Психически тормоз и още... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96806)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22768)
 Секс и интимност (11244)
 Тинейджърски (20205)
 Семейство (4850)
 Здраве (7809)
 Спорт и красота (4070)
 На работното място (2159)
 Образование (5924)
 В чужбина (1297)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13139)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Психически тормоз и още...
преди: 19 дни, 11 часа, прочетена 494 пъти
Здравейте. Имам момиченце на 2 годинки. С бащата се разделихме, когато беше на 4 месеца. Когато детето се роди, започна
да се държи изключително агресивно, пиеше, пушеше трева, обиждаше ме, заплашваше ме. Не пипаше нищо у дома, от време на време полагаше грижа за детето. Ходеше пиян на работа и го уволняваха от сто места. Седеше си в къщи пред тв с бира в ръка, издържахме се от майчинските и детските надбавки. В един момент стана нетърпимо- ровеше ми в телефона да проверял, дали си пиша с мъже, натири майка си да живее с нас, че ако почнел работа да не съм му изневерявала-тя да ме следяла. В началото го обичах много, не съм поглеждала друг, по цял ден стоях в къщи да си гледам детето, но той не оцени нищо в мен. Започна да хвърля предмети из стаята на детето, крещеше по всяко време. Една нощ се прибра пиян и започна да ме рита с викове, детето се събуди и разплака. Изплю се в лицето ми и ми изкрещя да се махам от там, но без детето. Грабнах си тогава 4мес дете посреднощ и хукнах по стълбите.. обадих се на полиция и патрулката ни закара в дома на родителите ми. Оттогава мина година и половина. Макар, че работи не е дал стотинка за детето. Позволявах му да я вижда и то често, но той използва това време не да се грижи за нея, а да ме обижда и ми казва, че щом не живеем при него пари няма да дава, иначе я обичал. Разредих вижданията и той започна да тормози и родителите ми, звъни им по всяко време. Иска детето да стой при него по няколко дни (без да дава пари за нея). Детето ми е малко, плаче без мен, постояно ме търси, привързана е. Не искам и дело, ужасно ме е страх да я взима и гледа сам.. емоционално нестабилен е, не знам какво може да и направи, а по закон има права. Агресивен е и злобен.. Не виждам изход. Страх ме е този човек да остава сам с детенцето ми, знам че е не е нормален.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 дни, 6 часа
hash: 525d2a408d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Говори с адвокат и извадете ограничителна заповед.

 
  ...
преди: 15 дни, 15 часа
hash: 2fcab663fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Най-добре в този случай е дело за родителски права и режим на свиждане!
А като не дава издръжката ще ги търсиш чрез съдия изпълнител, знаеш ли колко ще му се стъжни.
Ще има режим на свиждане през останалото време и да ти звъни изобщо не си длъжна да му вдигаш, нито да даваш детето.
При всяка заплаха или крясаци жалба в полицията. Многоо бързичко ще смени тона и може изобщо да спре да ви търси.
Седейки така и оплаквайки съдбата си абсолютно нищо няма да се промени. Напротив той ще играе хоро на главите ви и ще става все по-злобен.
Действай, само това е изхода - дело и жалби в полицията!

 
  ...
преди: 15 дни, 15 часа
hash: 2fcab663fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2 съм. Забравих да добавя, че щом получи призовката ще откачи, ще започне да те заплашва че ще ти я вземе. А ти да береш страхове, че съда ще му я даде. Това им е тактиката на всичките мъжленца боклуци! Изобщо не трябва дя те естрах от тези глупави приказки. В мига в който го осъдиш ще забрави много бързо за вас.
Не разбираш ли на него ме му дреме толкова за детето, а това чр те тормози чрез него! Когато му поставиш ясни граници чрез съд и полиция и му покажеш, че не може да си развява коня както му е кеф ще забрави за вас и че имате дете. От там на татък си ти, търсене на издръжката до дупка и жалби за всяка агресия. Пътят е транлив, но това е начина ако искаш да се оттървеш и да се успокоиш.
Пиша ти това от личен опит. Подобни индивиди действат като по учебник, а следствието от едно дело и няколко жалби е че повече няма да чуеш за тях !

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 6 часа
hash: bd44edfb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   В никакъв случай не позволявай да остава сам с детето ама каквото и да ти коства!!! Останалото - трябва ти добър адвокат предполагам, съда трябва да му отнеме родителските права, трябва ти и ограничителна заповед. Просто се бори със зъби и нокти за детето си! Ако трябва се обърни към някоя организация, от тези, които се занимават с тормоз в семейството, да те насочат и те как да постъпиш. Разбирам, че те е страх, и мен би ме било страх, но заради детето трябва да си смела, трябва да го защитиш от тоя човек. Много ти съчувствам. Вярвам, че ще се справиш. Майките намираме неподозирани сили, когато има заплаха за детето ни. Мисли в посока да изхвърлиш този човек от живота ви, останалото ще се подреди.

 
  ...
преди: 14 дни, 14 часа
hash: 93d357421b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Дано историята да я прочетат повече любителки на "лошите момчета". И да си направят съответните изводи. Авторката вече е разбрала какъв боклук си е избрала, ама късно.
Изход от ситуацията? Порасне ли малко детето, да търси работа по-далеч от него и да изчезва. Със страха, че може да я намери пак. За сега - ограничителна заповед, полиция, организация за защита от насилие. Жалко за родителите ти, че страдат от твоята "велика любов" и за детето, че този боклук ще му трови живота. Поне мислете преди да създавате деца с такива отрепки.

 
  ...


...
преди: 14 дни, 9 часа
hash: 54c6e2c349
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке освен другите неща които те посъветваха , изтегли за себе си и за родителите ти , приложение да си записваш разговорите ( разпитай твои познати , все някой го има и ще ти обясни подробно за какво иде реч ) и оттук нататък документирай всички разговори с него . И ако продължи да те заплашва и тормози : първо при прокурор , после ги качваш във Фейсбук . И съда и инквизицията във Фейсбук си знаят работата .

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 3 часа
hash: 374471d69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ограничителна заповед!

 
  ...
преди: 13 дни, 20 часа
hash: cbbf63c5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   С това поведение, ако имаш и някакви доказателства - видео, снимки, смс, чатове, лесно ще му отнемат родителските права и тогава той е никой.

 
  ...
преди: 10 дни, 3 часа
hash: 8a583ec912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Женската простотия е безгранична! С каква злоба само насърчават "злощастната жена"! Мъжът бил свършен, да му се отнемат родителските права, щял да му се стъжни животът, чрез съдия изпълнител да плащал до дупка и ред простотии и демонстрации на женска наглост и чувство за безнаказаност, след като мъжът бъде съсипан! Авторке, това е твоята версия, няма как да чуем версията на мъжът ти. Сигурна ли си, че нямаш никаква вина, и само защото си жена, а той е мъж, мъжът винаги трябва да пострада. Бил ли те е езобщо през съвместния ви живот. И само какви женски мечти! Инквизицията във фейсбук щяла да свърши работа? !? А, не ти ли се струва, че след това може да последва и мъжко отмъщение, което доста зачести напоследък и за много такива жени, осмелилисе да съсипят мъжете изходът е летален, и гръмва в новините? Всята жена иска да съди мъж, който не и играе по свирката. Не се чудете тогава защо насилието над жените непрекъснато се увеличава. При такива женски съвети това насилие никога няма да намалее. Виж статистиката, колко жени до сега са убили мъжете заради такива женски деяния, които те съветват да направиш. Като имаш момиче, гледай си го сама. Мъжът с нищо не ти е длъжен и не трябва да те издържа, ако няма желание. На каквото си си постлала, на него ще легнеш. Жените се самозабравихте и си мислите че гаврата с мъжа ви е позволена без последствия за вас. Само че не сте познали. Ако мъжът не иска да плаща издръжка, винаги ще намери начин да я избегне, а ти ще живееш в постоянен страх да не ти се случи случка и да те застигне мъжкото правосъдие. Ако искаш да живееш спокойно и без страх, не е необходимо да следваш съветите, които ти дават тези злобни жени тук. Най-добре ще е да поговориш спокойно и добронамерено с мъжа ти, и да се разведете по взаимно съгласие, а ако той иска да ти плаща издръжка това ще е добре за теб. Ако не иска, здраве да е, пък и имате дъщеря, която ти ще отглеждаш, не е син, за да се бори той за него. Знай едно! С такава женска омраза ще навредиш само на себе си. Блага дума, железни врати отваря!

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 11 часа
hash: 93d357421b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Издръжка не се плаща по желание и според пола на бебето, а според съдебното решение, което е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за изпълнение от страните по делото.
Когато някой е осъден да заплаща издръжка, но не изпълнява съдебното решение, това може да доведе до неблагоприятни за него последици.
Една от тези последици е възможността за образуване на изпълнително дело срещу него. Другата е осъждане от наказателен съд. Неплащането на издръжка за повече от два месеца е престъпление по Наказателния Кодекс. Наказанието, което законът предвижда е лишаване от свобода до 1 година или пробация.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 17 часа
hash: 76a22d5e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вярно е №10, само че тази издръжка съдът винаги присъжда да я плаща мъжът, което е крайно несправедливо. Ето това трябва да се промени в законите, защото когато неблагоприятните последици за мъжа преминат границата на търпимост, много по-неблагоприятни последици ще има за жената, ограбила-окрала и изгонила мъжа чрез законите по най-позорен начин от собствения му дом, и изгаврила се с мъжката същност. И една от тези последици (освен зверския побой последвал над нея) е посочена в статистиката, където броят на жените предали Богу дух непрекъснато се увеличава. Наказателен съд или какъвто и да е феминистичен закон няма да спре омерзения и крайно несправедливо осъден мъж да раздаде мъжката справедливост. Плащането на издръжка трябва да е доброволно, и мъжът да е съгласен да я плаща. Останалото е гавра с мъжкия авторитет и доста мъже раздават мъжката си справедливост след такива престъпни спрямо мъжете присъди. След като няма смъртно наказание за убийците, лесно е да се предвиди, какво ще последва за жената, след като мъжът излезе от затвора несправедливо осъден. И 100 иснанбулски конвенции няма да спрат мъжкото отмъщение. Когато ще се тръби за равенство и равнопоставеност, трябва половете да се третират на равно, а не жените винаги да са привилегировани, за сметка на мъжете. Тази несправедливост за мъжете съществува само в общества, където женската еманципация е довела до безнаказаност за жените, които злоупотребяват с правата си, дадени им от закона, а юридическите репресии спрямо мъжа са станали норма. Това трябва да се промени. Само тогава ще може да се говори за равноправие и равнопоставеност, а колкото до способности, то природата е дарила мъжете с много повече от тези на жените!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker