Към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Към мъжете
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1853 пъти
Здравейте, пише ви една омъжена жена с 5 годишен брачен опит(да го наречем така). Въпросът ми е главно към мъжете. Какво един мъж мисли, че трябва да правии и се чуства длъжен да прави за семейството си? Какви отговорности има към децата, какви към съпругата и какви към дома(ремонти, пари, почивки, пазар и др. При мен е следното. трябва да дудна, да мрънка, да крещя и да се нервирам та чак след това нещо да се свърши и то даже е през пръсти. аз се отчайва и не се старая за нищо вкъщи или за самата себе си. Здухвам се. Мисля като се преместим да не общувам с него само в краен случай. Моля го да си направим дискотечка вкъщи и д танцуваме с децата а той ми отговаря че душата му излизала. Вечно било на моето

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9f13d0a2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   С такава откачалка, всеки истински мъж би постъпил така! Продължи да дуднеш, и ще си танцуваш сама!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 862bec8ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Време е да стане бившият ти мъж. За децата е нечовешки вредно да живеят с родители, които не могат да се грижат дори за себе си! Бягай! Най-вече заради децата.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 08b12c04c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Да да "истински" мъж.... Истинският мъж няма да чака жена му да каже боядисай, направи ремонт или помогни ми с тежкото, защото съм бременна. Аман от "истински" мъже
Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e981b5e21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Дискотечка...да ти имам проблемите.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: dd384399f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да дискотека! Искам да вършим нещо заедно с децата си. Какво му е толкова усилието. Като погледнеш нямаме никакви отношения един към друг. Пазаруваме и това правим заедно. Понякога излизаме, но мъжа ми не се откъсва от телефона

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bfe0f7924a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вече се уверявам, че от днешните мъже нищо не става. Няма такива мързели и паразити. Тази история е една от многото доказващи твърдението ми. И да си чешем езиците, какви са задълженията на мъжът с нищо няма да се допринесе. При мен и всички около мен е едно и също. Жените си дуднем, но някой да се замисли, няма. Картинката е една и съща, вечно седящ на дивана търтей, чиято единствена цел е да съществува на гърба на жена си. Преди няколко дни изхвърлих багажа на един такъв. Авторке, по-горе са ти го казали, бягай, ако не агония до живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7a7285c1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Обсъдих с моя мъж темата и двамата сме на мнение, че си измисляш проблеми и дуднеш за тях, което от своя страна никак не е приятно. На човека не му идва желание да танцува с децата, ти го караш да прави дискотечка, в която да го насилваш да танцува, как искаш да скочи и да го направи с желание?
Мъжете действат с логика и биха свършили всичко и в дома и извън него само ако има логична полза.
За ремонт /боядисване/ ако децата са малки ненавършили 6г и им се позволява да драскат и цапат по стените, няма нужда да се боядисва, като навършат 6г и им се обясни че е дошъл края на драскането, тогава нова боя в цялото жилище.
Какво пък значи помогни ми с тежкото, защото съм бременна, като си бременна, защо въобще си се натоварила? Като има нещо тежко за пренасяне просто го помоли, защо си тръгнала ти да пренасяш?
При нас е следното
ремонти прави само той и сам, аз стоя в стаята където той ремонтира да му правя компания.
Пари в къщи носи само той и ги дава в мен, аз не работя, домакиня съм.
Почивките решавам аз къде ще ходим според неговите почивни дни, като се съобразявам с предпочитанията му, но той много помага с приготовленията и аз багаж не пренасям.
На пазар ходим двамата за да не вдигам тежко, след като се приберем той подрежда покупките по шкафовете.
Аз простирам той събира дрехите, аз ги сгъвам, той подрежда по гардероба.
На твое място бих се отказала от идеята за домашна дискотека в която да карам той да танцува. Или му казваш че дискотеката е само за теб и децата или сменяш идеята за помещението с такава която да му харесва на него. Все пак до колкото разбирам идеята ти е да го накараш да има общи занимания с децата ви. С тази твоя идея за дискотеката ти обричаш бъдещето си на дуднене, ще дуднеш да я направи, после редовно ще дуднеш всички в семейството да танцуват с теб в дискотеката, като ти откажат ще имаш нов повод за дуднене и т. н.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: af6df8ae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Дискотечка???...Ти сериозно ли?Как като си бременна ще се друсаш и скачаш?Знаеш ли как може да прокървиш и да трябва после да лежиш и пиеш хапчета.
Иначе за другото съм съгласен,че мъжа ти трябва да поема товара за по-тежките дейности.Но може би нямаш правилен подход как да му кажеш и изискаш,а явно не може и да очакваш той сам да се сети.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: df7e5568a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторката
Само да ви кажа, че дори и тичам с корема. (8 месец съм) . Имам още две малки деца под 4 год. Да вярно е аз не знам, как да си пойскам( така мазната,) че да не разбира, че го контролира. Някак си не е за мен това

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 3efd51d655
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   ами като позволявате на мъжете си нищо така не правят така ще бъде.
както се разберете още от самото начало така ще бъде.

Но писна ми от битовизми.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: fe31da6314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пълно с неграмотни хора.
Мъжът ти е кретен авторке, моят е същият. По-добре го търпи, че издръжката на децата ще бъде нищожна. Пък и с 3 деца, по-добре да сте заедно.
Почни да го ухажваш, готви му вкусно и му прави масажчета. Мъжете обичат лигли и кифли.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: fe31da6314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да добавя, номер 12 съм и хубава свирка с техника дълбоко гърло. Като родиш стриптийз и анален секс. Ще направи всичко ремонти, даже без да го молиш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: f45e81f221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Поредната готована, дето от мързел и дълго майчинство се чуди какво да измисли. Ами намери си друг, който ще ти изпълнява желанията. Като мътиш златното яйце и всеки ти е длъжен. Е ще те разочаровам, не си принцеса, да те носят на ръце, като си забременяла не е нещо особено. Аз работих до 8 месец и нямах време да мисля за дискотеки, да правя капризи за храни, истерии и лудости. Така си го подреди Ла че 10 години от майчинство в майчинство ще изкараш. Скучно ти е лежането, но на данъкоплатците, дето бачка да ти плащат майчинството не им е скучно. Като си го видяла какъв е, ок един път си се излъгал, втори, трети. Защо след първото не се върна на работа, детето на ясла, мъжът го зарязваш? Ааа трябва да работиш вярно, ами ще го търпиш, радвай се че не те спуква от бой.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 5f0eae603d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хей, авторке, ти нормална ли си? Ако съм на мястото на мъжа ти ще ти дръпна един хубав бой, че да ме запомниш. Нищо че си бременна. Ще ти дам една дискотечка в къщи, че няма да можеш да я носиш. Я я виж ти, какво и се приискало?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker