Какво бихте направили на мое място? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво бихте направили на мое място?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1137 пъти
Историята е страшно дълга. Ще я съкратя, но не обещавам нищо.

Нашите са се запознали от приятели. Харесали са се и са се омъжили. Всичко звучи перфектно нали? Да ама не. Цялото семейство е скарано, не знам защо, но съм сигурна че е заради баба. Все като отида при нея говори лошо за всичко и всеки. Тя беше причината нашите да се разведат.


Като отида при роднини от страната на баща ми забелязвам колко са отвратителни почти всичките. Почти де. Леля ми е психично болна и мъжът и само и се кара, баба ме настройва срещу почти цялото семейство и баща ми не се интересува от мен като отида при него. Не знам за какво ме иска толкова и използва законът срещу мен като му кажа че не искам да идвам при него. А и той се меси в личното ми пространство страшно много. Рови се в лаптопа ми докато спя. Кара ме да си отключвам телефона и рови и гледа там нещо. Без да съм направила нищо. Без причина го прави. Понякога по телефона ми се кара защото не съм му вдигнала навреме. Преди беше без да искам защото си спирам звука, но вече не е така. Не искам да ги чувам. Те ми пълнят главата с негативизъм. Почти не си говорим като съм при тях, но като си говорим ми говорят за негативни неща. Аз нищо не им казвам като ме питат какво става при мен, само им казвам че нищо не става при мен. Което е истина. Животът ми е скучен. Ама те като им кажа това и казват "Сигурно майка и и е казала нищо да не казва и затова си мълчи. " и след като почнат да говорят лошо аз си слагам слушалки и надувам музиката. Като съм при баба е по-безопасно, защото никой няма да ми рови в телефона, НО тя постоянно говори за смърт. От както съм малка все се оплаква как иска да умре. Вика "Господ да ме взима че не ми се живее вече. ", "Онази нощ почти не умрях. Де да бях умряла. " и имам познати които страдат от тежка депресия и ми казват тези неща и ми става гадно. Тя е егоестична, защото не знае колко ми е гадно да чувам тези неща. Но не само тя е егоестична. Абе не знам за какво ме искат като не ми обръщат внимание и се държат гадно с мен.

Защо пиша това? Защото баба ми се обади. Така мина разговорът ни.

Баба:Ще идваш ли при нас август месец?
Аз:Не знам. Положението с коронавирусът става по-ужасно. Много хора се разболяват.
Баба:Братовчедите ти от Англия дойдоха тук, а ти за някакви 100км тука се оплакваш. Ако ни хване коронавирусът, да ни хваща. Какво ни интересува?
И това показа колко са егоестични. Не знам колко е истински този коронавирус, но ако е наистина опасен това означава че тази жена е страшно егоестична да каже такова нещо.

До някъде ми липсват. Не знам защо, но сънувах че съм при тях цели 5 месеца. А и единствените нормални хора там са някои от братовчедките ми и братовчедите ми които са деца. Те са сладки и ми липсват. Не знам дали искам да отида. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: ee254371bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, и аз имам такава баба, съчувствам ти.

Като бях малка изпадах в някакви диви истерии, когато ми кажат, че ще ме водят при нея. И въпреки това ме водеха. Вече съм на 30 и съм ограничила контакта си с нея до 2-3 телефонни обаждания и 1-2 виждания за кратко годишно. Който иска, нека ми се сърди. Не съм длъжна да си късам нервите заради нея.

Не знам какво да те посъветвам. Гледай да не й обръщаш внимание. Хора като нея се хранят от негативните чувства. За това ще се опитва да те направи злобна като себе си или да те тормози и унижава. Игнорирай я. А като станеш пълнолетна, няма да могат да те накарат да се срещаш с нея. Не си длъжна. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: df9c3cf20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си длъжна да живееш по техния модел...
Би могла да направиш живота си прекрасен с малко проектиране и усилие.

Не забравяй, че това е Твоят живот, и никой не бива да го очерня. Направи си план за напред и не допускай да те смазва негативизма им.

Накрая просто им кажи че ти е писнало от него, и или ще говорят нормално, или по - добре да си гледат тях си, а не само да ти пълнят главата с кофти приказки.

НО, наистина имай план за себе си - който е хубав...

Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: ab1c91c80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да твое място нямаше да общувам с такива хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker