Какво не ви харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво не ви харесва?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1485 пъти
Споделете какво не ви харесва във брака ви, какво бихте променили, кое ви дразни? Харесва ли ви да сте женени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9e4aa38124
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещата, които ме дразнят, вече съм ги променила. Упях да презъвпитам мъж на над 40 и съм доволна от резултата. Една жена може да постигне много, ако има правилен подход.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4e294876d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен ми харесва да съм омъжема и според мен това се дължи не само на любовта помежду ни, но и на усилията, които полагаме всеки ден, за да бъдем щастливи заедно.
И двамата работим и получаваме горе долу еднаква заплата, въпреки че времената се менят - понякога аз вадя повече, понякога той. Семейният бюджет е общ и няма изпълнения тип “ твоята заплата е обща, с моята си е моя”. Всеки знае колко изкарва другият и има достъп до всички карти и сметки.
Пазаруваме, готвим и чистим заедно. Ремонтите също ги правим заедно - не делим “мъжка” и “женска” работа. Обичаме да пътуваме и винаги ходим на почивки сами - искаме да прекарваме време заедно, не с приятели или други двойки, тъй като от битовизми през останалото време не ни остава много време да си поседим и поговорим просто ей така.
В нашия брак има взаимна любов и уважение и няма място за егоизъм, лъжи, изневери и роднини. Ние сме си на първо място един за друг и не допускаме никой да ни се меси. Никой не е по-важен от партньорът на този свят. Държим на човека, с когото сме избрали да ставаме и да лягаме всяка вечер в добро и лошо, не на кръвната връзка.
Очаквам сега да има коментари тип той това той онова, които съм чувала много пъти от други жени. Истината е, че не може да се подхожда егоистичмо - само да мислиш за себе си, да искаш без да даваш. Никой не е длъжен по рождение да ви осигурява стандарт и да ви търпи без значение каква “свиня” сте и буквално, и преносно. Виждам много жени да не се поддържат за мъжа си, но за едната седмица на плажа пред непознати - стой та гледай диети. Не се напрягат да работят нещо високоплатено, а клатят краче на някоя лека работа - нали има кой да се бъхти. Заплатите си ги къткат за себе си, но “прибират” и разпределят заплатата на мъжа всеки месец. Правят тънки сметки как ще им купят имот само на тяхно име или как ще го заграбят при евентуалнс раздяла. Финансите са задължение на мъжа, но домакинската работа трябва да се дели (любимият ми двоен стандарт). Мога да продължавам безкрайно, но предполагам схванахте идеята - преди да обяинявате партьора, че не прави това и онова, се замислете вие какво правите насреща.
На тези, които ще ме обвинят, че ги “провокирам да ми завиждат” (понеже и подобни глупости съм чувала), искам предварително да ви кажа, че няма нищо подобно. Щом аз мога, можете и вие, стига да искате. По-горе съм ви дала моите съвети за щастлив брак и съм ви разказала как сме го постигнали ние. Искам да помогна и на други да се вдъхновят да бъдат като нас.

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: a6f1b792ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми харесва това, че мъжът ми се кара с другите хора и ги заплашва въпреки, че с мен се държи добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker