Семейни проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейни проблеми
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1215 пъти
Здравейте на 25 съм, живея напълно самостоятелно от 22 годишен на квартира в друг град. Като дойдох в този град 9 месеца живях със съквартирант, след това известно време бях сам нямаше проблеми. Вземах сестра ми при мен и така докато не си намерих приятелка. За начало добре покрай тези карантини живяхме малко заедно около 2 седмици, докато сестрата остана без работа и се прибра при наще. След което се върна и пак започна работа, но през това време започнахме с приятелката да говорим да живеем заедно дали в тази квартира или друга САМИ без никой нормално е като искаш да създаваш нещо сериозно най добре двамата да няма никой. Отначалото казахме на сестрата че да си търси квартира и обсъждахме варианта и ние да намерим нещо. Сестрата се задейства и си намери квартира и работа няма проблеми. С моята приятелка ходихме на огледи на други квартира в нейния квартал както иска защото в моя нямаше много, пък и тя работи в нейния квартал и ще им е по удобно за нея и т. н. Един ден започнахме да се караме като се изнесем аз и сестрата от мойта квартира кой какво ще взема като телевизор микровълнова и някакви дребни работи, една седмица спорове и проблеми, после отново спорове и проблеми как съм щял да помагам финансово на нея, как мога да им преотстъпвам тези Ел. Уреди и т. н. и започнахме да гледаме квартири до работното и място близо до у тях. Не иска другаде освен в нейния квартал защото другаде им е било далеч от работа, нормално е ще бъде на график и нощни дежурства ще им даже разбирам всичко. Така доста дълго се подскарвахме кой какво ще вземе и какво не се на телефона де като се видим, и един ден реших да им кажа щом ще имаме спорове за това нещо и за такива работи да си останем тука в тая квартира и после ще търсим нещо по добро и по хубаво. Квартирата ми е стара и заради това не и иска да идва там и не им харесва обстановката, далеч е било от работа иска си в нейния квартал. Добре всичкото го разбирам няма проблеми съм съгласен всичко да е за нейно удобство и тя да е добре, но едно не мога да разбера на нова квартира по добре обзаведена по хубава ще заживеем заедно и в нейния квартал, иначе в сегашното положение няма да дойде, имам кола, изкарвам добре т. н. какъв е проблема не знам никой не ми помага, не ми дава и една стотинка, сам съм и сам се оправям не разчитам на никой за разлика от нея тя сама не може да се оправя нищо че е на 28 години и още живее при тяхните. Сега като се замисля как сме се търпели толкова с наше под един покрив до 22 години не знам, трябваше още на 18 да си хвана пътя и да се изнеса. И след всичките тези глупости им казах да дойде при мен да поживеем заедно и после ще намерим нещо друго. Като дойде при мен ще сме само двамата както беше едно от исканията им. В крайна сметка заслужава ли си да живееш с някого при такива условия. Предварително благодаря и се извинявам за правописните грешки и бих се радвал ако споделите вашите съвети и житейски опит с мен! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: cc5562b3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сестра ти да си намери квартира сама или с приятел. Време е вече да живеете самостоятелно. Но дай й печки и пр. Тя все пак е дама, а ти -кавалер. Най-глупавото нещо е да се караш с роднините си за електроуреди или вещи.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ade2344973
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оох, не знам къде учиш и дали изобщо работиш, но трябва да ти кажа, че правописът ти е отвратителен! Текстът ти е пълен с пунктуационни грешки; неспазване на пълен и кратък член; неправилно изписване на думи и също така има и нелогично подреждане на думите в изреченията.

Да се върнем на темата! Все пак ТИ И СЕСТРА ТИ сте големи хора и е смешно да се сърдите като малки деца! Съберете се всички заедно и обсъдете внимателно трудното положение и чак тогава вземете какво да се прави!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e9600d557e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   №2 пише, " Съберете се всички заедно и обсъдете внимателно трудното положение и чак тогава вземете какво да се прави! " - присмял се хърбел на щърбел. Когато правиш забележки на някого, трябва да си убеден, че си безупречен. №2 прави забележки за правопис, а той добре ли се изразява -" обсъдете и вземете какво да се прави"!? Какво да вземат, тоягите или решение?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 10bb6e83ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Според мен не е трябвало да казваш на сестра си да си търси квартира. Все едно я гониш. Виж какво се получава сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker