Проблем с баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с баща ми
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1222 пъти
Здравейте!

Аз съм младеж на 15 години живея в средно голям град, уча се добре, имам добри приятели, имам добро семейство, но има един проблем.

проблемът е в моето семейство и по-точно в баща ми. Баща ми има склоността да псува, АМА МНОГО ДА ПСУВА. Откакто аз се помня, той винаги, по всяко време, независимо къде се намира - псува.

По принцип по образование е електротехник и работи в фирма, която се занимава с ремонт на електрически уреди, поправка на електрически инсталации. Налага му се да отиде в накой дом да смени електрически бушони, да поправи електрическа печка и за всичко това получава добри доходи. Разказвал, че неговата работа е много бавна и уморителна; ядосват го клиентите; даже е имало случаи някой клиент да не си плати сметката за обслужване и така нататък. Псува даже и политиците, които ги дават по телевизията. Казва, че са долни б***и, ку*** и тъй.

С майка ми никога досега не е имало конфликт, нито дори с мен и сестра ми(на 20 години е). Майка ми и сестра ми се опитват да го успокоят. Даже майка ми понякога сяда да пие ракия със салата с него и търпеливо изслушва всички негови болки.

На мен лично баща ми е казвал, че и аз ще почна да псувам като каруцар, когато започна да работя поради простата причина, че животът е тежък.

Пак ще ви кажа, никога, АМА НИКОГА нито на мен, на майка ми и сестра ми не е посягал на бой, не ни е псувал. Абе изобщо не е ставало конфликт между нас.

Какво да направя, така че баща ми да спре да използва този вулгарен говор!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: b859fc0005
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не можеш да направиш. Той си е просто такъв, според мен. Ако мислиш, може да по говориш с него и да му обясниш, че това не е начина и до някъде те излага, малко или много. Но, дали, ще се промени, божа работа. Все пак, след като се държи добре с вас, не е чак толкова голям проблема.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a23161abef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да направиш докато живееш в тази свинщина. Повярвай доста популярна млад съм от баща ти най вероятно, но в момента в който се сблъскаш с реалноста наречена работа, сметки, данъци, семейство и ти най малкото ще псуваш защото постоянно ще си под напрежение дали ще успееш да изкараш пари дали ще ти платят и т.н.и като разбереш че системата работи срещу хората и много други работи ще искаш да кажеш и направиш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a1aa3880a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нищо не можеш да направиш. Така си изразходва агресията. Радвай се, че е по този начин, а не да бие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 093c194af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В някой случай трябва да се препсува работата в момента за да тръгне. Иначе се не става. Прав е човека.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3c2a7950e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе,

Разбирам те напълно, не е нормално човек да псува, независимо по каква причина. Особено да псува на майка или да изрича още други проклятия и гадости. Доказано е, че псувните и обидите влияят отрицателно не само на човешката душа, но и на човешкото тяло. Псувните неслучайно са наричани от Църквата и като сатанинска "лексика", тъй като вредят и осакатяват духовно на човека.

Псувните, ругатните , проклятията влияят зле и на мисленето, мозъка и психиката - получават се и изменения на клетъчно ниво и различни хронични заболявания. Псувните са и израз на оскъден речник и водят до намаляване на културата на човека. А някои, които псуват могат да получат и рак на мозъка, на езика и гърлото или на друга част от главата и гърлото.

Псувните влияят и пречат на възможността на дадена хетеросексуална двойка да има свои деца. Ако жената псува на майка, тя си навлича проклятие върху самата себе си, а тялото й може да придобие повече мъжки хормони и пкя, които да пречат за забременяване. Същото се отнася и за мъжа и половото му здраве.

Поговори с баща ти и кажи му,че не харесваш това, че той псува. Ако той иска да има физическо и психическо добро здраве, да не псува на майка или да не изрича такива гадости.

 
  ...


...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 77e7e2e80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е, какво като псува. Ако клиентите го ядосват много ясно, че ще псува. Работи и ти с клиенти и ще видиш дали няма да ти се прииска да напсуваш някого. Аз съм работила с клиенти и знам какво е. Не само ми идва да псувам но и да убия някого.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker