Майка ми никога не ме е обичала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми никога не ме е обичала
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1072 пъти
Здравейте, мили хора! Чудя се от къде да разкажа историята си. Да започнем от там, че съм дете от многодетно семейство! Аз съм втора по ред има и трима след мен. Аз още като дете чувствах тази огромна празнота, че не съм обичана, а просто съм захвърлена при баба си тя да ме гледа. Сигурно на майка ми не и се е занимавало с мен! Помня в училище за празникът на майката идваше моята баба, която обичам много, но майката си е майка. Исках и аз да подаря картичка на майка си като другите деца.... и това пренебрегване продължаваше нямаше значение аз къде искам да уча в гимназия и така нататък. Аз завърших и дойде време за университет горях от желание да започна да уча. моите съученици влязоха да учат, аз не успях изпуснах годината, тя казваше, че няма пари да ми помага. На следващата година обаче с помоща на баба отново успях и заминах да уча (баба ми помогна за първата година) после с много усилия и разкъсване между лекции и работа успях и завърших. Към днешна дата работя прилична работа и имам семейство и дете на 1 година! ( на което една дрешка не е купила)
И сега това което ми дотежа към днешна дата последното дете в случая сестра ми порасна крайно разглезена за нея може всичко тя е студентка нея я издържат. Тя не работи въпреки, че едвам смогват ( може би ще попитате ами баща ми.... той прави каквото каже майка ми) купуват и неща, които аз никога не съм имала, но не ми е за пари, а ми е тъжно за отношението цял живот се чувствам празна....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: fa2db9a3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на психолог. И не се сравнявай с никого. Имаш работа, семейство, здраво дете. Имаш всичко. Аз на твое място бих наричала баба -мамо. А на майка ти просто бих спряла да се обаждам, 8а разговарям все едно, че не съществува. Пълен игнор.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 245f56a19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. И моята майка не ме обича и винаги ме е пренебрегвала за сметка на сестра ми. Не оставяй горчивината да те яде от вътре. Нищо не можеш да направиш. Човек не може да обича насила. Безполезно е да търсиш одобрението и или да я караш да разбере грешката си. Ако досега не е променила отношението си към теб и детето ти, няма да го направи тепърва. Приеми че нещата са каквито са. Не можеш нищо да промениш, затова и няма смисъл да се тровиш. Бъди вместо това благодарна на хората, които са били до теб и са те подкрепили в трудните ти моменти. Имала си любяща баба. Имаш собствено семейство и дете. Имаш сигурно и приятели, на които можеш да се довериш. Показвай им колко държиш на тях. Много хора нямат това. Не поставяй сама щастието си в зависимост от благоразположението на някой, на когото му е все тая за теб. Каквото - такова, гледай напред.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f359e21e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравейте, майчината обич не се заменя, обаче при Вас е всеотдайността и обичта на баба Ви! Ако можете да поговорите с майка си ще е добре- кажете и как се чувствате без изблици на упреци. Благодарете и, че с нейното поведение сте израснали силна жена със свое създадено семейство. А за сестра Ви - един ден тази глезотия ще и създава проблеми. Дайте всичко, което Ви е липсвало н Вашето дете. Вие сте успяла и обичана жена. Имате най-силната и чиста любов- на дето Ви! Бъдете силна!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b0fb39f20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Детето ти ще запълни тази празнота, концентрирай се върху него и изобщо върху новото си семейство. Било каквото било. Направи си го друго. Животът ти тепърва ще се пълни. Насила никой няма да те обича. Примири се и остави миналото в миналото. И по-добре да не му купува боклуци, обличай си детето по твой вкус и си свиркай.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2fe9a54293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами кажи и директно всичко, което мислиш. Няма да те разбере, нито е ти олекне.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: ebb65cce74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Е и. И моята майка ме е изоставила и тя не ме обича но аз не се тръшкам. Аз не го мисля, не го мисли и ти.
Моята баба също ме отгледа.
Не живей в миналото.
Имаш мъж и дете за които да мислиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker