Той извратен ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той извратен ли е?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 10705 пъти
Здравейте. До сега не съм пускала тема в този сайт, но следя историите и избрах именно това място, защото за разлика от други места тук сякаш хората от към мнения са по отзивчиви, поне с такова впечатление съм останала.
Реших да споделя нещо с вас, за кoетo е някак си неудобно да споделя, с които и да било, тук поне анонимността е предимство, понеже темата е леко неудобна за мен и не мога да говоря с никoй за това.

Свързаното е с баща ми. От известно време насам, хващам баща ми да гледа порно на компа ми или по телевизора. Много се изненадах и ми стана неприятно, когато го хванах да гледа на компа, защото той не му разбира и не съм очаквала, че ще посещава такива сайтове, но явно се е научил.

Когато веднъж седнах и реших да проверя историята се изненадах много неприятно. И след това си спомних неговото държание без да подозирам, на какво се е дължало. Бяхме с мама отвън и имахме работа в двора. Той излезе до вратата за малко, но не дойде при нас и пак се прибра. После разбрах че го е направил за да види дали има време за това което е гледал. Прибрахме се и го забелязах че някак си се стъписа и стана веднага. Но не обърнах внимание. Реших че е станал, защото сигурно си е помислил че искам да седна. После реших по проверя историята, защото той много рядко ползва компютъра и до сега не съм я проверявала никога, стана ми интересно какво е гледал. Когато видях не повярвах на очите си. Почувствах се отвратена от него.

Знам че ще ме сметнете за луда и че това е нормално за мъжете, но аз съм момиче и сигурно за това го приемам по този начин. Ако бях момче сигурно нямаше да реагирам така. Преди 2 дена това се повтори. отново бяхме вън, и той пак е гледал порно. От тогава не мога да го погледна в очите и ми е гадно като се доближава до мен. Един 2 пъти се е случвало да ставам вечер, за да отида до тоалетна и той е заспал във хола от където минавам и виждам, че телевизорът е на онзи канал... А той се прави че спи. Много неудобно ми става.

И другото странно е че когато спи, а много често е заспивал в хола не в спалнята при мама, (по принцип той говори на сън или става ) и почва да вика все едно получава оргазъм, ама много силно и аз се стряскам и после ми става много неудобно. Знам, че не е виновен не се усета докато спи. Но мисля че може би има някакъв проблем. Не е това, че не прави секс, защото съм сигурна, че все още го правят с майка, чувала съм ги и това не се дължи на този факт. И когато е в хола и ми се наложи да мина от там, ми е гадно да не би да го заваря да прави нещо.

Хваща ме яд че не се крие и не се съобразява. Все пак не мисля че на едно дете му е много приятно да става свидетел на такива неща, точно от родител, колкото и човешки да са те. А на майка не съм казала, защото ми е неудобно и не знам как ще се почувства тя, но мисля че не подозира за това, което прави, може и да знае де, не знам..

Според вас това нормално ли е и извратен ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2b3b230a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да нормално е, такива сме мъжете! И аз съм хващал баща ми, а и той мен! :) Незнам какви са отношейията му с майка ти, но ако тя не му дава достъатъчно често вината е и нейна. Трябва да се радвате, че човекът се задоволява с порно, а не е тръгнал да търси нещо чуждо навън. И бъди сигурна, че тя знае!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7695a1dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съвсем нормално е да ти е неприятно, не че е извратеняк или нещо такова, но би трябвало да се съобразява. Гадост. Сигурно е ужасно неприятно. Единственият начин да се усети и да престане според мен е да говориш майка си, та тя малко да го вразуми. Пък за нея ми е странно, че се прави, че не забелязва поведението на съпруга си. Моят мъж, ако ми се държи така пред дъщеря ми, лошо му се пише.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ca01cc3f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Човекът си е съвсем нормален и се опитва даже да се крие, но ти го шпионираш!
Остави баща си на мира! Права си, че реакцията ти е типично женска, порно индустрията е направена за мъжете. И те не могат да разберат страстта ни към розовото да кажем, ама няма да се откажем от Хело Кити заради тях.
Не е редно да шпионираш баща си. Ако пък всеки ден гледа порно, значи не му стига с майка ти и не получава това, от което има нужда. Но не е твоя работа сексуалният живот на вашите. Той ще се крие, ако ти не шпионираше. И на теб няма да ти е приятно той да ти рови във фейса, нали? Не бъди и ти такава!
П.П не говори за това с майка си, да не си луда! Само ще засрамиш родителите си, изнеси се някъде, като не ти е приятно, но не забравяй, кой под чий покрив живее

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 973a9b664b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мръснице мръсна, стига си шпионирала горкия човек!!! Безсрамница!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 132dfd391d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 4, защо да е мръсница, не е ли баща и този, които гледа порното, не го обвинявам, за мъжете това е напълно нормално нещо, но чак пък мръсница.... На всеки може да се случи такова нещо. А и тя казва, че когато минава от хола и баща и гледа ``онзи канал`` това шпионаж ли е... Не споря с теб, ама по такъв начин ли трябва да я наречеш. А иначе това, че е гледал на компа и на нея и е станало любопитно да види в историята, също срамно ли е, сякаш никoй от нас не му се е случвало да види някои какво е правил преди него на компа....? !

Момиче не е извратен баща ти напълно нормален си е, просто го приемаш така, защото както казваш сама си от женски пол. Свиквай, защото мъжете от тези неща няма да се откажат. И според мен не казвай на майка ти. Но ако започне да стават по неудобни за теб ситуации, може да го направиш, като им обясниш, че не ти е приятно много, поне да има някаква граница. Мое мнение :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7695a1dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Тези, които смятат, че тя го шпионира- не сте прави. Я се замислете вие за вашите бащи някога разбирали ли сте, че гледат порно. То е ясно, че са го правили, обаче, аз примерно моя дори не съм го подозирала в такива работи като бях по-малка. Защото не ми е давал поводи. Да си гледа в неговата стая като му се гледа. Като може да ползва компютър би трябвало да е наясно, че може да си трие хисторито. Аз така правя :) Защо да травмирам хората, с които живея. Ми така де. Човек би трябвало да се съобразява с хората, с които живее. Авторке, би ли споделила на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7801d79a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6. по мое време е нямало интернет, но и днес не ровя в компа на баща си. Когато той е „заспал“ в хола, аз не влизам там. Изобщо, не влизам в стая, в която той е сам, може да се преоблича например и неговата сексуалност ми е била безразлична.
Интересът на авторката към баща ? е направо...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 966f7d452b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   "И когато е в хола и ми се наложи да мина от там, ми е гадно да не би да го заваря да прави нещо.

Хваща ме яд че не се крие и не се съобразява. "

На мен пък ето това ми прави впечатление. Или таткото няма идея как изглежда в очите на дъщеря си, или наистина се възбужда от мисълта, че тя, по някакъв начин, има представа за неговата сексуалност. Което е гадно.
Аз винаги крия файлове, които биха могли да шокират чаветата у нас. Не че с мъжо гледаме кой знае какво, но всичко по-интимно е "хидън" (скрито). Никога не съм се замисляла, никога не съм анализирала що го правя - то просто си е част от картинката да си родител. Има ли дете вкъщи - човек просто е длъжен да ги съобразява тези работи.
Момиченце, не говори с майка си, поне не сега. Ще вкараш вашите в страшен филм, от който няма излизане. Просто кажи на татко си, че последния път си видяла нещо на компа, което те е шокирало. Помоли го да не се случва пак, защото си се почувствала много зле. Направо му сподели част от чувствата, които си описала тук, пред непознати хора.
Ако и след това продължи да демонстрира заниманията си, то е ясно к'во се случва в главата му. Но вярвам, че ще му стане неудобно и ще спре. Някои мъже просто са пердета, но това не означава, че не обичат децата си :)).
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7695a1dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   7, по мое време също нямаше интернет, но имаше кабелна и ако баща ми е гледал (със сигурност го е правил, де) го е правил така, че да не разбера. Баща й като спи в хола, да си затваря вратата поне. Не виждам никаква логика да седи на отворена врата и да си запя порно при положение, че много ясно дъщеря му или жена му могат да станат през нощта. Компютърът доколкото разбирам не е на баща й, щом авторката казва, че не му разбира много, а е някакъв общ за семейството, тоест той като голям човек би трябвало да я щади нея и да помисли за това как би се почувствала, ако намери това, което е намерила. Както казах вече, аз хисторито си трия винаги, защото и моят комп се ползва от други хора в къщи. Много ми е интересно, как би се почувствал този татко, ако дъщеря му си заведе приятел в тях и се сексят в нейната стая без да се съобразяват и да са особено тихи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 132dfd391d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката : Здравейте и благодаря за отговорите.
Към номер 6 "Авторке, би ли споделила на колко години си? " - на 16 години съм.

Виждам някой да казват че аз съм го шпионирала и защо съм минавала от хола, ами минавам от хола, защото няма от къде другаде да мина за да ползвам тоалетна... какво мога да направя да стоя и да се стискам... Иначе в спалнята никога не влизам особено, ако знам, че и майка и татко са там, ама каква вина имам, когато татко заспива в хола и в кухнята да отида пак от там минавам.

А иначе за порното на компа ми, това за интернета някои беше писал, че сме нямали, интернет имаме от години, но досега той никога не го е ползвал за такова нещо, защото както ви казвам, той много не го използва и когато е сядал ме караше аз да му обяснявам как да влезе в интернет, трудно се оправяше, след това много време не е сядал. И това именно ме шокира. Знам че не ми е работа да му се меся, за такова пък нещо да не говорим, но според мен той сам не се крие. Щом може да се е научил да посещава такива сайтове, не му пречи да научи и как се прие историята...

А на майка за сега нищо няма да казвам и без това ми е изключително неудобна ситуацията... Но ако почне да излиза извън всякакви граници ще се наложи да кажа на някои от двамата. Благодаря ви отново за отговорите :) И от мен да знаете че за децата (момичетата по конкретно) никак не е приятно да стават свидетели на такива неща..., колкото и нормални да са те за мъжете.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9cfc2fa72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 8 много си зле. Авторката ясно е казала, че е изненадана, че баща и изобщо знае как да си пусне порно на компютара. Как точно очакваш от човек с такива компютарни умения, изобщо да знае за съществуването на "хистори", да неговорим за това как се трие то.

В моят апартамент холът е преходен, така че щом мина от там и баща ми гледа порно, той няма друг избор освен да се прави на заспал, така е на много места в България. Как не ти е неудобно да обвиняваш човек за който не знаеш нищо в нещо толкова долно. Проблемът на дали е в баща и, по скоро е в твоята сбъркана психика!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e2dd3ba43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   A бе щом пак се крие не е толкова извратен, сигурно ако беше в час, че историята може да се трие щеше да го прави. ако един ден разбере, че навсякъде където цъка си остава като спомен в компа ще се почувства много неловко вярвай ми. Не е извратен споко, има си някви нужди просто

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7ad2bddad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Е защо да си трие от компа, на моя има само порно свалено и ми е все тая кой ще го вижда :D
нямам деца, ама веднъж гаджето ми вика дай си лаптопа че домашния ти нещо не работи и като видя - ужас вика. е после си гледахме заедно. порното сближава!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 966f7d452b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Така е номер 11, зле съм :)). Човекът до вчера ептен не разбирал от компютри, дето се вика хляб му давал да не го ухапе, а глей, моля ти се, на второто сядане - вече ловко маневрира из порно сайтовете :)) Ма на кой му пука к'во е хистъри и скрити файлове! Както е казал поетът:

"Какъв ти тук ужас? ! –

Той ****** човека. –

Това е прекрасно, нали? "

Е те такъв прогрес на мъжкия компютърен гений за мен е непостижим *-*. Прав си - неудобно ми е.
(от мноу засрамен номер 8)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7695a1dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   And the winner is.... номер 13! Получаваш награда за най-неадекватно включване в темата :D

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ccccaeec70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами те много мъже на средна възраст като се научат да ползват компа, първото нещо, което правят е да гледат порно.
Има мъже, които обичат да правят секс с жените си на порно и други, които не го правят, но им се иска.
Също така е нормално мъжете да мастурбират всеки ден, дори и женените го правят често. За жените е шокиращо, тъй като не се говори за тези неща и когато научат случайно си мислят, че е извратено. Жена никога няма да седне сама да гледа порно, освен може би в някои редки случаи. Пък и мастурбирането е по рядко при жените, а не всеки ден.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: af901e404d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И аз съм на мнение да спреш да шпионираш, ти вършиш нередни неща, а не той.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5f3997b703
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Към авторката.
Най-добре е в такива случаи, човек да проявява по-голяма толерантност и дискретност. Обичай повече родителите си. Те също имат някакви човешки нужди и слабости. Ти пък се прави, че нищо не забелязваш. Не коментирай, никога! Вие сте си все пак едно семейство. Надявам се, че и ти също би желала, татко ти и майка ти да проявяват толерантност, разбиране и дискретност, ако ти си с момче в къщи?
Баща ти не е извратен! Просто не си пъхай носа в неговия личен свят. Стой настрани и не се рови в личното му пространство, най-малкото, не е красиво от твоя страна! Прави се, че нищо не забелязваш!
Така е най-добре!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a260d38126
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   По-добре научи баща си, как би могъл да си трие хисторито и свърши едно добро дело! Обясни му защо това е хубаво да се знае понякога, че когато му се наложи да може да изтрива следите където е сърфирал! Явно човекът още не е много наясно с компютрите и не знае, че това може да се прави, но ти го пообразовай малко! Бъди деликатна и не му споменавай какво си видяла. Обичай повече родителите си!!! Понякога проявата на интелигентност се състои именно в това, да се правиш, че не забелязваш някои работи и да не шпионираш, когато става въпрос за неща от интимната сфера!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 02f6a5f369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   A бе я се гръмнете, тя не шпионира-видяла е веднъж случайно, после е започнала да следи дали продължава да гледа. Шпиониране знаете ли кво значи изобщо? Дълбоко се съмнявам да е застанала зад вратата и да гледа баща и като гледа порно какво прави. Айде къш като се научите кое кво значи, тогава елате да критикувате:р

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6c1a1cb786
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Абе и аз разбрах нещо такова за моя баща. Аз съм момче на 16 години. Един ден имахме гости и търсех някакъв сайт в който преди 2-3 седмици бях влизал. Тогава детето което ни беше на гости каза да прегледам историята и така ще го намеря, но с учудване видях порно сайтове. След като детето и родителите му си отидоха аз прегледах цялата хронология и разбрах че доста често посещава такива сайтове. Тогава не ми направи някакво голямо впечатление, но малко по-късно след този случай се събудих малко по-рано към 5-6 часа за да пия вода. Тогава чух майка ми как пъшка и веднага разбрах че в другата стая родителите ми правеха секс. не знам защо но се възбудих много и си набих една че*ия и веднага заспах

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8aefd78f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   В къщи, всеки може да свари някого в неудобна ситуация. Ами какво, извиняваш се и толкова! И по най-бързия начин се махаш от там и отиваш да си гледаш работата!
Или както случая с преминаването през хола, казваш: "Извинявай, искам да отида само до тоалетната" и край. Отиваш, свършваш си работата и без много, много да се заглеждаш тук и там се прибираш в стаята си. После се правиш, че нищо не си забелязала и край! Какво толкова има за обяснение?
В къщи всеки трябва да се грижи за спокойствието и комфорта на другите и да не ги притеснява!
Ако искаш да предупредиш за минаването си през хола, просто предварително почукай на врата, изчакай малко (извини се, ако трябва) и готово!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eec8ff15a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Авторке, искам честно да ми отговориш на 1 въпрос. Ти не гледаш ли порно? Не се ли самозадоволяваш? Според мен на 16 от поне 1 година трябва да го правиш. Ако го правиш, тогава какъв му е проблема? А и друг път да знаеш, че понякога е по-добре да не знаеш някои неща!!!!
Знам ли. Иначе 95% от мъжете гледат.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: da34a51e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мъжете обичат да гледат порно така, както жените обичат да гледат сапунени сериали.
Само че жените могат да гледат по всяко време и дори да пуснат звука силно, а мъжете трябва да се крият по кьошетата или на тъмно.
Това си е една дискриминация. Така че нека жените да са толерантни и да не шпионират поне. Още повече мъж на 50+ ще препочете да гледа (само да гледа) жени на 25 на екрана отколкото жена си на 45+.
Ясно ли е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8139169ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Съгласна съм с 23.
Нормално е.
Но не 95%, а 90% гледат.
Останалите 10% са попове.
Ха ха.


Ладия

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b4c43a6bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз бях на 18 когато разбрах, че баща ми гледа порно. Той и преди си е гледал, но е бил по дискретен докато бяхме малки с брат ми. За мен целия свят се срина в този момент- моят перфектен баща, моят идол, когото винаги съм смятала за супергерой се оказа...... нормален мъж като всички останали :)))))))))))

Предполагам, че и ти си така шокирана како аз бях, но ще свикнеш. Знам, че е странно да видиш, човек, когото цял живот си идеализирала в подобна светлина, но баща ти не е перверзен нито извратен. Просто е нормален човек с нормални слабости, а не супергерой както си мислела като малка. Приятелят ти също гледа 100% (или ще гледа ако нямаш такъв).

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 67582fa54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И моят баща е така. Едва ли има мъж, който да не гледа порно (въпреки че аз, като момиче, така и не успях да видя какво намират в порното - супер скучното е). Бях на 13-14, когато също като теб открих в хистърито на компютъра разни доста кофти сайтове с голи каки. Шок и отврат в първия момент, споделих с мама (на 13 още бях мнооого наивна и едва ли не ми се стори, че това порно е вид изневяра :д), но тя за щастие е пич, обърна го на майтап с първичните инстинкти на мъжете и така. Няма какво да се притесняваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0920f501b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   ... Всичко е нормално... ако се погледне... нормално с разбиране и търпение... няма ли ги!? минава в другата граница... които поставя граници... сам се ограничава.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 74e5a82deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Защо пък разделяте гледане на порно и изневяра? Обучават се някои:)))

И все пак съм твърдо убедена, че порното уби сексуалността на съвременните мъже. Дядовците им са били много по-потентни и без порно. То предлага фалшиви оргазми. Заблуждават мъжете за това, което би задоволило партньорката им, и развинтват фантазиите им за неща, които, ако не ги задоволят, се чувстват неудовлетворени. Ами ако искат секс с животно?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4be858f362
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Привет, аз съм на около 30 вече. От малък, още в зората на кабелните разбрах, че баща ми гледа порно. Опитвал се да не усещаме, но няма как. Винаги това ми е било противно, противно ми е и по принцип като си намества или държи ръката на онази работа, направо се афектирам. Не е нужно да следя баша ми, просто се разбира. Говорил е и по розовите телефони, сега компютъра го ползва за порно, но и за посещения на сайтове като гепи ме и други подобни. Предполагам, че майка ми знае. Аз нямам жена или деца, но ако имам семейство такова нещо би било недопутимо за мен, изобщо е отврат. Ти момиче си си много добре и не си единствена, ти държиш на семейните ценности. Макар че съм гледал порно и понякога задържам погледа си по разни красиви разголени снимки мисля, че това е една долнопробна индурстрия, която търгува с човешка плът, възползва се от слабостите на хората, изобщо адово изчадие. Има и сайтове pornography harms за вредите от порнографията, пристрастяването, изкривяване на действителността, как разваля семейства, съсипва човешки съдби. Мило момиче, радвам се, че има хора като теб. Надявам се бъдат все повече.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ed11194b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Към 29 -
Да, мина времето, когато искаха само с комшийката, балдъзата и приятелката на жената.
Покрай това порно искат и с животни, и с мъже, и с деца. И с анимационни герои.
Само с жената не искат.

Окаян народ...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bc11baa351
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Виждам че има различни мнения на малки и големи. Тъй като съм може би по-стар от баща й и имам дъщеря, която си надявам да не стане толкова малоумна, като авторката ще кажа мнението си. Ако мога да говоря от името на бащата на авторката, ще кажа - на когото в къщата нещо не му харесва - да си ходи! Майка ти и бащати те хранят, издържат и т. н., не за де ги следиш какво правят и какво мислят! И двамата са възрастни, домът им е техен - не твой! Ти нямаш абсолютно никакво право да изискваш от баща си или от майка си какво и как да гледат! Напротив! Твоето любопитство е за наказание - нарича си ГРЯХ! и всички религиозни общности го осъждат! Докато те отглеждат - ти имаш право само да изпълняваш! Ако не ти харесва - върви се издържай сама, живей си сама и никой няма да ти гледа в компа. А сигурно и 1 игла не си донесла в къщи, и компа сигурно е купен от баща ти!
любопитството е грях- запомни го!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5b6ef94842
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Всеки гледа порно. Не е извратен.
Мъжът ми гледа порно, особено, когато не му пускам. Защото понякога просто не ми се прави секс. Аз нямам нищо против да си гледа. Имаме бебе, но когато порасне, ще трябва да се трие хронологията. Кофтито е, че когато не прави дълго време секс (за него това е седмица) става нервен и нощем се върти и ме буди, което ме вбесява.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d05cd763b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Е тръгнал някой да осъжда и да говори за грях. Човече, 32, самото гледане на порно е грях. развратът също. Ако ти имаш такова властничестко отношение, като заптие, горката ти дъщеря, но твоя е, ти отговаряш за нея, след време ще искаш да те гледа и помага, ама дали ще има кой да те погледне. Повярвай ми знам много такива случаи, ако не искаш да си поредния се осъзнай. И не става въпрос за любопитство, просто старите не знаят как да се крият, не може един тийн да е по-захлупен от баща си и майка си. Изобщо мъжът и жената трябва да си отговарят взаимно на нуждите, защото се стига до порно, изневери, разврат. Ама айде да не коментирам, че тук явно половина не знаят какво е семейство, споделяне, любов. Стойте пред твто, реално вие сте един продукт на комерсиализацията, гледайте си сапунките, славито, порното, щом това са вашите ценности, образовайте децата си с тях, а после ревете "защо на мене"...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3a299bf149
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Гледането на порно е извратеност, затова и всички се крият, като го гледат.
Аз живея в Австрия и тука гледането на порно е достатъчна причина за развод по вина на гледащият такова = със съответните материални облаги за жената (познавам такава двойка - разведени заради порнозависимост на мъжа, по желание на жената )
Сложи парола на компютъра си и на тв порно каналите
- всеки съвременен телевизор има тази опция точно заради
тези мърсотии. Ако телевизора ви е стар- виж от ресиевера как става, обади се тв фирмата и питай как става
Порното е за масово затъпяване на населението и е опасно точно колкото е опасна и всяка друга дрога.
Не слушай по горните порнозависими мъже и жени.
Взимай мерки ~!

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 04fd34458e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Порното не е престъпление, гледането му също. Ако човека е знаел как се трие хистори е щял да го направи. А да ровиш в хисторито когато преди теб е имало друг човек е невъзпитано.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7001d503e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Мила недеи така, аз сам на 24 еба редовно по няколко пати на ден и гледам, знам 4е не бива да го прави пред теб, ама явно нвщоне му стига... забележи какво порно зяпа, аналния секс е признак на изпедерасяване, а какво ша кайеж ако след време земе те дерне отзад, а, може ти хареса, направо си кажи как го 4укаш, тва е...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1581d86242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   И моя дъртия гледа порно. Момче съм на 17 и ми става гадно. И аз гледам порно рядко но поне се крия а той тоз дъртия нито историята си трие (а знае как) нито пък канала сменя на тв-то. Дори ръцете не си мие. ОТВРАТ

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2292fc4a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Няма нищо ненормално в това, баща ти да гледа порно. Повечето мъже, независимо нот възраста мислят и говорят за секс непрекъснато. Според статистиките с гледането на подобни филми и клипове задоволяват и голяма част от нереализираните си фантасии. Може би ти е трудно да го приемеш като факт, твоят татко може да е идеален, но все пак е мъж. Плюс това го прави дискретно, не е допуснал, че може да се позаинтересуваш какво гледа в компа.

Това, че с майкати още правят секс показва, че не са загубили интере един към друг, а даже и от необходимост да е, но може да не се престраши никой от двамата да поиска нещо по-различно точно от страх да не го обвинят, че е извратен. Остави нещата така, баща ти не вреди на никой с нищо и както се казва-очи пълни, ръце-празни-нека си гледа човека, щом му доставя удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4e45fa6441
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Много странноо. Станало й неудобно, че татко спи на дивана и вика на сън, защото си помислила, че получава оргазъм, а не й станало неудобно, когато подслушвала как техните се забавляват ;)))

Ако обясня всъщност на какво се дължи това неудобство, не знам дали авторката на историята не се подвизава още в сайта и дали няма да се засегне... а с ие напълно нормално.

затова нека опитам с простички думи.

Авторката просто е пораснала и е разбрала, че татко, дето го е имала до този момент за различен от другите мъже, е всъщност просто мъж. И моя татко се криеше, че гледа порно.. :) но беше забавно тогава. Той се крие, аз се крия... докато не се хванахме взаимно и започнахме да се смеем като луди. После даже съм му показвала как да си влиза в интернет и да си търси, каквото му харесва, защото по телевизията давали клипове все с млади момичета на моята възраст едва ли не и не му било хубаво. Та го научих да се оправя с търсачките и да си сваля от замундата, което си го кефи. Имаше си една отделна папка на десктопа и никой не му влизаше там.
Точно тогава аз се бях запалила по хентай и веднъж му показах и тези филмчета къде са - беше му интересно, защото не знаеше какво са. Ама реши явно, че и рисуваните не са за него.. :)

Има един момент в живота на всяко момиче, в което то с изненада разбиора, че татко е мъж и че татко има сексуални нужди. Една скрита ревност се заражда тогава, едно сякаш разочарование. Нормално. До този ден татко е бил големия плюшен мечок, който можеш да прегръщаш спонтанно, в чиито скут можеш да сядаш... но след като истината за него се открие пред очите ни.. вече няакк ти е неудобно да му сядаш в скута, да го прегръщаш и т. н. После отминава това неудобство и с татко ти можеш да изградиш съвсем други взаимоотношения - много сърдечно и чисто приятелство, в крайна сметка той е единствения МЪЖ, който няма да изгубиш, сигурен ти е - няма да те замени с друга дъщеря, дори в случаите, когато татко има друго дете, ти винаги оставаш негова дъщеря.. просто разбираш, че този мъж винаги ще си е твой, каквото и да става утре и сигурността, която се намества в теб тогава е "вълшебна"

Авторката просто е пораснала!

Плам

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3769cd97ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До 35

Остана само да напишеш лозунги:
"Да вземем мерки срещу порното"
Издай и наръчник за 15 годишни: Как да сложим парола на порно каналите, които тате гледа?

Мила, пиеш ли си хапчетата редовно? А как си със секса? Задоволена ли си? Мастурбираш ли достатъчно често? Имаш някакъв проблем - обърни си внимание!

до 37... дано не си на 24, дано си някой 14 годишен, който сега си опознава фантазиите и е решил да се направи на мъж в някой форум. дано няма толкова ограничени хора на 24...амин!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82e0404752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Мисля че е нормално аз хващах моя баща преди няколко дена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dab1cd909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   И аз имам подобен проблем. Първо да кажа, че съм момче на 17г. Хващал съм и съм виждал в хистърито да е отварял сайт за гейове. Смятам, че си е хетеросексуален, но този сайт не е еднократно отварян и това ме плаши вече. Какви съвети бихте дали в този случай?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 870f5b1888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   " А на майка не съм казала, защото ми е неудобно и не знам как ще се почувства тя, но мисля че не подозира за това, което прави, може и да знае де, не знам.. " - най добре кажи на майка си, впрочем тя няма да е изненадана. Тези действия на баща ти, са породени от майка ти. Ако той получава всичко в спалнята, няма да има нужда от порно. Явно му липсва нещо, и той го компенсира чрез порното, възможно е да го засечеш и когато онанира, това да не те изненада. Във всички случаи, този вариан е по добър, околкото да тръгне по любовници, тогава ще настъпи трагедия в семейството. Та той е жив човек, не е от дърво, и той има усещания, които трябва да бъдат задоволени. По скоро си прави заключения, един ден като се омъжиш, не бъди като майка си, защото мъжът ти ще прави това което виждаш сега!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ae2d4c3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Нещо не схващам каво толкова е направил човека, че и чак извратен да го изкаате!

Незнам останалата част от коментиращите на каква възраст сте,но да гледаш порно е съвсем нормално, друг е въпросъ, че човека незнае как се трие хистърито и си мисли че като затвори прозореца всичко е готово.Това с преходния хол е доста неприатно и няма ка де се избегне , ама за бога момиче науче се да чукаш (на вратата ) що се отнася до теб след 10-ина години що порно ще изгледаш ........

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker