Тъжна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тъжна съм
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 10766 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история. Знаете ли няма на кой да разкажа, а толкова ми е натежало.

Омъжена съм от скоро. Преди да се омъжа с мъжа ми бяхме гаджета година. Тази една година беше най хубавото нещо което ми се е случвало. Аз сам от малко градче където всички се познаваме. Всеки с който съм искала да имам сериозна връзка е искал само едно - да преспи една нощ с мен и след това да ме зареже. Срещнах мъжа ми в моят град но той е от далеч.

Преди да продължа може би трябва да кажа, че аз сам доста романтична по душа. Та мъжа ми докато бяхме гаджета беше най-страхотния, показа ми че наистина има любов. Караше ме да се чувствам добре, сигурна докато съм с него. Имахме романтични вечери, приятни моменти само за нас двамата.
Но като чели не може един човек да щастлив. Омъжих ме се и след седем месеца ни се роди едно малко ангелче. Една дъщеричка.

Знаетели щастлива съм и мъжа ми е щастлив, че си имаме детенце, но каточели нещо между нас .....

Нямаме време един за друг. Той постоянно е на работа прибира се уморен. Винаги е сърдит все за нещо се кара все нещо не му е наред. Аз си стоя вкъщи не съм идеалната съпруга, мисля че идеални хора няма, но гледам да сготвя, да изчистя. Сега с малката сме настинали Той казва че аз съм виновна. А на мен когато нещо ми е кофти ми се иска той да е до мен, нищо друго само да се сгуша в него и да ми каже, че е с мен и че ме разбира. Когато си легнем той ми върти гръб. Тежко ми е.

А толкова много го обичам. Той мен също ме обича усещам го, знам го. Но защо когато трябва да ме успокои той каточели напук се сърди?

Някой сигурно ще ме упрекне, но трябваше да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: a90647eed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, разбирам те много добре. Ние жените сме такива, че искаме постоянно всичко да е наред и да се чустваме щастливи. Повярвай ми, на мъжете ни им е страшно трудно. Те ходят на работа, за да ни издържат, а ние си седим в къщи и си гледаме децата.. и някак си не мислим за тези неща от рода на: да платим тока, водата, кабелната и т.н. Не че на нас ни е лесно, но замисли се на мъжете какво им е. Трудно е, но...

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 6aa81adda8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм, аз съм в същата ситуация и искам да кажа че да си гледаш детето без никаква помощ също не е лесно.. А домакинството и гледането на децата мъжете за нищо го нямат.... Направо съм бясна, че са такива тъпаци!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 50d2a926db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   А ако обясниш всичко това, което сподели с нас? Може би ще те разбере. Дайте си един ден почивка, само ти, той и детето и ходете навсякъде. И все пак помъчете се да говорите, да споделяте... именно честността крепи една връзка. Кажи му, че понякога имаш нужда от едно негово докосване, макар и неволно, че ти липсва физическото му присъствие и ако има проблем, попитай го какъв е. Подходи с разбиране.. Това би ти помогнало. Най-важното НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ! Стискам палци. puntina

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: f9c0fe6fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, искам да ти кажа само че от 8г съм разведен и си гледам детето сам!!! Беше 1-ви клас като се разведох и до момента /сега е 8-ми клас/ си го гледам абсолютно сам! Кво ревете само? Била сама в къщи с детето... Ама мъжа ти носи пари в къщи нали?! А сам мъж с дете знаеш ли кво е? Тъпаци сме били, незнам си какво там и ... Много сте отворени!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: dc53f5df39
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Мислех да не пиша, но не се стърпях! Мило момиче, искам да ти кажа че в началото на семейния живот винаги е така. Ако не сте живели заедно преди да се ожените, то сега ще са ви нужни 1-2 може и 3 години, за да се пригодите на към характерите си и без думи да се разбирате. Мъжете са си по-глезенки и ние трябва да си ги гледкаме и да си ги гушкаме, и да си ги лигавим. С една дума те са нашите големи дечица. Така че, ако твоето момче не е в настроение остави го малко да му мине, а после когато сте само двамата го поглези дори и да не ти е до това. Отиди в някой секс магазин купи си еротично бельо, заведи малката при баба и дядо, запали свещи, купи сметана и го поглези. Опитай!!! Успех ти желая и го давай по-мъжки!!! Не се отчайвай всичко ще си дойде на мястото търпение се иска. Чао от мен!!!

М>М>М

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 608116334e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм на 30г. Отначалото и аз бях като теб имам две дъщери занимавам се с тях но чесно казано сега и аз работя се чуствам по цена. Излизай срещай се с приятелки и с течение на времето ще престанеш да обръщаш внимание толкова на тези неща. И пак ще продължите да се обичате. Живота е такъв.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1c0591fa69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучи като че ли е преуморен... тогава човек все е сърдит нещо... или пък се чувства "изместен" от грижите по дъщеричката ви? Прати детето при майка ти за една - две вечери, ако е възможно и направи пак една романтична вечеря, може много да помогне! Успех мила!

Дана

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 2937c122e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм жена на 28 години. Не ви разбирам, честно! Щастливо омъжена съм, със съпругът ми си имаме прекрасен син, живеем добре от всякаде погледнато. Синът ни ходи на детска градина, докато ние с татко му сме на работа. И двамата даваме максималното от себи си за финансовата стабилност на семейството ни. Когато имаме възможност, а ние си подреждаме задълженията така че да имаме, ходим на почивки, макар и малки от петук вечер до неделя със детето, намираме време само за нас двамата, като оставяме детето на майка ми и прекарваме приятни уикенди заедно. Защо не си оравновесите нещата и вие, за да може да се разбирате по лесно и да си влизате в положение? Ти можеш да започнеш работа, а мъжът ти да поеме част от домакинските задължения. Някак си по - лесно стават нещата така.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: e293919b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   АЗ СЪМ МЪЖ И ЩЕТИ КАЖА ДА МУ ПРЕДАДЕШ ТОВА КОЕТО ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ СЪРДИ ЗА НАЙ МАЛКОТО ЗАЩОТО АКО ПРОДЪЛЖИ СРЪДНЯТА ПОСТЕПЕНО ЩЕ ПРЕМИНЕ И В ИНАТ А СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ИНАТ СЕКСА ЗАПОЧВА ДА ИЗЧЕЗВА И СЕ СТИГА ДО РАЗДЯЛА КОЯТО В ЕДИН МОМЕНТ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: d4dad04c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да ти кажа не знам дано не се стигне до там защото го обичам толкова много.

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: da6f5b98d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Права е 5. Мъжете трябва да се глезят. Жената е тази, която моделира съпруга си - с много мъдрост. Резултатите идват бавно, след години. Бъди любвеобилна и всеотдайна-все едно, че утре го губиш. Той постепенно ще се нагоди на този стереотип. Помни - любовта поражда любов, отчуждението-отчуждение и т.н.
Когато един ден той разбере, че може да загуби всичко това-тогава е твой.
Трябва ти само любов и търпение. Давай без да чакаш да получиши и бъди щастлива от това.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ecf502dbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка-ако някой наистина те обича-просто ще ти прави по всяко време да ти е хубаво!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8d538f4651
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм омъжена жена на 28 години. Виж мила, най-добре е да оставиш детето дори и да е за един ден при баба ии да прекараш един ден със съпруга си. Да забравите проблемите и детето и да поговорите-какво те мъчи теб и какво него и така заедно да оправите тези отношения които са сега. На мен ми се е случвала същата история и повярвай ми това е решението. И когато се оправите не допускай да станат същите грешки просто прекарвайте повече време заедно,помагайте си един на друг споделяйте си какво ви мъчи,защото както се казваше в един по-горен коментар може да се стигне до раздяла! Не оставяй нещата така!! После ще е късно! Не стой така безучасно! Всички виждаме че наистина го обичаш ако е така няма да го пуснеш да си отиде нали?! Хайде късмет скъпа : ) ще стискам палци : )

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d4d6c2177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Бебета били,трябва да се глезят,а кога ще дойде ред нас да ни поглезят????....след години....кой има такова търпение и такива нерви да дава,да дава,да дава и да живее с надеждата ,че евентуално след години ще му се върне!!!Какви са тия глупости!?!?

Седнете и поговорете-кой какво иска ,кой какво не!Ако в края на разговора и двамата се чувствате удовлетворени и двамата решите,че можете да направите компромиси,за да продължите напред без да има недоволни и сърдити!Бива!Живейте и се радвайте на живота жаедно!Ако ли не по-добре се разделете,за да не се мъчите взаимно,а и да не живее детето Ви в такава опстановка!Децата усещат всичко!А когато вие не сте щастливи и детето Ви няма да е!Успех ти желая!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f58dfc1549
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Всяко семейство си е само за себе си. Хората са много различни и е трудно да се каже кое е правилно и кое не. Истина е обаче, че първите няколко години са най-трудните. Но съм сигурна, че с много такт и търпение, както и с много компромиси ще намерите пътя еин към друг и нещата ще тръгнат на добре. Не се отчайвай... Най-важното е, че се обичате, всичко друго ще се подреди.. Успех:)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc0f9acc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Обясни на съпруга си, че ти тежи това негово държание. Той може да не е имал предвид, че ти си виновна, че сте болни с детето, а е искал да ти покаже, че е загрижен. Просто хората са различни. Говорете, говорете, говорете. Обяснявай как се чувстваш, питай го той как се чувства, харесва ли му това, харесва ли му онова, кажи на теб какво ти харесва и т. н. Комуникация да има. Като ти обърне гръб вечер, го гушни, кажи му, че го желаеш и т. н. И накрая- има ли причина да мърмори?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 41f1bf0b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Трябва да си говорите, ако искасх да запазиш брака си - говорете, за всичко и за което харесваш и за което не харесваш! Иначе ако само се карате и си мълчите всичко ще се разруши. Аз съм на 53, разведена с две големи деца, препатила и направила много изводи!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 131247efd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Здравей!
Аз съм на 21г, не съм омъжена, но живеем заедно от 2 години и имаме дъщеричка на 1г.
И най-вероятно повечето ме смятат за малка, наивна и неопитна. Но, мога да ти кажа това:
Също съм много романтична по душа и настроението ми зависи от това дали получавам достатъчно ласки и всичко от което се нуждая.
Често съм тъжна поради причината, че се връща от работа, ляга на дивана и си гледа телевизора. А аз, аз имам нужда от внимание и ласки, тъй като цял ден съм била само с детето и съм готвила и чистила..
Разбирам те много добре! И много често се опитвам да говоря с него и той ме слуша и показва, че разбира, но всичко след време пак става същото. И ние много се обичаме, още от деца. Но сега като сме семеиство, много се промениха нещата. Надявам се да си намерите начин да сте и двамата щастливи. Много любов и сили за вас!
А между другото, не смятам, че ако го разглезваш, той ще има повече разбиране към теб. Напротив - ще си помисли, че си много щастлива и така го показваш. Надявам се да се оправите а и ние!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5cf50f80e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Мили дами, като ви чета разказите, все повече започвам да се радвам, че живея сама. Ж28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker