Всичките роднини от страната на баща ми са ужасни хора. Как да ги изтърпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Всичките роднини от страната на баща ми са ужасни хора. Как да ги изтърпя?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 790 пъти
Подгответе се за дълга история. Ще се опитам да съкратя много неща.

Нашите са се запознали от приятели. Обичали са се и всичко е било наред. Ама тази история ще ви е позната. Много често се случва секървата да прецака всичко. Баба ми само лъжеше баща ми, а той е бил мамино синче и и е вярвал. Така повярва на лъжите и че мама е изневерявала. Мама също е забелязала как цялото семейство е скарано заради нея. Понеже баба ми е лъгала баща ми че мама е изневерявала, като тя забременя не вярваха че аз съм тяхно дете и са казвали "Нищо че не е наше, ще го обичаме страшно много". Като нашите са се развели са станали драми които ще ви ги спестя.

Понеже по закон трябва да ходя през ваканциите при тях аз ходих. Помня как съм плакала за мама, защото там беше гадно. Като съм у баба и дядо, тя ми говори как иска да умре казва ми "Вече си изживях живота, Господ да ме взима да умирам. " и такива неща. Като съм при баша ми, той не ми обръща внимание, НО ми се меси в личното пространство. Рови ми в телефона и в лаптопа. Казва ми да си махна паролата. Като ми подарява електнонни неща и като ги занеса при мама тя почва да се съмнява че има устройство за прослушване. Права е. Той все ми казва едни неща които съм ги говорила с мама или баба и се питам от къде ги знае.

И аз не съм невинна в ситуацията. Писала съм много пъти тук. Писах как съм лъжкиня. Е преувеличих там, защото вече не лъжа за сериозни неща. Преди обаче бях много зле. Лъгах за да се впиша. Направих си фалшив профил и баща ми ме хвана. Скара ми се. Прав е за тогава, но аз 13 годишната(тогава) глупачка продължих. Вече не правя такива неща, но баща ми ме хвана 2 пъти. Страх ме е ако се стигне до съд да не използва това срещу мен.

Преди като ми звъняха(бях много по-малка от 13) не си чувах телефона, защото е на вийбрация. Караха ми се много. Тогава исках да си говоря с тях. Сега ситуацията е гадна и нарочно не им вдигам и понякога ги лъжа. И ме хващат, знаете ли защо? Само лъжец знае когато някой лъже. Колко лъжи са ми казвали... Говорили са как мама е "изневерявала" и как ме е изоставила. Може да не помня много, но помня че прекарвах много време с мама.

И вуйчо и леля не са нормални. Вуйчо е готованко дето си лежи и вика на жена си да му носи вода и пиене. А леля е психично болна и ходи в болница. Понеже с мама сме в друг град и тази болница е в моят град. Много добре знам за какво е тази болница. Даже съм виждала хапчета(успокоителни). Ако не ги пие става нервна. Дъщерите и са нормални и мили. Те са нормални поне. Другият ми вуйчо е нормален също. Той затова не иска да вижда майка си и всички там. Той живее в чужбина, но идват един път в годината с внука си. Баба ми е говорила лоши неща за него. Абе тая жена за кого не говори лоши неща? Дори говори лоши неща за дядо... Тя нищо позитивно няма. С вуйчо се разбираме. Той си има и добра съпруга. Преди помня че отидохме на ресторант но бях малка. Само той разбира колко е прецакано това семейство. То затова всички са скъсали вериги с тях.

Само аз им останах и сега ги е яд защото не им угаждам. Винаги като стане нещо по тяхна вина не се обвиняват. Аз не искам да ходя при тях и затова обвияват мама, че ми говори лоши неща за тях. Не. Тя ми казва истината. Не е като да не ходя при тях нали? А аз ходя и виждам всичко. Виждам какви са манипулатори. Винаги те са прави и другите грешат. Нямам спомен някога да са казвали "Ние грешим. Съжаляваме ако сме те обидили. ", по-скоро казват "Майка ти е виновна. Ти се държиш като наш враг. Имам чувството че не си ми дъщеря, а враг. " и също ми казват "Твой е изборът ако не искаш да идваш. " и после казват "Нямаш право на избор докато не навършиш 18. Искаш, не искаш ще идваш. " и ме объркват.

Също нали трябва да ми дава пари всеки месец? Само защото не ходя при него той не праща пари с месеци и не наваксва тези месеци. И като праща пари, ще праща само 115лв. Аз съм чувала че за бебе се дават повече и не знам какво да мисля.

Благодаря на всички които са стигнали до тук. Не знам какво ще правя с тях още 2 години. Днес ми пратиха нов телефон, а аз изгубих телефонният номер на баща ми. Май ще трябва да му пиша. Ако му се обадя пак ще ми вика. Последно с него си говорихме миналата година като ми се накара че не съм му вдигнала, а аз не видях че ми е звънял. Не знам какво да правя. Цялата ми позитивна енергия си отива заради тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: d8be5927db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега на колко си? Не могат да те задължат да ходиш там.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 82ced181e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не й е лесно на майка ти и на теб. Ако можеш не им обръщай внимание. Помисли си, че са болни хора в главата и сърцето и дори не ги слушай какво говорят. Слагай си тапи за уши или слушалки. Общувай си повече с вуйчото, нищо, че е в чужбина, може и по скайп. И просто ги изтрай още няколко години и после нито ги виждай, нито ги чувай. Все едно не съществуват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker