От голямата любов до съда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

От голямата любов до съда
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1523 пъти
Здравейте.
Историята е дълга и не знам от къде да започна, но така се опарих с едни хора, че съжалявам адски много и не знам какво да правя в момента.
Преди 6 месеца се сгодих се с приятеля ми и живеех у тях, но не ми хареса, че той не ме защитаваше от майка му която непрекъснато си имаше работа с мен да хвали чужди снахи и да прави намеци. Също така ме обиждаше, че съм пълна и едва ли не моя имал много кандидатки и колко са го били искали. Показваше ми подаръците от бившите му за да ме дразни. Баща му отделно искаше да не уча и едва ли не до тук с образованието (искаха сама да се откажа, за да не излезнат виновни пред наще)

В началото бяха много мили със мен, но след 2 месеца взеха да си показват рогата. Постоянно ми даваха задължения в къщата и градините им и аз не можех да уча и да си взимам изпити и се принудих при нашите да ида за някоя седмица да мога да уча нормално. След това се върнах и положението там пак беше също старата ме обиждаше и когато не беше права започваше да реве и да се прави на жалка. Онзи стария както винаги си беше из жена му и не ми вярваха. Започнаха намеците за дете, по - време на ученето да родя. Отказах на моя, защото не се виждах в тая роля, а преди да се сгодя с ми обеща много неща и за деца да имаме когато изучим и двамата.

Върнах се от отново при нашите и те станаха агресивни и се обадиха на тела и взеха да обиждат нашите. Ако сме били сложили края те щели да сложат две точки и да съм върнала всичко дето ми са купили до сега плюс парите дето ми са давали.
Щели да ни дадат на съд и е бил говорил с адвокати и е знаел по какъв начин да си вземе всичко дето ми е давал и копувал.
А моята чест къде е дето си дадох на сина му. Звънят и заплашват, а аз там не можа да живея. Искат аз да нямам мнение и да ги слушам за всичко. Разликата с годеника ми е 10 години

Това са горе долу нещата, но не искам да обяснявам повече за да не стане прекалено дълго. Извинявам се, , ако има правописни грешмк.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: aac6812a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявайте, нищо не могат да направят. Разчитат, че ще се уплашите. Такива неща са трудно доказуеми.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 54abdc25e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай за въпроса, но вие българи ли сте? Много странни представи имат тези хора за околния свят. Никакви адвокати не съществуват в тази история поради простата причина, че неуредени от закона взаимоотношения няма как да бъдат регулирани. Нищо не им дължиш, защото подаръците и парите са давани на добра воля и не са заем, който се връща, когато взаимоотношенията приключат. Това са евтини селски манипулации от елементарни хора с ментална патология. Свиркай си и въобще да не ти пука. Ако продължават с тормоза по телефона ги заплаши с полиция, а защо не и наистина да подадеш жалба за тормоз, имаш тези основания. Не бъди наивна и не бъди жертва! И в никакъв случай не се връщай там дори и родителите ти да се поддадат на тези глупости. И занапред подбирай по-добре мъжете си, за какво ти е възрастен чичко, който слуша мама, не си похабявай младостта! Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4df0f7374a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре е, че си ги напуснала. Явно гаджето е под чехъла на родителите си. Посъветвай се с адвокат какво да правиш в този случай, но не мисля, че могат да докажат в съда, че са ти давали пари или подаръци, освен ако не си им давала разписка за тях. Учи и си търси друг мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c97e0ab29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   да вървят да се съдят нищо няма стане освен да ти платят твойте адвокатски разговори. отиди в полицията и пусни жалба за заплахи и тормоз по телефона и също така за изнудване и гледай как ще им се види сметката и как ще тръгнат всички да те убеждават да си отеглиш жалбата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e4bd3ad3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Евалата, че си се изнесла! Браво, момиче! Трябват ни лекари, не домашни прислужници. Тези са класици - мамино синче, на дърти години само, живее при мама и тати... Опитват се да прилъжат някое младо момиченце, да го откажат от образование, да го накарат да роди, за да може да е изцяло зависимо от тях и да си го тъпчат, мачкат и обиждат, че накрая ще чакат и памоерсите да им сменяш понеже си длъжна - горката ти, прибрали са те от улицата. Без образование и с дете на 20, ако не са били те, гладна си щяла да стоиш. Тегли им една на подобни боклуци и който иска да ходи там да им слугува.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4034c49095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма как да те съдят, манипулират те, за да се върнеш. Как ще докажат, че са ти давали пари? Явно си търсят още една работна ръка за градината. Не се връщай там, развивай се, учи исе бори за хубава работа. Подреди живота си, има и други мъже на тоя свят. Някой, с който ще се развивате заедно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4c1281791f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо не могат да направят. Пълни селяндури, поздравявам те за решението ти. Следващия път като ти се обадят им казваш категорично да спрат да те тормозят, иначе ти ще ги съдиш за тормоз. Наглеци.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0dff20c2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   То да бяха само правописни грешките, а са и неграмотно писани!? И с това писане учиш за висше!? Предполагам защо дразниш възрастните му родители, защото имаш елементарно мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a7e76150ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това е някаква голяма простотия, дори не знам дали могат да те съдят за такива глупости. Но виж за някои неща не съм съгласна с теб - първо, никога не трябва да живееш с родителите си/неговите родители колкото и да се разбирате, просто не се получава 2 различни поколения да живеят под един покрив и второ - нормално е да ти дават някакви задължения в къщата, аз дори бих се чувствала неудобно ако не правя нищо. Все пак тези хора те хранят, дали са ти покрив, ако и не плащаш сметки все с нещо трябва да компенсираш. Третото, което е не знам какъв е тоя балък дето е 10 години по-голям от теб и не се е отделил от мама, което ще значи че е на минимум 28 години и не знае какво е сам да си плати телефона, тока, водата, да си наготви и изчисти. Никакво бъдеще не те чака с този човек, послушай ме само ще си загубиш времето. Представи си тоя човек щом сега не те защитава какво става когато имате деца? Кой ще ги храни според теб? Ами родителите му, ако той не се стегне. Ама и ще дават акъл, как да си го гледаш, какво да правиш, как да живееш. Една приятелка така израстна баба и я гледаше и даваше акъл на майка й, ама беше с право. Те и купуваха дрехите, ремонтираха апартамента им, купуваха им храната, плащат и в момента образованието и я издържат. Повярвай ми щом аз съм момиче на 21 и се оправям сама, а твоя приятел не, значи каузата е загубена за него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2f7425267c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, че се извиняваш за грешките, има защо. Не те знам какво учиш, но темата е написана на някакъв странен български, сякаш я е писал бежанец след година и нещо живот тук или някой от маалата с четвърти клас. Но както и да е, сега по същество. Приемам, че темата е истинска.
Грешката ти е, според мен, че не си подредила приоритетите в живота си. Не пишеш на колко години си, но не си в толкова напреднала възраст, че да трябва да гониш последния влак. Какво ти пречеше да си вземеш образованието, пък после да се годяваш или омъжваш? И да ти е за урок за следващия годеник - като не искаш проблеми със старите, както ги наричаш, не се съгласявай да живееш при тях, търси си мъж със самостоятелно жилище или излезте на квартира. И още един урок - глупаво е да вярваш на всичко, което ти говори и обещава един мъж.
Ако наистина са ти давали някакви подаръци, аз бих им ги върнала, под достойнството ми ще е да тръгна да се разправям за такива простотии.
Това " моята чест къде е дето си дадох на сина му" по-добре не го споменавай, че ставаш смешна. Никой не те е карал да правиш секс насила, това си е твое желание и сама си отговорна за него. И каква ще е тази твоя "чест", щом се разменя за някакви подаръци и пари?

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 698460eacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не могат да те осъдят, но помисли ти можеш ли да се върнеш при мъж, който им позволява да говорят с теб по този начин и буквално да те изнудват и заплашват. Очевидно нещо не му е наред - 10 години по-възрастен, а сам и мама и тати да го манипулират. Да няма достойнство за пет пари да защити жена си и да оставя родителите си да му оправят личните отношения? Това зрял мъж ли е? Те затова и другите момичета са избягали. Уж гора от кандидатки имало, а ти уж не си достойна и не ставаш, ама звънят и те заплашват да се върнеш... добре си се измъкнала. Искат младо неопитно момиче без образование, дето да го командорят всички, да е послушно и цял живот да им слугува и работи без пари. Те като толкова искат да им връщаш неща, дали ще ти платят за положения безплатен труд на градинар и домашна помощница, чистачка итн?

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: d34343e186
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И какво очакваш от нас?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker