Проблеми със семейството на мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми със семейството на мъжа ми
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1197 пъти
Изпълнена съм с яд и не мога да се преборя. Осъзнавам чувствата си, но не мога да се справя с тях. Знам защо е така, как се случило, но не мога да се преборя. Имам ужасен проблем със свекърва ми и зълва ми. От дълги години съм с моя мъж, винаги са искали да контролират всичко в живота ни наистина по 24 часа в денонощието. Аз за всички години се опитвам да им угаждам, винаги с нещо съм виновна и все за нещо ми се дразнят. Не издържам и това влияе на цялостния ми живот, прехвърля се върху отношенията ми с другите хора. Изнервена съм, станала съм много сприхава и да гледам на хората с недоверие. На кратко те са от малък град и си стоят по цял ден вкъщи от където мисля че идва проблема. Не излизат с никого и се чувствам като главен герой в сапунен сериал. Мисля че изобщо не си дават сметка по какъв начин влият на живота ни като цяло на мен и на сина им и за това продължава този тормоз. Нямам чак такава финансова възможност да си позволя психолог, знам че трябва да се справя с емоциита си. Не знам как и какво да направя. Понякога ми идва просто да се развикам и да крещя крещя, знам че това няма да оправи проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0716f2d82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ще ти спестя парите са психолог - директно режеш двете кобри и спираш всякакви разговори с тях, не те ли досрамя да им угаждат на уроспийте, че и да го изтъкваш като позитив? С мъжа се местите далече от майка му, ако откаже - махай го и си търси някой, който не е мамино синче.Как пък ще търпите тормоз, акъл имате ли бе, момичета? По-добре сама, отколкото някой да ти скапва живота, ако искаш продължавай, до няколко години може и от рак да се разболееш. Това ли искаш? Не разбирам, честно. Свестни мъже стоят сами, докато се занимавате с утайки. Можеш да живееш в пъти по-добре сама и поне да имаш шанс да намериш някой, който да е мъж не само по документи. И само не си измисляй сега оправдания как трябвало да ги търпиш, защото няма да ти повярвам. Винаги има начин, работа се намира, пари се изкарват. Айде, дано ти дойде акъла и ги махнеш тия. Направо ви се чудя вече, недей се изживява като някоя пепеляшка, сама се поставяш в ролята на жертва, вместо да теглиш чертата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6f6582f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За психолог пари не ти трябват, потърси помощ в някоя не правителствена организация те ще ти осигурят психолог или от каквото имаш нужда.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3634f67cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първоэспри да угаждаш. Бъдете самостоятелни, ограничи контакта шфне им се подданай. Игнорирай ги.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4af2ceb64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Защо си търпяла това нещо цял живот? И да,те те тормозят напълно съзнателно. Въпросът е защо ти го търпиш и нищо не предприемаш? Каква е ситуацията-живеете заедно ли? Ако е така се изнесете с мъжа ти на квартира. Да, ще струва пари, но иначе ти тези пари ще ги дадеш по лекарства и психолози. Вай-добре е напълно да спреш общуването с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 43f95c36f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не виждам какъв съвет може да ти се даде, не казваш проблема, а само че те тормозели, как те тормозят можем само да гадаем, при тях ли живееш? Ако живееш при тях изнесете се, ако те тормозят по телефона не вдигай, ако ти казват какво да правиш казвай им добре и си прави каквото си знаеш, ако те притискат да ходиш у тях или някъде с тях си намирай поводи да отказваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker