Мислят ме за хомосексуалист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мислят ме за хомосексуалист
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2145 пъти
Мъж на 32 съм. Нямам приятелка, а работата е, че не съм и имал никога досега. Започвам да забелязвам някои знаци, че ме мислят за гей - някои хора сякаш избягват да се ръкуват с мен или когато се спомене нещо за гей тема, се вглеждат в мен сякаш, за да видят реакция от моя страна. Един роднина, нагъл простак, директно ми се подиграва "Еее, ти кога ще ми доведеш приятелката си на гости?!".

Естествено, сега ще ме питате: щом не си такъв, защо нямаш жена? По ред причини, някак си така се стече животът ми. Когато беше нормално да започна отношения с момичета, в училище и университета, бях доста срамежлив и неопитен в общуването. По характер съм повече интровертен. Мога да спомена и други фактори, но основното е, че по-късно съзрях като човек. Спомням си, до 25 и дори след това разсъждавах доста наивно и незряло. В следствие на това, не е чудно, че не съм имал приятелка. Но хората реагират първосигнално: не си роден в София - значи си селтак; нямаш пари - значи си некадърен; нямаш кола - значи си мамино синче. Не е много лесно да впечатлиш жена, която харесваш. Струва ми се, че често е до късмет. А и жените повече оглеждат какво може да получат от мъжа, толкова не ги интересува какво дават. Смятат, че младостта и приятния външен вид са достатъчни.

Сега след 30 е по-трудно тепърва да започвам с гаджета и първите трепети на любовта. Не знам как да реагирам с хората. Това, че съм сам на тази възраст само отблъсква хората и не ми помага, а напротив, задълбочава проблема. Има ли някой мъж или пък жена в подобно положение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: cd4d50fa9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай с Интернет запознанства. Някой познат може да те запознае.. Не им обръщай внимание на другите, хората обичат да мачкат. И какво като нямаш приятелка, това не означава, че няма да имаш. Може да пробваш и с жени от други градове.. Познавам много самотни мъже, на жените им е по-лесно...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ed0f49a52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не живей за мнението на другите, само ще си причиняваш още проблеми.
Аз пък съм малко по-млад от теб, имам жена, дори и за дете "работим" вече, но и мен някои хора ме мислят за хомосексуалист.
Защо ли ме мислят за такъв- Имам приятел хомосексуалист с когото често пием по кафенце. Аз не се срамувам, че той е такъв и нямам проблем да дружа с такива хора. Често съм защитавал техните права в разни разговори. Обичам да се поддържам /не епилации и подобни работи/, просто си следя калориите, спортувам, следя си фигурата... Това за някои мои познати е супер гейско. Явно да си пазиш здравето и да нямаш шкембе а плочки е гейско, хаха.
Големите майтапи са когато им кажа, че мия чиниите и пускам прахосмукачка, че не изневерявам на жена си и, че и помагам в домакинството.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e01db84c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Сигурен ли си, че нямаш хомосексуални наклонности? Малко ми е странно мъж на такава възраст досега да не е имал връзка с жена, ако е хетеросексуален, мил, възпитан, добър и образован.

Парите не са всичко, не всички жени са водени от комерсиални цели при избора си на партньор, ще те помоля да не обобщаваш, защото нито е вярно, нито е коректно. Аз лично не съм такава, познавам и много мои приятелки, чиито гаджета са най-обикновени момчета - нито са богаташи, нито имат скъпи коли, телефони и много възможности. Както казах - най-обикновени момчета - работят в магазини, в сервизи за коли, заплатите им възлизат на около 700-800 лева и пак живеят добре, защото се обичат.

Къде живееш - при вашите или на квартира? Ако все още живееш в семейния апартамент, ще ти препоръчам да се изнесеш, да опиташ да поживееш малко сам, така ще се научиш на самостоятелност. Не е срамно това, че не си имал сериозни връзки до този момент, но е хубаво да изясниш причината. За всеки влак си има пътници - не можеш да обвиниш момичетата, че са жадни за пари, къщи, коли и богатства.

Колкото до роднините - не им обръщай внимание, нека си говорят. И в моето семейство има злобни роднини, които само злословят по мой адрес, но не ми пука, защото аз знам коя съм, какво правя, какви са целите ми и как да ги постигна, това ми е важно, не какво е казала някоя злобна душица. ;)

Милена

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1d3c13d652
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съчуствам ти приятел и аз съм в това положение но и на мен няма кои да ми помогне все едно аз съм го писъл

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c1172420ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спри да общуваш с разните ти там роднини, те винаги ще намират за какво да ти бутат настроението.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f07e2781a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И да си гей не е грях. Аз съм такъв. Не си длъжен да имаш човек до теб. Живота го живееш за себе си.

А. в прочем ти си на 32?

Половината ти живот вече е минал дето се вика, ако доживееш до старини изобщо (както всички оставали). Живей за себе си не за другите и техните очаквания. Научи се на това. Нито близките ти, нито познатите ти и тях ще ги има вечно. Целия свят е съществувал милиарди години. Дължината на един човешки живот не представлява и сикунда за сравнение.

Прави това което те прави щастлив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7058ce36ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко по-голям съм от теб и съм на същото положение.С тая разлика, че съм имал връзки с жени, макър и кратки.Знам за какво говориш.Но да не ти пука.Повечето хора са първични и първосигнални.Като видят някой на 30 и кусур години, който не е обвързан и веднага тоя или тая е обратен.А не се замислят, че причините може да са съвсем други.Познавам хора, които на 45г. още са сами и не са хомосексуални.Явно нещо им липсва, което им пречи да създадат дълготрайна връзка.Да ли подхода, да ли излъчване на несигурност.Жените са много сложни и често не знаят какво искат.Но едно искат задължително, а това е закрила и сигурност.Да е желана, харесвана.Трябва да са доста неща налице за да се създаде дълготрайна връзка.Да не ти пука за мнението на, който и да е било.Може пък да ти е писано да срещнеш твойта половинка на 33, 35 или 40г. Не се отказвай и не се оставяй някой да те мачка и злепоставя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e45e67f32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Начи, моля ти се! Аре пак поредния който с. ага ЖЕНИТЕ под общ знаменател. Не сме панти века, че да искам да ме закрилят и да. ци пазят честта.
Когато се запознах с мъжа ми, а се намерихме в тиндър, той живееше под наем в празна стая с един матрак. Без кола без нищо.
Така че не са ти виновни жените и желанията им. Не сме сложни, както и мъжете и ние имаме личности и интереси. Ако си комплексар, депресар, мрънкаш и говориш само за себе си и проблемите си, никога няма да имаш половинка.
Днес се сетих за един бивш и му легнах фб.
Не е мръднал от 7 г насам. Каквото беше и тогава.
А тогава беше един депресиран човек който ми налагаше про0лемите си, който правеше секс с мен без значение дали искам или не.
Човек който най- голямата му част от личността му беше че е мръкнало.
Ако нямаш хоби, ако нямаш нищо интересно в душата си, то няма и да имаш жена до себе си

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 397ffe27d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е поне чекии правиш ли си всеки ден или не те вълнуват много и те? Върви при проститутка - като за начало поне да видиш гола жена. После пак. И някой ден лично завоевание - някоя дебела бърборана.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7a85dfc1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ти па споко бе човек. Аз съм на 27 и като кажа на някой, че не ми се заниамва с жени и ме гледат, като от марс. Не е като да не ме харесват и да не съм имал отношения с жени, ама просто не ми се занимава човек.
Както искаш го наречи, несериозност, че все още не съм осъзнат, обаче не мога да им търпя капризите и глупосите. Живея сам и направо откачам, като трябва да се съобразявам. Та и аз съм сам, нищо чудно и за мен да се подхвърлят разни реплики. Само че такъв образ съм си изградил, чисто визуално, че никой не смее и да ме пита дали съм гей.
Всеки си мисли, че чукам по 20 жени на месец. И не ми дреме, та и на тебе да не ти дреме. Нашите и за дете ми говорят, ама набързо срязвам темата по въпроса.
Да не мислиш, че много ще получиш като си във връзка. Огледай се само каква е динамиката на отношенията. Искреност почти не съществува. Не всички са меркантилно, но и тези, които не са имат своите други минуси. И когато и тя открива в теб минуси и почват търканията, не си мисли, че кой знае колко си изпуснал.
Женените мъже не виждат секс по цяла година, така че

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 738c2a8747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За хорското мнение да не ти пука. Рядко в България някой ни мисли доброто. Пробвай с интернет за приятелка, макар че рядко в сайтовете за запознанства има нещо качествено. Групи по интереси някакви? Желая ти успех! Една жена

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 203b67f382
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3 : "Малко ми е странно мъж на такава възраст досега да не е имал връзка с жена, ако е хетеросексуален, мил, възпитан, добър и образован. "
Тези качества няма да са ти в помощ при 90% от жените. Често можеш да видиш жена с някаква утайка; който дори и пари няма.. Ако един мъж иска връзка, със сигурност парите ще му донесат успех, особено при по- осъзнатите жени, които вече са се ориентирали към парите. Жените са нерационални същества и няма универсална формула за успех, но парите ще ти свършат работа при голяма част от жените, защото много от тях са меркантилни. Съвет към автора: Прави пари и ако станеш достатъчно заможен ще се намери някоя, парите носят самочувствие и ставаш по- уверен, което също е важно. Пък и да търсиш щастие в съжителство със средностатистическата жена е голяма грешка. Това, че жените търсят добър и образован мъж, не отговаря на реалността.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c457301d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Както номер 6 каза няма лошо и в това да си хомосексуален, много по-лошо е да си лош човек и да дебнеш хората с кого си лягат и дали си гей, би или хетеро. Не би трябвало да ги бърка. Навсякъде се тръби, че гей хората били приети и не трябвало да парадират, а обществото ни съзнателно търси сензации от това. Общо взето от малоумната българска култура си засегнат и ти по някакъв начин, би трябвало да работиш върху това по-малко да ти пука от хорското мнение, което в повечето случаи е силно деградивно. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e01db84c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От №3 до №12 :

Ами продължавайте да говорите така за жените и после се чудете защо сте сами. Нима не очаквате да срещнете жена, след като подхождате предубедено? Жените били меркантилни, жените били използвачки и материалистки... Писна ми от слагане под общ знаменател - това, че досега сте имали пред себе си такива примери, далеч не означава, че всички сме такива.

Истината, уважаеми, е една - жената иска сигурност. Но не разбирайте материалния аспект на сигурността - да, без пари не може да се живее, но те не са всичко. Те ще се спечелят с течение на времето. Неадекватно е да се очаква, че мъж /младеж/ на 20-25 години притежава цяло състояние, освен ако не е роден със златна лъжичка в устата, което пък е рядкост в нашата мила родина България. Познавам много жени, които са оставали до мъжете си дори когато не са имали пукната стотинка и са се чудели как да преживяват занапред. Това е ИСТИНСКА любов - да останеш с другия въпреки недоимъка, въпреки проблемите. И да, все още има такива хора, просто за тях не се говори в медиите, защото не са достатъчно "интересни" и "сензационни". Дефинициите на тези две понятия са се изкривили в днешно време у нас до неузнаваемост. Затова и вие имате изкривена специалност за нас като жени.

А мъжете какво харесват, замисляли ли сте се? В 90% от случаите те избират жена, която има съвършено тяло, постигнато чрез хирургични интервенции. Колко от вас се интересуват от интелектуалния ѝ потенциал? Но хайде да не започваме тази тема, защото аз, за разлика от вас, не обичам да обобщавам. Във всяко стадо си има мърша - има както свестни жени, така и такива, които не стават, същото е и при мъжете. Важното е да попаднеш на твоя човек, с когото да се обичате и уважавате, всичко останало е без значение.

Милена

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7058ce36ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 8 що се правиш на две и половина? Отричаш неща, които съществуват от хилядолетия, дори и в животинския свят, който е много близък до човешкия.Всяка една женска гледа да се докопа до силен, борбен, умеещ да оцелява и защитава мъжкар.Тя е водена от нейния инстинкт за оцеляване на нея и поколението и.Ще ти е приятно ли цял живот да живеете с твоя в стаята в която си го заварила с един матрак?Ще ти е приятно ли е твоят, всеки месец да си сменя работата, от тук го изсулят от там го изсулят и да се чудиш на края на месеца как да си платите стаята? Колкото и хубаво да те &ука.Ще се примириш ли с това сульо и пульо и сула и пула постоянно да те злепоставят публично, и той да не смее да се обади и да те защити нито веднъж? Да жените сте колкото и сложни толкова и елементарни.Сложни сте защото едно говорите, друго мислите, трето и четвърто правите. Елементарни сте, защото един път човек разгадае ли една от вас всичките сте едни и същи.Сигурен съм, че твоят пост няма нищо общо с това , което мислиш.


Номер 7

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a64e13828d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Брат, виж сега, имам твоята съдба - само, че съм на 27. Имал съм пирятелки- познати. Но сериозна връзка съм нямал никога, мен също ме мислеха за гей. Не знам дали са прави. После имах приятелски отношения с 1 момче, което е гей. Срещам се и с момичета, предимно съквартирантките. Все някога ще срещнеш момиче в живота. Иска се търпение

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d1638b2fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Отпусни се, сайтове а запознанства, секс за една нощ ако щеш и всичко ще се нареди. Само 32 си.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e2f0d2ba3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   1, ти какъв съвет му даде... Това е най-важното което да избягва. Пич, стой далеч от тия свърталища за търсене на внимание. Имаше нормални, ама навремето.

Важното е да не ти пука. Да спреш да се сравняваш. И аз съм татък твоите години, не съм имал особен късмет с жените, а в последните години тотално съм ги зарязал. Има такива дето ме гледат странно, но пък има и такива дето ми завиждат, пък било и негласно. Не завися от никой, не отговарям пред никой. Хващам се на работа където искам, тръгвам си когато искам. Като искам отивам в София, като искам се прибирам в провинцията. Като искам си купувам скъпи играчки. Повечето хора на тая възраст са вече разведени, или са в... не толкова щастливите години на брака. Е да, имат дете. Осмисля им живота по някакъв начин. Но за мен е висока цена да прецакаш някой раждайки го в тоя свят. Аз самият съм дете на разведени родители, тръгнал съм от дъното, без пари, без среда която ми допада. За мен хората които правят деца просто ей тъй, щото обществото искало да се репродуцира е мега тъпо. Ако бях намерил жена която наистина ми допада, с която се разбирам и ще можем да живеем заедно поне едно 18 години... ок. Ама като няма, няма. Повечето са обаче егоисти, и дето има една приказка - fake it til you make it. Ама, никога наистина не им се получава, остава си фалшиво.

Така че не си струва да се блъскаш на театрото. Имай си собствени цели, за които най-добре да си отговаряш ти и само ти.

"Малко ми е странно мъж на такава възраст досега да не е имал връзка с жена, ако е хетеросексуален, мил, възпитан, добър и образован. "

Точно тези остават без жена до себе си в днешно време. А още по-дразнещото е тая женска двуличност и ... бих го нарекъл чак шизофрения. Едно говорим че ценим и искаме, а поведението и мъжете които преследвате - съвсем други. Уважавам поне жените които осъзнава по какъв тип мъже реално си падат, те имат по-голям шанс да се поучат от поведението си и пробват... някой нормален. Под "нормален" имам предвид това което на повечето наистина ни се иска да е нормално, ама не е в днешно време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2606cd8270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   10 Като прочетох, че не им търпиш глупостите и се засилих и на теб да ти тегля една. Но не блика оная злоба и дежурните безпочвени фрази като от типичен женомразец. Жена съм и сякаш четох за себе си. Не ми се занимава и това е. Аз също не мога търпя някой, особено мърляви хора. И не само мъжете не виждат секс по цяла година, след като се оженят- с жените е същото. При нас даже е по-зле, защото тялото ни, нервите ни и личния ни живот заминават на кино след скапаното бебе. Като си помисля за всичко това, меко казано ми се гади и ми е противно. Знаеш на какви злобни, разплути и овехтели твари заприличват всички след дългоочакваната велика сватба и великото ревящо и повръщащо келешче. На 23 съм, но и мен родата не ме оставя намира. Само че аз им тегля по една яка само както аз си знам. Гадже също нямам от 11ти клас, предпочитам приятели с привилегии. Е... И за гаджето денонощно се натяква и разпитва. Не мога да проумея що за жалки и смачкани твари са това. Хем преебани и ги слагаш където им е мястото, а след това само гледат в земята почервенели, хем продължават да нахалстват. Мен роднински връзки не ме впечатляват и размекват, тоест обмислям да се видим в съда по някое време. Да си знаете всички, че по всяко едно време можете да съдите подобна паплач, никой няма право да ви се меси още повече по такъв нагъл начин. Това е по закон.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7f424fc763
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От автора: Благодаря ви за мненията и отделеното време! Определено ми вдъхнаха повече спокойствие. За това, което някой попита: определено не съм гей. Ако бях, мисля, че на тази възраст вече щях да съм сигурен и най-малкото нямаше да пусна тази тема. Харесвам жени, макар че нямах голям късмет досега. Някои момичета имаха известен интерес към мен, но или не ми допаднаха, или пък не знаех какво да направя, за да се развият отношения. Мислил съм си много за мен, просто бях голям смотаняк. Беше ме страх да поема даден шанс или предизвикателство, камо ли пък сам да направлявам живота си. Предпочитах да не правя почти нищо от незнание и страх от провал. Нямах никакъв характер, ако някой ми повишеше тон, направо си глътвах езика. Естествено, при толкова ниска инициативност и инертност не мога да се сърдя на никого, че не съм имал жена. В началото на 30-те ми години това се промени, може би малко по малко животът ме преведе през ситуации, след които успях да преосмисля себе си и да се променя. За съжаление, сега пък съм изправен пред друга трудност - на тази възраст изборът от жени е изключително малък, а за по-младите в средата на 20-те съм твърде голям. Иначе да завърша по темата: ясно ми е, че дори тези, които ме мислят за хомосексуалист, не са ме харесвали повече преди време, а просто търсят нова причина да ме обидят. У нас много хора са такива, все търсят нещо негативно, за да ти се подиграват.

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 2e53964bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Излъжи ги, че имаш приятелка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker