Не е честно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не е честно...
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1470 пъти
След инжекции, хапчета стимулация след 4г. Много рев молитви и надяване получих сина си. С баща му не се получи. Сега с нов мъж до себе си след 6г. След раждането си, опитвахме 2 г. уж сме здрави и не ставаше Изведнъж забременях, радвах се страхувах се, пих какво ли не ходих при 2 лекари -нямам пиликистоза като преди и щастието ни се помъчи след 5 месеца почти. Умря просто така не се развива. Дали заради тежкия вирус които изкарахме, дали не бе ковид? И ето че след 2 месеца след аборта не става. А така да ме боли всички казват: ще стане иска време, а извинете ме, но как става при ромките на 13? Не пият нищо ходят голи и боси. Защо те имат деца, а милиони жени като мен ревът денонощно и не става? Аз мога да осигуря бъдеще на дете, а не става. След аборта всякъш не съм аз, мъжът ми казва имаш едно, ще имаш още едно иска време. Много хора дори едно тяхно нямат, но... въпроса е къде сгреших, че съм така наказана? Как да спра да мисля за тази фикс идея? Как да спра мислите си, че да се получат нещата? Исках да споделя малко да ми олекне, защото тук роднините ми не ме разбират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: ae51780df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми те раждат на по 13,когато организма още не е толкова замърсен от всичките боклуци, с които ни тъпчат. Ти предполагам не си оробвала да забременееш на 13, нали? Мисля, че е логично защо те успяват в такъв случаи. Тояа, че ходят голи и боси е полезно за тялото, не знам защо си мислиш, че е някакъв минус. Има едно нещо, което се нарича заземяване и има научни проучвания по случая. Но само като те чета, виждам, че не си много наясно кое е полезно за здравето и си го прецакала най-вероятно. Ти освен изследвания, трябяа да приемаш и фолиева киселина и витамини к минерали през зимата. Също така трябвя да спреш да ядеш неща със срок на годност от по няколко месеца от рафтовете,очевдино че консервантите няма да ти повлияят добре. Детокс на организма, който ще ти е безумно затлачен, прави ли? То това е първото нещо, което трябв да направиш, за да премахнеш натрупаните тежки метали и отлагания по червата. Автоимунни заболявания на щитовидната жлеза, ако има, трябва да спреш бялото брашно. И да нямаша, трябва да го избягваш, до колкото е възможно. Гледай видеата на Пелазов, той обяснява защо. Боса трябв д ходиш поне лятото в градината или на плажа, намалява възпалителни заболявания, прочети за заземяване. Каквито болести други имаш - трябва да ги излекуваш. Обърни си внимание и на зъбите, от живачни пломби се получавал гастрит и после можело и да ослепееш дори. Предполагам, че ти нямаш, но ако има някакъв проблем там, това ти сваля имунитета и резултатите са налице. Не ми се пише повече, ако си направиш проучванията по нещата, които ти изредих, ще си помогнеш поне малко. Другия вариант е да продължаваш да мрънкаш за неща, които са разрешими. Ако е втория, спирам да чета.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4eaeb68ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам че не мога да ти помогна, но никой не може, или ще стане или не. Но мога да ти кажа защо при ромките става. Първото нещо е храненето, те често гладуват и се хранят с различни от младите българки храни. Ти последно кога яде мекици? Малката ромка яде мекиции през ден и никога не е кусвала киноа, авокадо или ципура, които са нетипични за месторождението храни. Второ малката ромка много се движи, не в фитнеса, а извършва всичката домакинска работа в дом където живеят 7-10 човека, пере килими всяка седмица, с четка на колена в студена вода. Трето младата ромка не плаче като теб, тя използва всяка възможност да се весели, пуска си кючека и танцува в дома си сама докато шета, често се смее с глас. Тяло наситено с хормона на стеса надали ще зачене лесно.
Затова оставам с мнението, че живота, който живеем българите влияе много. Тези три неща хранене, физическа активност и емоционално състояние влияят.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 60b50d1195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Само не разбрах защо ти е второ дете от различен мъж, за да го задържиш ли?! А мислиш ли за първото дете, дали иска втори баща и дете, което ще обичат повече от него?! Съжалявам, но това е голата истина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3fbb8bc9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много интересно хора, които не могат да пишат и делят децата на свои и чужди, какво ли пък "бъдеще могат да осигурят" на клетото дете. Аман.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 38188e0bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   На въпроса защо няма как да получиш отговор, приеми, че някои неща просто се случват. Някои хора са здрави, други - болни, някои са умни, други - глупави... такъв е животът, не е справедлив като цяло.
Съветът ми е да приемеш нещата, да се поуспокоиш, доколкото е възможно и да продължиш напред. Храни се здравословно, спортувай и продължавайте с опитите.
Успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bc99694073
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ужас, как може да пробваш толкова скоро след аборта!??

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9c2fd9d931
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пак направи стимулация и ако трябва инвитро. В този стресов живот човек незнае откъде му идват всички тези проблеми. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6ce554cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Историята ми е подобна на твоята. Имам упорита поликистоза и не мога да забременея по естествен начин. След 3 години опити, от които 2 с 4 ин витро трансфера, най-накрая ни се роди дъщеричка. В началото бяха се хванали 2 ембриона, но вторият загина сравнително рано и тялото го изхвърли по естествен път без да навреди на другия. Имаме още замразени ембриони и скоро ще пробваме пак.
Гледай от добрата страна, въпреки че е трудно да преживееш спонтанен аборт в по-късен месец. Поне знаеш, че можеш да забременяваш естествено. Но във вашия случай може би е по-добре да се обърнете към репродуктивен специалист, особено ако не искате да чакате. И на мен всички в началото ми казваха да се успокоя, да не го мисля, че само ще си дойде и тем подобни успокоения, но ако ги бях послушала още щях да си чакам да забременея.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 60b50d1195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Очевидно за теб да родиш на втория си мъж е идея фикс, което никак не е добре. В смисъл, само за разплод ли е една връзка, не разбирам?! Доста примитивно мислиш, действаш и между другото пишеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c667e04c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Ами, честно казано звучиш много отровен човек- завистник и хейтър. На всичкото отгоре не можеш да се изразяваш и да пишеш, за 6 години по една приказка да беше чела на детето, щеше да се научиш поне на изказ. Явно ти е важно само количеството. От месеци не си ти, имаш фикс идея, не мислиш за друго... Чудно. Представи си как се чувства синът ти да е лишен от вниманието и мислите ти, защото ти си мечтаеш за друго дете. Това честно ли е?

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: df9af3ee63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Обикновенно жените, които нямат нито 1 дете и опитват да имат реват така. А ти вече имаш 1. Я кажи колко деца искаш да имаш? А ромките просто правят много повече секс. Сигурно и с много мъже и все с някой става. Те и някой българки забременяват рано, но правят тайно аборт. Ти на колко години си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker