротив. Същите селяндурски изпълнения денонощен помиярски лай под прозореца ти. Отделно ежедневно чукане с чукове, рязане на дърва и метал по всяко време без съобразяване с нищо.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 6c3daf26c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към номер 7. Живота в къща няма да спаси положението. Напротив. Същите селяндурски изпълнения денонощен помиярски лай под прозореца ти. Отделно ежедневно чукане с чукове, рязане на дърва и метал по всяко време без съобразяване с нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: abbdf70d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   А да ли авторката не преувеличава? Имах вече две такива комшийки, които психически не бяха добре и се дразнеха от всякакъв страничен шум. Едната ми тропаше на стената, дори когато говорех по телефона. Майка и ми обясни, че била психически нещо куку. Втората аутиска, и всяка вечер ми идваше на вратата жалби в полицията, абе правеше се на жертва, а реално тя беше тая дето тормози хората с нейната болест. Накрая и теглих една дълга и широка и и казах, че повече да не съм я видял пред вратата ми и всичко приключи. Полицията даже вече не идва на сигналите и, защото реално когато идваха нямаше шум извън границите на нормалното. Когато живееш сред хора шумът е неизбежен. Ако искаш пълна тишина отиваш да живееш в гората сам сред нищото.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 9334471d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ами да 19. Няма как хората да не живеят там и въобще да не дигат шум.
Който не иска шум да си ходи в гората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker