Мисля че братовчед ми е влюбен в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мисля че братовчед ми е влюбен в мен
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2266 пъти
Здравейте на всички. Първо искам да се извиня за лош правопис, но не съм учила в България, защото живея в чужбина от дете.
Моята история е по - особена и имам нужда от помощ. От някъде месец малкият ми братовчед който е на 9 г. ( Аз съм на 22г. ) се свърза с мен по Вайбър и ми пише всеки ден. Което е странно защото той живее в България, а аз в чужбина и не сме се виждали от 5 г. Но както и да е, аз му пиша когато мога. Забелязвам, обаче че ми пише странни неща от рода на ( защо не пишеш, криеш ли нещо от мен и тн. ) Казва ми постоянно, че ме обича а ние дори не сме били близки. Праща ми странни съобщения за любов. Днес ме попита сесксоален въпрос което за мен беше края. Не знам сега как да поема ситуацията. Искам да бъда деликатна, защото е дете и е роднина. Ако можете да ми помогнете със съвет как да реагирам ще бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1d6f4276a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да започнеш постепенно да разреждаш комуникацията с него, като използваш и благородната лъжа, че вече си имаш приятел. Не забравяй, че колкото повече му обръщаш внимание, толкова повече ще те търси малкия. Може и да не е влюбен, а чисто и просто да задоволява обичайното си детско любопитство. Във всеки случай, ако не успееш да се справиш сама, сподели с майка му или баща му.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1e22947eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нека първо ти напомня, че това е дете на едва 9 години. Както знаеш малките деца не ги е срам, те нямат такова чувство, а някои от тях въобще пък са много отворени. Те се къпят в басейна голи. Това говори достатъчно. Плюс това до десет години ми беше много тъжно защо си нямам сестра, за която да се оженя като порасна (!) Децата не разбираме много неща. Но от друга страна явно наистина отдавна не си била в България. Аз съм на 17, мога да кажа, че това е новото поколение, което е по-различно...
Нищо не му говори, след време ще му омръзни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8c32c932d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нормално е, дете е. Явно хормоните започват да се събуждат, а и ако е подучуло това-онова. Вижда в теб хубава какичка, която е по-навътре. Все пак децата все още нямат усещане за тактичност.

И аз като бях може би на 22, ми се беше лепнало едно комшийско момиче на 11. Не можех да го изгоня отвкъщи по цял ден, искаше да се оженим, пишеше ми любовни писма. Даже едното си го пазя още. Преди време я бях видял, беше вече студентка и мислех да ѝ покажа писмото ей така на майтап да се посмеем, но реших, че може да се засрами и не го направих. Аз си давах сметка, че детето просто е имало някакви чувства по детски и гледах да не съм груб. Нормално е, всеки е бил дете и си е имал някаква детска любов, бил е любопитен относно интимни неща и т.н.

Като бях може би на 17 (не помня точно), братовчедка ми, която е с 8 г. по-малка, директно ми каза да си покажа онази работа, понеже тя не била виждала и ѝ е било любопитно. И това го каза съвсем спокойно, все едно нищо нередно няма в това. Просто дете на такава възраст не приема нещата по този начин, няма го още това усещане за морал, нередност и подобни. Аз разбира се, тогава в пика на пубертета, тъкмо започнал да води полов живот, се засраминх, бях шокиран и не знаех какво да ѝ отговоря. Бях в шок, че дете на толкова години вече се интересува от такива неща. Но при нея явно беше чисто любопитство. Опитах се да и обясня, че не се прави и не се говори така, че това са лични интимни работи и т.н. Но от позицията на пубер едва ли съм обяснил много добре, а и тя надали да ме е разбрала много тогава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3549e44509
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто му обясни, че роднини не могат да бъдат гаджета / съпрузи и пр. На 9 години няма как да е "влюбен" в когото и да е. Моето предположение е, че родителите му не му обръщат никакво внимание, на него му е скучно и е по цял ден пред компютъра. 90% от децата в България са така. Няма контакт с родителите, "оправданието" е, че "живота е труден", нищо, че никога в историята не сме били по-задоволени и така. Такова е положението тук, това, което можеш да направиш, е да му отклониш вниманието от това, но детето не е виновно, жертва е.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1e22947eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не дей му говори такива неща, защото ще разкаже на родителите си и тогава ще стане гадно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dc72293d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на коментар 3!!! Имало и интелигентни хора!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 88c19a9bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Може от неговия акаунт да пише баща му, даже сигурно е така, направо режи не отгоаряй, виждал съм го това и друг път.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3e344d412a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти си каката,отракай го теоретически и практически когато се видите в България.Ще ти бъде много благодарен и предан,повярвай ми!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 94a525ce68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помогни на момчето, какво лошо има, вдъхни му кураж, скоро ще започне да гони мацки, дай му уроци!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c7552c3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Правиш скрийшотове на всичко, което ти е писал и ги пращаш на родителите му да си сложат синчето в ред и да му обърнат внимание. Децата на тая възраст трябва да играят и да си четат книжките за лятото не да се заглеждат по какички и да навлизат в темите за възрастни. Аз лично така бих направила. Другият вариант е казваш му директно как стоят нещата, че първо сте роднини, второ е прекалено малък, щом се прави на компетентен по въпросите за възрастни значи може да понесе истината. Преди 9 г. когато бях 11 клас едно пишлеме от 6 клас тръгна да ми пише и да ми предлага да сме гаджета естествено го отрязах. ж. 27

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c7552c3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 ти нормален ли си първо са роднини и второ все още е дете?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 728ce26a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз имах случка с моята братовчедка. Още не бяхме семейни. Бяхме пийнали, възбудих я, тя се смееше, и уж се дърпаше. Но когато трябваше да действаме, тя се дръпна. На няколко пъти така, а и личи, че малко и трябва. Накрая и казах, че ужасно съм надървен и не издържам. Тя каза, добре, но само отзад, за по-сигурно. Помогна ми да го вкарам, намаза се с някакъв крем за ръце. Тясно дупе, хубав секс стана, и тя се изкефи. След време, като и напомнех какви сме ги вършели, тя отрича. Казва, че не сме правили секс, а само ми е "помогнала да свърша".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ee3bb64cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По-добре да не започвате връзка. Любовта си е любов ама ще настроите всички роднини.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker