Психически тормоз и още... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Психически тормоз и още...
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2438 пъти
Здравейте. Имам момиченце на 2 годинки. С бащата се разделихме, когато беше на 4 месеца. Когато детето се роди, започна
да се държи изключително агресивно, пиеше, пушеше трева, обиждаше ме, заплашваше ме. Не пипаше нищо у дома, от време на време полагаше грижа за детето. Ходеше пиян на работа и го уволняваха от сто места. Седеше си в къщи пред тв с бира в ръка, издържахме се от майчинските и детските надбавки. В един момент стана нетърпимо- ровеше ми в телефона да проверял, дали си пиша с мъже, натири майка си да живее с нас, че ако почнел работа да не съм му изневерявала-тя да ме следяла. В началото го обичах много, не съм поглеждала друг, по цял ден стоях в къщи да си гледам детето, но той не оцени нищо в мен. Започна да хвърля предмети из стаята на детето, крещеше по всяко време. Една нощ се прибра пиян и започна да ме рита с викове, детето се събуди и разплака. Изплю се в лицето ми и ми изкрещя да се махам от там, но без детето. Грабнах си тогава 4мес дете посреднощ и хукнах по стълбите.. обадих се на полиция и патрулката ни закара в дома на родителите ми. Оттогава мина година и половина. Макар, че работи не е дал стотинка за детето. Позволявах му да я вижда и то често, но той използва това време не да се грижи за нея, а да ме обижда и ми казва, че щом не живеем при него пари няма да дава, иначе я обичал. Разредих вижданията и той започна да тормози и родителите ми, звъни им по всяко време. Иска детето да стой при него по няколко дни (без да дава пари за нея). Детето ми е малко, плаче без мен, постояно ме търси, привързана е. Не искам и дело, ужасно ме е страх да я взима и гледа сам.. емоционално нестабилен е, не знам какво може да и направи, а по закон има права. Агресивен е и злобен.. Не виждам изход. Страх ме е този човек да остава сам с детенцето ми, знам че е не е нормален.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 525d2a408d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с адвокат и извадете ограничителна заповед.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2fcab663fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Най-добре в този случай е дело за родителски права и режим на свиждане!
А като не дава издръжката ще ги търсиш чрез съдия изпълнител, знаеш ли колко ще му се стъжни.
Ще има режим на свиждане през останалото време и да ти звъни изобщо не си длъжна да му вдигаш, нито да даваш детето.
При всяка заплаха или крясаци жалба в полицията. Многоо бързичко ще смени тона и може изобщо да спре да ви търси.
Седейки така и оплаквайки съдбата си абсолютно нищо няма да се промени. Напротив той ще играе хоро на главите ви и ще става все по-злобен.
Действай, само това е изхода - дело и жалби в полицията!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2fcab663fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 2 съм. Забравих да добавя, че щом получи призовката ще откачи, ще започне да те заплашва че ще ти я вземе. А ти да береш страхове, че съда ще му я даде. Това им е тактиката на всичките мъжленца боклуци! Изобщо не трябва дя те естрах от тези глупави приказки. В мига в който го осъдиш ще забрави много бързо за вас.
Не разбираш ли на него ме му дреме толкова за детето, а това чр те тормози чрез него! Когато му поставиш ясни граници чрез съд и полиция и му покажеш, че не може да си развява коня както му е кеф ще забрави за вас и че имате дете. От там на татък си ти, търсене на издръжката до дупка и жалби за всяка агресия. Пътят е транлив, но това е начина ако искаш да се оттървеш и да се успокоиш.
Пиша ти това от личен опит. Подобни индивиди действат като по учебник, а следствието от едно дело и няколко жалби е че повече няма да чуеш за тях !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bd44edfb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В никакъв случай не позволявай да остава сам с детето ама каквото и да ти коства!!! Останалото - трябва ти добър адвокат предполагам, съда трябва да му отнеме родителските права, трябва ти и ограничителна заповед. Просто се бори със зъби и нокти за детето си! Ако трябва се обърни към някоя организация, от тези, които се занимават с тормоз в семейството, да те насочат и те как да постъпиш. Разбирам, че те е страх, и мен би ме било страх, но заради детето трябва да си смела, трябва да го защитиш от тоя човек. Много ти съчувствам. Вярвам, че ще се справиш. Майките намираме неподозирани сили, когато има заплаха за детето ни. Мисли в посока да изхвърлиш този човек от живота ви, останалото ще се подреди.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 93d357421b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дано историята да я прочетат повече любителки на "лошите момчета". И да си направят съответните изводи. Авторката вече е разбрала какъв боклук си е избрала, ама късно.
Изход от ситуацията? Порасне ли малко детето, да търси работа по-далеч от него и да изчезва. Със страха, че може да я намери пак. За сега - ограничителна заповед, полиция, организация за защита от насилие. Жалко за родителите ти, че страдат от твоята "велика любов" и за детето, че този боклук ще му трови живота. Поне мислете преди да създавате деца с такива отрепки.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 54c6e2c349
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке освен другите неща които те посъветваха , изтегли за себе си и за родителите ти , приложение да си записваш разговорите ( разпитай твои познати , все някой го има и ще ти обясни подробно за какво иде реч ) и оттук нататък документирай всички разговори с него . И ако продължи да те заплашва и тормози : първо при прокурор , после ги качваш във Фейсбук . И съда и инквизицията във Фейсбук си знаят работата .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 374471d69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ограничителна заповед!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cbbf63c5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   С това поведение, ако имаш и някакви доказателства - видео, снимки, смс, чатове, лесно ще му отнемат родителските права и тогава той е никой.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8a583ec912
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Женската простотия е безгранична! С каква злоба само насърчават "злощастната жена"! Мъжът бил свършен, да му се отнемат родителските права, щял да му се стъжни животът, чрез съдия изпълнител да плащал до дупка и ред простотии и демонстрации на женска наглост и чувство за безнаказаност, след като мъжът бъде съсипан! Авторке, това е твоята версия, няма как да чуем версията на мъжът ти. Сигурна ли си, че нямаш никаква вина, и само защото си жена, а той е мъж, мъжът винаги трябва да пострада. Бил ли те е езобщо през съвместния ви живот. И само какви женски мечти! Инквизицията във фейсбук щяла да свърши работа? !? А, не ти ли се струва, че след това може да последва и мъжко отмъщение, което доста зачести напоследък и за много такива жени, осмелилисе да съсипят мъжете изходът е летален, и гръмва в новините? Всята жена иска да съди мъж, който не и играе по свирката. Не се чудете тогава защо насилието над жените непрекъснато се увеличава. При такива женски съвети това насилие никога няма да намалее. Виж статистиката, колко жени до сега са убили мъжете заради такива женски деяния, които те съветват да направиш. Като имаш момиче, гледай си го сама. Мъжът с нищо не ти е длъжен и не трябва да те издържа, ако няма желание. На каквото си си постлала, на него ще легнеш. Жените се самозабравихте и си мислите че гаврата с мъжа ви е позволена без последствия за вас. Само че не сте познали. Ако мъжът не иска да плаща издръжка, винаги ще намери начин да я избегне, а ти ще живееш в постоянен страх да не ти се случи случка и да те застигне мъжкото правосъдие. Ако искаш да живееш спокойно и без страх, не е необходимо да следваш съветите, които ти дават тези злобни жени тук. Най-добре ще е да поговориш спокойно и добронамерено с мъжа ти, и да се разведете по взаимно съгласие, а ако той иска да ти плаща издръжка това ще е добре за теб. Ако не иска, здраве да е, пък и имате дъщеря, която ти ще отглеждаш, не е син, за да се бори той за него. Знай едно! С такава женска омраза ще навредиш само на себе си. Блага дума, железни врати отваря!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 93d357421b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Издръжка не се плаща по желание и според пола на бебето, а според съдебното решение, което е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за изпълнение от страните по делото.
Когато някой е осъден да заплаща издръжка, но не изпълнява съдебното решение, това може да доведе до неблагоприятни за него последици.
Една от тези последици е възможността за образуване на изпълнително дело срещу него. Другата е осъждане от наказателен съд. Неплащането на издръжка за повече от два месеца е престъпление по Наказателния Кодекс. Наказанието, което законът предвижда е лишаване от свобода до 1 година или пробация.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 76a22d5e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Вярно е №10, само че тази издръжка съдът винаги присъжда да я плаща мъжът, което е крайно несправедливо. Ето това трябва да се промени в законите, защото когато неблагоприятните последици за мъжа преминат границата на търпимост, много по-неблагоприятни последици ще има за жената, ограбила-окрала и изгонила мъжа чрез законите по най-позорен начин от собствения му дом, и изгаврила се с мъжката същност. И една от тези последици (освен зверския побой последвал над нея) е посочена в статистиката, където броят на жените предали Богу дух непрекъснато се увеличава. Наказателен съд или какъвто и да е феминистичен закон няма да спре омерзения и крайно несправедливо осъден мъж да раздаде мъжката справедливост. Плащането на издръжка трябва да е доброволно, и мъжът да е съгласен да я плаща. Останалото е гавра с мъжкия авторитет и доста мъже раздават мъжката си справедливост след такива престъпни спрямо мъжете присъди. След като няма смъртно наказание за убийците, лесно е да се предвиди, какво ще последва за жената, след като мъжът излезе от затвора несправедливо осъден. И 100 иснанбулски конвенции няма да спрат мъжкото отмъщение. Когато ще се тръби за равенство и равнопоставеност, трябва половете да се третират на равно, а не жените винаги да са привилегировани, за сметка на мъжете. Тази несправедливост за мъжете съществува само в общества, където женската еманципация е довела до безнаказаност за жените, които злоупотребяват с правата си, дадени им от закона, а юридическите репресии спрямо мъжа са станали норма. Това трябва да се промени. Само тогава ще може да се говори за равноправие и равнопоставеност, а колкото до способности, то природата е дарила мъжете с много повече от тези на жените!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2faac624f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пълни глупости-издръжката да бъдела по желание!!!! Създаваш дете и бягаш от елементарна отговорност, пък и ще се нарича Мъж. Това да си мъж и да си от мъжки пол е разлика от небето до земята. Първо домашното насилие, физическо/психическо от един лабилен тип го прави опасен човек да остава насаме с дете. Тук няма място за гледни точки-насилника е насилник. Закона е закон! Ами нека тогава майките, пострадали от такова насилие сами да си гледат децата, да плащат за всичко-финансово, емоционално, здравословно, а ние да сме загрижени за големия мъж, който няма елементарна емоционална зрялост да се грижи за нуждите на детето си. Такива мъже са много често срещани и всички около тях си ''плащат'' за близостта с тях. Това често са хора, които в обществото за усмихнати, добри и обгрижващи, но само партньора знае какво е зад затворени врати. Съд, плащане на издръжка на детето минал период и свиждания само в присъствие на майката и соц. работник... и да видиш как бързо ще свие платната. Такива случаи има десетки...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f19dff60f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   "Съд, плащане на издръжка на детето минал период и свиждания само в присъствие на майката и соц. работник... и да видиш как бързо ще свие платната. Такива случаи има десетки... "

12, ти добре ли си? Заплашваш отново със съд мъжа, и щял бързо свие платната! Дали си вярваш на тези глупости? Ами ако не иска да "свие платната"? Я виж статистиката колко такива жени, дето заплашват със съд мъжете са се преселили в отвъдното и повече не могат никого повече да заплашват със съд, отнемане на деца и плащане на издръжка, за да живеят като паразити на гърба на мъжа? Разбира се, че издръжката трябва да е по желание, а не чрез несправедливо осъждане на мъжа, само защото на жената се предоставят неограничени юридически права над мъжа. Мъжът винаги ще е над жената, силен е и ще я бие, както и да се опитват феминистките да го кастрират, за да стане като жена, няма да могат. Ако физическото домашно насилие съществува, причината за това е женското психическо-вербално насилие над мъжа, с чувство за недосегаемост. Насилникът си е насилник, а законът си е закон, само че трябва правилно да се определя насилника-жената, и да бъде съдена от закона при доказана вина, за да не се налага да я застига мъжко правосъдие. Такива жени доста вече ги има, и мъжете трябва да вземат мерки за да се опазят от тях, преди да решат да им направят деца, които жените после ще им отнемат!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2faac624f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Няма какво да си вярвам! Защо приемате съда,като заплаха??? Има си правила,има си ред! Не може да правиш дете и да бягаш от елементарна отговорност! Не бих нарекла един насилник-мъж.Това е смешно.Мъжа има възпитание,отговорност,стабилност и тн. такива мамини детенца "мъжленца' какъвто е очевадно,че сте и вие мястото им е в зандана.Всяка четвърта жена в България е жертва на физическо или психическо насилие.Нереализирани в живота комплексари,живеещи в къщата на мама си избиват комплексите върху деца и жени.Съд е малко даже..Няма такива издръжки по желание,да си плаща и да си поема отговорностите.Днешно време жените са повече мъже-и родители,кариера,дом въртят,някакви страхливци като теб,колкото и да се плюмчат в интернет,ще си останат едни жалки същества,които се наричат мъже хахахаха това било мъж..не си видял какво е мъж на място бъзливци

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 24af38f45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   "Има си правила,има си ред! Не може да правиш дете и да бягаш от елементарна отговорност! Не бих нарекла един насилник-мъж.Това е смешно.Мъжа има възпитание,отговорност,стабилност и тн. такива мамини детенца "мъжленца' какъвто е очевадно,че сте и вие мястото им е в зандана."

Я гледай ти? Не можело мъжът да прави дете и да бяга от елементарна отговорност? Значи щом мъжът заплоди жената и се роди дете, трябва да и угажда всячески и да и се подчинява. Това ли наричаш отговорност? И защо мъжът избягал от проклета жена да е насилник? Кое му е смешното? И как така реши изведнъж, че точно пък аз съм "мамино детенце-мъжленце", и че мястото ми е в зандана? Ами не се чуди тогава, когато мъжете осъдени по този начин, несправедливо от съда с неправилни правила излязат от зандана и раздадат своята си справедливост, като потърсят сметка за гаврата с тях и пратят жените на едно много "хубаво място" от където никой още не се е върнал на 2 метра под земята! Да съдът винаги осъжда мъжа и оправдава жената дори и 100% да е виновна, поради което мъжът след това раздава мъжко правосъдие. Не трябва да се допуска жената да си прави кефа, след това да забременее, да роди дете и после мъжът да и лази в краката, за да не го осъди за измислено престъпление. Това става днес след женската еманципация, където безобразията на жените минаха всякаква граница. Ама мъжете ги биели?!? Ще ги бият разбира се, дори им е малко. Кой мъж ще търпи отвратително нагла жена да му се качва на главата, да го командори и да го заплашва със съд? Крайно време е тази несправедливост към мъжете от закона да се промени. Вече има и съюз на бащите, където се търсят правни възможности възпиращи наглостта, гаврата и бесовете на жените, за да не се налага на мъжете освен равни да правят жените и "водоравни"! Щом се докаже, че жената е виновна за развода, никаква издръжка не трябва да получава от мъжа, а децата ако са две, момче и момиче, момчето да вземе мъжът, а момичето да си го гледа жената без никаква издръжка от мъжа. Така разбирам аз справедливо решение на съда!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2faac624f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Разбира, се че има закони и правила. Най елементарното нещо е да осигуриш детето си, ако тези нужди на детето са пренебрегнати, съд и да си поеме отговорността. За съжаление, мъже с първобитно и елементарно мислене, като този от горният коментар са не малко в България. Когато имаш дете, най простото нещо на света е да се грижиш за нуждите му. То не живее от въздуха. Явно на някои трябва инстанциите да им го разясни. А такива, " мъже" от първобитния слой, бързо се крият при майките си, като видят призовката.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: de559c7fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   " То не живее от въздуха. Явно на някои трябва инстанциите да им го разясни. А такива, " мъже" от първобитния слой, бързо се крият при майките си, като видят призовката."

Хайде пак женско фукане, и заплаха за мъжете със закони, дето да подчинят мъжете! Сигурно мъжете дето изклаха или разстеляха миналата и тази година точно такива жени, дето заплашват с призовки все се крият при майките си. А, един пребил от бой жената, оставил я да бере душа и заедно с майска си си прибрал багажа и двамата се махнали, като оставили жената да си умре спокойно. Много опасни станали тези майски бе, и за това мъжете се крият при тях, за да не получат призовки. То че има закони и правила, има, само че когато законите осъждат несправедливо мъжа, той винаги ще ги нарушава, след като няма какво повече да губи, когато жената го е окрала-ограбила чрез тези закони. За това за да няма толкова много избити от мъжете жени, законите трябва да се променят. И когато ще лаят феминистките за равенство, не трябва чрез закон да се ощетяват мъжете. Да се присъждат децата само на жените не е справедливо и няма равнопростаност. Докато не се премахне наглостта с призовките, медиите ще продължават да броят жените предали Богу дух за година! Тя статистиката го доказва! Щом ще има психически тормоз от жената с призовки и заплахи за мъжа, то тогава ще има равно по големина и обратно по посока противодействие. А, когато пристига призовката, мъжът може да е зад граница и да не я получи.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d94e54559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   По тази тема се вихрят някакви псевдо-мъже (или по-скоро един брой), които не са излезли изпод полата на майка си, не са научени да носят елементарна отговорност и очевидно нямат нужния капацитет и житейски опит, за да се включат адекватно по зададения случай.
Може ли модератор да отговори защо се дава трибуна на личности, които не само открито не зачитат българските закони, но и публично призовават към насилие спрямо жени, саморазправа и дори убийство? Проявата е наказуема, а ИП-то може лесно да бъде проследено при подаден сигнал. Като собственици на сайта, носите отговорност и за съдържанието му.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 12a93cbc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20, още ли си с мания за собственост на сайта, че да заповядваш на модераторите как да действат? Българските закони не са само за теб. Всеки по закон от конвенцията за правата на човека може да изказва мнението си, недоволството си и да споделя възгледи!
"Свобода на словото (Изм. - ДВ, бр. 137 от 1998 г. )
Член 10
1. Всеки има право на свобода на изразяването на мнения. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и да разпространява информация и идеи без намеса на държавните власти и независимо от границите. "

От къде накъде ти ще командваш сайта и ще нарушаваш правата на другите? Къде виждаш открито призоваване за насилие срещу жени. Говори се за открито психическо насилие от жени срещу мъже, покровителствено от законите, след което жените си получават заслуженото, саморазправа и дори убийство. Или ти се привиждат звезди посред бял ден? Това е анализ на случващото се от феминистичните истерии, за да има поправка в законите, които постоянно търпят промени. Дори и промяна в конституцията ни предстои заради неправилни закони, насърчаващи позитивната дискриминация! Как го виждаш призоваване, или ти се ще да колиш и бесиш мъже по феминистки без наказано, погазвайки правото им на глас? И твоето IP може да бъде проследено и ти също да си получиш заслуженото по някой от законите!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 706f0d0e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 15 направо нямам думи за това какво представляваш съдейки по мнението ти.. Мъж, който е отговорен баща и обича децата си винаги ще се грижи за тях, независимо причините по които са се разделили с жената и не би ги делял по пол.. Звучиш като арабин от миналия век, за който са важни само синовете, а дъщерите не ги интересуват.. Авторке не позволявай този плъх да нарани детето по някакъв начин или да му влияе на вашите отношения обърни се към адвокат, а не е невъзможно човека да има и биполярно разтройство или алкохолна зависимост.. Но каквото и да е и аз не бих му имала доверие да го допусна до детето си..

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 47d585f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   22,15 съм! Какво представлявам за теб, за мен е без значение. Ти пък за мен си злобна феминистка, която един ден ще получи, каквото си заслужава от някой мъж. Разбира се, че мъжът, който е истински мъж е отговорен за децата си, защото те са негови деца и не са собственост само на жената, както днешната политика наложена от НСР определя. Истинският мъж винаги ще предпочете синове пред дъщери, и няма смисъл да обяснявам защо. Мъжът иска да има своето продължение, а деца от женски пол не са такива. Не знам как ти звуча, но не само в арабския свят, а в ислямският си имат поговорка-имунитет срещу феминизъм!!!

"Един мъж, колкото и богат, силен и влиятелен да е, ако няма син за наследник, значи няма нищо!"
----------------------------------

"Авторке не позволявай този плъх да нарани детето по някакъв начин или да му влияе на вашите отношения обърни се към адвокат, а не е невъзможно човека да има и биполярно разтройство или алкохолна зависимост.. Но каквото и да е и аз не бих му имала доверие да го допусна до детето си.."

Чуй се само!!! ".... "мъжът бил плъх"...."аз не бих му имала доверие да го допусна до детето си." Я пак си помисли! Коя си ти, и къде се намираш? Детето ти, или детето ВИ??? Ами ако той те пребие от бой и повече не те допусне до неговото дете, тогава какво? Да не би това дете да е само твое? Точно за такива женски наглости и безобразия, които лишават децата от бащи, жените получават мъжко правосъдие, след извращението срещу тях от неправилни закони! И още нещо №22, не сме чули и другата страна-бащата. В днешно време жените най-безобразно лъжат, защото законите защитават тях заедно с лъжите им! За това аз не вярвам 100 % на авторката.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 706f0d0e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Хаха еми да номер 15 този плъх не заслужава права върху детето при положение, че в момент в който жената е по майчинство с малкото им бебе вместо да я подкрепя и да се грижи за семейството си като родител на място той се е наливал с алкохол и наркотици и безотговорно е губел работните си места без да може да се разчита на него, но по-лошото е, че е бил агресивен около детето, което психически му влияе изключително много, в допълнение след раздялата не е помагал с никаква издръжка и грижа за това дете.. Ако се е притеснявал, че жената ще му харчи парите за себе си може да й помага с памперси, дрехи и продукти винаги има начин, ако си човек на място. Да не говорим какво доверие да му има майката след такъв незаслужен побой.. Относно достоверността няма никаква полза да си измисля глупости в анонимен сайт.. За темата със значението на пола на детето за мъжа, дори няма да се хабя да споря повече с теб, че е жалко... Дано имаш само синове, че никое момиче не заслужава баща с твоите възгледи :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 652ded60c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Номер 23,не съм 15, обаче като ти чета разсъжденията, ти си болен. Съвсем сериозно те съветвам да потърсиш психиатрична помощ.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 75e97a31e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Прав е човекът, който казва, че издръжката трябва да се плаща пожелание. Е не точно пожелание. Но трябва първо жената да се опита да се разбере човешки с бащата на детето си. То с най-близкия си човек ако не може да се разбере то с кой би трябвало да го направи. Спали са заедно, дете са създали. Сега ли се сети жената, че той не става за баща.
Трябва да плаща издръжка за детето защото то няма никаква вина. Не е редно да наказва майката използвайки детето му.
И аз не вярвам на авторката. Как изведнъж след раждането на детето бащата е почнал да взима наркотици. Не е възможно така да се промени изведнъж, че да прибегне изведнъж до наркотиците. Значи той е взимал и преди това. Просто авторката не е забелязала. За мен авторката е виновна толкова колкото и бащата.
Ако не може да се разбере с него по доброволен път тогава трябва да заведе дело за издръжка. Защото не е честно заради техните разправии да страда детето.
Жена съм но не мога да защитя сляпо жената. Прав е човекът нямаме гледната точка на мъжа.
Да когато е наложително трябва да се заведе дело за издръжка и за родителски права.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: a7f8cab4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Казвал съм го и пак ще го кажа! Простащината в законите е, че защитават само жената, която винаги е била и пак ще бъде виновна, защото по презумпция (в исляма) няма невинна жена. Децата трябва да са собственост на мъжа, а не на жената, както е при нас. В един друг свят, три пъти по-голям от нашия нямат такива семейни проблеми. Законите не защитават жените с техните престъпления, а ги наказват със смърт. Там нямат демографски проблеми и животът на мъжете не минама по съдилищата. От 20 милиона население в Афганистан, за 20 години населението стана 38 милиона. И там феминизмът наложен с оръжие от американците нанесе много щети, но талибаните не можаха да го изтърпят и го ликвидираха за броени дни, като избиха до крак всички феминистки. При нас за 33 години гнусен феминизъм от 9 милиона население сега сме по-малко от 6 милиона, а етническите българи са вече около 4, 5 милиона. Това е резултатът от намесата на Сорос, финансиращ феминизма у нас и по-света, където има почва за да вирее.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 23 часа
hash: c5e0877683
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Донякъде съм съгласна с номер 27.
Трябва да разглеждат нещата от двете гледни точки на мъжа и жената. А не по презумпция мъжа да е невинен. Не може да защитават специално жената.
Спрямо случая на авторката съм съгласна с 28. Та тя е спала с него. Следователно той й е близък човек. Не го ли е опознала поне малко преди да си легне с него и да създадат едно невинно дете.
Някои жени си лягат с утрепки па после реват по форумите.
Как може да пише такива неща за бащата на детето си. Не се ли злепоставя и тя малко че има отношения с такъв човек.

Не е възможно след раждането на детето да се промени изведнъж.



Прав е 28. Ако го осъди за издръжка може да стане отмъстителен.
Но пак мисля, че е редно да се опита да се разбере с него човешки с най-близкия си човек. Както може да спи с него така може и да се разбере човешки.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: ef35e6bfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Като гледам какъв отпор има за тази издръжка, ще каже човек, че става въпрос за хиляди левове. Истината е, че в повечето случаи това са едни мизерни пари от порядъка на 300, 400 лв., с които куче, не дете няма да можеш да изгледаш. А някой отчита ли, че когато детето остане с майка си, тя полага и ежедневните грижи, които не се измерват само с пари. Т. е
за майката хем гледането, хем и даване на пари, а за мъжа - да хвърли там някаква мизерна издръжка и това е много!? Повечето мъже да се "радват", че в цивилизованите страни при развод не само за детето, ами и за бившата съпруга се присъжда издръжка и то в доста големи размери. Ама Ганьо се мисли за мъж, че като е направил дете с това общо взето му се изчерпва участието в този некратък ангажимент. После международното положение ни е виновно защо не се раждат деца в БГ. Пълно е с дегенерати, психопати, пияндурници и наркомани и най-обикновени мързеливци тук, така че не ги виждам младите жени от този богат избор кой по-напред да изберат. Добре че съм от по-старото поколение докато имаше още що годе нормални мъже и съм попаднала на такъв, че като гледам към какво нанадолнище са тръгнали нещата...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 9739ad29eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Номер 30, много гняв има в коментара ти, не се напрягай толкова, че може да те хване рак. Не е въпросът за парите, които мъжът ще плаща или няма да плаща! Това е мъжко наказание, за женската наглост, жената да се мисли и сама да си повярва, че е равна и равностойна на мъжа. Децата по закон са собственост на жената до навършване на пълнолетие. Законът да лишава мъжа от собствените му деца е престъпление срещу природата. В един друг свят много по-голям от нашия жената бива наказвана за такива злодеяния от закона, а дори има и смъртни наказания за нея.

"Повечето мъже да се "радват", че в цивилизованите страни при развод не само за детето, ами и за бившата съпруга се присъжда издръжка и то в доста големи размери. "

Вярно е и точно за това идвращение към мъжете в "цивилизованите страни" убийствата на жени непрекъснато нарастват. Разни истанбулски конвенции само предизвикват мъжете за много по-ожесточено отмъщение към жените, а убийствата вместо да намаляват се увеличават. Във Франция например статистиката сочи, че след въвеждане на тая прословута конвенция мъжете очистват два-три пъти повече жени, отколкото преди конвенцията.

"После международното положение ни е виновно защо не се раждат деца в БГ. Пълно е с дегенерати, психопати, пияндурници и наркомани и най-обикновени мързеливци тук, така че не ги виждам младите жени от този богат избор кой по-напред да изберат. "

Не точно международното положение, а западната "демокрация" е виновна, защото ни е наложена от световно известния хегемон, който след войната в Украйна няма повече да е хегемон. Така се родиха дегенерати, психопати, пияндурници и наркомани. Либералната система ги създаде и ги обгрижва със закони. Заразени с феминизъм майките на мъжете ги отглеждат като мамини синчета, олигофрени и с женски маниери. Още в детските градини децата се възпитават във феминизъм. Като станат пълнолетни в зряла възраст започва войната м/у половете. Проблемът е, че ако жена заблъска мъж на обществено място и му отвърти няколко шамара за мъжа няма справедливост, обществото ще го порицае иведнага поощрява жената, което прави мъжът автоматично много виновен без да е ясна причината за женската агресия. Сега обърни внимание! Ако мъжът отвърне със същото на жената веднага ще бъде обвинен за насилие над жена и ще бъде осъден. Ето това е равноправие и справедливост установена в западния свят. При нас този номер не минава, а когато жената осъзнава-знае, какво ще последва, ако постъпи по този позорен начин, рядко ще се осмели на такова извращение спрямо мъжа. Няма лошо да има закони за побоя над жените от мъжете, но трябва да се знае причината за него и дали го е имало. Ами ако жената си го е измислила или заслужила, тогава какво? Или ще кажеш каквото и престъпление да е извършила жената, мъжът да няма право да я набие! Ето тук е заровено кучето и никога няма да има оправия, а изборът, който нямали жените заради некачествените мъже е такъв, защото липсва мъж глава на семейството при възпитанието на момчетата. Това е омагьосан кръг и от него излизане няма, асвен ако по някаква причина мъжете решат да дееманципират жените и ликвидират феминизма със сила.

"Добре че съм от по-старото поколение докато имаше още що годе нормални мъже и съм попаднала на такъв, че като гледам към какво нанадолнище са тръгнали нещата... "

Поздравление за откровения анализ на социума днес. Някога при старото поколение нямаше такова чувство за безнаказанос у жените и мъжете не ги пребиваха от бой както днес. Семейството се ценеше и от двамата, като всеки си изпълняваше задълженията... мъжки или женски, а мъжът, като глава на семейството носеше цялата отговорност за всичко.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 8f3dfc396a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 30, много гневно бе, жена!
Ясно е, че 300-400 лв. не са кой знае колко пари, но ще ти кажа, че това е половин БРУТНА заплата, т. е. има деца, които и при неразведени родители биват издържани с толкова пари.
Пък и 300-400 лв. са малко пари, когато ги получаваш, но са много, когато ги даваш. Вярно, бащата ги дава за собственото си дете, но в повечето случаи детето е собствено, доколкото да плаща издръжка и също това дете да бъде максимално дистанцирано от него от майка му, баба му и т. н.
Жените масово реват от размера на издръжката, но не си правят сметкате, че този монопол върху родителските права се разчупва и все по-често родителските права при развод биват присъждани на бащата.
Ще ги видя тогава такива жени какво ще мислят за размера на издръжката.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: c6ce141d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ми отмени му правата по закон и си сменете мобилните но ера на първо време да няма как да ви търси.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: a06aad21dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не съм съвсем съгласна номер 31.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 6652c09398
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Радвай се че си се оттървала. Такива не са наред. Типичен Ганьо комплексарски. Да те бъхти и после ти сигурно си виновна. Държавата и обществото позволяват тая гавра. За това не обичам България. Пари няма да видиш, 200 лева знаеш ли колко патрон чета са? За всичко обаче ще трябва подписа на нарконанчо-за чужбина, за смяна на адрес, детски и куп неща. За това са казали 3 пъти мери, един път режи. Съжалявам наистина, това е много грозно пред бебе циркове по нощите. Маминка сигурно е стояла и гледала. От необразован хора какво очакваш(на бас че са такива). В тая държава Ганьо прави каквото иска, защото знае че ще му се размине. Държавата вместо да помогне ще те закопава още че осеменителя видиш ли права имал. На такива трябва да им се отнемат правата и да се скопяват. Прежали ги тия пари и помни. Никакви мъже вече, че съвсем ще се загробиш. Накрая с 2 деца от двама различни къде ще бягаш? В гората ли?

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 5007ae3c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ами така е номер 35.
Трябва да се мисли преди да се направи детето.

Интересно авторката не е ли разбрала. че той е наркоман преди да се роди детето.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: ca8ac05166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Мъж съм, но голяма част особенно от българските мъже са тотална деградация. Некадърни, живеещи до 40г. при майка си, търсещи някоя наивница да вържат с дете и после тя да им стане робиня. Защото само едно дете може да свърже един човек с друг за цял живот. Когато си негоден да осигуриш минимума за едно дете и спокойна среда трябва да бъдеш лишен от него точка. И не плашете, с отлитане към отвъдното лаете като улични песове, ама като ви скръцнат със зъби свивате опашки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker