Да оставя ли децата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да оставя ли децата си?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1548 пъти
Здравейте, аз съм жена. Накратко за мен. Не съм грамотна, такаче моля да ме извините и да не ме нападате за това. Знам си го. Баща ми цял живот по затворите. Прибра се 1 седмица преди да се омъжа. Майка ми преди 2 години почина а баща и я заряза и ходеше по курви. Имам сестра по-голяма омъжена с дете. С моят мъж не се разбираме. Той не ме разбира и дори не се и опитва. Аз му казвам че се чувствам зле от неговото поведение а той ми заявява, че аз сама си го правя. Луда съм била. Душата му съм изкарала. Имаме деца. Чувствам се толкова зле, безполезна, нежелана, луда, дори не искам да си на храня децата. Нямам желание да готвя да чистя. Дори да се изкъпя или някаква хигиена. Нямам желание и децата да къпя да се занимавам да говоря. Мисля си че са ми пречка. Пречат ми да легна някаде и да умра. Съжалявам че съм ги родила и им сасипвам живота, искам някак да живея, но това е по силно от мен. Мъжа ми не му пука и не е до мен а напротив. Вдигна се малко и той ме свлече долу. Няма каде да отида и кой да ми помогне за децата а аз да работя. Малки са не ходят на децка ай съм бременна. Понякога чувствам, че е по - добре за тях да ги оставя на мъжа си. Той има майка която не се интересува, но би дошла с мъжа си за да я гледа съна й. Тя само го търси когато има нужда от пари. Веднъж реших да споделя с него че искам малко личен живот. Той ми каза да си ходя сестра му щяла да гледа децата. В началото на връзката ни, когато аз не желае нещо да правя той ми казваше, че ще ходи по други и аз испълняват всяко негово желание. Дори и да е унижава що за мен. След време съжителство реших да му казвам когато не ми харесва нещо а той ме гонеше. Крещи ми удря ми тупаници в тила наскоро ходех синио/жълта. Мисля че за децата ще е по добре да нямат откачалка покрай тях като мен, защото си го изкарвам на тях виждат ме. Ревла, нервна и им се отразява

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5f2f0e4cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да оставиш мъжа ти, не децата. Сама казваш, че той те дърпа надолу. Децата нямат вина, че той те кара да се чувстваш зле. Имаш нужда от подкрепа. Стягай се заради тях и вземи живота си в ръце.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7ab8c95a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надявам се да имаш пари, защото ще е малко трудно без тях. Зарязвай го бързо и иди при роднина или приятелка, ходи на психолог, поне веднъж седмично, за месец и половина най-малко. След това всичко ще се нареди. Обещавам.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 70fc208034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката
Опитвам се да говоря с него и да му изкажа моята позицияда. Разбере каде греши и кое ме наранява и да се опитва да не го прави, а той извърта нещата. Незнам това психически тормоз ли е? Аз се чувствам емоционално срината след като говоря с него. Ето пример. Помолих го да ми купи нещо от магазина 4 лева той ми заяви, когато се прибра че нее купил били скъпи. Разревах се след няколко часа отидох при него и казах че това мее наранил той ми отвърна че това си е мой проблем. Бил ми копувал скъпи неща(което не е вярно) и тка преценил и това бил направил ама с един тон. Аз се разплаках той на какво съчувствие. После му казвам че няма да му позволя да се подиграва с мен а той ми казва че той това не го е виждал като подигравка. Когато казал че ми копувал скъпи неща имал предвид, че бил съгласен да ми купи скъпи обувки. Защото когато избираме за децата му показах едни сандали. Аз му казвам човек не съм баба Ванга нито хвърлям боб всяка сутрин. Говори нормално така откачам. Той ми казва аз не искам тва и че не съм го бил разбирала

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c593ef7a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Май няма да излезе брак от вашето и двамата сте зле .Ти си ,може би с депресия и където и да отидеш , нищо няма да ти се прави ,няма да можеш да работиш . Дори и да си оставиш децата , след 1 година ще си бременна от друг. Нямаш капацитет да си подредиш живота , а и такъв мъж си намерила . Отиди на психиатър ,отиди на гинеколог да ти постави спирала ,да не си бременна непрекъснато . Опитай да се стабилизираш , защото децата ти ще бъдат нещастни ,ако ги оставиш .
Той какво те кара да правиш против волята ?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bd7109b617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти авторката и на другата тема ли си? Явно не разбираш, че не децата са ти проблемът, а собствените ти избори. Те не са паднали от небето, ти си ги родила и продължаваш да създаваш деца. За семейно планиране не си ли чувала?

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 429495063a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Леле, какъв е тоя боклук, ако съм ти майка, живота ще му стъжня. Той използва, че нямаш подкрепа и за това те тормози и бие. Това, че баща ти е бил по затворите може да е негатив в едно отношение, но позитив - в друго. Я го информирай какво прави тоя "хубостник" с тебе, да видим какво ще стане. Ако нямаш къде да идеш, принципно има кризисни центрове за жени, взимат ги с децата им. Но е по-добре при приятелка или роднина да идеш. Нямаш ли наследствен имот? Майчинство ще взимаш ли за тая бременност. Търси начини да си вземеш децата, защото тоя и тях ще бие. Ти си в депресия, заради мъжа ти, като се махнеш от него, ще се оправиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e935d41346
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да бе, що пък да не оставиш децата при насилника! Какъв е проблема? Що пък да не израснат с властен невротик, който периодично ще ги бие... прекрасно детство, чудо и приказ.
Не си много добре, но твоето е в последствие на продължителни стрес и унижения. Ти можеш да се стегнеш, да се успокоиш и да живееш като нормален човек. Мъжът ти, от друга страна, просто си е гаден тип и няма оправия.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b42e97877f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На първо място взимай противозачатъчни, за да спреш да раждаш деца. Тези, които имаш се опитай да ги настаниш в детска градина или ясла. Започни работа и го напусни този. Така само се завърташ в депресия и нищо не се получава. Той явно не му пука нито за децата, нито за теб, так че нямай големи надежди с него. Ти започвай да работиш и се спасявай с децата. Даже не си говори с него.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 70fc208034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката
Благодаря за подкрепата и истината в очите. Стегнах се вече спретнах ръкави и изчистих целия апартамент,ппгрижих се за себе си, за децата. Мъжа ми се прибра от работа и имаше малко съдове и ги довърши. Някак ми демонстрира, че съжалява

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 70fc208034
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката
Баща ми не го интересува за нас. Когато се прибра хвана сестра ми за гърлото, защото бяхме излезли на двора да перем килимите и започнахме да се пръскаме а нямало време кога да изсъхне ли. Затова и съм малко чалната. Отделно и без баща само жени, а аз от малка с голям бюст и съм била жертва на сексуален тормоз. Първото гадже на сестра мми правеше смешки и не си отлепяше ръката от задника ми докато бяхме сама. Аз не осъзнава какво се случва и не съм казвала на никого. В училище бях много тиха и доста се заяжда ха с мен. Мразех физическо, че леко както се движиш и почват да се клатят. След това слушаш коментарите на момчетата. Разхожда се винаги с широки горнища. Когато се Омъжих, сестра му много ми за виждаше. Каза ми и аз имах такива големи цици ама увиснаха. Тогава се бях привикнала с тялото си и обичах рокли и се грими|рах, бях дама

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 902248d7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Звънни в някоя фондация, която помага на жертви на домашно насилие. Спаси и себе си и децата. Те нямат вина за нищо не се ли спасите ще започне да малтретира и тях.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 67001b6cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изглежда имаш тежка форма на депресия, потърси психиатър да ти предпише лекарства и като ти просветне, ще вземеш правилното решение. В това състояние не взимай резки решения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 84fde83052
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Джендър алтернативи е такава фондация. Но има и други. Моя приятелка има 3 деца от мъж, който е пълен социопат. Днес я обича, оставя й големи суми пари и утре я пребива, че не може да си намери някаква вещ. Последното му насилие над нея беше заради слънчеви очила, които се оказаха паднали в колата му. Той я започнал, че не уважава вещите му, труда му, парите му, че без него е едно нищо, че ще проси и ще се влачи боса и гладна и подобни. Тя тръгнала да му обяснява, че цял ден е чистила и подреждала и ако са у тях е щяла да ги намери. И той й казал кво друго можеш да правиш, ти жертва ли се правиш, ей сега ще станеш жертва. И я пребил. Не са от малцинствата и двамата са вишисти, ама личностните разстройства не питат.
От фондацията и осигуриха социален работник, адвокат и психолог безплатно. Обяснили й какъв е той, какво състояние е развила тя самата - съзависимост. Как да действа за да изпълни целта си да замине с децата в чужбина, въпреки родителските му права и тя успя да го направи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 47b2cb6d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ти си много зле. Как ше си оставиш децата. Та те имат нужда от майка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker